Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

• Автор

Ще почакаш малко. А и точно ти, не си човека, който заслужава моите обяснения.

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 5/24/2016 at 16:51, lsmurf написа:

Ами да - присъствал съм и повярвай ми не беше приятно преживяване . Знам добре как действаха хората които искаха да се издигнат на гърба на другите и колко глупави и несъстоятелни доводи се изтъкваха там .

И сега действат така и не мисля, че някоя от партиите прави изключение.

Всичко е постарому, само че има не една, а повече партии и България е тотално разграбена.

Съгласен съм напълно . Всичко е заложено от "великият стратег" Тодор Живков преди много години.

И досега чакаме да отмине бурята.

преди 3 часа, momolord написа:

Ще го търсиш със свещичка, тоя стратег. :)

Защо да си губя времето . Нали той беше откровено заявил "Времето е ваше, но всичко друго е наше!" - така че да пазим единственото което още не са ни откраднали .

• Автор

То и една друга партия заяви, че "Времето е Наше", ама още страдаме от това време.

Кому е нужна омраза към Русия?   И с каква цел?    Ние в България сме една микродържава - например с нищо не можем да повлияем на случващото се в Украйна или в Сирия... За около 10 години стотици хиляди руснаци си купиха български имоти и сега ежегодно у нас те са си като у дома....Що за тема е тази тогава?   И защо темата  не е затворена като безсмислена досега!?

току що, NEY написа:

Кому е нужна омраза към Русия?   И с каква цел?    Ние в България сме една микродържава - например с нищо не можем да повлияем на случващото се в Украйна или в Сирия... За около 10 години стотици хиляди руснаци си купиха български имоти и сега ежегодно у нас те са си като у дома....Що за тема е тази тогава?   И защо темата  не е затворена като безсмислена досега!?

Защото такива теми съществуват, за да се научите (не само вие, а принципно пишещите тук) да водите цивилизовани диспути, защитавайки собствените си виждания и тези, без излишни обиди и псувни към защитниците на други виждания и тези.
Да не говорим, че омраза към Русия няма или поне аз не съм видял такава.
Срещал съм наоколо неистова неприязън към тоталитарната политика на ръководството на руската държава, но не съм прочел някой да мрази и ненавижда руснаците и народа като цяло.

И не на последно място да ви кажа, че и в най-безмислените теми и писания има много смисъл, стига човек да може да го види - тоест това, което за вас е безмислено, за други може да е пълно със смисъл.
Тези, които намират само повод за омраза, хули и псувни, не ги коментирам, както виждате.

Приятна вечер!

на 24.05.2016 г. at 0:28, lsmurf написа:

Тук вече ми прилича на партийно събрание на БКП по времената които явно харесвате .Същите "факти" и "аргументи" . Кой съм аз та да ви преча. Вървете накъдето сте тръгнали. Приключвам по темата.

Все го обръщате на БКП, щом нямате аргументи. Таковам и БКП-то. Баща ми, лека му пръст, толкова ги мразеше, че забраняваше на майка ми да се абонира за "Работническо дело", а самият той не поиска да се издигне в работата си, защото нали се сещате - иска се членство в БКП. Тогава много не ги разбирах тия работи, ама ми правеха впечатление. Майка ми бе член на БКП и ходеше в циганската махала да събира членски внос. Заплата 120 лева 1985 година. Минималната. Да ти таковам и БКП-то! Една благинка не съм видял заради това, че майка ми бе член на БКП. А и тя днес е със 180 лева пенсия. Айде стига глупости, че ми писна от баш комуняги да ми дават наклон на х**!

преди 16 часа, Мойра написа:

И сега действат така и не мисля, че някоя от партиите прави изключение.

Всичко е постарому, само че има не една, а повече партии и България е тотално разграбена.

Много точно казано! Евала! Бих допълнил, че днес дори е по-зле за хора без връзки и дядо владика. Нямаш ли някой над теб, дето да те хване за яката, си я закъсал някъде по средата в мизерията и измъкване няма! Е, има, ако ползваш пак комунистическите похвати с доносничеството. Разлика никаква. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Поздрав за всички почитатели на "Бог-а Пу":

Добре че сега, няма сълзи за инакомислещите. :D Ама има нов бисер. Като прочета 'тоталитарна политика на руското ръководство' и ми става ясно. Колко е КПД-то. Нито един от тия дето говорят за това, няма да ги чуете, да говорят срещу Саудитска Арабия. Дето режат глави, директно на площада.

