Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

преди 6 часа, Merryl написа:

Нел, оправи ми настроението.

Според някои хора излиза, че писането в празните приказки се приема като доказателство, че пишещите там са толкова тъпи, че не е възможно да са платени писачи в политиката, щото не им стига акъла за това. :D

Той Караджата за това ли от време на време се мярка там, за да разсее съмненията, че е платен драскач... :D

Убивате с аргументите си, хора! Слезте някога в празните приказки, за да погледнете на писанията си и от различна гледна точка. Може да намерите сили се посмеете и на себе си.

Караджата за твое сведение се подвизава и в други сайтове (по-точно сайт) като качва описани от него програми (а тук правех точно това, но скоро няма да мога да слагам снимки на приложенията и засега не качвам). И не ми плащат ни тука, ни там:)

П.П. Реджеп звучи много забавно и нормално като е в "празните приказки", за разлика от в политиката:)

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Мисленето аз съм го измислил

Те и англичаните са измислили футбола, ама нещо всички ги тупат яко на него:)

П.П. Реджеп, това не са "празните приказки":D

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Мисленето аз съм го измислил

Аз затова те обичам. Виждаш , че отдавна не се дърпам с никой от вас. Ни с едните, ни с другите.Щото е вярно само това - с писания по форумите няма нищо да постигнем!

Тролът не е като нас обикновените хора. Той харесва да му обръщат внимание, особено ако е от опонент. Тогава получава множествен оргазъм:)

преди 2 минути, karadzha написа:

Тролът не е като нас обикновените хора. Той харесва да му обръщат внимание, особено ако е от опонент. Тогава получава множествен оргазъм:)

Вярно ли бре? Давай да опитаме. Поне да не умрем като...посерковци.

току що, * СТЕФАН * написа:

Вярно ли бре? Давай да опитаме. Поне да не умрем като...посерковци.

На стари години трол не ми се става:)

• Автор
преди 13 часа, Нел написа:

Аргументи за какво? Не помня да съм набеждавала някого за платен писач. Да си чувал, че още римското право формулира "невинен до доказване на противното".

Но такива "доказателства", че някой си пишел само еди къде си или пък пишел в няколко сайта, или пък не пишел еди къде си... са просто смешни. За да докажеш, че на някой му се плаща, би трябвало да разполагаш със съответните документи. Иначе може и да ти повярват лековерните и немислещите, както стана и тук-в "Калдейта" - Ванката и Духчето пуснаха мухата, че някой си бил платен и шараните налапаха въдиците  :D . Даже се съмнявате, че и от Калдейта някой на някого плаща, за да има обратното на вашето мнение. Великите конспиратори :D 

Аха, да. ПовЕрвах Ти. :)

Стига, моля те. Обиждаш моята интелигентност и ме караш да ти падам на нивото.

Сигурен съм, че е платен драскач. Не ми се спори повече.

• 4 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Специално за bTV Новините, BNT 1 и NOVA, да разнообразят международните си криминални хроники, че само с крими от САЩ много натъртват.

С 82 убийства Михаил Попков задминава комунистът от СССР Чекатило с почти 30 убийства. Подобно на Чекатило, Попков е бил задържан, но пускан заради нелепи оправдания и липса на ДНК тест.

safe_image.php?d=AQB2ue9CEw60CASa&w=476&

Най-зловещият сериен убиец в Русия, се е изплъзвал 22г от правосъдието, заради пропуски и липса на средства за разследване.

http://kontraprop.com/2017/01/12/russia-serial-killer/

Кремъл печели в своята нон-стоп пропагандна война срещу Запада.
Ние отвръщаме на удара. Сподели ако си съгласен, че на руската пропаганда трябва да бъде отговорено.
#StopRussianPropaganda Спри #RT #Sputnik

No automatic alt text available.

Редактирано от bdenkov (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Kalansuv, плащат ли добре за свършената работа? Или безвъзмездно работиш?

• 3 седмици по-късно...

Джордж Сорос дари 18 млрд. долара на "Отворено общество"

Миро, нареждай се на опашката, парите идват!!! Интересно ми е къде ще е следващия преврат!!!

Aз мисля, че не тук има точно двама платени и това са миро20, и бденков. 

