Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

преди 37 минути, AntiAlGor написа:

Колко е видим края, на безумната евро политика, не знам. 

Спокойно - вижда се! Тепърва предстоят бежански кризи, които ще излязат от всякакъв контрол и не само това! У нас също ще се усети и висчко това в добавка с нов ценови шок! На хората взе да  им писва! Всичко има някакъв лимит / предел! След товаа - метла! Когато влизахме в НАТО, то никой и не предполагаше, че един ден щесе превърнем в ядрена цес с приоритет за унищожение! Когато влизахме в ЕС - никой не очакваше ,че ще станем държавата оглавяваща всички негативни класации за каквото и да стане дума! Нови цени, бежански вълни , управленски кризи, заплахи!

Много нещо се струпа!? Решения не се виждат! Кой ще търпи??? Това важи вече и за повечето Европейски страни! Розовият балон одавна се спука!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

не знам какви игрички се водят тук, но ми се ще да добавя, че хората са склонни да мислят едно, да пишат друго и да правят трето. 

Децата се устрили на запад (или самия той или тя), а по форумите да бленуваме и браним Русия. Вероятно има и такива хора.

Дето вика Реджеп - за истината не се спори с рационални аргументи

преди 41 минути, MicraNT написа:

не знам какви игрички се водят тук, но ми се ще да добавя, че хората са склонни да мислят едно, да пишат друго и да правят трето. 

Децата се устрили на запад (или самия той или тя), а по форумите да бленуваме и браним Русия. Вероятно има и такива хора.

Не бленуваме за Русия нито пък искам да се устойвам на запад, най - малко имам устрем към запада! Искам да живея в достойна държава която първо да следва своя интерес и едва след това чиуждия! Искам държава неконфронтирана с традиционно приятелски народи! Не искам заплашена, рекетирана и манипулирана държава! Със сегашната политика нищо такова не получаваме. Днес се кланяме на едни тъй, както някога сме се кланяли на други! Държави от бившия източен блок, както и  някои държави от стара Европа, разбраха ,че подобна политика е опасна и пагубна! Не случайно се говори за излизане от Шенген и ЕС, както и за заобикаляне ембаргото наложено над Русия. Някои държави вече са направили първите стъпки с леки промени в законодателството си и чрез насрочване на референдуми На хоризонта се виждат само проблеми, кризи и може би война! Розово аз и не само аз, одавна не виждам/е!!!!! Нужна е рязка промяна!

Казвате ,че браним ....... в случая Русия, а защо трябва да браним САЩ и ЕС! Какво ви дадоха???? Живеем в държава, която според Евростат оглавява всички негативни класации въпреки членството си в ЕС и НАТО т.е.

- Най бедни

- С най лоша инфраструктура, здравеопазване

- С най голяма престърност и корупция  и ...................... да не изброявам, че списъка е много дълъг!

Сега ако някой в тази ситуация се чувства субективно - комфортно, то друг въпрос!!!!! Не ни натрапвайте този "комфорт"

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Не бленуваме за Русия нито пък искам да се устойвам на запад, най - малко имам устрем към запада! Искам да живея в достойна държава която първо да следва своя интерес и едва след това чиуждия! Искам държава неконфронтирана с традиционно приятелски народи! Не искам заплашена, рекетирана и манипулирана държава! Със сегашната политика нищо такова не получаваме. Днес се кланяме на едни тъй, както някога сме се кланяли на други! Държави от бившия източен блок, както и  някои държави от стара Европа, разбраха ,че подобна политика е опасна и пагубна! Не случайно се говори за излизане от Шенген и ЕС, както и за заобикаляне ембаргото наложено над Русия. Някои държави вече са направили първите стъпки с леки промени в законодателството си и чрез насрочване на референдуми На хоризонта се виждат само проблеми, кризи и може би война! Розово аз и не само аз, одавна не виждам/е!!!!! Нужна е рязка промяна!

Казвате ,че браним ....... в случая Русия, а защо трябва да браним САЩ и ЕС! Какво ви дадоха???? Живеем в държава, която според Евростат оглавява всички негативни класации въпреки членството си в ЕС и НАТО т.е.

- Най бедни

- С най лоша инфраструктура, здравеопазване

- С най голяма престърност и корупция  и ...................... да не изброявам, че списъка е много дълъг!

Сега ако някой в тази ситуация се чувства субективно - комфортно, то друг въпрос!!!!! Не ни натрапвайте този "комфорт"

Да кажа наздраве, първо и второ покрай тоя повод да поменем Батето, който веднъж каза в интервю - на народи с по- малко от 50-60 млн. население трябва да им се забрани да правят държави. 

