Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ли значи този сън?

Featured Replies

преди 18 часа, Lilityve написа:

Да правила бих и съм го правила. А белгинец вобще не си правя и труда да ти чета коментарите 

Аз му чета историите с интерес. Признал съм го като майстор на късия разказ ама в последно време разказите му много еднакви. След като се вслуша малко в критиката на читателите (тоест аз) вече почна да включва и нашенки в историите си. В началото беше я подкарал само на чужденки. Има и жена на която не изневерявал че иначе багажа и на гарата.

• Отговори 72
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 12 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Ти не си опитала а се оказваш, че няма да тичаш след него аз така разбрах! Не е срамно момиче да сваля момче, макар че сигурно по-различно се възприема незнам сега как е! Ти не си го имала и няма нищо да загубиш.

Хаха Белгиец! Мисля, говорим за гадже не за мъж и брак! Ти до психоложка стигна и до биологична обмяна! Това за лигите за пръв път го чувам.:D

Alex&Vanko прав си тук не става дума за деца, брак или сватба а за гадже 

преди 19 часа, Белгиеца написа:

Това може да стане с помоща на една психоложка предлагаща консултации за брачни двойки имащи си проблеми...

Недей така, ще травмираш детето, то девойчето малко, няма 18 години още. Кви брачни консултации и бебешки колички. То сега е в периода на големите тинейджърски любови когато се опознава любовта.

Редактирано от koldun (преглед на промените)

преди 20 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Хаха Белгиец! Мисля, говорим за гадже не за мъж и брак!

Има голяма вероятност пишещата да е от малцинствата, защото писменият й изказ на български език е много лош. Та те си се женят и на по 16г. без да им пука особено.
Според това дето го е писала е била на 17г. 
Ми хубаво, значи скоро ще стане на 18г. и ще е пълнолетна.
С толкова лош писмен български език, най-вероятно няма да учи след 12 клас.
Значи като го свърши даскалото и ще е готова за женене.

Иначе тя госпожицата сама не иска да си разкаже тука цялата история, трябва да ходим да й следим писанията по други теми.

Сега, трябва аз да ви обърна внимание на факта, че няма такъв филм да ставало въпрос само за гадже, което никога да не стане съпруг.
Те самите госпожици на по 17 г.  ако им каже някой батко на 20г. че ги търси само за гадже, демек за временно ползване, те обикновено не се навиват, щото оня ги брои за пачаври, ако им говори така.
От женска страна има изискване за наличието на любовни чувства от страна на кандидат eбaчa, иначе не искат да си вдигат краката, само за да му е кеф на мераклията. Това че настоящата госпожица харесва някакъв нейн набор, въобще не означава, че ще е навита само на временна връзка, ако оня й каже ясно че може да й услужи сексуално ама само няколко седмици. 
Та така, на госпожицата й трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО оня да я обича, ама истински за да има нещо по-интимно между тях двамата.
На жените им трябва да бъдат обичани от някой мъж, за да му пуснат. Защото те жените са си същите от хиляди години, от биологична гледна точка. А противозачатъчтите хапчета са едва от миналия век. Та от хилядолетия те жените са свикнали, че не трябва да си вдигат краката без да имат гаранция че тъпкачът е сантиментално зависим от тях и след като са глътнали топката, няма да им избяга. Та бабите и майките им дават съвети да внимават. 

Значи пичове, госпожицата като си признава че ставало въпрос само за гадже да й бил оня, вие не бъдете наивни да си мислите, че тя си ги няма дежурните женски изисквания оня да има истински любовни чувства към нея. И не си мислете че оня ще успее да я обърне по-гръб набързо, просто защото тя го харесвала. Женската психика не функционира като мъжката. Тя тука се прави че й трябвал само за гажде, но ще му наложи нейните изиквания, които като по случайност ще са си почти същите като тези дето би ги имала по отношение на бъдещ съпруг.  
Най-лошото нещо което може да му се случи на този нейн набор е да вземе да се прекара да се влюби в нея, щото тя с нейния характер ще му направи живота труден. 

