Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

Характер ли ми вкарваш нещо?

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, momolord написа:

Я ми обясни ти на мен, къде виждаш пропаганда в заглавието?

наистина има такъв ефект, макар да не мисля че е планирано мероприятие. Тавтологията също смятам за плод на емоция. Заглавията са много важни. Досега съм пускал една тема в тоя форум и за да не обременявам вниманието на публиката с мойте терзания съм я сбутал в празни приказки. Тези които публикуват теми, особено в този раздел трябва да го правят отговорно.

Последно по въпроса: смятам че троловете имаха някаква роля преди руската намеса в сирия. Сега, с това дрънкане на оръжия и военни стратегически маневри, на които се оказваме в епицентъра, никой няма да ни пита какво мислим - вихрушката ще помете върхушката. Дали чрез някакви преговори или друго, като салфетки примерно. 

преди 22 минути, momolord написа:

Я ми обясни ти на мен, къде виждаш пропаганда в заглавието?

А ти ми обясни на какво разчиташ - някой да ти отговори конкретно със свидетели и касови бележки ли?

Важното е да се развива едностранно темата, само за пишещите против Русия.

Ако си имал намерение да питаш за заплащане на политически тролове, щеше да задаваш въпроси в отдавана създадената затова тема.

Ще се самоцитирам:

"Темата е тенденциозна, едностранна и както е формулирана отразява пристрастието на автора.

Самият той може да бъде обвинен също че е : "платен политически драскач, който насажда омраза" към пишещите против Русия."

• Автор
преди 9 минути, izen написа:

А ти ми обясни на какво разчиташ - някой да ти отговори конкретно със свидетели и касови бележки ли?

Важното е да се развива едностранно темата, само за пишещите против Русия.

Ако си имал намерение да питаш за заплащане на политически тролове, щеше да задаваш въпроси в отдавана създадената затова тема.

Ще се самоцитирам:

"Темата е тенденциозна, едностранна и както е формулирана отразява пристрастието на автора.

Самият той може да бъде обвинен също че е : "платен политически драскач, който насажда омраза" към пишещите против Русия."

На нищо не разчитам. Пуснал съм темата, защото ми писна някои хора да приписват на Русия и първородния грях.

Защо тези платени писачи не споменават и една лоша дума за САЩ, за ЕС, за последствията от разполагане на ракетен щит в съседите и т.н.?

Къде виждаш нещо тенденциозно? Или много бързо забрави, че Русия ни е освободила от османско робство и от фашистка диктатура.

Да, знам, че се е водила от други интереси, но какво от това? Великите сили винаги са действали така. Както Америка, така и Русия. Правят го и сега.

Въпросът, който аз винаги си задавам е, какво печелим от това противопоставяне. Нищо.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

преди 16 минути, momolord написа:

Защо тези платени писачи не споменават и една лоша дума за САЩ, за ЕС, за последствията от разполагане на ракетен щит в съседите и т.н.?

Не обичам да ме правят на будала с подобни тези, в които само едните са виновни.

Или не можеш да си прочетеш заглавието или се правиш на луд.

Приключих с темата!

• Автор
преди 4 минути, izen написа:

Не обичам да ме правят на будала с подобни тези, в които само едните са виновни.

Казало кучето и си облизало задника.

• Автор
Току що, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите, почват обидите

Аргументите ги дадох, не видях аргументиран отговор.

преди 1 минута, momolord написа:

Аргументите ги дадох, не видях аргументиран отговор.

преди 4 минути, momolord написа:

Казало кучето и си облизало задника.

• Автор

Ами, това ми е отговора за липсата на аргументация.

Леко бре - къв е тоя кокошарник! Докато се кудкодякахте като проскубани кокошки се пръкна чудесна новина!

- Плевневлиев няма да се кандидатира отново! Това лично от неговата кухня! И сега най интересното:

- Някаква анкета спохожда новината за изненаданите или не от хода на президента!  70% от анкетираните не се очудват на взетото от президента решение! Сиреч искали са този ход и са удовлетворени от него!

70% явно не са доволни от водената външна и вътрешна политика!

Започна се началото на края!   70%!!!!:yanim:

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 49 минути, Кумчо вълчооо написа:

Леко бре - къв е тоя кокошарник! Докато се кудкодякахте като проскубани кокошки се пръкна чудесна новина!

- Плевневлиев няма да се кандидатира отново! Това лично от неговата кухня! И сега най интересното:

- Някаква анкета спохожда новината за изненаданите или не от хода на президента!  70% от анкетираните не се очудват на взетото от президента решение! Сиреч искали са този ход и са удовлетворени от него!

Ей така се сади любов:

e069.jpg

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Изобщо не е чудесна новината. Няма да видим резила на Плевнелиев, оттегли се с достойнство. Поне нещо да направи като хората. Партията му просто го заряза. Няма как да не направя аналогия с Давитоглу и Ердоган, макар и със знак "-" .  Е, малко преигра Плевнелиев казвайки, че в никоя партия няма да постъпи, защото си остава президент, но пък това е достойна постъпка. Разбира се, никоя партия няма и да го вземе. 

Аз ви казах наскоро какво ще стане с Плевнелиев!

Ще съжалява че е бил послушен кат Първанов а не твърд и да спечели хората за още един мандат!

Ако не се вразумите и не спрете с просташките обиди един към друг, знаете какво ще се получи накрая.
И не се обвинявайте взаимно, че единия "лагер" ще е виновен, а другия "лагер" ще е потърпевш - до тук никой не предприе нищо, за да се спрат простотията и обидите, а напротив...

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

преди 4 минути, Кико написа:

Разбира се, никоя партия няма и да го вземе. 

Вие пък двамата от превъзбуда (незнайно дали полова или партийна), дори не си правите труда да погледнете къде си пишете творенията - това не е темата за президента, не виждате ли?!?!

Току що, algor написа:

Ако не се вразумите и не спрете с просташките обиди един към друг, знаете какво ще се получи накрая.
И не се обвинявайте взаимно, че единия "лагер" ще е виновен, а другия "лагер" ще е потърпевш - до тук никой не предприе нищо, за да се спрат простотията и обидите, а напротив...

Вие пък двамата от превъзбуда (незнайно дали полова или партийна), дори не си правите труда да погледнете къде си пишете творенията - това не е темата за президента, не виждате ли?!?!

А, виждам. Но викам малко да разведря обстановката, че почнаха да се псуват тук. Естествено, нямам намерение да се включвам в техния спор. 

Алгор - от кога не сме се джънкали!? Искаш да докажеш на авторана темата ,че е прав ли? 

Моля те, моля ,моля - тури ми бан защото са празнизци та да не пиша,  а и аз да си нправя теферича! Не са шегувам!

Ма, преди  това гледай бенефиса със Стоичков!!!!!!!:)))) Удари едно питие и действай!

• Автор

Ще помоля да не намесвате личните ми отношения с Алгор в темата.

Това, че някой му завижда, че си е купил хубава кола, че има прекрасна жена и че е богат, няма нищо общо с темата.

преди 3 минути, momolord написа:

Ще помоля да не намесвате личните ми отношения с Алгор в темата.

Това, че някой му завижда, че си е купил хубава кола, че има прекрасна жена и че е богат, няма нищо общо с темата.

Що го не знам тоя!???? И язе съм богат и колата ми е убава и жената !!!!

• Автор

Постът ми не е насочен към теб, а въобще.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.