Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 3 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Sleda що не спиш?:P

Ти що не спиш, душа. При мен сега е 21:45. Лека нощ, да спиш във кош и да сънуваш грош! Сигурно вече спинкаш. Някои ранобудници вече ще стават. Добрутро, да им е сладко кафето.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

10440828_734083626635519_151816264658074

Добро утро :)

добро утро идиотчета :P

giphy_zps87baxmf2.gif

Поредни грозни сцени от английски фенове. Този път мятат пари на деца просяци. Кулминацията на Европейското.

Пред ресторанта в град Лил се разиграха доста грозни сценки. Англичани мятат монети на циганчета просяци.

http://www.welt.de/sport/fussball/em-2016/article156237243/Englische-Fans-werfen-Muenzen-nach-bettelnden-Kindern.html

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 1 час, acnekt написа:

Поредни грозни сцени от английски фенове. Този път мятат пари на деца просяци. Кулминацията на Европейското.

Пред ресторанта в град Лил се разиграха доста грозни сценки. Англичани мятат монети на циганчета просяци.

http://www.welt.de/sport/fussball/em-2016/article156237243/Englische-Fans-werfen-Muenzen-nach-bettelnden-Kindern.html

Какво може да се очаква от английски и шотландски паразити?! Заедно с евреите, това са най-гадните нации. Хора без ценности и морал. Алкохолизъм, педерастия и паразитизъм!

А добър ви ден!

преди 1 час, Богатир написа:

Какво може да се очаква от английски и шотландски паразити?! Заедно с евреите, това са най-гадните нации. Хора без ценности и морал. Алкохолизъм, педерастия и паразитизъм!

А добър ви ден!

Уелс срещу Англия. Не знам какво ще става във Франция. Не ми се мисли. Целия Албион се изсипа във Франция.  inselaffen

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Автор
преди 9 часа, Мойра написа:

10440828_734083626635519_151816264658074

Добро утро :)

Аз преди малко се прибрах и заварих това:

13445451_1096375473761274_26179155011265

Менюто обаче е недостъпно :D

преди 26 минути, Мойра написа:

Аз преди малко се прибрах и заварих това:

13445451_1096375473761274_26179155011265

Менюто обаче е недостъпно :D

Варг ще яде дарлинг марлинг

:P

• Автор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Варг ще яде дарлинг марлинг

Отдавна я няма тази храна, за съжаление, и сега е на Фрискис, но и тя започна да изчезва, та не знам.

Гурмето му втръсна отдавна, Феликс не ще, Уискас-също.

Лоша работа.

преди 6 минути, Мойра написа:

Отдавна я няма тази храна, за съжаление, и сега е на Фрискис, но и тя започна да изчезва, та не знам.

Гурмето му втръсна отдавна, Феликс не ще, Уискас-също.

Лоша работа.

Фрискис не съм виждала консерви да имат, той нали само консерви папка, иначе паучи си имат, е сега даже четворката е на 1.45 във Фантастико-то

:)

Феликса и мойта не го иска, един пауч й купих каза тва гадно бе и повече не повторих

Гурмето го обича обаче й действа пък зле после на коремчето получава разстройство баси Гурмето та няма и Гурме вече

Уискас-а само четворката, единичните нещо ги развалиха

Това твойто коте ли е? Изглежда с характер. Човешка храна не яде ли?

• Автор
преди 1 час, Sleda написа:

Това твойто коте ли е? Изглежда с характер. Човешка храна не яде ли?

Да, това е моят 14 -годишен сладур. :)

За съжаление към човешката храна никога не е проявявал интерес и многобройните ми опити да го накарам да хапне се оказаха безуспешни.

преди 1 час, haidukpikaso написа:

Фрискис не съм виждала консерви да имат, той нали само консерви папка, иначе паучи си имат, е сега даже четворката е на 1.45 във Фантастико-то

:)

Феликса и мойта не го иска, един пауч й купих каза тва гадно бе и повече не повторих

Гурмето го обича обаче й действа пък зле после на коремчето получава разстройство баси Гурмето та няма и Гурме вече

Уискас-а само четворката, единичните нещо ги развалиха

Когато беше малък имаше и консерви Фрискис, но сега няма и папка паучове.

Наистина развалиха котешката храна, дано не са я направили и по-вредна.

на 15.06.2016 г. в 6:45, BMW Маниак написа:

...Днес хич не ми беше ден за кекс ама бониемката такава постановка ми спретна и ме изпровокира с една къса рокличка де се запрята лесно на горе ...
Ей за малко да припадна, вече ще избягвам прав да правя кекс. Явно всичката кръв слезнала долу и мозъка остана без оросяване и ми причерня че се наложи да се подпирам по стените...

Ти си аматьор!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мъж еве жена у банята на задна прашка. Тя обаче иска малко разнообразие у еването и предлага да го раздават се едно са сред природата и вали. Мъжът наглася водата, държи душ слушалката да й полива д-то и еве.
 - Ма нема светкавици.
Преместват се до вратата, мъжът светва и гаси, полива и еве, светва и гаси, полива и еве.
 - Ма нема гръмотевици.
Мъжът светва и гаси, полива, с един крак рита цинкова кофа у кишето в плочките и еве... След манко фърга сичко и се мие у мифката.
  - Кво стана?
  - Абе, мани се. Кой еве у такава буря!

"През юни 2009 г. Комисията по досиетата оповестява, че Димитров е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност в качеството си на секретен сътрудник и агент.[28] Самият той твърди, че този факт е известен на обществеността още от изборите през 2001 година. [29] Вербуван е през 1973 година. Псевдонимите му са Богдан, Кардам, Тервел и Телериг.[28]"   ' '

Да е ясно що симпатизира на рашистите и прави опити за скандали с Македония и Турция. Това мекере не е неадекватно. То е на руска служба

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Алоууу, почЕти е уикенд, какво сте се умълчали? :P

преди 51 минути, мо_хи_ни написа:

пийм уе наздраве :drunk:

преди 5 часа, Мойра написа:

Наистина развалиха котешката храна, дано не са я направили и по-вредна.

ми развалиха я щом не й обръща внимание та храним животинките навънка кат не ще

преди 7 часа, Sleda написа:

Човешка храна не яде ли?

и мойта не яде, изключая маслини, пъпеш, сиренце

Компот от череши най ядат котките. А прасетата - домати, също както човеците. Аз по какво се отличавам от прасетата. Щото към доматито добавям сиренье.

добро утро идиотчета :P

Ти си аматьор

мани ве, аз аматьорската като я карам ми е напълнила телефона с любовни обяснение представям си ако съм в профи лигата като теб ! Теб сигурно женати едвам те опазва от оферти, да не вземе някоя да те изкуши!

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 14 часа, мо_хи_ни написа:

На море мислим да ходим малко, ми ти??? :emoji_smiley-16:

преди 13 минути, Deco^^ написа:

На море мислим да ходим малко, ми ти??? :emoji_smiley-16:

големия гьол а да ни донесеш цаца

а да - и уеко с русалките

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.