Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавен интернет

Featured Replies

Broadcom не са много на ти с Microsoft

versiq.png.3a6efde3d24098a42c33816cf32caЩракни на раздел Подробни данни, после от горното падащо меню избери Хардуерен Идент.. Сега щракни с десен бутон  на горния ред по-долу и избери Копирай Ctrl+C

Публикувай низа

• Отговори 110
  • Прегледи 9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Понеже адаптера е Broadcom, може да използваш Broadcom Drivers Update Utility

Цитат

Download, install and update your Broadcom drivers automatically using this straightforward application that also features driver backups

Изтегляне, инсталиране и обновяване на вашите Broadcom драйвъри автоматично с помощта на тази проста програма, която също разполага драйвър архив

Идеята е да се ползва едно-две издания по-стар драйвър. Често срещано е новите др. да работят калпаво, а предпоследният или по-стар да е ок.

""и вече ми казва, че е инсталиран най-новия драйвер. ""

Добре. Направи сега един рестарт на лаптопа и опитай да погледнеш каква скорост получаваш. Без рестарт не може да се обнови драйвера с новият, защото той в момента е все още действащият във операционната система.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 12 минути, ExaFlop написа:

Broadcom не са много на ти с Microsoft

versiq.png.3a6efde3d24098a42c33816cf32caЩракни на раздел Подробни данни, после от горното падащо меню избери Хардуерен Идент.. Сега щракни с десен бутон  на горния ред по-долу и избери Копирай Ctrl+C

Публикувай низа

PCI\VEN_14E4&DEV_4357&SUBSYS_E021105B&REV_01

преди 11 минути, jhoro написа:

Понеже адаптера е Broadcom, може да използваш Broadcom Drivers Update Utility

Програмата показва всички драйвери че не са най-новите,  а в драйвер боостер всичко е най-ново. Не мгоа да ги ъпдейтна нот тук, защото програмата иска да се купува

преди 10 минути, * СТЕФАН * написа:

""и вече ми казва, че е инсталиран най-новия драйвер. ""

Добре. Направи сега един рестарт на лаптопа и опитай да погледнеш каква скорост получаваш

Имах предвид, че вече е инсталиран и че windows-а нищо не инсталира. Драйвера е същият от одеве.

Редактирано от SopBG (преглед на промените)

Сега се сещам, че когато си играх с различни сайтове, за проверка на интернет скоростта - на този http://2ip.ru/speed/ ми направи забележка, че драйвъра не ми е актуален. С връзка да си го актуализирам.

И понеже питащия се оплаква - ето ситуацията в момента при мен.

Fd3G4y1ehUr9nXEr9_WA7KR0T-NOKshjouUPv6GK

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

"Имах предвид, че вече е инсталиран и че windows-а нищо не инсталира. Драйвера е същият от одеве. "

Тоест, искаш да кажеш, че драйверът си е един и същ, от как си пуснал темата, нали? Или си го променил, но не си правил рестарт. За това, че WIN нищо не е инсталирал, разбрахме, но доколкото беше споменал си ползвал и друга програма за драйвери.

А пробвал ли си да реинсталираш устройството от диспечера. десен бутон по Broadcom->uninstall->restart

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, * СТЕФАН * написа:

"Имах предвид, че вече е инсталиран и че windows-а нищо не инсталира. Драйвера е същият от одеве. "

Тоест, искаш да кажеш, че драйверът си е един и същ, от как си пуснал темата, нали? Или си го променил, но не си правил рестарт. За шин, че нищо не е инсталиран, разбрахме, но доколкото беше споменал си ползвал и друга програма за драйвери.

Да, драйверът  е един и същ от много време, няма по-нови версии. Не съм го променял.

преди 2 минути, jhoro написа:

Сега се сещам, че когато си играх с различни сайтове, за проверка на интернет скоростта - на този http://2ip.ru/speed/ ми направи забележка, че драйвъра не ми е актуален. С връзка да си го актуализирам.

Не ми прави на мен проблем., програмата от преди малко иска да се купува и не работи, ако не е купена. Даже ми пише че абсолютно всички драйвери са стари, което малко ме съмнява.

• Автор
преди 3 минути, ExaFlop написа:

А пробвал ли си да реинсталираш устройството от диспечера. десен бутон по Broadcom->uninstall->restart

То май само това ми остава да направя... Сега се сетих, че имам общо 3 вида wireless drivers в страницата на асерhttp://www.acer.com/ac/bg/BG/content/drivers

преди 1 минута, ExaFlop написа:

А тя е?

Broadcom Drivers Update Utility

преди 23 минути, SopBG написа:

То май само това ми остава да направя...

Защо не? Опитай. Само предварително си приготви драйвера за да не го търсиш. И моля те, напиши все пак, кога си купувал този лаптоп. Ще съм ти благодарен.

