Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Интересно се развиват събитията с ДПС, откакто отношенията между Русия и Турция се обтегнаха. Все по трудно им става да обясняват на електората, защо аджеба клякат на рашките

там се работи хардкор.  Доган е неуморен партиен строител, скъсва ги от лекции на живо и го гледат като месия. Знам го от едно тяхно функционерче. Не ме учудва, че са освиркали посланника.  

* защо тия трите в блок. На мен мие ясно, но не искам да коментирам

Редактирано от MicraNT (преглед на промените)

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

Интересно се развиват събитията с ДПС, откакто отношенията между Русия и Турция се обтегнаха. Все по трудно им става да обясняват на електората, защо аджеба клякат на рашките.

Някои клякат на рашките, други на сашките...и те така...:girl-minion:

ДПС, АБВ и АТАКА правят корави теманета на рашките. Не знаех за патриотите, но след като Валери Симеонов си изтърва нервите и взе да плюе хората на соросоиди, стана ясен и той.

Интересното е, че новоиздалият се рашист Валери Симеонов е от управляващата коалиция, а не съм чул коалиционните му партньори да му дърпат ушите за това поведение.

Да не би да е рашист рашисту око не вади ?

И друго ми е интересно. Като как така аджеба не мина ветото на президента ? Трябва и некои от управляващите да са гласували срещу ветото за да падне. Не ли ?

Трудно ще ги гътнем рашистите. Чини ми се, че има от тях във всички партии на ръководни позиции

Бре пък как всички все Рашки бе! Смешни сте! Щом някой не опяват вашата , то значи е рашка!  Май много се навъдиха шашките! След изборите обаче много неща ще ви се изяснят!;)

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

ДПС, АБВ и АТАКА правят корави теманета на рашките. Не знаех за патриотите, но след като Валери Симеонов си изтърва нервите и взе да плюе хората на соросоиди, стана ясен и той.

Интересното е, че новоиздалият се рашист Валери Симеонов е от управляващата коалиция, а не съм чул коалиционните му партньори да му дърпат ушите за това поведение.

Да не би да е рашист рашисту око не вади ?

И друго ми е интересно. Като как така аджеба не мина ветото на президента ? Трябва и некои от управляващите да са гласували срещу ветото за да падне. Не ли ?

Трудно ще ги гътнем рашистите. Чини ми се, че има от тях във всички партии на ръководни позиции

Призраци Реджеп, призраци...

• Автор
Цитат

Приканваме активното гражданско общество и българските медии да следят за нарушаване на това споразумение и да сигнализират и осветляват такива нарушения по най-безкомпромисен начин,

призова още инициаторът на документа.

Да не би партийните лидери да са попаднали на темата. :D

Редактирано от momolord (преглед на промените)

преди 9 минути, Кумчо вълчооо написа:

Бре пък как всички все Рашки бе! Смешни сте! Щом някой не опяват вашата , то значи е рашка!  Май много се навъдиха шашките! След изборите обаче много неща ще ви се изяснят!;)

Те и сега са ни ясни, след като проруския парламент гласува за максимално затрудняване на гласуването от чужбина, а след това събори и ветото на президента.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Те и сега са ни ясни, след като проруския парламент гласува за максимално затрудняване на гласуването от чужбина, а след това събори и ветото на президента.

Красота, нали????;)

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Парламентът ни бил проруски?! :eek:

Да, мразещият навсякъде вижда врагове...

Толкова много отговори, за нещо, почти всеизвестно- разбира се, че се плаща/на много малко/ - повечето са ентусиазисти.Това важи и за другите/русофоби/

Току що, Кумчо вълчооо написа:

Красота, нали????;)

Ще видим, кой ще се смее последен. Надявам се да има в българия юнаци, дето не са вмирисани на водка и сланина

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще видим, кой ще се смее последен. Надявам се да има в българия юнаци, дето не са вмирисани на водка и сланина

...и на уиски и евтина американска дъвка, която в момента се продава в Кауфланд.

Друго си е българската ракийка и шопската салатка!

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Надявам се да има в българия юнаци, дето не са вмирисани на водка и сланина

Лелееее! Това обижда доста хора! 

преди 1 минута, Кумчо вълчооо написа:

Българските юнаци се обиждат само тогава, ако уважават обиждащия.

На Реджеп никой няма да се обиди.

преди 7 минути, Кумчо вълчооо написа:

Е, чак пък хора.

Реджеб не смята българите за хора.

преди 1 минута, Мойра написа:

Грешен прочит. Реджеп не смята дъхтящите на водка и сланина рашистки мекерета за хора.

Но във форума, никой не е декларирал, че защитава рашките, така че, никой не следва да се обижда. И Реджеп не нарушава нито едно правило.

преди 1 минута, Мойра написа:

Всеки е в правото си да  стане за посмесище с................! Хората четат и оценяват!

Давай Реджеп - ти си!

:shock11::no-no::lol6:

• Автор
Току що, Реджеп Иведик написа:

Грешен прочит. Реджеп не смята дъхтящите на водка и сланина рашистки мекерета за хора.

Но във форума, никой не е декларирал, че защитава рашките, така че, никой не следва да се обижда. И Реджеп не нарушава нито едно правило.

Дали да не се възползвам от конституционното си право на доклад?

Всички хора са хора и противно на твоите схващания(...и не са хора) си остават хора, независимо къкъв цвят на кожата имат и на какво миришат.

Надявам се да си ме разбрал правилно.

Току що, momolord написа:

Дали да не се възползвам от конституционното си право на доклад?

Защо, какво съм казал за тебе. Ти ме преследваш по темите. Наричаш ме брадат трол. А аз се старая да спазвам добрия тон. Както виждаш, си казах истинското мнение за рашистките мекерета, едва след като ти каза, че си заел неутрална позиция, тъй като зная че си обидчив и се опитвам да ти щадя нервите.

• Автор

Защото обичам сланина, а като бях голобрад тинейджър, обичах и водка в големи количества. Това прави ли ме мекере?

преди 1 минута, momolord написа:

Защото обичам сланина, а като бях голобрад тинейджър, обичах и водка в големи количества. Това прави ли ме мекере?

Мекере и нечовек!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.