Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

преди 37 минути, Deco^^ написа:

На море мислим да ходим малко, ми ти??? :emoji_smiley-16:

И да не си забрайш ... бронежилетката.

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, jhoro написа:

ай верно ся треба го мислим туй дети

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

На гол тумбак, чифте пищофи !!!

кой дади на детиту пищофи м

преди 1 час, haidukpikaso написа:

големия гьол а да ни донесеш цаца

:P

а да - и уеко с русалките

Цаца + бира (нищо, че е с 1/2 лева по-скъпа! :D) За русалките вече не знам! :)  Каквото стане :emoji_smiley-16:

преди 1 час, jhoro написа:

Сега пък пари за бронежилетка трябва да давам :giggle1: Ще си взема надуваемата :P  Става ли? :rolleyes:

преди 57 минути, haidukpikaso написа:

ай верно ся треба го мислим туй дети

Спокойно уе... Аз ще пращам снимки да ва увидомявам к'во са случва не се притеснявай :emoji_smiley-14:

току що, Deco^^ написа:

Ще си взема надуваемата :P  Става ли? :rolleyes:

Става - надуй я с бетон...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 7 минути, Deco^^ написа:

Сега пък пари за бронежилетка трябва да давам :giggle1: Ще си взема надуваемата :P  Става ли? :rolleyes:

дубре, те и от мене да си имаш резервна

product_8940.jpg

преди 10 часа, BMW Маниак написа:

...Теб сигурно женати едвам те опазва от оферти, да не вземе някоя да те изкуши!...

Мен коконата от нищо не мое ме опази, ако ми бръмне нещо ф главътъ! Убау, че ми доде акъля и не търча подир всяка фуста кат ми са навири. То чиляк трябва и да са усеща га да спре с простотиите. Е, не е задължително-видно е за некои. Ма ти си бройкай бониемки-мое и да ти осребрят некъде, некога бройката и да са замогнеш.

пп. Реджеп, мое ли да сръбна едно радлерче, че ми днес ми изгоря джигера? Или  пак ша ми викаш шораджия !?

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Сърбай

Мирси рунтаф. Напрау ми спаси жуотя. Кат отпих една глътка от леденостудената течност напрау нещо изсъска у мен кат вулкан.

Мирси, че са смили над мен русенския нагорещен селянин :wors:

току що, skalata_73 написа:

Мирси рунтаф. Напрау ми спаси жуотя. Кат отпих една глътка от леденостудената течност напрау нещо изсъска у мен кат вулкан.

Мирси, че са смили над мен русенския нагорещен селянин :wors:

Ръсиха ли за кумари ?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ръсиха ли за кумари ?

Ръсиха дагиеба. Миналата седмица лете и бръмче некъв недъгав самолет. Ма и табелки сложиха за секи случай.

image.jpg

Мен коконата от нищо не мое ме опази, ако ми бръмне нещо ф главътъ! Убау, че ми доде акъля и не търча подир всяка фуста кат ми са навири. То чиляк трябва и да са усеща га да спре с простотиите. Е, не е задължително-видно е за некои. Ма ти си бройкай бониемки-мое и да ти осребрят некъде, некога бройката и да са замогнеш.

Ясно затегнала е бюджета и не остава за чуждо.

Умна жена, знае как да пази мъжо си.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отдавна е известно, че един определен тип индивиди, независимо от пола им, се познават по убедеността, че динамичният стереотип на собствената им среда и обкръжение е представителна извадка на обществото. :D

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Ясно затегнала е бюджета и не остава за чуждо

Отдавна е известно, че един определен тип индивиди, независимо от пола им, се познават по убедеността, че динамичният стереотип на собствената им среда и обкръжение е представителна извадка на обществото. [emoji3]

Ако те разбрах какво каза !!!

Дай на по разбираем ако може.

преди 8 минути, мо_хи_ни написа:

Отдавна е известно, че един определен тип индивиди, независимо от пола им, се познават по убедеността, че динамичният стереотип на собствената им среда и обкръжение е представителна извадка на обществото. :D

толкоз имат у горната глава - подчертавам горната

:lol6:

мохини транслатор да си напрайш чу ли

преди 2 минути, дръндю написа:

хм, може да се каже, че всяко стъпало на обществото имат тази убеденост, което ми напомня за "Стълбата" на Смирненски

Смирненски си е актуален, така е

:go ahead:

толкоз имат у горната глава - подчертавам горната

:lol6:

мохини транслатор да си напрайш чу ли

Що не си гледаш рефералите ?

Много ми е лесно да те захапя ама пак ще ми се правиш на жертва после и пак ще излезе че аз съм започнал.

Не ми е до теб сега, много си ми безразлична и пълна със злоба. Ша те оставя да се давиш в злобата си.

ти не можа ли да се усетиш, че мо_хи_ни те захапа, а не хайдучето, щот си мислиш, че света се върти около теб

пп

и не се опитвай да си го връщаш ....ъ-ъ-ъ...много е умна и не се знае къде ша та завре

Не ве Дръндьо, от къде толкова сивак или опит в мен че да се усетя !!!

То е хубаво малко човек да се прави на прост да ви гледа сеира до колко може да си повярвате. За друг потребител бях хвърлил стръвта ама хайдученцето се появи неканена в опит да блесне и развали нещата. Нищо, и утре е ден ...

Дръндьо с тебе какво става? Темата дава ли ти още живец ? Ще те женем ли пак на стари години или си се отказал? Нахалство и постоянство и няма да се отчайваш. Няма непревземаеми крепости, има ...

А мен не ме мислете, прост, умен аз нещо ако го нямам ще си го купя пък ако ще и мозък на килограм да е за горната глава.

Тоз ум ша ви изде главите. Аз кат го нямам и найти ли колку мий дубре.

Вече съм почти прегрял и се разхождам по един орязан потник из цеховете и събирам погледите на фустите.

Ми...не е лесно да устоиш, ма ко да прайш. Инак батката ша ма апи, че са поддавам на провокации.

добро утро идиотчета :P

212121JGrIMrP.jpg

Тоз ум ша ви изде главите. Аз кат го нямам и найти ли колку мий дубре.

Вече съм почти прегрял и се разхождам по един орязан потник из цеховете и събирам погледите на фустите.

Ми...не е лесно да устоиш, ма ко да прайш. Инак батката ша ма апи, че са поддавам на провокации.

В темата много ум, много мозък но без сексапил.

Добре че поне ти събираш погледите на нежния пол в цеха.

И не се прави че нямаш ум ! То ако го нямаш сега щеше да си кликате по цял ден с мишката да гледаш реклами и да събираш реферали.

Ти си сериозен и няма да ср поддадеш на провокация ама в тоя цех не се ли намира някоя 18-19 годишна с малко ум. дълги крака и също малко Д?

добро утро идиотчета [emoji14]

imageproxy.php?img=http%3A%2F%2Fwww.img-share.eu%2Ff%2Fimages%2F231%2F212121JGrIMrP.jpg&key=9a67af2cab555af1dca85c46a96ebb3367cab1f8e7e056b1b5118b8c344001a1

А така. Както винаги съм твърдял, жените живеят с мечтите а мъжете със спомените си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.