Излизам за 3-4 часа на почерпка за 8 март. Да не си помислите, че съм избягъл.

преди 4 минути, ExaFlop написа:

Той може да го деинсталира (драйвъра) от тук

versiq.png.3a6efde3d24098a42c33816cf32ca   "Деинсталирай драйвера"  > Рестарт > "Актуализирай драйвер"

преди 5 минути, SopBG написа:

Това да не е някоя програма на трета страна? Нали трябва да ти вземат парите, ще кажат, че има ъпдейти. А може и да има. Запиши си версиите на новите драйвъри и търси на ръка.

Между другото виж коя версия е драйвърът на на PCI Bridge.Да не се окаже Microsoft-ски

• Автор
Току що, * СТЕФАН * написа:

Защо не? Опитай. Само предварително си приготви драйвера за да не го търсиш. И моля те, напиши все пак, кога си купувал този лаптоп. Ще съм ти благодарен.

2010

Току що, jhoro написа:

Той може да го деинсталира (драйвъра) от тук

versiq.png.3a6efde3d24098a42c33816cf32ca   "Деинсталирай драйвера"  > Рестарт > "Актуализирай драйвер"

Нали няма да имам нет като го изтрия, сега ще изтегля другите 2 версии на драйвера едната версия е на Atheros, а другата е на Интел. За всеки случай ще изтегля и на Броадком

преди 1 минута, ExaFlop написа:

Това да не е някоя програма на трета страна?

jhoro ми я предложи, но се плаща. Обикновено само Дривер Боостер ползвам. След малко идвам след като изтрия този драйвер и пробвам другите два,

преди 2 минути, SopBG написа:

Нали няма да имам нет като го изтрия, сега ще изтегля другите 2 версии на драйвера едната версия е на Atheros, а другата е на Интел. За всеки случай ще изтегля и на Броадком

Те и трите са от 2010 година - на твоя в момента пише 2014 год.

преди 4 минути, SopBG написа:

Нали няма да имам нет като го изтрия,

Деинсталирането на устройството не изтрива драйвъра. След рестарт машината ще си го намери и ще внесе в регистрите нужните записи. Нали не смяташ, че ще те караме да си "чупиш" машината.

• Автор
преди 17 минути, ExaFlop написа:

Деинсталирането на устройството не изтрива драйвъра. След рестарт машината ще си го намери и ще внесе в регистрите нужните записи. Нали не смяташ, че ще те караме да си "чупиш" машината.

Аз ги изтрих и двете, рестартирах компа, инсталирах ги пак рестнах и пак скоростта е около 40мбпс. Другите драйвери не стават. Сега като са с старите версии ги ъпдейтвам с драйвер боостер.

Без име.png

А като щракнеш на 14,5,2014 каква весрсия се появява отзад?

И друга мисъл ме споходи - провери за наличен ъпдейт на маршрутизатора (рутъра).

преди 6 часа, ExaFlop написа:

А като щракнеш на 14,5,2014 каква весрсия се появява отзад?

И друга мисъл ме споходи - провери за наличен ъпдейт на маршрутизатора (рутъра).

Това пък защо (малко съм разсеян и не ти схващам мисълта).
По-скоро - да не би настройката на рутера - "Wireless mode" да е "B/G", вместо "B/G/N" Не е лошо да сподели и какъв е този рутер.

• Автор
преди 4 часа, jhoro написа:

Това пък защо (малко съм разсеян и не ти схващам мисълта).
По-скоро - да не би настройката на рутера - "Wireless mode" да е "B/G", вместо "B/G/N" Не е лошо да сподели и какъв е този рутер.

TP-Link WR740N е рутера. Проблема не е в рутера, защото на другия лаптоп ги вади тези 80мбпс.

Безжичната ти карта няма да вдигне повече от 50 мегабита. Остави какво пише на нея. Не поддържа N стандарт. Срещал съм този проблем на много стари лаптопи. Онзи ден се борих с един Пакард-Бел лаптоп. По същия начин, даже картата не искаше да се свърже , когато има парола на мрежата. Вариантите съм ги казал по-горе. 

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Безжичната ти карта няма да вдигне повече от 50 мегабита. Остави какво пише на нея. Не поддържа N стандарт. Срещал съм този проблем на много стари лаптопи. Онзи ден се борих с един Пакард-Бел лаптоп. По същия начин, даже картата не искаше да се свърже , когато има парола на мрежата. Вариантите съм ги казал по-горе. 

Еми и аз снощи му казал на пича , че не може и той пак неговата  си знае и аз имам същия рутер като неговия на телефона леново ги дигам 50mbps а на лаптопа 45mbps , това са възможностите а тука големите философи се пуснаха да ме нападат не са глупости това а реалност .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.