Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Формиране на екип.

Featured Replies

Търся програмисти за формиране на екип. Възраста, пола и населеното място не са от значение. Ако се интересувате пишете във форума или на лично съобщение.

Редактирано от roadering (преглед на промените)

Здравей! Ние сме екип от програмисти, дизайнери и др., занимаваме се с изработка и поддръжка на корпоративни уеб сайтове, интернет портали и онлайн магазини. Можеш ли по-точно да обясниш за какво иде реч? :)

Редактирано от webinvictus.com (преглед на промените)

• Автор

Здравейте, търя екип който да бъде на мое разположение , за съвместна работа и стремеж за изграждане на нещо по голямо. Не си търя екип само за изпълнение на поръчка. Колкото до "заплащането", няма да има такова защото това не е наемане. Надявам се да съм ви отговорил на това което ви интересува. Ако все още проявявате интерес пишете на лично съобщение.

няма да плащаш ли как така няма да плащаш кой ще ти работи без пари

:ohmy:

• Автор

Приходи ще има, разбира се,  от проектите с които се занимаваме, но няма да има трърда заплата.

преди 39 минути, roadering написа:

Приходи ще има, разбира се,  от проектите с които се занимаваме, но няма да има трърда заплата.

На тази въдица никой няма да се хване.

Бихте ли разяснили за какви точно проекти и работа става въпрос. До тук не конкретизирате нищо...

преди 5 минути, roadering написа:

За теб "Мойра" вече знам. Аз търся хора които виждат нещата по моя начин.

От кого? ;)

Извинявай, но така представени нещата не изглеждат сериозно.

• Автор

Става въпрос за проекти в IT сектора. Не се ограничавам до някоя конкретна ниша, затова е желателно екипът да покрива всички технологии.

Пак звучите общо казано... не конкретизирате какви точно проекти в IT сектора.

Защо не създадете една фирма. Така на сляпо, моите уважения, но никой няма да ви се довери.

• Автор
преди 2 минути, Мойра написа:

От кого? ;)

Извинявай, но така представени нещата не изглеждат сериозно.

Добре. Как според теб трябва да бъдат представени за да изглеждат сериозно?

Току що, roadering написа:

Добре. Как според теб трябва да бъдат представени за да изглеждат сериозно?

Трябва да се представи целия проект.

преди 1 час, roadering написа:

Здравейте, търя екип който да бъде на мое разположение , за съвместна работа и стремеж за изграждане на нещо по голямо. Не си търя екип само за изпълнение на поръчка. Колкото до "заплащането", няма да има такова защото това не е наемане. Надявам се да съм ви отговорил на това което ви интересува. Ако все още проявявате интерес пишете на лично съобщение.

"Екип, който да бъде на ваше разположение" за без пари?! :D Наясно ли сте, колко струва това? :D Лека вечер! Успех ви желая. :D

• Автор
преди 13 минути, webinvictus.com написа:

"Екип, който да бъде на ваше разположение" за без пари?! :D Наясно ли сте, колко струва това? :D Лека вечер! Успех ви желая. :D

Благодаря.

преди 14 минути, Мойра написа:

Трябва да се представи целия проект.

"Целия проект"  с какво ще се занимава екипа, или проекта по който ще работи екипа, защото ако е второто аз не наблягам на изпълнението на един конкретен проект.

Аз се записвам като кандидат. Програма без вирус не е програма. Ще се внедря като не забелязван вирус и няма да преча. Най малкото ще ви шпионирам какви ги вършите, пък да видим какви приходи ще доведе това.:ph34r:

Без да са изяснени, условия, заплащане, договори, вид работа, заетост и т,н всичко са само едни празни приказки. Никой няма да отдели от времето си и да се ангажира без да знае дали ще има заплащане или не. Може парите да не са най-важното нещо в света, но са едно от важните неща. Без тях не можеш да си осигуриш нормалните блага и нужди. Та се замисли малко какво пишеш. 

