Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

преди 1 час, Sinbad_ написа:

От не малкия си опит тука, знам едно, че таквиа са.. 

1-во.. платени от някои НПО-та или други организацийки

2-ро... напъващи се да спечелят благоволението на такива организацийки , и съответно парички покрай спонсорирането им, тоест дял от сребърниците

3-то... изкуфели, немислещи, идиотизирани, далеч от реалността , комплексирани, смачакни и озлобени, или други индивиди с подобни качества , включая тези лекомислени мислещи си че това е модерно, или заблудени че това е истина....

А може и няколко варианта в 1 , и това според мен е най често срещаното предвид познаването на човекоподобните примати от семейство homo sapiens

П.С Поправка, не е семейство, а вида homo sapiens :ph34r:

Обобщено :biggrin:

Цитат

изкуфели, не мислещи, идиотизирани, далеч от реалността , комплексирани, смачкани и озлобени напъващи се да спечелят благоволението на платени  НПО-та или други организацийки

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

има и такива, които загледани в "Запада" виждат недостатъците му, лошата и грозната му страна  и използват "Русия" като контрапункт,но погледната през обектива на опита и спомена от соца и на културно- историческото минало, без да се интересуват какво става там през последните години. Тези хора симпатизират на Русия безплатно. 
Но няма вече там комунизъм или социализъм. Има една надигаща се военно- политическа дива източна деспотия, обвита с типичния за руснака дълбок мистицизъм. Путиновия Распутин - А. Дугин изглежда му е промил мозъка с това евразийство и с тая визия за пътя и съдбата на Русия като империя. Приказките на Дж. Фрийдман (от частното ЦРУ) за съединените щати, като млада, все още неопитна империя, която той сравнява с републиканския рим бледнеят пред идеите, които бездънната руска душа пак е натворила в лицето на дългобрадия идеолог. 
Нещата опират и до избор. Аз току що направих моя.  Избирам Гугъл, дори и Майкрософт пред това, което ми се предлага от изток.
Това, което ми харесва на американското е че напоследък предлагат и достатъчно средства човек да не стои гладен, а не като руснаците - ще си вземем Крим, ама пари за пенсии нямаме. 
Има и други хора, анархисти в политически план, които не обичат нито да са началници, нито да ги командва някой и се възмущават от политически   мизерници, където и да ги забележат. Често ги наричат хейтъри. 
Като за без пари - толкоз. 
Бонус:  животът е по- богат от представата ни за него. 

Добре че сега, няма сълзи за инакомислещите. [emoji3] Ама има нов бисер. Като прочета 'тоталитарна политика на руското ръководство' и ми става ясно. Колко е КПД-то. Нито един от тия дето говорят за това, няма да ги чуете, да говорят срещу Саудитска Арабия. Дето режат глави, директно на площада.

Ама нали руснаците, не играят по свирката на САЩ. Имат тоталитарно управление. [emoji185] Казват го от НПО-то. Абе ей, що не вземете да измислите нещо ново?

Много просто.

Саудитска Арабия никога не е била (трайно негативен) фактор в българската история, нито се опитва от столетия се опитва да обезличи българите и редица други народи, с концепцията за "славянство", с про-активни действия, до ден днешен.

преди 1 час, Blago72 написа:

Много просто.

Саудитска Арабия никога не е била (трайно негативен) фактор в българската история, нито се опитва от столетия се опитва да обезличи българите и редица други народи, с концепцията за "славянство", с про-активни действия, до ден днешен.

Ей, много некадърни тия руснаци, толкова време да се опитват да ни затъркат нас и другите и да не успеят!:(Даже ни освободиха само и само да могат те, а не някой друг да ни затърка!:D

Ей, много некадърни тия руснаци, толкова време да се опитват да ни затъркат нас и другите и да не успеят![emoji20]Даже ни освободиха само и само да могат те, а не някой друг да ни затърка![emoji3]

Не толкова в тяхната некадърност, колкото в съпричастността на други държави и възпиращото им въздействие по отношение на руските имперски интереси.

Моите деди руснаците не са "освобождавали". Твоите не знам къде са живяли, но и не ми е известно някога, някъде Русия да е "освобождавала" народ, освен от независимостта му.

преди 3 часа, Blago72 написа:

Моите деди руснаците не са "освобождавали". Твоите не знам къде са живяли, но и не ми е известно някога, някъде Русия да е "освобождавала" народ, освен от независимостта му.

Ми, моите деди са живели на тази територия, която сега се нарича България, до голяма степен благодарение на руснаците.Твоите деди не знам къде са живели, може би не на тази територия или пък са живели тук и са се чувствали щастливи под турско управление, само така може да се приеме, че не са "освободени" от руснаците.Приеми, че ние сме изключението от правилото, защото ако бяха поискали да ни завладеят, нямаше кой да им попречи.

П.С.Интересно, специално заради твоя отговор ли отвориха темата?:)

преди 2 часа, M.Николов написа:

Ми, моите деди са живели на тази територия, която сега се нарича България, до голяма степен благодарение на руснаците.

Така е. Руснаците са слънцето и въздуха за всяко живо същество.

Айде пак са трили мнения, на неудобни.

• Автор

Ако искате да лаете против световната(форумна) несправедливост, знаете къде е раздела.

Спрете да ми цапате темата.

преди 1 минута, momolord написа:

Ако искате да лаете против световната(форумна) несправедливост, знаете къде е раздела.

Спрете да ми цапате темата.

Докладвай ги, русофил от добро не разбира.

....

П.С.Интересно, специално заради твоя отговор ли отвориха темата?[emoji4]

Ако е така, то са пропуснали да ме уведомят.

