Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ли значи този сън?

Featured Replies

преди 21 часа, Lilityve написа:

Не че ще има човек който да ми отговори но сънувах как момчето което харесвам ме целува в съня 

А момчето знае ли?

Да не е като във вица за тотото:
- Господи, дай ми шестица! Господи, дай ми шестица! Господи, дай ми шестица!

- Е, пусни фиш, де!

• Отговори 72
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 19 часа, koldun написа:

За теб може и да е невъзможно. В някаква степен това е и въпрос на вяра. А и обикновено "ониромантията" се представя като гадателство т.е., като опит да се налучка бъдещето. Въпреки всичко обаче е факт, че има сънища, които по някакъв начин разкриват детайли от бъдещи събития, а понякога и по цялостно разкриват бъдещите събития. В литературата има описани доста такива случаи. И то не само в някакви жълти вестници, ами и в сериозна научна литература. Изобщо не е ясно, точно какво е времето и как съзнанието взаимодейства с него. Но е факт, че има странни синхронични събития или съвпадения между нашите субективни преживявания и неща, които се случват, като от гледна точка на логиката липсват причинно следствени връзки между тях.

Как се налучква бъдещето? Ако имаше хора който могат да предсказват , давай да назначим един в полицията ,белким  повече няма убийства и кражби.По никакъв начин не може да се предскаже дадено събитие в бъдещето.Защото човек има свободната воля да промени съдбата си.Затова повечето астролози работят с прогнози ,възможности .Предсказването не е въпрос на вяра.Аз може да съм простичък човек , но казвам едно е да тълкуваш, друго е да предсказваш.До сега никой в темата не е дал отговор на потребителя какво ще се случи.Дават се съвети как да се постъпи.И това е правилният начин.Ако учените толкова разбираха сънищата , психиката и душата , вече нямаше да има лудници.

вече имаме тема за сънищата

• Автор

ExaFlop Ако питаш дали знае че го харесвам? да знае но ако питаш за съня. Това вече не го знае 

преди 1 час, Родина написа:

Как се налучква бъдещето? Ако имаше хора който могат да предсказват , давай да назначим един в полицията ,белким  повече няма убийства и кражби.По никакъв начин не може да се предскаже дадено събитие в бъдещето.Защото човек има свободната воля да промени съдбата си.Затова повечето астролози работят с прогнози ,възможности .Предсказването не е въпрос на вяра.Аз може да съм простичък човек , но казвам едно е да тълкуваш, друго е да предсказваш.До сега никой в темата не е дал отговор на потребителя какво ще се случи.Дават се съвети как да се постъпи.И това е правилният начин.Ако учените толкова разбираха сънищата , психиката и душата , вече нямаше да има лудници.

Ами бъдещето се налучква много просто. Анализират се миналото и настоящето доколкото е възможно и се екстраполират няколко вероятностни темпорални линии и се взема тази от тях, която има най-голяма вероятност за реализация. Нищо сложно, човек го прави постоянно. И в случая аз говоря аз говоря за гадаене, а ти говориш за предсказване. Според мен има разлика между двете. Колкото до девойчето, то получава отговори на въпроса си:"Какво ли значи този сън?". Въпросът е точно за тълкуване значението на съня, а не дали той вещае бъдещо събитие.

Колкото до свободната воля - да човека я има и може в определени граници да променя бъдещето, но тъй като е склонен в повечето случаи да действа стериотипно, вероятността за по-точна прогноза на бъдещо събитие се увеличава.

А, между другото в човешката история има случаи на точни предсказания. Например в не чак толкова далечното минало Волф Месинг предсказваше с поразителна точност бъдещи събития. Можеш да провериш за някои от попаденията му, ако ти е любопитно. Сигурно не е случайно, че и досега дневниците му са с гриф „Строго секретно“ и ще останат така поне още 30-тина години.

преди 1 час, koldun написа:

Ами бъдещето се налучква много просто. Анализират се миналото и настоящето доколкото е възможно и се екстраполират няколко вероятностни темпорални линии и се взема тази от тях, която има най-голяма вероятност за реализация. Нищо сложно, човек го прави постоянно. И в случая аз говоря аз говоря за гадаене, а ти говориш за предсказване. Според мен има разлика между двете. Колкото до девойчето, то получава отговори на въпроса си:"Какво ли значи този сън?". Въпросът е точно за тълкуване значението на съня, а не дали той вещае бъдещо събитие.

