Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

Защо форума не сближава хората? Ми това не е сайт за запознанства ми каза ръководството!

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, Кико написа:

Ако не бе платен трол, вероятно щеше да се съгласиш с поне едно мое мнение

Ами правил съм го - съгласих се с мнението ти за Ердоган и т.н.  :)  / за други откровенни глупости , фейкове и несериозни коментари, няма как да съм в кюпа разбира се, и което съм опонирал винаги съм се аргументирал /

ИЗглежда си на принципа "чукча не чтитатель, чукча писатель" :)

преди 8 минути, Кико написа:

но това ни най-малко не променя факта, че си трол волю или неволю.

Пак се връщаме на това какво е "трол"

Ще по-ен-тя моето мнение

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Ами правил съм го - съгласих се с мнението ти за Ердоган и т.н.  :)

ИЗглежда си на принципа "чукча не чтитатель, чукча писатель" :)

Пак се връщаме на това какво е "трол"

Ще по-ен-тя моето мнение

?? ОК, прав си. Писател съм, не съм читател. Чукча съм, но по тая логика да унищожа всички низши същества под мен, включително хлебарките? Миро, щом политиката те кефи, кефи и се и ти. Мен ме кефи да си ударя една каластирка. 

току що, Кико написа:

Чукча съм, но по тая логика да унищожа всички низши същества под мен, включително хлебарките?

Айде не прави волни съчинения извън смисъла на поговорката... :)

преди 1 минута, Кико написа:

Миро, щом политиката те кефи, кефи и се и ти. Мен ме кефи да си ударя една каластирка. 

Супер . Ето че няма проблеми. Стигнахме до консенсус :)

Не е супер! Той трябваше да стане като трите хикса и да си направи лазерна епилация а не за комп!:D

miro20 е политически драскач.

преди 12 часа, simtech написа:

miro20 е политически драскач.

Драскач- нее... Той е художник от така наречената фекалийна школа. Да не използвам истинската дума, че все пак сме в детски форум и по- цветистите изрази, водят до наказания...

на 15.07.2016 г. в 22:14, nikssi написа:

От тука са всичките навлеци.

Забравих относно това... Знаеш ли коее най смешното :) ?

Че тези за които говориш в множествено число са именно изгонените от датата за псувни обиди спам и т.н. :) И точно те сега тук правят това което там не могат :)

преди 21 минути, miro20 написа:

Че тези за които говориш в множествено число са именно изгонените от датата за псувни обиди спам и т.н. :) И точно те сега тук правят това което там не могат :)

Кога последно прочете псувня тук? А в датата, дето се събрахте еднаквите, псувните и обидите излизат най- вече от клавиатурата на един модератор, наричащ се хардрокмен...

Между другото, не съм изгонен от датата, просто не намирам причина да я посещавам. Проблема в датата не са псувните, а различното мислене. Дори и в момента няма никакъв проблем да псуваш, стига да псуваш "правилния" човек.;)

Така че мой, ти отново лъжеш...

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 51 минути, miro20 написа:

Толкова ли е трудно да се разпознаеш? Аз също имам профил в датата и то не от вчера , но отдавна престанах да я посещавам понеже от 2008 насам се превърна във форум на пъпчиви тинейджъри. Стойностните хора отдавна я напуснаха. Същото ще стане и тука. Благодарение на навлеци от там.

Именно защото говориш за мен, /а аз съм в единствено число/   затова ти намекнах кое е всъщност смешното,  за множественото число, и кои са навлеците. :)

Но понеже са ви удобни тук да спамят и да ме обиждат, затова не им обръщате внимание :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 57 минути, nikssi написа:

В случая спамера си ти.

Супер. ето за това говорех. Че въпреки че не е вярно за "спамер"  , но говориш в единствено число за мен. А израза  "от там са тея навлеци тук"  всъщност са за едни наритани от датата, за които говорех по горе.

:)

преди 8 минути, Puppet Master написа:

Спорд великата  логика на никси излиза, че  язе е навлек. 

Бе има един навлек ама... живей си, не ми пречиш.

Точно пък ти да не се разпознаеш...и няма да стане да ме вкарате в подобно поведение като вашето. Затова пак повтарям - кой разбрал , разбрал.

Puppet Master  това е към тебе да не останеш с друго впечатление.

преди 19 часа, Нел написа:

Даваш ли си сметка, че 2/3 от потребителите не пишат и не посещават "празните приказки" :D Направо ме "срина" с двата си довода - "празните" и защо не блокират :D Извинявай, ти в детската градина ли си още?

Оказва се, че "празните приказки" не са толкова празни, а и да са – човек се разтоварва от негативни мисли (то става и с посещаване на други сайтове без политичеси теми):)

на 16.07.2016 г. в 23:10, momolord написа:

Викам, да не ме сравняваш с Миро, ако обичаш.

С интерес и любопитство, чакам аргументите Ти, зщото, вЕрвай ми, нямаш такива.