Текстът добре звучи в началото. В края - тц. не се чувствам субективно -комфортно, щото ще ставам рано да бачкам. 

Нас почти ни подмениха , евросъюза го подкопават допълнително, освен собствените му бъгове и това не ме радва. Да си представим, че успеят да го върнат европейския полуостров до предишното състояние на национални държави и под напора на сегашната власт в Русия се върне историята назад към традицията, духовното и сакралното (религиозното) и световната история се свие обратно до сингуларност (със или без бомби ) до копия, знамена и прашки. Не знам. 

преди 11 часа, Кумчо вълчооо написа:

Ако се върнем на темата обаче, то тя одавна даде отговор на въпроса заради ,който бе създадена! Резултата е също без значение! Хората започнаха да мислят и все повече и не желаят някой да им обяснява кое е правилно и кое - не, какво да правят и т.н.

И какъв е отговора? Така наименована излиза,че на платените им се плаща другаде а заради дейноста си тук дали получават нещо?

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Все още не мога да отговоря на 100%.

Платени драскачи, има. То е ясно и видно.

Дали им се плаща тук, за да драскат тук - Не знам, само мога да подозирам.

Темата наистина се изчерпа, но поне ми станаха ясни много неща. За Вас не знам.

Ми то ако не им се плаща значи не са платени драскачи.

Пък ако се плаща казвайте къде, че и ние да заработим някой лев,

драскането си е драскане ама сиренето е с пари.

Доказа се казваното многократно тук и тук и тук

и т.н. /и още един признак - по офтопиците и заяжданиците ще ги познаете :) /

пп

И това христоматийно определение разбира се.

А ето че дадох на тия по надолу, хляб за още една  още една кофа помия тролене , заяжданици , обиди.

Които разбира се, никога  никъде не "кибичат" , и не съответстват на профил "трол" :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Доказа се казваното многократно тук и тук и тук

и т.н. /и още един признак - по офтопиците и заяжданиците ще ги познаете :) /

По кибиченето по цял ден в политическите теми и винаги готовия отговор ш са самопознаеш, Мирко:)

току що, karadzha написа:

По кибиченето по цял ден в политическите теми и винаги готовия отговор ш са самопознаеш, Мирко:)

Виж обаче, колко бързо си намира постове, писани преди месеци. :D Това как става? Като си води записки, и хронология. За да я ползва после. Черта на платен трол, какъвто си е тоя де.

Ти можеш ли да намериш какво си писал, преди 4 месеца, в някоя тема? Ще се ровиш с часове и накрая ще се откажеш. :D

току що, AntiAlGor написа:

Виж обаче, колко бързо си намира постове, писани преди месеци. :D Това как става? Като си води записки, и хронология. За да я ползва после. Черта на платен трол, какъвто си е тоя де.

Ти можеш ли да намериш какво си писал, преди 4 месеца, в някоя тема? Ще се ровиш с часове и накрая ще се откажеш. :D

Аз и вчера кво съм писал няма да намеря лесно:) Прескачам и до "празните приказки" и качвам програми в друг сайт, и кво съм писал вчера трудно помня (и ЕГН-то си казва тежката дума):D

• Автор

Мда.

Аз в момента не мога да си намеря темата с авторските снимки, баси...

А оня ден праснах няколко, там...

на 13.07.2016 г. в 9:11, AntiAlGor написа:

и можеш ли да намериш какво си писал, преди 4 месеца, в някоя тема? Ще се ровиш с часове и накрая ще се откажеш. :D

Отне ми примерно 4 секунди.... :)

преди 8 часа, miro20 написа:

Отне ми примерно 4 секунди.... :)

Те търсачката удобно я забравят, Миро.

А аз така се смях като написах "бандеровец"...

на 13.07.2016 г. в 9:08, karadzha написа:

Ако "кибиченето" във форума или в някой определен подфорум е показател, то като гледам много други кандитат трол-ове има.

Но не е. Успокой се.

Ако погледнем внимателно какво става във форума ще заключим че не се плаща да се пише против Путинова Русия.

Защо мисля така ли?  Ами ако се плащаше щеше да има поне толкова антипутински тролове колкото и пропутинските а последните са доста голямо количество. Много по лесно е да пишеш против путиновата политика - откъдето и да я поггледнеш куца яко. А да го защитаваш се налага да си измисляш небивалици , да си плюеш на физиономията и да ръсиш простотии - не всеки ще се наеме. Затова предполагам че по - скоро се плаща на пропутинските тролове , но нека те да кажат дали е така .

