Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преглеждане на пост от Модератор

Featured Replies

преди 13 минути, skalata_73 написа:

На мен пък би ми било интересно да изкоментирате първо ''Що е то Модератор?'' ,та да има смисъл от темата.

Един такъв, с табелка :)

Емо! Защо ми ''цитираш'' Википедия? Нямаш ли собствено мнение? Или ти е просто професионално изкривяване да ровиш из нета и да отговаряш във всяка тема във форума?

Нищо лично-печен пич си, ма малко ларш и собствено мнение без да се напрягаш ще те направят по близо до '' Perfect Mood ''

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 1 час, skalata_73 написа:

На мен пък би ми било интересно да изкоментирате първо ''Що е то Модератор?'' ,та да има смисъл от темата.

Това е трън в очите на една малка група форумци. Където каквото и да стане модераторите са виновни или са в заговор срещу тях.

Току що, BMW Маниак написа:

Това е трън в очите на една малка група форумци. Където каквото и да стане модераторите са виновни или са в заговор срещу тях.

Грешен отговор.

Опитай пак.

Човек с гордост и голямо самочувствие на дадено място, често пъти уеб сайт, заблуден, че е нещо повече от останалите потребители, само поради титлата и табелката.

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Грешен отговор.

Опитай пак.

Ама ти като знаеш защо питаш. Аз си изказвам моето мнение (лично мнение, базирано на наблюдения от моята камбанария) или въпроса ти е гатанка и ти определящ кое е грешно и вярно !!!

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Ама ти като знаеш защо питаш. Аз си изказвам моето мнение (лично мнение, базирано на наблюдения от моята камбанария) или въпроса ти е гатанка и ти определящ кое е грешно и вярно !!!

Питам защото мисля първо трябва да се изясни що е то модератор и каква функция, или роля изпълнява, та чак тогава да се пита трябва, или не трябва първо да се одобряват постове от такъв ( на нови, или каквито там искайте ги наричайте потребители). Мнението от твоята камбанария ми се стори малко несериозно, та затова...Щото не мисля , че модератора трябва да е трън в очите и да е виновен за всичко. Не това ми е функцията.

Ма това си е мнение от моята камбанария.

преди 1 час, skalata_73 написа:

Емо! Защо ми ''цитираш'' Википедия? Нямаш ли собствено мнение? Или ти е просто професионално изкривяване да ровиш из нета и да отговаряш във всяка тема във форума?

Нищо лично-печен пич си, ма малко ларш и собствено мнение без да се напрягаш ще те направят по близо до '' Perfect Mood ''

Дадох просто пример, понеже ти попита, а ще има хора, които няма да разберат точно това което искаш да  кажеш. Естествено, че нищо лично. Уважавам всеки един тук във форума.

Модератора е човек който следи за спазването на правилата във форума или раздела за който отговаря. Може да е най големия тъпунгер  но когато  си върши работата според написаните правила  да е перфектния модератор. За да си Модератор  не се изисква да си спец  във конкретна област.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Модератор е човек като нас,ходещ на работа(но не е задължително),занимващ се съвсем с различна дейност(но не е задължително),със семейство(но не е задължително),имащ и други интереси.Не е богопомазан,не е с повече ръце,глави и крака,мисля,че и нямат антени на главата,и не са зелени.Би трябвало да са от планетата Земя и нормално заченати А не чрез вудо магии.Назначени са от системния администратор и имат малко повече права,за да могат да съблюдават форума и евентуално да коригират грешниците.Май могат и бан-ове да раздават,така че с тях по внимателно,но не значи,че трябва червен килим да им постилати като ги видите.Достатъчно да имате малко респект.Поздрави,мнение написано от новодошъл/неразбиращ (не знам в коя графа да се пиша)

Колеги, след няколко часа е Гергьовден. Честито на имениците, а на другите честит празник!!! Всичко най-хубаво и :beer: Нека да не се караме!!!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Много се извинявам, че тук ще задам един въпрос, а няма да отварям отделна тема.

От къде да си спра известията в мейла относно темите и отговорите по тях. Тук ми е достатъчно да си ги виждам и пощата ми се пълни излишно.

Мерси предварително, и пак се извинявам...

преди 1 минута, Maleficient написа:

Много се извинявам, че тук ще задам един въпрос, а няма да отварям отделна тема.

От къде да си спра известията в мейла относно темите и отговорите по тях. Тук ми е достатъчно да си ги виждам и пощата ми се пълни излишно.

Мерси предварително, и пак се извинявам...

Горе вдясно на всяка тема има бутон "Следвам". Просто го натиснете за да спрете да следвате темите или да получавате поща (за конкретна тема). Или в настройка на профила , нотификации спрете получаването на поща

преди 55 минути, capnemo написа:

Горе вдясно на всяка тема има бутон "Следвам". Просто го натиснете за да спрете да следвате темите или да получавате поща (за конкретна тема). Или в настройка на профила , нотификации спрете получаването на поща

Благодаря.

на 4.05.2016 г. в 21:08, skalata_73 написа:

Питам защото мисля първо трябва да се изясни що е то модератор и каква функция, или роля изпълнява, та чак тогава да се пита трябва, или не трябва първо да се одобряват постове от такъв ( на нови, или каквито там искайте ги наричайте потребители). Мнението от твоята камбанария ми се стори малко несериозно, та затова...Щото не мисля , че модератора трябва да е трън в очите и да е виновен за всичко. Не това ми е функцията.

Ма това си е мнение от моята камбанария.

Колега,

Модератор, е човек, който е натоварен с нелеката задача, да следи и съблюдава за спазването на Правилата във Форума,

както и да наказва, когато сметне за необходимо.

Като такъв, Той попада всекидневно под "ударите" на недоволни от решенията Му, потребители.

преди 1 час, momolord написа:

...Модератор, е човек, който е натоварен с нелеката задача, да следи и съблюдава за спазването на Правилата във Форума,

както и да наказва, когато сметне за необходимо.

Като такъв, Той попада всекидневно под "ударите" на недоволни от решенията Му, потребители...

Ми га си праф, праф си, макар и малко криф. Затъ са чудя кат почнат да са натискат за модератори, че чак и ревтунят кат вдовица за нам си ко.

Ма... секи луд с номера си.

Много се натискаха за модератори тук преди време и даже пускаха тема на 1 април за базик! Ся май нема наплив! Здравей началник!:)

• 1 месец по-късно...

Като се регистрирах и аз чаках доста време но това си е съвсем нормално все пак модератора не е успял да обърне внимание веднага следователно може да е имал работа или пък нещо друго но трябва да се има търпение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.