Ама нали руснаците, не играят по свирката на САЩ. Имат тоталитарно управление. :ph34r: Казват го от НПО-то. Абе ей, що не вземете да измислите нещо ново?

преди 14 часа, Кико написа:

Все го обръщате на БКП, щом нямате аргументи. Таковам и БКП-то. Баща ми, лека му пръст, толкова ги мразеше, че забраняваше на майка ми да се абонира за "Работническо дело", а самият той не поиска да се издигне в работата си, защото нали се сещате - иска се членство в БКП. Тогава много не ги разбирах тия работи, ама ми правеха впечатление. Майка ми бе член на БКП и ходеше в циганската махала да събира членски внос. Заплата 120 лева 1985 година. Минималната. Да ти таковам и БКП-то! Една благинка не съм видял заради това, че майка ми бе член на БКП. А и тя днес е със 180 лева пенсия. Айде стига глупости, че ми писна от баш комуняги да ми дават наклон на х**!

Много точно казано! Евала! Бих допълнил, че днес дори е по-зле за хора без връзки и дядо владика. Нямаш ли някой над теб, дето да те хване за яката, си я закъсал някъде по средата в мизерията и измъкване няма! Е, има, ако ползваш пак комунистическите похвати с доносничеството. Разлика никаква. 

Не съм давал аргументи защото мисля че са пределно ясни и не желая да се отклонявам от темата но щом желаеш заповядай:

http://www.dw.com/bg/факти-и-цифри-за-обединението-на-германия/a-17131691
http://www.dw.com/bg/реалната-цена-на-германското-обединение/a-18043066
https://money.bg/panorama/14-fakta-za-severna-koreya-koito-shte-vi-udivyat.html
http://idi.bg/blogs/view/blog/2243

И отново хвърляш обиди точно по горепосочения метод. Не съм те обвинавал че си комуняга защото първо не знам дали си такъв и второ това си е твоя работа. Проблемът ми с тези които наричаш комуняги е не в какво вярват , това си е техен избор , а как действат а ти май ползваш подобни похвати .

Редактирано от lsmurf (преглед на промените)

• Автор

Това Дойче Уеле, Ви е Манна Небесна за всички полит. драскачи.

momolord Благодаря за етикетчето - май ще почна да си ги колекционирам. Точно такова поведение имах като споменах по горе въпросните събрания . Лепиш му етикетче и да заминава . :)

преди 42 минути, momolord написа:

Това Дойче Уеле, Ви е Манна Небесна за всички полит. драскачи.

Пропаганда с цената на собственото достойнство, това правят българските журналисти от Дойче веле.

преди 1 час, Мойра написа:

Пропаганда с цената на собственото достойнство, това правят българските журналисти от Дойче веле.

Ами дай линк на достоверен източник по въпроса.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Ами дай линк на достоверен източник по въпроса.

Изразила съм личното си мнение за писанията на българските журналисти от Дойче веле, което може и да не съвпадне с мнението на всички пишещи в темата, което пък би означавало, че единственото, което ще постигна, ако дам линкове е конфликт.

Омръзнаха ми безсмислените спорове и конфликти!

преди 5 часа, lsmurf написа:

Проблемът ми с тези които наричаш комуняги е не в какво вярват , това си е техен избор , а как действат а ти май ползваш подобни похвати .

Проблемът е, че точно ти и такива като теб гласуват за тези комуняги. А подобни похвати ползваш ти и такива като теб.

И какво точно имат против Русия съфорумци пишещи тук?

От не малкия си опит тука, знам едно, че таквиа са.. 

1-во.. платени от някои НПО-та или други организацийки

2-ро... напъващи се да спечелят благоволението на такива организацийки , и съответно парички покрай спонсорирането им, тоест дял от сребърниците

3-то... изкуфели, немислещи, идиотизирани, далеч от реалността , комплексирани, смачакни и озлобени, или други индивиди с подобни качества , включая тези лекомислени мислещи си че това е модерно, или заблудени че това е истина....

А може и няколко варианта в 1 , и това според мен е най често срещаното предвид познаването на човекоподобните примати от семейство homo sapiens

П.С Поправка, не е семейство, а вида homo sapiens :ph34r:

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.