Колкото до свободната воля - да човека я има и може в определени граници да променя бъдещето, но тъй като е склонен в повечето случаи да действа стериотипно, вероятността за по-точна прогноза на бъдещо събитие се увеличава.

А, между другото в човешката история има случаи на точни предсказания. Например в не чак толкова далечното минало Волф Месинг предсказваше с поразителна точност бъдещи събития. Можеш да провериш за някои от попаденията му, ако ти е любопитно. Сигурно не е случайно, че и досега дневниците му са с гриф „Строго секретно“ и ще останат така поне още 30-тина години.

Между другото , съм запознат с дарбата на Месинг.Той е бил телепат .Не си мисли , че ядем доматите с колците .Ако не се лъжа неотдавна писах за него в този форум.Има много начетени и умни хора във форума и мисля че може да научиш доста неща.Лека вечер.

преди 2 часа, Родина написа:

Между другото , съм запознат с дарбата на Месинг.Той е бил телепат .Не си мисли , че ядем доматите с колците .Ако не се лъжа неотдавна писах за него в този форум.Има много начетени и умни хора във форума и мисля че може да научиш доста неща.Лека вечер.

Да - търсачката откри 3 изречения в които споменаваш Месинг. Ще си позволя да ги цитирам за яснота.

Цитат

Родина написа:

...Последният телепат е Волф Месинг , който се интересува ще намери в нета доста информация ,за този необикновен човек.

...Занимавал съм се , астрология ,хиромантия ,номерология , ясновидство и всякакви мистични учения ,Изчел съм много книги и мога да кажа ,че това което е правила Ванга ,няма нищо общо с духовният свят.Волф Месинг е последният ,телепат и ясновидец .В днешно време ,няма.

Волф Месинг най - изумителният феномен и телепат за 20 век. http://www.blitz.bg/article/18189

Линка в последния ти пост е особено полезен, тъй като препраща към статия в която се твърди точно, че Месинг е правил точни предсказания. Това имах предвид като го споменах. И въпросът е, ако не отричаш разбира се достоверността на това, че има реални събития предсказани от Месинг - то как той ги е предсказал, ако е невъзможно предсказването на бъдещи събития? Имаш ли някакво предположение по въпроса?

И тъй, като си явно един от начетените и умни хора, които споменаваш, а както става видно от написаното си се занимавал и с разни мантични изкуства и мистични учения - може би ще науча нещо от теб. Надявам се, че заниманията ти не са се състояли само в четене.

Колкото до колците и доматите... Сам твърдиш, че Месинг е последният телепат. :wink12:

ПРИЯТЕН УИКЕНД!

Редактирано от koldun (преглед на промените)

преди 9 часа, Lilityve написа:

Уоуу не можах да смогна да чета мненията ви абе белгинец аз не  сънувамсънувам че правим секс :emoji_smiley-02:

Нищо де, то те момченцата са съгласни на обмяна на лиги ( целувчици) за да има после посяване на сперматозоиди.

В 95% от случаите когато госпожица иска да говори за момче което тя харесва, тя госпожицата се надява някой да й каже че и момчето я харесва.
После че има чувства към нея и ще ги изрази в близко бъдеще и ще има сериозна връзка между двамата. 
Ако всичко това се случи, после госпожицата си мечтае за сватба, да се ангажира пред всички негови роднини с брак и да й бъде верен съпруг.
Ако се навие момчето да се бракува, после булката си ражда бебе, щото те жените това им се върти в главата, бебета им трябват. Момчетата са само да носят пари вкъщи после и да помагат в отглеждането на бебетата, ако не са избягали след появата на първото.

Значи ти си харесваш момче.
Еми хубаво, харесвай си го. Ако не ти се уреди въпроса с гушкането с тоя, ще си харесаш друг и пак ще стане.

Ако отидеш на врачка и си траеш както го правиш тука, да чакаш да ти вадят думите с ченгел от устата, тя врачката може да не се сети какво ще ти е кеф да те излъже. И само ще си похарчиш парите на вятъра.
А на теб ти трябва някой да те поизлъже, да ти даде надежда че момчето ще е твое. Попа няма да се навие да те излъже подобно нещо. Докторите и те не вършат подобни услуги. Значи, така както си задаваш въпросчета, си за при една врачка тарикатка, да ти обещае всичко за което си мечтаеш че ще се случи.

