Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

преди 1 час, momolord написа:

Защо, колежке?

Опитва се да ти обясни, че кал с ръка не се хвърля. Пада отгоре ти.

преди 1 час, дръндю написа:

мдаа, права си
във всички времена се е плащало, плаща се и ще продължава да се плаща ...ъ-ъ-ъ...въпрос на интереси...Чърчилова демокрация

А, той Чърчил ни е виновен, че държим мекеретата на власт

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всъщност, точно той е виновен, щото барабар с Рузвелт ни продаде на вмирисаните на водка и сланина варвари

преди 1 час, дръндю написа:

ние ли ги държим или те ни държат ...ъ-ъ-ъ...парите са в тях, а откъде идват ...е, те това не го знам

Парите се разпределят от Масква. А идват от нашите джобове. И докато няма лустрация, така ще бъде.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Всъщност, точно той е виновен, щото барабар с Рузвелт ни продаде на вмирисаните на водка и сланина варвари

Парите се разпределят от Масква. А идват от нашите джобове. И докато няма лустрация, така ще бъде.

Ти кого ще лустрираш БЕ !!! :lol6:

Сталин , Хитлер , Чърчил , Рузвелт ли.....или техните протежета (етикетите са условни , тогава , сега и за после)? :nono:

Ще ти се изсипе Сталин , със "само" целият си Трети Украински Фронт в едната шепица държавица , пък ти "Демокрация" с лустрация ще ми правиш.....:lol6:

Ами хайде , пробвай се.........малоумний юроде....! :lol6:

Сега колкото за авторитет , само десетина "Абрамс"-а  стигат , на някой нашенски генерал да не му ходят бръмбари из главата , че да забравиш що е това лустрация.....

Така е било , е и ще бъде ! Я си ела на акъла..... !!! И стига си калял терена с тъпотии , че има за умни неща да се говори....!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 17 минути, by_chechi написа:

Трети Украински Фронт в

Владимир Владимирович Сталин, първо трябва да превземе Украйна, ама му се строшиха зъбките в Мариуполските железа и веригите на танковете му се скъсаха !!!

Да си събира там груза 200 и да си изтегля мекеренцата от България !!!

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Владимир Владимирович Сталин, първо трябва да превземе Украйна, ама му се строшиха зъбките в Мариуполските железа и веригите на танковете му се скъсаха !!!

Да си събира там груза 200 и да си изтегля мекеренцата от България !!!

Що бе ? Сегашните ни с "правилен възглед" не са ли мекеренца , на квадрат даже !!! :)

То такова крадене от народ и държава , при това съвсем безнаказано , никога не е било....! Това ли са прословутите "демократични" ценности ? 

Сега си има по-важни задачи за решаване ......., но помни ми думите (!) : "Не е далеч денят , когато на колене ще му се молим и плачем както тогава преди 150 години , пак да ни окупира....! " .

А задачите му сега са укрепване на границите (щото Западът му сере току пред портите (ти какво би направил на негово място?)) , вътрешната икономика и на вън BRICS.....За сега добре се справя....!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ми те сегашните са негови бре !!!

Що агент Буда не подкрепи президента Плевнелиев за втори мандат ?

Не ми отговаряй !!! Това е реторичен въпрос. Щото президента Плевнелиев не се кланя на Путлер, както мекеренцата очакваха.

преди 10 часа, nikssi написа:

Обидите са нарушение на правилника във форума. Десет мнения на кръст имаш и във всички преобладават обидните епитети.

Не го/ги хокай де! Нека блеснат с простотия! Сещаш се, че хората четат и си правят изводите! Смяташ ли, че четейки някои подобни постове, ще ги приеме, ще се впечатли, ще научи нещо, ще се поучи????? Няма нормален човек който да не отсвири подобни писания!

П.П. Както Мойра, така и аз смятам, че темата се изчерпа и доста изкриви!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 2 минути, Кумчо вълчооо написа:

Не го хокай де! Нека блеснат с простотия! Сещаш се, че хората четат и си правят изводите! Смяташ ли, че четейки някои подобни постове, ще ги приеме, ще се впечатли, ще научи нещо, ще се поучи????? Няма нормален човек който да не отсвири подобни писания!

Като е така, що Мойра се моли публично на модераторите да закрият темата ?

По умен от нея ли искаш да се изкараш ?

преди 4 часа, Мойра написа:

Няма ли кой да затвори тази тема?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ми отговаряй !!!  

Няма и да може - не очаквай отговор в следващите 7 дни.

преди 5 минути, Кумчо вълчооо написа:

П.П. Както Мойра, така и аз смятам, че темата се изчерпа и доста изкриви!

Ще отговоря на теб, но в отговора ми нека се припознаят всички "радетели за права и свободи".
Въпросната Мойра също.

Не сте вие, които преценявате дали една тема е изчерпала възможностите си за дискусия или не е.
Ако нямате какво да кажете повече по дадена тема, просто я пропускате и заобикаляте - това е!
Припомнете си всички правилата на форума, където кратко, точно и ясно е написано кой и как преценява затварянето на определена тема.

Вместо да се занимавате с неприсъщи вам обязаности, престанете да обиждате инакомислещите и инакопишещите - тези, чиито разбирания се различават с вашите.

