Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

току що, miro20 написа:

А на теб кое ти дава право, да определяш кой ,какъв е?Доколкото имам спомен,реплики и определения се носят в повечето твои постове.Половината форум за теб са клика,путинисти,мурзилки...една част не могат да мислят(от твоя гледна точка),другите са национални предатели(так от твоя гледна точка)...Що не приемеш ,че има хора,които не мислят като теб и да ги приемеш без да ги вкарваш в някоя група!?

преди 7 минути, Blago72 написа:

Извинен си..Аз съм от малкото идиоти,които мислят ,че за всички е по-добре да не се бутаме сами в казана...

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз приемам . Кой е казал че не приемам. Давам си мнението и в отговор бивам засипван с тонове личностна помия, офтопици и заяжданици.

Аз не реагирам по този начин и всичките ми постове показват това. :) Така че кой не приема чужда гледна точка, питай някой друг :)

преди 4 минути, NIKISHARK написа:

за теб са клика,путинисти,мурзилки...една част не могат да мислят(от твоя гледна точка),другите са национални предатели(так от твоя гледна точка)

Ето пак.

За 5-ти път тъе питам - определи се какви термини са обидни за теб , за да знам.

Изброените не са обидни.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 13 минути, miro20 написа:

Абе човек :) Аз нищо не ми трябва да ровя.Не мен  , а теб те попитаха за примери

А аз - за 4-ти път те питам нещо толкова просто - коя дума е обидна за теб ? "рибка" дава ли ти право да псуваш ? както  току малко по назад се изрази ?

путинист, клика ?

Защо пропускаш подлога?

току що, miro20 написа:

Аз не реагирам по този начин и всичките ми постове показват това.

Това ще ти бъде напомнено...бъди сигурен....

току що, NIKISHARK написа:

Това ще ти бъде напомнено...бъди сигурен....

де да напомняше и на други... :)

Пак не чух от теб - кои думи са обидни , не чух и отговор на въпроса на Благо за примери....  ще дадеш ли такива ?

току що, miro20 написа:

де да напомняше и на други... :)

Пак не чух от теб - кои думи са обидни , не чух и отговор на въпроса на Благо за примери....  ще дадеш ли такива ?

факт...,ама Благо май разбра...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 19 минути, Blago72 написа:

Значи, ясно - неграмотен съм :)

А ти - обективен :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

И можеш да си Фърлиш тилифоня в кенефа...

И можеш да си Фърлиш тилифоня в кенефа...

Защо да го правя, върши ми работата, за която съм го купил.

Благо, колко плащаш на секретарката Миро?[emoji4]

Добра заплата :)

преди 6 минути, Blago72 написа:

Защо да го правя, върши ми работата, за която съм го купил.

Циганин с айфон= бежанец.

Циганин с айфон= бежанец.

Хубаво, ама само айфон е нещото, с което се свързвам в цитатата ти.

преди 2 минути, Blago72 написа:

Хубаво, ама само айфон е нещото, с което се свързвам в цитатата ти.

Да ти напомням ли, за великата империя? Няма и 5 минути откак изръси тоя бисер.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Платените драскачи се объркаха и вече не знаят какво да защитават - Ердоган или свободата :)

на 15.07.2016 г. в 21:04, momolord написа:

И к'во викаш, Миро не работи за жълти стотинки, цапайки форума с помията си?

Викам, че за мен и ти, и Миро сте потребители във форумите на "Калдейта"(какъвто съм и аз). Така че... за "цапането и помията" може много да се спори.

на 15.07.2016 г. в 21:02, karadzha написа:

Защо Мирко и Блажко не са в "празните приказки" поне веднъж? Защото стинки оттам не капят:)

Защо рядко блокират?

Тоя па... :D

Даваш ли си сметка, че 2/3 от потребителите не пишат и не посещават "празните приказки" :D Направо ме "срина" с двата си довода - "празните" и защо не блокират :D Извинявай, ти в детската градина ли си още?

Да ти напомням ли, за великата империя? Няма и 5 минути откак изръси тоя бисер.

Напомни ми. Ако може, с елемент на разсъждение.

Старае се момчето.[emoji3]

Значи е оценен.

преди 1 час, skalata_73 написа:

Кой им плаща на тия бе градски? Дай да го фанем за спонсор и ние да драскаме. Поне ша има за кво:dollars:

Разни фондацийки под прикритие. Там се търсят сигурни хора, не като мен и теб, дето всичко на майтап обръщаш, пък аз утре мога да напсувам работодателя ;) 

преди 39 минути, Нел написа:

Викам, че за мен и ти, и Миро сте потребители във форумите на "Калдейта"(какъвто съм и аз). Така че... за "цапането и помията" може много да се спори.