• Автор
току що, Реджеп Иведик написа:

Докладвай ги, русофил от добро не разбира.

Нямам такива намерения.

Аз пак ще го напиша. Пък оня да го трие.

Доказах една поредна лъжа, на платения. И в един мой пост, ползвах думата 'лъжа'. Съответно бях предупреден, че го обиждам с тази дума. Та кога в този форум, казването на истината е обида?

• Автор

Добре де, аз те разбирам. Но защо го правиш в темата?

преди 29 минути, momolord написа:

Не, не го разбираш.
И знаеш ли защо си позволявам да ти го кажа така категорично?
Защото и той самия не се разбира.
Но злобата и омразата така са го обсебили, че той вече не е наясно дори със себе си.

Какво имам предвид:

Твърдението му е:

Цитат

И в един мой пост, ползвах думата 'лъжа'

А на практика в поста си каза това:

Цитат

Тоя е нагъл и лъжец

Нямам какво да му коментирам изцепките, защото му се дава захранка да си развива теорията на конспирацията все повече и повече.

Ей така 4-5 души наоколо трупат евтин популизъм в последните година и половина и това, че нормалните хора не искат да им падат на нивото и дори не комуникират с тях, явно ги вади от равновесие и резултата е налице.

• Автор

Съжалявам, не Ви знам предишните отношения и по-добре да не се изказвам.

преди 1 минута, momolord написа:

Съжалявам, не Ви знам предишните отношения и по-добре да не се изказвам.

Няма предишни и сегашни отношения - поста му е от вчера, а не преди години.
Да не говорим, че цял ден ме нямаше и предупреждението му е на ниво глобални модератори и администратор.
Не, че е има значение това...

Обяснява им се нещо от две години и то е простичко: пишете каквото и където искате, но НЕ обиждайте опонентите си, не псувайте и се дръжте уважително към другарчетата си.
Толкова ли е сложно?!?!

Приятен понеделник и лека седмица на всички!

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Айде пак са трили мнения, на неудобни.

Мен не ме бърка това! Тези, които четат редовно са си направили своите изводи! То не ,че са много четящиите де! 

По -  важно е какво се случва в по - глобален мащаб, и хубавото е, че случващото се не се влиае от писанието или желанието на който и да е от нас, тук! Дали ще се изтрият постове или едната група ще наделее на другата е без абсолютно вякакво значение! Процеса е стартиран и края на една безумна политика вече е видим!

Ако се върнем на темата обаче, то тя одавна даде отговор на въпроса заради ,който бе създадена! Резултата е също без значение! Хората започнаха да мислят и все повече и не желаят някой да им обяснява кое е правилно и кое - не, какво да правят и т.н.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Айде пак рев. :D Да и би ли казал, скъпи ми Сашко, къде е обидата? Че съм доказал лъжата на твоя служител? :ph34r: Айде да не пускам всикчки постове, за да се схване защо съм определил Миро за лъжец.

Ама веднага скочиха, да пускат предупреждения, за нещо което е истина. Не ви отърва, ми се стура.

Ето ги тъпотиите на твоя човек

Ето и моя отговор. Даваш информация, защо и как се е случило. А оня не пропусна, да си напише лъжата и манипулацията. И когато някой каже, че Миро е лъжец, получава предупреждения. Че го обиждал. Това е лицемерие, скъпи ми Алгорчо.

преди 2 часа, momolord написа:

Защото дори и да се обърнеш, към главните ефект няма. Не си виждал, какви неща са писали и Миро и Благо и оня с брадата. По повод освобождението, което за тях е поробване. Не ми се навлиза в тази тема, че ще стане страшно. Мой роднини, са дали живота си за свободата на България. Няма да оставя, някакви платени продажници, да плюят върху паметта им. Пък ако ще, десет модератора да ги пазят.

И никой копче не им казва, а се обръщах към всички, с молба да ги озаптят.

И естесвено, аз съм виновен. :D

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

Мен не ме бърка това! Тези, които четат редовно са си направили своите изводи! То не ,че са много четящиите де! 

По -  важно е какво се случва в по - глобален мащаб, и хубавото е, че случващото се не се влиае от писанието или желанието на който и да е от нас, тук! Дали ще се изтрият постове или едната група ще наделее на другата е без абсолютно вякакво значение! Процеса е стартиран и края на една безумна политика вече е видим!

Ако се върнем на темата обаче, то тя одавна даде отговор на въпроса заради ,който бе създадена! Резултата е също без значение! Хората започнаха да мислят и все повече и не желаят някой да им обяснява кое е правилно и кое - не, какво да правят и т.н.

Колко е видим края, на безумната евро политика, не знам. Това че все повече европейци започват да се усещата, че ги правят на балами, също не носи кой знае какво.

Виж в Австрия, как спечели 'правилния' кандидат. С гласове по пощата. Да в Австрия можеш да гласуваш, по пощата. Почти до края, водеше другия кандидат за президент. И на финала, се изсипаха едни гласове от пощата. А 'правилния' спечели, с 140 хил гласа. За Франция да коментира ме ли?

Виж Евровизия. Зрителите гласуват за руснака, но политическо жури за украинката.

преди 2 часа, AntiAlGor написа:

Не си виждал, какви неща са писали и Миро и Благо и оня с брадата.

Кой е този с брадата ? Как не го е срам ?

И като го докладва, модераторите обръснаха ли му брадата, или продължава да си пише брадат ?

Някакъв фейсконтрол все пак трябва да има, не може брадати да пишат. Окосмява се форума.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.