Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Аз мисля че е ясно,че потребителите в този раздел не желаят ти да модерираш тук!

Че кои от потребителите освен теб са изказали такова становище?  Най малкото, който трябва да си отиде от този форум си точно ти, Иванчо! Нима не забелязваш, че не можеш едно изречение да напишеш като хората? А Algor e модерирал и ще модерира за разлика от ТЕБ.Не ми е ясно само едно. Докога Калин ще е толерантен към теб. Отдавна изгони  човек, който не заслужаваше това, за разлика от теб. Едва ли има друг селяндур в този форум като теб!

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, momolord написа:

Постът ми не е насочен към теб, а въобще.

Хайде верно да се кротнем тогава!

преди 6 минути, * СТЕФАН * написа:

Че кои от потребителите освен теб са изказали такова становище?  Най малкото, който трябва да си отиде от този форум си точно ти, Иванчо! Нима не забелязваш, че не можеш едно изречение да напишеш като хората? А Algor e модерирал и ще модерира за разлика от ТЕБ.Не ми е ясно само едно. Докога Калин ще е толерантен към теб. Отдавна изгони  човек, който не заслужаваше това, за разлика от теб. Едва ли има друг селяндур в този форум като теб!

Нищо не ти разбирам! Нито те познавам!

Току що, Кумчо вълчооо написа:

Хайде верно да се кротнем тогава!

Това трябваше да направите отдавна! А колегата , пуснал темата е попитал като Човек, не че не може да си отговори, но явно му се е искало да чуе и Вашето мнение. Какво лошо има в нея и най малкото от самият питащ? Цитирах твоя пост, заради предложението, което си направил.Нищо лично към никой от Вас и от "двете страни".  Страната е само една и тя е, че всички сме граждани на България.

преди 6 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Нищо не ти разбирам! Нито те познавам!

Ще се срещнем и запознаем. Бъди спокоен! Обещавам ти пред целият форум!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 минути, _nib_ написа:

Не е задължително да им се плаща.Достатъчно им е да са се родили прозападни,лумпенизирани гьонове.

А аз (с извинение към автора на темата) бих си позволил да ви попитам защо мразите от дъното на душата си инакомислещите хорица?
Не е ли съвсем нормално да има такива, които харесват запада и такива, които не го харесват?
Защо определяте тези, които не изповядват вашите разбирания като "гьонове"?

Нали не забравяте, че и те са едни нормални хора със семейства, с по 1-2-3 образования, които също "дишат, работят, живеят и стихове пишат тъй както умеят"?
Какво ви направиха тези хора, че ги мразите така и ги наричате "гьонове"?

Ако искате да ми отговорите, разбира се.
Ако не - здраве да е и лека вечер!

Няма такова нещо,мразя,при мен.Приел съм че колкото хора-толкова и мнения.Не съм за,но не съм и против Русия.Голяма държава достойна за уважение-това е.Даже само и заради това че спасила Европа от кафявата чума с цената на многомилионни жертви.Говоря за народа и.Защото сатрапа Сталин е уморил от глад още толкова хора.Именно заради това не съм съгласен с ОПИТИТЕ да се пренапише историята за да правят на пук на Путин.Ден на Европа може и трябва да има.Но но друга дата.Защото 9-ти май е День победы.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

На 6 ти май е българския национален празник и ден на българския светец великомъченик Георги. На 9 ти май сме загубили войната.

Не, че друго, ами за да не се пренаписва историята с руски молив.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Сълзливо, та дрънка. :ph34r: Кой кого мрази? Този дето пита, защитава инакомислещите, като оня над моя пост? Това ли е инакомисленето или на платения тъпотиите?

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

Току що, AntiAlGor написа:

Сълзливо, та дрънка. :ph34r: Кой кого мрази?

Аз мразя руската имперска политика, харесвам западния начин на живот и европейските ценности.

преди 38 минути, algor написа:

А аз (с извинение към автора на темата) бих си позволил да ви попитам защо мразите от дъното на душата си инакомислещите хорица?

Лично никого не мрразя, че дори обратно! Трябва да има инакомислещи защото ще да е много лошо ако мислим по един и същи начин! Трябва да има 2 полюса! Дразни обаче, когато едната страна се налата над другата, като при това не зачитат мнения, преиначават се факти или се  използват обидни или нелицеприятни изрази! Нека всеки си отстоява разбиранията но как да кажа .......възпитано! Лично аз не съм Русофил, нито пък Американофоб!