Ама после, пак ще си зависи от момчето, трябва с него да преговаряш.
Ако човека иска само да пoeбe  без да се ангажира, той това нещо няма да си го признае. Не трябва да му се сърдиш на него, заради това че ти не можеш да го задържиш. Правилното поведение е да си доволна, че се е навил да ти даде възможност да му завъртиш главата, като се погушкате няколко пъти. Ако не си успяла, еми да сте живи и здрави и двамата, не ви е било писано да сте заедно за дълго време. 

Това момченцата трябва да ги пробваш възможно най-бързо, за да не си губиш времето само да си мечтаеш и да ги чакаш. А ако не искаш да ги пробваш преди сватбата, еми само си ослужняваш излишно живота и ще трябва да се задоволиш с някакъв смотаняк, който да е съгласен ти да го водиш за носа, защото на него му липсва увереност в собствените му възможности. Има разни набожни момченца, женчовци, които може да те чакат да сте се оженили първо, преди да се гушкате. Ама ако не си го пробвала предварително и нещо не ти харесва, после ще се развеждате ли ?

Аз като бях младо момченце първо си бях намерил едно гадже и си мислех че няма да ми трябва да си търся друго. Ама мамка му и татко му не й даваха да се жени. Е, еми после като пробвах други мацки, установих че най-много ми харесват естествено русите. И да видиш после как ги пробирах според този критерии. 
Та това момченце дето ти харесвало, вземи та го пробвай, ако е съгласен де. Щото може пък и той да е открил, че му трябва естествено руса за съпруга.

преди 4 часа, Lilityve написа:

ExaFlop Ако питаш дали знае че го харесвам? да знае но ако питаш за съня. Това вече не го знае 

И той не прави нищо по въпроса като знае! Дали те харесва или е срамежлив или не те харесва? Ти няма ли да направиш нещо по въпроса? Не става с тълкуване на сънища а с действия.

преди 6 часа, koldun написа:

Да - търсачката откри 3 изречения в които споменаваш Месинг. Ще си позволя да ги цитирам за яснота.

Линка в последния ти пост е особено полезен, тъй като препраща към статия в която се твърди точно, че Месинг е правил точни предсказания. Това имах предвид като го споменах. И въпросът е, ако не отричаш разбира се достоверността на това, че има реални събития предсказани от Месинг - то как той ги е предсказал, ако е невъзможно предсказването на бъдещи събития? Имаш ли някакво предположение по въпроса?

И тъй, като си явно един от начетените и умни хора, които споменаваш, а както става видно от написаното си се занимавал и с разни мантични изкуства и мистични учения - може би ще науча нещо от теб. Надявам се, че заниманията ти не са се състояли само в четене.

Колкото до колците и доматите... Сам твърдиш, че Месинг е последният телепат. :wink12:

ПРИЯТЕН УИКЕНД!

Писал съм ,че има начетени и умни колеги от форума.Не съм от тях.Както ти казах аз съм простичък и всеки ден ям попара.Отклоняваме се от темата , но ако може да ми покажеш един ясновидец да ми каже какво ще се случи в Москва през месец май.

преди 10 часа, Lilityve написа:

Като знае, че го харесваш, той как реагира? Ако малко или много е реагирал положително, тогава е време да му подхвърлиш съвсем непринудено в разговор съня си.

Звучи грубо но е факт - пренасочи в друга посока желанията сди. :)

Успех!

Накрая ще се окажеш разочарована. И загубила време и нерви.

• Автор

Вече не обръщам внимание и да го е казал файда яма щом не ми го е казал лично. Тема да тичам след него има и други 

преди 6 часа, Родина написа:

Отклоняваме се от темата , но ако може да ми покажеш един ясновидец да ми каже какво ще се случи в Москва през месец май.

Тъй като не познавам ясновидци и ще ми е малко трудно тепърва да търся такива, ще ти погадая аз макар и да не съм ясновидец. И така хвърляме боб и разчитаме положението на зърната. Като най-мащабно събитие през май в Москва се очертава - Парадът в Москва - 9 май Ден на Победата. Давам гарантирана вероятност от 80% , че това ще се случи през май в Москва. :)

И за да придобиеш по пълна представа как би изглеждало случващото се можеш да се запознаеш с видеото  от линка по-долу. Събитието много ще прилича на това от видеото.

http://vbox7.com/play:4ec7ccec13

Редактирано от koldun (преглед на промените)

преди 4 часа, koldun написа:

Тъй като не познавам ясновидци и ще ми е малко трудно тепърва да търся такива, ще ти погадая аз макар и да не съм ясновидец. И така хвърляме боб и разчитаме положението на зърната. Като най-мащабно събитие през май в Москва се очертава - Парадът в Москва - 9 май Ден на Победата. Давам гарантирана вероятност от 80% , че това ще се случи през май в Москва. :)