Аргументи за какво? Не помня да съм набеждавала някого за платен писач. Да си чувал, че още римското право формулира "невинен до доказване на противното".

Но такива "доказателства", че някой си пишел само еди къде си или пък пишел в няколко сайта, или пък не пишел еди къде си... са просто смешни. За да докажеш, че на някой му се плаща, би трябвало да разполагаш със съответните документи. Иначе може и да ти повярват лековерните и немислещите, както стана и тук-в "Калдейта" - Ванката и Духчето пуснаха мухата, че някой си бил платен и шараните налапаха въдиците  :D . Даже се съмнявате, че и от Калдейта някой на някого плаща, за да има обратното на вашето мнение. Великите конспиратори :D 

Редактирано от Нел (преглед на промените)

преди 29 минути, Нел написа:

Но такива "доказателства", че някой си пишел само еди къде си или пък пишел в няколко сайта, или пък не пишел еди къде си... са просто смешни.

Нел, оправи ми настроението.

Според някои хора излиза, че писането в празните приказки се приема като доказателство, че пишещите там са толкова тъпи, че не е възможно да са платени писачи в политиката, щото не им стига акъла за това. :D

Той Караджата за това ли от време на време се мярка там, за да разсее съмненията, че е платен драскач... :D

Убивате с аргументите си, хора! Слезте някога в празните приказки, за да погледнете на писанията си и от различна гледна точка. Може да намерите сили се посмеете и на себе си.

Целта на платените тролове е повлияване на общественото мнение !

Строят .....картонени кули за илюзия....някои от тях сами си събарят ("близнаците") ! Днес съвсем ясно се наблюдава и с франсетата , и с европата дето от 400 години назад , мачка и изсмуква живота на целия свят....

Дошло е време да се плаща ! 

Толкова е просто и елементарно , но всички се правят на ни чули , ни видели....лижат и мажат за "демокрация" и ценности както им изнася...Едните разбуниха кошера , ама от далеч - тарикати ! Другите се почесват и се чудят защо ги жилят пчелите....

....Пък то тук едно общество , с.... .....пръст да го сочиш ! 3-4-ма уж бояджии плискат с кофите и още толкова наплискани - после сменят си ролите за разнообразие !:)

Никой не гледа къщата , която гради цивилизацията....какво ти разбира бояджия от строежи ? Дай му боя и да плеска.....модернистично "изкуство"....?! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Целта на платените тролове е вземането на едни пари. 

А целта на тези които им плащат е манипулиране а не повлияване , защото повлияването може да бъде и в положително посока и тогава този на който се плаща е просветител а не трол.

преди 1 час, Merryl написа:

Нел, оправи ми настроението.

Ето, вече знаеш къде да влезеш, че да се посмееш. :D  И вземи блокирай някой и друг, че без време ще те обявят за трол. :D И това е довод - щом не блокираш, значи си трол и платен драскач.

преди 9 минути, lsmurf написа:

... повлияването може да бъде и в положително посока и тогава този на който се плаща е просветител а не трол.

А има и нещо още по-елементарно. Просто мнението ти  противоположно на това на опонента ти и държиш да го защитиш ,което нито те прави трол, нито платен драскач.

Но... кой да мисли на толкова елементарно ниво... :D

Цитат

А целта на тези които им плащат е манипулиране а не повлияване , защото повлияването може да бъде и в положително посока и тогава този на който се плаща е просветител а не трол.

То и манипулирането може да бъде положително. Цял живот децата ни манипулират по някакъв начин, а ние с радост "се хващаме" и дори сме щастливи да угодим.

Защо си мислите, че /както казва и Нел/, това че човек отговаря на опонента си и защитава някаква своя теза, непременно е свързано с това, че едва ли не се е хванал на някаква въдица и е манипулиран. Просто умните хора разбират кога нечия цел е опониране и културен спор, и кога манипулиране, за това в един момент спират да обръщат внимание...

п.п. И в литературата има такъв прийом - щом автора е изразил идеята си /в случая е защитил тезата си/, не е нужно да продължава повествованието, защото развитието на литературния герой само по себе си извън сюжета не е интересно.

преди 57 минути, lsmurf написа:

Целта на платените тролове е вземането на едни пари. 

Точно така ! "Повлияване" е по-общо от "манипулиране" понятие ! Примерно "внушаване" също е И тролски похват...сега и това ли да обяснявам на неграмотните ?...

Аз знам какво говоря и как да го кажа ! Защото за теб трол , за мен просветител , както и обратно ! Въпрос на гледна точка . А точката за това е точка , защото е много малка част от цялото......и прочие , за разбиране става дума !....:)

Т.е. докато не се види цялото , отделната част , все още нищо не значи....

Друг любим похват на троловете (и сляпо-глухите !) - обявяват отделната част за цяло (да живее Мирко и сие ! :lol6:)....

Така , разбира се , като за отделна част , с нищо не можеш да му опонираш.....То няма и нужда - никога няма да надскочи себе си ! За това му казвам , че не ми е в категорията - много има да драпа нагоре , докато стигне до общото !....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.