Не само кибиченето в определени подфоруми е показател. Има много кибичещи, които правят само копи-пейст от нета във форума и си обикалят като пчеличката Мая, но понякога дори не разбират копираното и постнатото от самите тях. Докато истинските тролове са толкова настървени, толкова бързащи, понякога толкова агресивни, че сякаш живота им зависи от това и дори не се усещат, че си противоречат на самите себе си в различните си постове. Това се получава само, ако позицията не е принципна, а заучена. И извинявам се за израза - но самодресировката е на ниво.

Едит - само да допълня, че продължавам да съм на мнение, че не са платени, а го правят, защото им идва от вътре.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

преди 17 минути, nikssi написа:

Абе, що не си видите постовете,че откакто сте регистрирани все в политиката киснете. :)

Не се ли усещате бре хора.

Защо Мирко и Блажко не са в "празните приказки" поне веднъж? Защото стинки оттам не капят:)

Защо рядко блокират? Защото си имат готови ОТ (като блокират е яко – за повече от 12 часа; липсва им ОТ; отговорът бива "В Хамерика пък бият негрите", а то даже ги отстрелват като зайци):)

Защо ги няма никъде другаде в Нета? Защото са разпределени точно в КД:)

• Автор
преди 4 часа, Нел написа:

Те търсачката удобно я забравят, Миро.

А аз така се смях като написах "бандеровец"...

Ако "кибиченето" във форума или в някой определен подфорум е показател, то като гледам много други кандитат трол-ове има.

Но не е. Успокой се.

И к'во викаш, Миро не работи за жълти стотинки, цапайки форума с помията си?

преди 17 минути, Merryl написа:

само да допълня, че продължавам да съм на мнение, че не са платени, а го правят, защото им идва от вътре

Тук сме на едно мнение. От много тодавна повтарям че тук има само "фенове" както са футбнолните фенове . НЕзависимо колко  им се е изложил отбора, те са безпрекословно зад него .

Ще те разочаровам обаче. Въпреки че визирате мен и Благо и още един двама , единствения критерий с който ме заливат с помия и с какво ли не е .. че  нямат аргументи за дискусия.

А повечето тук не могат да водят нормална дискусия.

Защо ми кажи във всеки пост , когато някой ми отговаря, трябва да се вмъква 90% личностни заяжданици обиди и гаменщина, вместо просто да се каже - аз не съм съгласен с теб, защото еди какво си .

Точка :)

Няма такова нещо. Проследи повечето дискусии как се водят.

Е аз ли съм трола в случая ?

Повечето тук  възприемат форума като сектантско поле, в което да си сеят фейк пропагандата, социалистически и др глупости оборени много отдавна, и всеки който оспори  това - е платен трол.

Не другари, не трябва някой да плаща за това да си имам собствено мислене и нормален разсъдък.

Некоректността не се изразява само в личностови нападки и характеристи. Некоректността се изразява и в извъртането значението на думите на тези, с които разговаряш. Некоректността е когато някой те засече, ти да се опиташ да го изкараш, че не те е разбрал и да се чудиш как да извъртиш смисъла на казаното от теб, което всъщност си стои написано като слънчице.

п.п. Апропо - не е моя вината, че се разпознаваш. Визирам хора и от двата "отбора".

Сега започнахме за "некоректност" ли да говорим :):)

Интересен термин вкара, но бих казал че е характерен субективизъм за всеки.

Аз например не издребнявам като някои , които не само смисъла на думите ми извъртат, а започват да се заяждат за правописни грешки или разменени букви, правейки от това глобален извод спрямо темите :):) което е наивно тъпо , но го има :)

Ти например съвсем некоректно извърташ думите ми за ислямския тероризъм в РФ,  приравнявайки съвсем различни случаи със съвременните терактове.

Никой не е длъжен да използва само терминологията, която е разбираема за другия. Ти сам заговори за личностовите нападки и тогава вметнах, че не само те са некоректно поведение във форума. И се обосновах защо.

И ето това, което правиш в момента също е некоректно. Говорили сме в другата тема за тероризма. Постовете ни стоят. Но е гадничко да го споменеш тук и да ме поставиш в ситуация да трябва да се оправдавам, за да разбере и четящия тук за какво става въпрос. Нали се сещаш, че е некоректно това поведение.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

току що, Merryl написа:

Ти сам заговори за личностовите нападки и тогава вметнах, че не само те са некоректно поведение във форума. И се обосновах защо.

Да, от тук започнаха спекулациите ти. Защото едно е заяжданици , обиди, офтопици, и съвсем друго е коментар по темата, па било то и некоректен.

Некоректността може да се дискутира в известна степен и да се стигне до консенсус, докато с  личностните простотии  не е точно така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.