И за да придобиеш по пълна представа как би изглеждало случващото се можеш да се запознаеш с видеото  от линка по-долу. Събитието много ще прилича на това от видеото.

http://vbox7.com/play:4ec7ccec13

Е, то как да познаваш , като няма.Те се раждат веднъж на стотици години.Сега това е голям бизнес, онлайн сънища ,онлайн хороскопи.Бизнес за милиарди.Хората обезверени и наивни и търсят гледачки и врачки.Хипотетично, ако един инвалид сънува че има крака ,дали ще му пораснат.Много пъти хората вярват на случайни врачки , втълпяват си го и то се случва.Имат слаба психика и това което е им казано става като вирус.Историята на Диоклециан е друг пример .След като анализирал хороскопа си , той видял ,че го чака зла съдба.И той взел правилното решение ,доброволно сдал влатста и се отказал от престола.Станал градинар и живял до дълбока старост и починал от естествена смърт.Надхитрил съдбата .Точно той я променил с неговата воля и онова което е заложено в него ,смирението.Така че свободната воля е от голямо значение.Като изключим физическите дадености на човек.Тъй като глухият не може да почне да чува само със силата на волята си.Интересно е и друго ,примерно при масова смърт при самолетна катастрофа.Там има хора различни и по възраст и по потекло . Нищо не ги свързва поне на пръв поглед.Значи има нещо друго , което се изплъзва на учените.Разглеждал съм хороскопи на психично болни .Там онова което е общо за всички е негативни аспекти към Нептун.Но астрологията не е точна наука.До сега още никой ясновидец не е познал числата от тото.Това , че хвърляш боб вече те прави гадател.

преди 10 часа, Lilityve написа:

Вече не обръщам внимание и да го е казал файда яма щом не ми го е казал лично. Нема да тичам след него, има и други. 

Няма ли да тичаш след момченцата, а ?
Еми като няма да тичаш, ще се уреждат други по-готини от теб, по които тичат момченцата.
Да знаеш, че мене са ме сваляли разни нашенки, като са се ловили като удавник за сламка, за някакви абсолютно измислени поводи.
И знаеш ли кво ?
На едната от нашенките, малко не й достигна за да ми хареса наистина. И тя не е могла по никакъв начин да се сети сама, какво точно ще й намеря като кусур. Даже и аз не съм го знаел, преди да сме се гушкали. 

Няма по-тъпо нещо от това, да чакаш някой сам да дойде да ти сваля звезди от небето, щото той може и да не се появи никога.
Като ти харесва някое момченце, атакувай го и си го сваляй, няма кво да се чудиш.
Е, сега ако си грозничка, еми пак същото си е, и ти душа носиш и на теб ти се живее. Значи ти трябва да ги сваляш.

преди 13 часа, Lilityve написа:

Вече не обръщам внимание и да го е казал файда яма щом не ми го е казал лично. Тема да тичам след него има и други 

Няма да тичаш след него а след другите? Ти би ли направила първата крачка и ти да сваляш, а не теб?

Ами за успешните свалки си трябва дар слово, пък госпожицата е по-скоро с беден речник и се изразява в телеграфичен стил, сбито и кратко, така че да ти трябва по 1 час да си блъскаш главата какво си е мислила че иска да каже. Това издава една голяма липса на увереност в личните й способности. Тя предпочита тя да може да критикува някой друг, който ще се мъчи да води диалог с нея, отколкото тя да води разговора и на човека да му стане лесно ясно каква е нейната стойност на сантименталния пазар. Има си такиви хора, трудно се разговаря с тях. И все другите са им виновни, че не са ги оценили.
За да е успешна една свалка, трябва свалящият да е откровен и честен в намеренията си, иначе много лесно си личи, когато си прави някакви сметки. Докато госпожицата пуснала темата не знае как се прави да си честен. Пуска ни тема, щото й се иска да говорим за нейния случай, ама не иска да си го признае, а се опитва да ни будалка че уж била сънувала целувчици. Еми нищо не е сънувала, само се опитва да ни надхитри. Вероятно знае че оня недостъпният има регистрация тук и се е надявала, че той ще й прочете безсмислената тема и ще й пише на лични. Ама не е станало така. Човекът ако е прочел че не е сънувала че се таковат, си е рекъл че само на едни целувчици няма намерение да го карат с месеци наред.