Останалите, които пишат в раздела не бих казал, че са русофоби, а просто хора, които са се борили за тази демокрация и няма как да не са обърнати на запад. Просто няма да е логично. 

А споменатите от мен опитват да насаждат омраза, но са доста слаби в това отношение. 

И каква омраза насаждам ? :) Вие сами беснеете, но за това аз нямам вина.. беснеете защото нямате аргументи адекватно да опонирате :)

Което беззъбо беснеене преминава разбира се в лчиностни нападки , комплексарщина и обиди.

Красноречив пример  си ти  и безполовите ти напъни с подписи и какви ли не намеци да ме провокираш.

Типично за хора без грам чест и достойнство.:)

преди 1 час, Джугашвили написа:

Джордж Сорос дари 18 млрд. долара на "Отворено общество"

Миро, нареждай се на опашката, парите идват!!! Интересно ми е къде ще е следващия преврат!!!

А, операцията вече е в ход!!! Я какво интересно "съвпадение"!!! Не си играе човекът!!!

Цитат

"Отворено общество" представлява мрежа от 39 организации, работещи в цял свят. Първата започна да действа през 1984 г. в Унгария, родната страна на Сорос. Последната до момента бе открита през 2016 г. в Мианмар.

590 000 рохинги са избягали от Мианмар

на 22.10.2017 г. в 14:40, иноТ написа:

А споменатите от мен опитват да насаждат омраза, но са доста слаби в това отношение. 

на 22.10.2017 г. в 15:33, Джугашвили написа:

А, операцията вече е в ход!!! Я какво интересно "съвпадение"!!! Не си играе човекът!!!

590 000 рохинги са избягали от Мианмар

Кат се сетихме за наш Тодар, чувекъ от народа, както казвахме, та да видите къф беше, начи! Бе, тия... поетите, бе... спонтанно пишеха оди за чувекъ-нарот. Се беше време за пуезия по ония гудини, дрогаре. Рецитирахме, така да се каже, художествено четене. Те на, па да рецитирате.
Из книгата "Априлски сърца", 1981 г.
Нино НИКОЛОВ
ПРИВЕТСТВИЕ
И смътното сега е вече зримо.
Високо стъпили, прозряхме глъбини.
Поведе ни едно познато име
и с него свързахме най-зрелите си дни.
Човешки прост, достоен и сърдечен,
и строг, и весел, а и младолик,
той идва с нас да бъде тази вечер,
защото ние сме до него всеки миг!
Какво е пълководец без писател?
Какво е вожд народен без поет?
Приятелят какво е без приятел
дори когато всичко е наред?
Но и поет без своя вожд народен
не е ли сам в жестокия ни век?
Писателят не е ли вик безплоден
без пълководец, като нашия човек?
Другарю Живков! Исках да Ви скрия
в дълбокото сърце на моя стих.
Но мина четвърт век. И ще открия,
че все заради култове Ви крих.
А ми се иска ясно и достойно
и в стих, и в песен да Ви спомена:
да кажа името, с което са спокойни
народ и партия, държава и страна!
Другарю Живков! В петилетки бойни
априлско племе крачеше до Вас,
писателите бяха Ваши войни,
поетите - на Партията глас!
И нека тук, в най-старата държава,
върху най-древния човешки континент,
една България да каже: Вечна слава!
И да си спомни след години: Беше ден!
И нека светлият единен комунизъм
да ни говори с ботевския глас,
че в бъдещето с подвизи се влиза.
И с хора, Тодор Живков, като Вас!
Август, 1980 г.

Туй сме го национализирале от една кулашка страница, ма за общо благоденствие и пувишаване нивото на рецитацията в сантиметри.

Ах земя мила,
която взе Людмила
Няма да е лошо,
да вземеш и Тошо.