Аз мисля,че като се започва връзка не се тръгва с някакви предпоставки как и защо ще приключи! Доверие първо се гласува /не че тя не може да се поинтересува имал ли е връзка преди и колко е била дълга/ с времето се затвърждава но всеки си и има и свободата да я приключи.Кой ще налага изисквания и ще доминира зависи който е хлътнал повече - съответно другия.Аз поне не вярвам в абсолютно равноправие във връзка или брак. И защо се изказа така за момичето се е дно я познаваш в детайли?

на 28/3/2016 at 23:15, _Alex&Vanko_ написа:

И защо се изказа така за момичето се е дно я познаваш в детайли?

Защото ги познавам всичките душички какви сметки си правят.
Тя си има някакви нейни потребности, ама тука няма да ги напише какви са точно.
Нито пък ще ги изброи пред някой когото го брои за подходящ за гадже.
Единствено е ясно че няма да е против оня да я целува, предполагаме уста в уста, като на филмите, нали така.
Можем лесно да се досетим, че тя ще иска целувките да са и пред съученичките й, за да им покаже че тя е успяла да се цунка с този който е имал и други 2 връзки и имало няколко момичета които го били харесвали. Един вид, за нея ще е въпрос на престиж да я виждат съученичките че се мляскат точно с този.
Сега, дали й трябва нещо повече от целувки, само тя си знае.
Повече от сигурен съм, че ако оня е съгласен да я изслушва с часове, тя да му разправя нейния живот, на нея ще й харесва че някой я разбира. Ще й е кеф са си споделят лични неща един на друг, да си се доверяват и т.н.

Това което май не знае госпожицата е, че понякога много яко боли при раздяла. И освен че боли, направо се случва да се блокира за продължително време човек и да не може да си отвори сърцето за следваща връзка. Още по-лошо е когато оня наистина й е харесвал физически, щото има опасност да иска после да си намери пак такъв, с почти същите физически качества. Което усложнява предварително следващото намиране на гадже.
Най-добрият вариант е да й се случи с няколко поредни гаджета , тя самата да им намира кусури след няколко седмици, та да не я е яд че са се разделили. А положителните черти на характера им и физическата им красота, тя ще може да си ги запомни, един вид да си направи колекция от отделни качества които й допадат на нея. Та после като се случи да попадне на гадже в което открива доста положителни качества, за които е проверила вече благодарение на предишни връзки че й допадат, тогава да й е по-лесно да реши че новия не трябва да го изпуска.

имаме вече тема, по хиляда теми напускали кой кво сънувал

различна ли я прочети заглавието й - тълкуване на сънища пише не можеш ли да четеш

Ама не става въпрос за същото тълкуване, там е за верующи люде, пък тука момата започва със съмнението че някой въобще би могъл да й отговори.
Тя просто е искала оня да й прочете темата, демек да му намекне че може би ще му се отвори парашута, ако се доближи достътъчно близо до нея.
Тази тема тука е един особен вик за помощ, към всички от обкръжението на хубавеца на 17г. да го убедят да я сгушка най-после, а да не се прави на интересен чак пък толкова.
То момичето обещава че си пие редовно хапчетата и тя ще купи и капути и шоколад, за да е във форма съученикът. От него само се иска да услужи по съученически, кво толкова.

преди 16 часа, Белгиеца написа:

От него само се иска да услужи по съученически, кво толкова.

Пък той, само шмули джойнт, пие бира и с бандата прави пенти на лигата - но пък вечерта, като свие на баща си колата ....... ако се сети и намери време.

на 30 Март 2016 г. at 22:29, _Alex&Vanko_ написа:

Разпоредителката указва на кое къде му е мястото! Да си вярваш, че си важна личност!