• Автор
преди 41 минути, _Uzunov_ написа:

Пак звучите общо казано... не конкретизирате какви точно проекти в IT сектора.

Защо не създадете една фирма. Така на сляпо, моите уважения, но никой няма да ви се довери.

Всякакви прокти, не мисл че трябва да е ограничаваме до конкретна услуга или продукт, подобно нещо само блокира креаивността. Фирмата нищо не доказва и с нищо няма да допринесе.

преди 15 минути, nikolela написа:

Аз се записвам като кандидат. Програма без вирус не е програма. Ще се внедря като не забелязван вирус и няма да преча. Най малкото ще ви шпионирам какви ги вършите, пък да видим какви приходи ще доведе това.:ph34r:

Харесва ми ентусиазма ти.

преди 18 минути, Емил Костов написа:

Без да са изяснени, условия, заплащане, договори, вид работа, заетост и т,н всичко са само едни празни приказки. Никой няма да отдели от времето си и да се ангажира без да знае дали ще има заплащане или не. Може парите да не са най-важното нещо в света, но са едно от важните неща. Без тях не можеш да си осигуриш нормалните блага и нужди. Та се замисли малко какво пишеш. 

Доходи ще има, рано или късно, договори не предлагам, трябват ми програмисти, по-конкретно от това не зная какво може да бъде, заетостта е 24/7.

Добре, бе човек. Какво значи "доходи ще има'? Кога?Как?. Ти би ли работил в една фирма или екип 4-5 месеца без пари? С какво ще живееш? А какво правим ако имаш семейство, за което се грижиш и издържаш? А какво правим ако и след 4-5 месеца няма никакви доходи и пари?

Ако темата е просто за шега и празни приказки разбирам, но ако това го казваш сериозно, моля те да се замислиш и то доста внимателно. 

Както виждаш съм сериозен, не ти се подигравам, просто ти задавам конкретни въпроси и ти давам конкретни приказки. 

В този случай помисли как ще докажеш на екипа, че има смисъл от неговата работа. Още повече, че ще е 24/7.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Значи ще работим безплатно 24/7 по нещо, което не знаем какво е. Вътре съм. 

• Автор
преди 15 минути, Емил Костов написа:

Добре, бе човек. Какво значи "доходи ще има'? Кога?Как?. Ти би ли работил в една фирма или екип 4-5 месеца без пари? С какво ще живееш? А какво правим ако имаш семейство, за което се грижиш и издържаш? А какво правим ако и след 4-5 месеца няма никакви доходи и пари?

Ако темата е просто за шега и празни приказки разбирам, но ако това го казваш сериозно, моля те да се замислиш и то доста внимателно. 

Както виждаш съм сериозен, не ти се подигравам, просто ти задавам конкретни въпроси и ти давам конкретни приказки. 

В този случай помисли как ще докажеш на екипа, че има смисъл от неговата работа. Още повече, че ще е 24/7.

На този етап мисля, че е наи-добре да се доверят на преценката си.

Преценка? Може би си искал да кажеш "интуиция"?

Авторе, да беше почнал с:

"Имам една идея - на направя "еди-кво си" (без подборности), но ми трябват отбор IT. Да сглобим проект, да го пуснем в кикстартър или в индигого. За повече подробности ми пишете на лични".....

а ти - требват ми 2 чиляка, щото ме сърби и ме болят зъбите :(

Редактирано от Vladov (преглед на промените)

Как го нападнахте човека...

Да, на пръв поглед не е изгодно това, което предлага, но пък има доблестта от началото да каже, че няма да се плаща с договор и твърда заплата, а не да лъже, маже, да обещава светло бъдеще и накрая да прекара сума ти народ с празни обещания.
Който не му харесва - подминава.
Не е необходимо да обяснявате колко е тъпа идеята и как никой няма да се върже на такава схема...

• Автор

Благодаря за подкрепата "algor". Да обсъждам конкретен проект във форума ми се струва неразумно. За сега лека вечер от мен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.