преди 8 минути, glen написа:

14088476_1045020348939170_70223151300312

Скъпи съкафезници, носители на значка Готов за труд и отбрана и кандизат-носителите също. Те тва е признание за талант и прочее таквиз и подобни. Вий нема да се плашите, че само два пъти сте платиле за тас книгъ нисана от кой знай кого. И до днес се среща из цела Южна Америка по битаците - половин ЦК нарочно е одило на творческа кумандирофкъ да провери. Начи, има и на пуртагалски, има и на спански. Не я купуват и не са я купувале, ама я има. Но тва нема значение. А има значение, че сте я плащале поне два пъти колективно чрез данъците - веднъж на издателството да я печати и веднъж на дрогара наш Тодар. Мое и повече да сте плащале, че там дребулии, преводи-мреводи, афтор задкулисен, рецензии - тва нема да броим, щоту важнуту е, че сме ви раздале значки Готов за труд и отбрана. Лека-полека, на сички ви, па вий там накарайте подрастващите покуления да я прочетат творбътъ на дрогара Тодар като подгутовка за художествен прочит на целите му събрани съчинения в много томове, не повним колку. Койту прочете сичкото - мое и на протугалски - ще му турнем портрето на таблоту на отличниците.

Снимка на Централен Комитет за Отсмиване на СоциализЪма.

Не само книги се пишеха , а международното положение оправяхме!

Снимка на Emil Zhivkov.
Dobri Ganchev
Снимка на Dobri Ganchev.

Задължително беше да се закупят от ВСИЧКИ заводи и предприятия томовете с ИЗБРАНИ СЪЧИНЕНИЯ на въпросния писател .Аз реших - ей така напосоки да разгърна едно томче .Улучих една поздравителна реч към сухиндолските лозари \ не помняпо какъв повод \ . Много се забавлявах - честно ви казвам ....

преди 10 минути, glen написа:

Image_6433323_126.jpg

Немотия, какво да правиш... 1f603.png
Снимка на Красимир Трайков.

преди 18 минути, glen написа:

Image_6433323_126.jpg

Начи, туковътъ, свидния ни 9 септември 1944-та година от преди петилетката. Тъкмо идем от гурътъ, понее там лежахме малко нещо летоска, га ни обадиа, че богатирите идат и нема страшну да се праим на партизане и ятаце. Та, начи, слезнаме кату партизане да получим властта от съматъ цръвена армия и нейното партийну кумандване. Па дрогара тодар живкоф вече го беа туриле началник на милицията, ако, че из учебниците пише, че не сме биле на власт до по-идущътъ годинъ. И той излезна, па ни посрешна как требе - един стана директор, друг па директор, трети направу академик,четвръти генерал-адмирал, за секи имаше и многу убаво ни беше. Ма един ден петилетката свърши... и дрогара тодар после рече, че нашио любим кукувизъм бил едно недоносче. Как нема да е недоносче, га дрогара тодар начело още от 1944-а годинъ, па ний - директоре и други такивъ. Обаче нема да се даваме, отиваме на тръжественъ манифестация-заря. Мое пак да ни дадат нещу безплатно - я кебабчета, я нещо по-едро. Щоту ний безплатно... бе, нас партията ни е отхрантутилъ, ний с пари никога нищу! Ай, и на вазе честит празник! И да плащате членски внос!

Ми се некога требе да се запознае. И те да се запознаят помежду си. Тъй да се каже да се оформят в колектив. Наречен "чета", "отряд", "бригада". И тъй нататък по всеки километър.

Абе феромонибг и това е. Хубавото е, че и отсреща усетиха, че работиш.  Дерзай! :laughing5:

на 22.10.2017 г. в 15:28, miro20 написа:

Вие сами беснеете, но за това аз нямам вина.. беснеете защото нямате аргументи адекватно да опонирате :)

Е ти като имаш фалшиви аргументи си мислиш, че си хванал "някой" за оная работа?  Ползваш фалшиви статии и ни ги натякваш като истински. Благодаря. 

преди 9 часа, BG-Team-DRIFT написа:

Е ти като имаш фалшиви аргументи си мислиш, че си хванал "някой" за оная работа?  Ползваш фалшиви статии и ни ги натякваш като истински. Благодаря. 

Е точно това ви вбесява че не цитирам , а оборвам именно фейкомети :)

преди 5 часа, miro20 написа:

Е точно това ви вбесява че не цитирам , а оборвам именно фейкомети :)

Фейкометите ряпа да ядат в сравнение с лъжите, които преповтаряш.   Настрадин ходжа и той ряпа да яде в сравнение с теб! Защо ни разсмиваш с омразата си към Путин и Русия???  Бандеровец ли си?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.