има тема бе сляп ли си па и ти с какво тази е по-важна че да е отделна а

аре прави си тема че си пръднал и изчезвай

• 10 месеца по-късно...

Миналата година се разделих със момиче, въпреки това със сигурност и двамата се мислим взаимно, но няколко пъти я сънувах, веднъж се виждаме и проявява радост че ме вижда след което последва и прегръдка, сега на скоро пак сънувах че ми се обажда по телефон и казва че иска да се видим защото съм и липсвал, а после каза че не може защото са я хванали и срещата се отлага, някакви съвети, на кратко какво означава това? Един вид раздяла или се държим един на друг?

преди 9 минути, Емил44 написа:

Миналата година се разделих със момиче, въпреки това със сигурност и двамата се мислим взаимно, но няколко пъти я сънувах, веднъж се виждаме и проявява радост че ме вижда след което последва и прегръдка, сега на скоро пак сънувах че ми се обажда по телефон и казва че иска да се видим защото съм и липсвал, а после каза че не може защото са я хванали и срещата се отлага, някакви съвети, на кратко какво означава това? Един вид раздяла или се държим един на друг?

Не, просто ти все още мислиш за нея. Мозъка ти имплементира това твое чувство. 

• 4 седмици по-късно...

та значи примерно каните гост и той докато хапва и пийва ви се налага да отиде в  другата стая след като си отиде гостенина на следващия ден  повдигате капака на тенджерата с манджата  и виждате подарък  да речем примерно станьол от бонбона  смачкан и хвърлен та на берекет и здраве ли е какво казват звездите ?

как се тълкува ?

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

преди 7 минути, Yvan Sergeev написа:

та значи примерно каните гост и той докато хапва и пийва ви се налага да отиде в  другата стая след като си отиде гостенина на следващия ден  повдигате капака на тенджерата с манджата  и виждате подарък  да речем примерно станьол от бонбона  смачкан и хвърлен та на берекет и здраве ли е какво казват звездите ?

как се тълкува ?

ice_cube_wtf_gqvqs30u.gif

giphy.gif

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

човека се занимава с мистика и езотерика  та предполагам  обитателите на този разедел ще ми дадете подсказка и насока

и да спомена че не е сън а реална случка 

и че този който премести  въпроса е нацелил грешната тема .

преди 35 минути, Yvan Sergeev написа:

и да спомена че не е сън а реална случка 

и че този който премести  въпроса е нацелил грешната тема .

Къв ти е въпроса? Моля последователно и логически структурирано!!!! Каниш гост и защо ще му се налага да отива  в друга стая и защо чак на другия ден си отива от тази стая. Преспиване ли какво?

И какво е  станьол ???? u made my day:D

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

въпроса ми е как езотериците  и мистиците тълкуват случката понеже въпросния човек е езотерик- врачка- итнт сещате се>.....

на мен ми се налага да отида   а той си седи при тенджерата - просто на следващия ден се сещам че трябва да ям и кво да видя ....

-станьол-варак-обвивка-хартия за опаковане на хранителни изделия и не хранителни-амбалаж 

-  ти да не си  набор 90 -2017    за да не знаеш ?

може би е станиол макар че би трябвяло да е станьол  според бг правописните шибани правила

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

преди 2 часа, Yvan Sergeev написа:

въпроса ми е как езотериците  и мистиците тълкуват случката понеже въпросния човек е езотерик- врачка- итнт сещате се>.....

Не се притеснявай, когато ти правят магия те не ползват това и не така. Ползват се други неща съществували от стотици години, щото тези вярвания така са устроени. Освен това не се слагат някъде да ги забележиш нещата, щото те трябвало да дайстват с тяхната особена енергия или вибрация с която са заредени, за да проработи магията им, според техните вярвания.
Този път ти се е разминала магията, трябва да почерпиш нещо.
Например да дариш 10 лв на форума, да не фалира, че няма да има къде да питаш когато ти направят наистина магия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.