Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Раздумки без одумки

Featured Replies

Бимве ти шаибеш ли, ил само ша дращиш у форума?

• Отговори 12,2k
  • Прегледи 365,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
току що, skalata_73 написа:

Бимве ти шаибеш ли, ил само ша дращиш у форума?

Тая седмица смятам да намаля еването до минимум. Най много и днес един изстрел и това е. Ще ми трябват много физически сили а не съм вече на 20 години.
Иначе бониемката не издържа да ходим да се затваряме в пробната.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Тая седмица смятам да намаля еването до минимум. Най много и днес един изстрел и това е. Ще ми трябват много физически сили а не съм вече на 20 години.
Иначе бониемката не издържа да ходим да се затваряме в пробната.

Абе мислех ти кажа нещо, ма шса въздържа, че глеам одиш ма кудошиш в другата тема! Един път ти бех казал, че си ... ти са сещаш, ма сега нищо нема ти казвам.

Кат по-прост шси замълча.

пп.Реджеп не го ли упрай тоз президен, че да дое да драсне нещо. Само са каздисва и той за тоз дет духа.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Абе мислех ти кажа нещо, ма шса въздържа, че глеам одиш ма кудошиш в другата тема! Един път ти бех казал, че си ... ти са сещаш, ма сега нищо нема ти казвам.

Кат по-прост шси замълча.

А че лъжа ли е че ме прати с 2 лева да видя коя ще ми върже? И ти споделяш нещо на всеслушание пъкпосле аз съм те кудошил !!! Това не е катоБийн да сподели нещо на лични и да излезе на всеслушание във форума. Моля ти се,неуместна забележка ми правиш.
Аз разбирам да си говорим на лични и после имаш право на възражение но не и така.

преди 3 минути, дръндю написа:

записвай в тефтеря ... тъй де, да има с кво да се фалиш, като станеш на години кат мен да се насираш

Кой пише в тефтери вече ? Всичко на твърдия диск и на няколко независими носителя на информация.

току що, skalata_73 написа:

Няам нужда да обсъждам никого на ЛС. Ако има да казвам на някого нещо му го казвам в очите. Мен от пистолети и прасета ма не е страх.

Аз тебе не съм те обсъждал. Споменах факт че ме прати да си пробвам късмета с 2 лева в джоба. Само не разбрах мога ли да ползвам картата си ?

Ето с какво трябва да се занимавате! А не с празни приказки. Да ви балансирам аз от другата страна на кълбото. Да бачкам като негър. А вие да ми дремете.

https://news.bg/society/populyarni-litsa-spasyavat-balgarskoto-dnk-prishporvat-ni-da-pravim-detsa.html

преди 1 минута, дръндю написа:

като омекне твърдия диск, не става за носител на информация (днк) ...ъ-ъ-ъ... пътят е един и вървим един след друг

То за там де вървим ред няма.
Иначе не викай дявола, да не дава господ да омекне диска:D

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Аз тебе не съм те обсъждал. Споменах факт че ме прати да си пробвам късмета с 2 лева в джоба. Само не разбрах мога ли да ползвам картата си ?

Абе бимве ти и да ма обсъждаш ми дреме на сайдера. Па и нито ти са сърдя, нито нещо от сорта. Знам та , че си си сеирджия и затуй та аресвам, щот не ти пука и на теб за хорското мнение и влизаш у туй блато да са забавляваш. Ма некак си туй ''оди ми, доди ми'' не моа го разбера. Как да е ебимааму. Кот искаш пръй и ич ми не дреме, просто споделих.

Я кАжи ся тъз бониемка само по пробните ли ша я клецаш, или ша играйм с петел и бъклица в ръка?

преди 15 минути, дръндю написа:

... като станеш на години кат мен да се насираш...

То ти и без туй си Ъ-каш, та и да са наакаш ша ти оди.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Я кАжи ся тъз бониемка само по пробните ли ша я клецаш, или ша играйм с петел и бъклица в ръка?

Там положението е много сложно. За сега остава така. Чакаме по добри дни.

преди 16 минути, дръндю написа:

то тва ...ъ-ъ-ъ... е от напъни, белким ме забележи някой

Дръндю, теб ако те слуша човек май скоро трябва да ти честваме 100 годишнината!

преди 9 минути, дръндю написа:

амчи ти как се напъваш да се изкараш най-големия ебач, та си мисля дали не сме от "един дол дренки"

Невъзможно !

Иначе на големите нана нана нана си изкарват прехраната с уя. Аз срещу тях да бягам не мога да ги стигна.

преди 9 минути, дръндю написа:

амчи ти как се напъваш да се изкараш най-големия ебач, та си мисля дали не сме от "един дол дренки"

Невъзможно !

Иначе на големите нана нана нана си изкарват прехраната с уя. Аз срещу тях да бягам не мога да ги стигна.

:cheerleading2:

преди 15 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Добър вечер на вселенския форум!

що не спиш бе душа

преди 27 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Добър вечер на вселенския форум!

Ванко какво става с теб ?

Днес търчах вече, утре пропускам и сряда съм на кардиолог да ми замерва издържливостта. Така че трябва да съм добре отпочинал за добри резултати.

преди 42 минути, skalata_73 написа:

Баце ша търчим ли :rolleyes: Аз са надигнах и отваам да са сдухам. После шси почина на раута.

Не посред нощите бре, а сабален. Аз ся тръгвам, разбираш ли. И отначало по малко по малко. Ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам. И спри пиенето, не чакай то да те спре

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Не посред нощите бре, а сабален. Аз ся тръгвам, разбираш ли. И отначало по малко по малко. Ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам. И спри пиенето, не чакай то да те спре

Кви нощИ бре ампили куку? 6 без 20 си беше сабален.

Вече съм чипан и си пия кафето, след което отваам да бацам. Щот съм работохолик.

Подчертава работохолик, щот туй ние кат алкохолик. Анадънму. Стига ма набеждава за шораджия, щот ща папа гуциту.

добро утро идиотчета добри :Pусмихнат ден

ba4346352603bb1107ec403d1fa6cf10_zpscyx5

ко прайте бе, парички ли

:coins:

турили ни звездички хихи

:cheerleading2:

Добър вечер :P Какви са тези звездички, че нещъ съм глупъв и ни схващъм :emoji_smiley-13:

преди 51 минути, Deco^^ написа:

Добър вечер :P Какви са тези звездички, че нещъ съм глупъв и ни схващъм :emoji_smiley-13:

червени уе петолъчки хихи те у лево под аватара ти

преди 40 минути, дръндю написа:

в сесия сме ...ъ-ъ-ъ... оценки за интелект Резултат с изображение за смешно плезене

то нас не ни пущала сесията

bjVEI3mDL.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.