Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за токолони + усилвател

Featured Replies

преди 16 часа, nickolaycho написа:

...засягате тема, в която претендирам да съм доста напред с материала!

Голям разбирач си и ти!В никой пасивен филтър,не е допустимо да има електролитен кондензатор.

• Отговори 55
  • Прегледи 9,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 20 часа, Димитър 59 написа:

Нито пък аз!Не искам да те излагам повторно.                                                                                                                                                                              П.П. Cerwin-Vega е един от аудио лидерите,с повече от 50 години репутация в своите продукти,когато става въпрос за създаване на индустриални стандарти.Щом техните специалисти са преценили да поставят този пасивен филтър,значи той е изчислен и изпробван в лабораторни условия.На теб този филтър ти изглеждал,както в нискокачествените колони.Това въобще не означава,че не е направен професионално.  

Излагаш се повторно ти. Дадох ти насоки, ама не искаш да четеш.

Коя фирма колко години е произвеждала няма  никакво значение, щом произвежда нискокачествени боклуци. Теб както те кефят толкова си вземи един чифт да ти надуват главата. Има огромна разлика от колони за вдигане на джабала и такива за музика.

Специалистите хубаво са сметнали филтрите, но изпълнителите и счетоводителите са предпочели да вложат в тях възможно най-евтините материали и да съсипят всичко.

преди 1 час, AGD написа:

Коя фирма колко години е произвеждала няма  никакво значение, щом произвежда нискокачествени боклуци.

За „разбирач“ като теб,може модела да е нискокачествен боклук,но за цената си и според потребителски рейтинг 9,5 ,са на второ място в света:Best Floor Standing Speakers ! Като си такъв „отворко“,защо не даде по-добър модел,на тази цена?Два пъти Ви подканям и теб и Бухала?Мълчите по този въпрос,защото при търсенето,ще ударите на камък или ще постнете някой по-голям боклук.Пак трябва да повторя,понеже явно не четете:По добри колони има,но не на тази цена.

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

За „разбирач“ като теб,може модела да е нискокачествен боклук,но за цената си и според потребителски рейтинг 9,5 ,са на второ място в света:Best Floor Standing Speakers ! Като си такъв „отворко“,защо не даде по-добър модел,на тази цена?Два пъти Ви подканям и теб и Бухала?Мълчите по този въпрос,защото при търсенето,ще ударите на камък или ще постнете някой по-голям боклук.Пак трябва да повторя,понеже явно не четете:По добри колони има,но не на тази цена.

Няма какво да ти посочвам, защото веднага ще кажеш "ама тези са по-мощни; по-червени и по грозни и т.н.".  Измисления рейтинг няма какво да го посочваш за критерий и сигурно е даден от 16 годишни хлапета.

Този модел е нещо средно между профи и домашна колона, но не е нито едното от двете. За профи много не му стига мощност за домашна свири ужасно, така че няма с какво да се сравнява освен с джангърсандък.

Между другото да те питам дали попрочете, че да си в час с филтрите.

на 21.05.2016 г. at 18:10, Димитър 59 написа:

Друже, до кога ще дъвчиш тази изветряла дъвка за "Вегите"? Не ти ли стана ясно, че наистина защитаваш един пършив боклук па макар и на второ място в КЛАСА си! И ДА, нямам намерение да ти предлагам друг модел на тази цена, защото ти живееш в твоя си измислен свят на забележи!!! : "ПОТРЕБИТЕЛСКИ"!!!! рейтинги. Няколко човека тук /мен не ме брой/ се опитаха да ти намекнат за някои неща но ти упорито отказваш да се вслушаш. Този диалог няма никакъв смисъл да продължава. Не е нужно да ми отговаряш. Напускам темата тъй като е безсмислено да продължаваме. И повярвай направих на младежа няколко предложения а той си решава.

• 6 месеца по-късно...
  • Автор

Здравейте, извинявам се че съживявам стара тема, но след опитите на всички да помогнат, не ми се струва редно да я оставим така.

Поради непредвидени финансови обстоятелства, не успях по-рано да направя тази покупка.

В крайна сметка се сдобих с Onkyo TX-L50, и 2бр. Polk Tsx550T.

Колоните ги чух в един познат, и за моя не изискващ много вкус ми допаднаха, ресивъра го купих малко на сляпо, но съм изключително доволен.

Благодаря на всички отзовали се.

P.S. Помолих хората от където ги купих да ми препоръчат кабели които да си закупя от тях, казаха че ще ми подарят, което разбира се не направиха. И ако може някой да ме насочи към кабели средна хубост.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.