Във форума има място за всякакви теми, написани от всички хора.
Няма място за псувни и обиди от лично естество.
Колкото по-рано разберете това, толкова по-дълго и спокойно ще пишете където искате и каквото искате из форума.

Приятен ден на всички!

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

По умен от нея ли искаш да се изкараш ?

Не! По умен от теб искам да се изкарам и успявам!!!!:laughing4:

тази тема много ми напомня на "Магарешка критика" на Христо Радевски, но това винаги е било стил на проруските тролове.
https://bglog.net/Poetry/31698

преди 1 час, algor написа:

престанете да обиждате инакомислещите и инакопишещите - тези, чиито разбирания се различават с вашите.

Добро пожелание, но е хубаво човек да бъде и обективен. Всяко мнение, което не допада на "твоите хора" се посреща с обиди. Да вземем за пример Реджеп. Ако му следиш мненията ще забележиш, че почти във всеки негов коментар има обиди към инакомислещите и инакопишещите. Останалите също не остават по-назад. И макар да са много по-малко от другите, които мислят различно, обидите им превишават тези на останалите. Знам, че ще кажеш, че написаното се отнася за всички. Дори да е така, повече обективност няма да е излишна. Това е, а сега отивам да пия бира.

Приятен ден и от мен.

Редактирано от ncl (преглед на промените)

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Ми те сегашните са негови бре !!!

Що агент Буда не подкрепи президента Плевнелиев за втори мандат ?

Не ми отговаряй !!! Това е реторичен въпрос. Щото президента Плевнелиев не се кланя на Путлер, както мекеренцата очакваха.

Прецедента Плевнелиев е един комсомолоиден измекярин - той е най-грубата грешка на Бойко!   Най-грубата грешка също и на ГЕРБ!   Заради това техният кандидат наесен ще е с по малко гласове - и то точно заради изцепките на Плевню. Още се чудя кой ли ще е той - защото отсреща се говори за Марешки, Калфин или  дори отново за   Първанов...    Българският президент не бива да говори безмислици и неадекватности спрямо Русия - защото ние сме малка държава и сме твърде много зависими от Руската Федерация.   Ядрено гориво, природен газ, горива ....плюс туризма... 

"Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения "

Изглежда отговора е -  твърдо Да!

Решения - няма такива!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 26 минути, NEY написа:

сме твърде много зависими от Руската Федерация.

Значи съм прав, като казвам, че ни управляват руски шпиони.

Иначе, защо ще ни поставят в такава унизителна зависимост от Раша ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

"Заради това техният кандидат наесен ще е с по малко гласове - и то точно заради изцепките на Плевню."
Не е заради това а защото се демаскираха силно като се съюзиха с Гоце и още хиляди други издънки.

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Не виждам това да се е случило досега.Плевню е уникален смешник-ястреб ...уж от НАТО...

• Автор
преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Значи, според теб ни управляват само руски шпиони, така ли?

Значи САЩ, Германия, Англия, Турция, не си врат носа?

Ако можеш, поне веднъж отговори честно и безпристрастно.

преди 1 час, momolord написа:

Значи, според теб ни управляват само руски шпиони, така ли?

Значи САЩ, Германия, Англия, Турция, не си врат носа?

Ако можеш, поне веднъж отговори честно и безпристрастно.

Според мен нещата са много прости . Открай време Русия купува боклука ни а ние нейния. Българските политици са такава стока че само Русия е съгласна да ги купува . Затова и ни управляват предимно руски шпиони.

преди 6 минути, lsmurf написа:

Според мен нещата са много прости . Открай време Русия купува боклука ни а ние нейния. Българските политици са такава стока че само Русия е съгласна да ги купува . Затова и ни управляват предимно руски шпиони.

Добре де, след като руските шпиони принудиха президента Плевнелиев да се откаже от втори мандат, ние със скръстени ръце ли да седим. Ти я си представи наесен с песен да ни турят за кандидатпрезиденти агент Гоце срещу някакъв жмур, който две думи накръст не може да каже.

Както вече се случи между другото веднъж и на финала имахме голям избор между руския агент Гоце и руската подлога Волен Сидеров.

Няма ли поне една партия, която е способна да издигне за кандидатпрезидент свестен човек, без досие на руски шпионин ?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Добре де, след като руските шпиони принудиха президента Плевнелиев да се откаже от втори мандат, ние със скръстени ръце ли да седим. Ти я си представи наесен с песен да ни турят за кандидатпрезиденти агент Гоце срещу някакъв жмур, който две думи накръст не може да каже.

Както вече се случи между другото веднъж и на финала имахме голям избор между руския агент Гоце и руската подлога Волен Сидеров.

Няма ли поне една партия, която е способна да издигне за кандидатпрезидент свестен човек, без досие на руски шпионин ?

Ще видим , но според мен шансовете клонят към нула .

преди 31 минути, lsmurf написа:

Ще видим , но според мен шансовете клонят към нула .

Всъщност, как е според закона. Кой има право да издига президентски кандидати ?

Що за тавтология? "Плаща ли се на платените":D

То ако не се плаща, кви платени са тогава?:) Дано само им плащат повечко, че да не карат само на семки и бонбонки:D

• Автор

Все някога ще обясня и "тавтологията", но това не пречи да продължавате да питате, разбира се. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.