Аз съм Българофил  и съм на мнение, че прокарваните чужди интереси не са в наша полза! Която и да е страна от стара Европа не би търпяла и секунда да и се налагат чужди интереси, не би търпяла намеса във вътрешните и работи, не би се примирила с компромисна политика! Ние защо го правим???? Под чужда намеса визирам всякаква такава , че включително и Руска!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Явно големи препирни е имало, щом се появи и 'трогателно-сълзлива' история. Как тук има едни зли хора,  не дават на инакомислещите хорица, да си изкажат мнението. :ph34r: Ред сълзи, ред.....

А тия инакомислещи, колко пъти плюха и храчиха, върху паметта на загинали? Дали е войник, дал живота си, като е поискал въздушен удар, дали е върху милионите загинали във войната? Да ги припомням ли случйте? Не се спира пред нищо, този 'инакомислещ' човек. Защото му е платено, да манипулира и лъже.

:offtopic_s:

Четох, четох и стигнах до извода, че:

13237590_1021577337925344_46622467209415

:D

Добро утро!

Аз да продължа, с риторичните въпроси. Ние знаем отговорите, ама все пак...

Та тия хорица, за които се пророниха сълзи, инакомислещи ли са или предатели? Да разправят че България, не е освободена от робство /по ново му владичество/? А сме били поробени, от 'гадните и зли' руснаци. Това инакомислещ човек ли е? ;) Та един от тия, даже иска да ставаме все по-близки с Турция. Та едва ли не, да станем едно цяло.

Така де все въпроси, дето няма да получат отговор, ама трябваше да пусне манипулация. Колко зли хора има тук, дето тормоят горките хорица.

• Автор

Ако следвам логиката на тематиката, човек на който му плащат за да мисли, не е инакомислещ. Той е ангажиран да мисли в в една посока.

преди 4 минути, AntiAlGor написа:

Аз да продължа, с риторичните въпроси. Ние знаем отговорите, ама все пак...

Та тия хорица, за които се пророниха сълзи, инакомислещи ли са или предатели? Да разправят че България, не е освободена от робство /по ново му владичество/? А сме били поробени, от 'гадните и зли' руснаци. Това инакомислещ човек ли е? ;) Та един от тия, даже иска да ставаме все по-близки с Турция. Та едва ли не, да станем едно цяло.

Така де все въпроси, дето няма да получат отговор, ама трябваше да пусне манипулация. Колко зли хора има тук, дето тормоят горките хорица.

Аз вече не чета постовете на хората, които имаш предвид.

Да си пишат каквото мислят или каквото им е наредено.

преди 26 минути, AntiAlGor написа:

А сме били поробени, от 'гадните и зли' руснаци. Това инакомислещ човек ли е?

Ами не, инакомислещи са тези, които не мислят така. А аз трябва да си калявам нервите за да не ги мразя. Е, не ми е чак толкова трудно, все пак имам правилен възглед.

преди 23 минути, momolord написа:

Ако следвам логиката на тематиката, човек на който му плащат за да мисли, не е инакомислещ. Той е ангажиран да мисли в в една посока.

По-скоро е ангажиран да пише това, което му е наредено, но без да влага собствени мисли.

• Автор

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ами не, инакомислещи са тези, които не мислят така. А аз трябва да си калявам нервите за да не ги мразя. Е, не ми е чак толкова трудно, все пак имам правилен възглед.

При теб, мисленето е обвързано с троленето, което е функция на стремежа ти да се изявиш, дори и да не кажеш нищо.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

Пък при теб изобщо не забелязвам мислене.

Много кратко и ясно ти отговорих на въпроса.

Плаща им се на платените тролове, за да защитават Русия.

Какво толкова не разбираш, на неразбрал ли се правиш за да ме дразниш ?

преди 6 минути, momolord написа:

При теб, мисленето е обвързано с троленето, което е функция на стремежа ти да се изявиш, дори и да не кажеш нищо.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

На 6 ти май е българския национален празник и ден на българския светец великомъченик Георги. На 9 ти май сме загубили войната.

Не, че друго, ами за да не се пренаписва историята с руски молив.

Българският национален празник е на 3-ти март.

Току що, ncl написа:

Българският национален празник е на 3-ти март.

И ти си прав. На 3ти март Ленин е подписал капитулацията на Русия, постигната благодарение на героизма и чудесата от храброст на обединените армии на България, Германия и Турция

Сега, защо българското правителство е настоявало именно на датата 3 март пред коалиционните си партньори, историята мълчи от пожълтелите си страници.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.