Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

При мен скука! Тука съм с едно приятелче и си взех тая де ме утешаваше понеже иръпшанката под здрав родителски контрол. Та тая си взе три приятелки и сметката май заминава към стотина евро вече. Добре че тоя моя им поръчва някакви оцветени води че искаха с уски да се подкарват!!!Аз нали не пия и ми е скучно, искам да се прибираме и да лягаме.

Разпушили са се с някави наргилета, луда работа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 30 минути, skalata_73 написа:

Е то туй са прай. Брау. Ма аз вече нямам стимул-за какво и пред кого. Ти трябва да се показваш като ''атлет''. Аз просто исках да са пробвам доколко съм са сдухал.

Другата седмица ша я дам по-леко, че дан са презоря нещо и да са изложа пред...куконата :D

Бягай по малко и постепенно увеличавай дистанцията. И спри да шораш. Ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам

Бягай по малко и постепенно увеличавай дистанцията. И спри да шораш. Ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам

Това шораш веднъж го употребих тук във форума и установих че само по нашия край го употребяваме. Скалата може и да не те разбере !

преди 17 минути, BMW Маниак написа:

...Та тая си взе три приятелки и сметката май заминава към стотина евро вече. Добре че тоя моя им поръчва някакви оцветени води че искаха с уски да се подкарват!!!Аз нали не пия и ми е скучно, искам да се прибираме и да лягаме.

Разпушили са се с някави наргилета, луда работа...

Тия пияните доминиканки па са та зели за дойна крава. Ма и ти си една мека Мария. Ако си една жена се със смъкнати гащи ша одиш.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз га съм тренирал ти си чел философия. Ни мъ учи ти мене как са тренира, ма ми дай стимул за кво да го правя вече. Га бех млад ми беше кеф да съм буца. Ся кат немам шкембе и са чуствам добре ми стига и са радвам.

пп. Ти и на мен ку кажеш, че шорам-грях имаш на душата.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Това шораш веднъж го употребих тук във форума и установих че само по нашия край го употребяваме. Скалата може и да не те разбере !

Аз знам секви диалекти. Мен не мое ме изненадате с нищо. Един вид-полиглот на диалектите съм!

Вдигам гълъбите. Сметката тънкана, 60€

c7365401ccc5e9b528c9ae5da622ebac.jpg

Кат ти гледам снимките, имам чувството, че разпивате в некоя детска градина.

пп. Па не мисля за годините ми изглеждам зле :P

Те туй съм аз от миналата година на морето. Нарочно си скрих суратя, че дан предизвикам мокри синища у некои.

df1ba46b8fcf9904.png

Е тук малко вече са ми са са постопили муслулите (не съм как кога бех по-млад),  ма ставам още.

Брутру. 

И аз търча от години, но последния месец съм в отпуск, щот ми се поду ахилесовото сухожилие…Туй вече е от ЕГН-то. За щастие, не е за операция, само го мажа с некви кремчета, пия хапчета против възпаление и го налагам крака с лед…

Иначе каква ви е средната скорост кат джогвате, пичове? 

О-о-о-о брутру баби. Наспинка ли съ?

За скорост не моа ти кажа. Аз днес са джогнах за пръв път таа година и забрайх да си турна скоростомера у Д-то. Па и аз съм бита карта. Мисля само 2-3 месеца да потърча малко и туй ша да е.

Питай бимвету-той търчи секи ден sport_0056.gif

добро утро идиотчета :P

12249826_1657255514545294_59827880476795

преди 2 часа, мо_хи_ни написа:

Брутру. 

И аз търча от години, но последния месец съм в отпуск, щот ми се поду ахилесовото сухожилие…Туй вече е от ЕГН-то. За щастие, не е за операция, само го мажа с некви кремчета, пия хапчета против възпаление и го налагам крака с лед…

Иначе каква ви е средната скорост кат джогвате, пичове? 

Аз бягам бавно. Но денивелацията е голяма. Почти постоянно срещу много стръмен баир. Не качвам мускулна маса, но се оказа наскоро, аз и тука писах катта нямаши. Мога да завъртам капачките на затворени бутилки, дет не са на резба. Случайно разбрах хем.

• Автор

А моят кот сутринта преяде и спи ли спи и ми е съвестно да го вдигна и да оправя леглото.

13434931_1093870317345123_31316706657295

• Автор
преди 18 минути, дръндю написа:

а сега кажи, кой кого притежава? :wink12:

То е ясно - котката е бог :D

и при нас не по-различно - кога стане писата тогаз се оправя леглото, друг е въпроса че вече не я кефи като е оправено, колкот по набамбулесто толкоз по-екстра

:D

преди 9 минути, дръндю написа:

ъхъ, щот има къде да рови и да се мушка
кат съ зарови иди я търси

:help wanted4:

ич не я търся като й престържи на коремчето се излюпва и пуска алармата мауууууу мауууууу маууууу

ама добре че не мъ бий кат тоз звер ми ма оставя да наням

Кат ти гледам снимките, имам чувството, че разпивате в некоя детска градина.

Аз не разпивам ще ме извиняваш !

А и аз вдигам средната възраст на групата.

Скала, изпусни малко въздуха ве !

Това всичкото истина ли е ?

Майтапя се, това ми е дежурен лаф като видя някоя яка мадама.

Като казахте за ЕГН-та аз много съм наплашен. Установявам че от близо не виждам, рева за диоптър при четенето. Сега едвам си виждам какво пиша на телефона. Ходих на доктор и ми вика огън си, това е нормално !!!

Звъня на баща ми и го питам аве ти така ли беше а той с неговия черен хумор ме успокой. Вика тъй, на твоите години отивам на очен доктора само като го видяк и му казал.

- Тоя проблем сега ще ти го оправя ама ще дойдеш след 20 години за друг за който нямам решение.

Това разбира се още кога нямаше виагра [emoji16]

преди 2 часа, дръндю написа:

а сега кажи, кой кого притежава? :wink12:

Кучето те гледа отдолу нагоре, котката те гледа отгоре надолу, само прасето те гледа като равен.

Кучето те гледа отдолу нагоре, котката те гледа отгоре надолу, само прасето те гледа като равен.

А жената те гледа като осеменител одобено ако е в детеродна възраст !

Добър вечер! :)  Г-н дръндю се е завърнал! Нещо ново докато ме нямаше тея 2-3 дена :rolleyes:

преди 3 минути, Deco^^ написа:

Добър вечер! :)  Г-н дръндю се е завърнал! Нещо ново докато ме нямаше тея 2-3 дена :rolleyes:

Бийн си отиде

:(

то да беше само той де се махна от тука...

Добър вечер! [emoji4]  Г-н дръндю се е завърнал! Нещо ново докато ме нямаше тея 2-3 дена :rolleyes:

Нищо ново! Намери ли сериозни другарки за веселби ?

Бийн си отиде

[emoji20]

то да беше само той де се махна от тука...

Ти да не си в траур ?

наздраве идиотчета :drunk:

10173582_898581510167322_558938950771226

Отиде ми формулата ! Изтървах я, отбих се при иръпшанката и не ме пуска да си ходя.

малко музичка стига спахте уе

:cheerleading2:

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Отиде ми формулата ! Изтървах я, отбих се при иръпшанката и не ме пуска да си ходя.

Ти зАеби формулата. Ко има да и гледаш? Тя кат в любовта. Обикаляш, обикаляш кат един луд и ако спукаш гума отидЕ коня у ряката.

Напъни бониемката като за последна обиколка и те тава е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.