Тоя па... :D

Даваш ли си сметка, че 2/3 от потребителите не пишат и не посещават "празните приказки" :DНаправо ме "срина" с двата си довода - "празните" и защо не блокират :D Извинявай, ти в детската градина ли си още?

Всъщност, двете личности посещават само форум "политика" и по тоя начин доказват само едно - специализирани са в политиката, което ознчава, че са и професионалисти. Има хора, които пишат само в един подраздел на форума, примерно в Хардуер, но те са си специалисти по тая тема, занимават се само с това. Тогава с какво се занимават Миро и Блажко? Втория, дето писа преди мен, със сигурност е платен. Първия е мъгла, но по действията му също изглежда доста добре заплатен.

преди 22 минути, Кико написа:

...Там се търсят сигурни хора, не като мен и теб, дето всичко на майтап обръщаш...

...пък аз утре мога да напсувам работодателя ;) ...

...Ми щото не ми плащат да пиша, та затова се майтапя-ко да са впрягам зАлудо?...

...Аз тъй си викам добър ден на моя работодател-мноу са обичами :D...

• Автор
преди 1 час, Нел написа:
преди 27 минути, Кико написа:

Разни фондацийки под прикритие. Там се търсят сигурни хора, не като мен и теб, дето всичко на майтап обръщаш, пък аз утре мога да напсувам работодателя ;) 

Всъщност, двете личности посещават само форум "политика" и по тоя начин доказват само едно - специализирани са в политиката, което ознчава, че са и професионалисти. Има хора, които пишат само в един подраздел на форума, примерно в Хардуер, но те са си специалисти по тая тема, занимават се само с това. Тогава с какво се занимават Миро и Блажко? Втория, дето писа преди мен, със сигурност е платен. Първия е мъгла, но по действията му също изглежда доста добре заплатен.

Викам, да не ме сравняваш с Миро, ако обичаш.

С интерес и любопитство, чакам аргументите Ти, зщото, вЕрвай ми, нямаш такива.

току що, _Alex&Vanko_ написа:

И аз се чудя отдавна кои са троловете!

Тролове по професия или призвание :P 

Щото по призвание май и ти самият си трол, както и 90% от пишещите тук. Най-вече страрите потребители. 

преди 38 минути, Кико написа:

специализирани са в политиката, което ознчава, че са и професионалисти.

Благодаря за "оценката" :):)  това ме ласкае.

И да, това ми е интересно , това коментирам.  Глупостите за "платени тролове" съм коментирал вече, и не ми се повтаря :)

Като си се хванал да броиш постове и теми, да бе обърнал и внимание колко хора трупат и генерират  офтопици, спам, заяжданици, дори до скоро и псувни.

преди 6 минути, Кико написа:

Тролове по професия или призвание :P 

Щото по призвание май и ти самият си трол, както и 90% от пишещите тук. Най-вече страрите потребители. 

А не аз съм хейтър!;)

току що, miro20 написа:

Благодаря за "оценката" :):)  това ме ласкае.

И да, това ми е интересно , това коментирам.  Глупостите за "платени тролове" съм коментирал вече, и не ми се повтаря :)

Като си се хванал да броиш постове и теми, да бе обърнал и внимание колко хора трупат и генерират  офтопици, спам, заяжданици, дори до скоро и псувни.

Аз постове не броя...просто блъфирах...но ти се издаде ;) аз дори и не чета всички твои отговори спрямо моята персона. За което се извинявам, че доста често просто те оставям сам. Платен или не, не ми харесват повечето от мненията ти. Ако не бе платен трол, вероятно щеше да се съгласиш с поне едно мое мнение или мнение на човек, който смяташ за русофил или айде да го кажем така, американофоб.  Аз се съгласявам с доста твои мнения и го изразявам с даване на одобрение. Поне тоя форум позволява това. Ето по това си личи кой е трол и кой не. Тролът никога не подкрепя опонента, а просто винаги е в опозиция спрямо него. Ако някой каже "торта", тролът казва "лайно". Ако някой каже "лайно", тролът винаги казва "торта". Ето по това ви рзпознавам. А дали си платен или не, не е толкова важно. може би си имаш причини да контрираш винаги...вероятно твои близки и приятели са замесени в това, но това ни най-малко не променя факта, че си трол волю или неволю.

преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

А не аз съм хейтър!;)

Хейтър, трол...ти просто се кефиш на чуждото нещастие, както и повечето пишещи тук. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.