• Автор
преди 6 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Няма да тичаш след него а след другите? Ти би ли направила първата крачка и ти да сваляш, а не теб?

Да правила бих и съм го правила. А белгинец вобще не си правя и труда да ти чета коментарите 

преди 15 часа, Lilityve написа:

А белгинец вобще не си правя и труда да ти чета коментарите 

Ама ти дойде тука с едно много противоречиво послание. Със заглавието на темата ти пусната в Религия, Мистика, Езотерика, ти ни подканваш да те излъжем нещо приятно. Но веднага заявяваш, че не вярваш че ще има човек който да може да ти отговори.
Ами не става така.

Правилният подход е първо да се опознаеш самата себе си, ти каква си по характер. Това може да стане с помоща на една психоложка предлагаща консултации за брачни двойки имащи си проблеми. Като се анализираш едно хубаво и добиеш ясна представа за самата себе си, после трябва да поработиш още повече в посока на откриването с какъв тип характери имаш най-много шансове да се разбираш дълго време. При разводите има едно много често срещано определение – „Несходство на характерите“.
Ако си направиш труда да се научиш да разпознаваш с кой човек ще можете да се разбирате добре за дълго време, после ще видиш как ще отпадат разни момченца които сега ти харесват, защото ти няма да искаш да се прекараш да започнеш връзка, която е обречена на провал.
Да ги избираш само по външната им красота е голям риск.
Има и нещо друго, ако не си поне на 20-22 години, за да можеш да ловуваш измежду момчета на по 23-25 години, ти ще се сблъскаш с един много неприятен проблем. Някои съзряват по-бавничко, та им трябва време да се променят в положителна посока, да им дойде желание за отговорно поведение.
После, знаеш ли каква работа върши обмяната на лиги ?
Ами научно доказано е че женската проверява по този начин дали партньорът ще е подходящ за създаване на поколение. Ти докато си го мляскаш някой дето ти харесва, мозъкът ти анализира неговата слюнка и определя дали няма биологична несъвместимост между двама ви. Ако мозъкът ти открие че не е подходящ, еми няма да стане работата, няма да го искаш. Защото колкото и да се самозалъгваш, че си го избираш някакъв само по външната му красота, ти всъщност си избираш татко на бъдещите хлапета.
За това се събират мъжете и жените, за да правят деца.
Ако се правиш, че не ти пука на теб да мислиш чак пък какви деца щели да се получат, еми има вероятност да се прекараш с някои, който ще ти избяга и ще те зареже да си самотна майка с дете. И тогава знаеш ли как драстично ти се намаляват шансовете да намериш друг, който да е такъв какъвто го искаш ти ?
Хайде сега, така както не ми четеш мненията, вземи та се научи да анализираш отношението на момчетата към малките дечица. Поставяй ги в присъствието на проходили дечица и ги наблюдавай как ще реагират, ако стоят като препарирани, еми как ще ти помага такъв после ?
Ако пък имаш и приятелки с бебета в количка, наблюдавай отношението на този дето те сваля, към младата майка. Обикновено те няма да знаят как да се зарадват на бебе, но ако са подходящи татковци, ще имат положително отношение към приятелката ти с бебето. Даже и да не им харесва, щото е дебела или кльощава, те ще виждат в нея младата майка и без да се усещат ще са добри с нея, ако са от расата на подходящите за съпрузи.

А знаеш ли, че тези дето се харесват на най-много мацки по разни дискотеки, въобще на са най-добрият избор ?
Те са екстра ама само за там, да се перчат, да се правят на големи мъжкари колко бири могат да обърнат преди да са се напили. Като ги сложиш в семейна обстановка и става кофти, на тях не им е интересно. Така както са били уж много общителни в компания, като сте само двамата, нещо не им е интересно и почват постоянно да изискват да излизате някъде.

Най-добре е да си намериш един такъв като мене, да може да разтяга локуми, защото иначе пък приятелките ти няма да го харесват ако само си мълчи.

преди 16 часа, Lilityve написа:

Да правила бих и съм го правила. А белгинец вобще не си правя и труда да ти чета коментарите 

Ти не си опитала а се оказваш, че няма да тичаш след него аз така разбрах! Не е срамно момиче да сваля момче, макар че сигурно по-различно се възприема незнам сега как е! Ти не си го имала и няма нищо да загубиш.

Хаха Белгиец! Мисля, говорим за гадже не за мъж и брак! Ти до психоложка стигна и до биологична обмяна! Това за лигите за пръв път го чувам.:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.