Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плаща ли се на платените политически драскачи за насаждане на омраза към Русия във форума на Калдата - мнения и решения

Featured Replies

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма.
- Кои са те?
- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия.
Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия - независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт..."
Атанас Буров

• Отговори 557
  • Прегледи 22,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, M.Николов написа:

Брей, брей нова звезда изгряла на небосклона.Хубаво си се регистрирал за да напишеш своето мнение, но.......просто няма как да се съглася с теб, когато пишеш неистини!Ако искаш да докажеш правотата си, направи нещо много просто, покажи някакви документи, че някой в България е получил заплащане от Русия, става въпрос за журналист, блогър или "трол" за прокарване на руски интереси в България!Защото аз мога веднага да ти покажа документи показващи плащания на журналисти и блогъри от американски фондации и "Отворено общество"!

Клик

Клик 2

Клик 3

Клик 4

Клик 5

Клик 6

Клик 7

Клик 8 - прекрасно обяснение, между другото, за това какво един професионален руски трол е правил. Препоръчвам го на всеки.

Сега ми дай тези твоите документи, които ги имаш. И моля те, гледай да не са от Блиц, написани от Делян Пеевски, ако може.

Едит: И тук не става въпрос само за кремълски тролове, а и за тролове от БСП, ДПС, АБВ, които също изпълняват същата политика и служат на един и същи господар. Аз постнах само руски, тъй като такава беше темата, но има всякакви червени продажници.

Редактирано от Idea of Evil (преглед на промените)

преди 14 минути, Idea of Evil написа:

Клик

Клик 2

Клик 3

Клик 4

Клик 5

Клик 6

Клик 7

Клик 8 - прекрасно обяснение, между другото, за това какво един професионален руски трол е правил. Препоръчвам го на всеки.

Сега ми дай тези твоите документи, които ги имаш. И моля те, гледай да не са от Блиц, написани от Делян Пеевски, ако може.

Едит: И тук не става въпрос само за кремълски тролове, а и за тролове от БСП, ДПС, АБВ, които също изпълняват същата политика и служат на един и същи господар. Аз постнах само руски, тъй като такава беше темата, но има всякакви червени продажници.

Поисках документи, не статии от пресата с общи приказки, и забележи документи за плащания в България!

Ако не можеш да покажеш нещо реално, не ме занимавай с глупости, губиш ми времето.

Току що, M.Николов написа:

Поисках документи, не статии от пресата с общи приказки, и забележи документи за плащания в България!

Ако не можеш да покажеш нещо реално, не ме занимавай с глупости, губиш ми времето.

Ти нормален ли си? Какви документи за руски тролове те гонят? Мислиш, чe някой ще е толкова тъп да издаде подобен документ? Лол. Ти или си много задръстен, или нямаш никакво понятие за това как светът се върти. Това не е с цел да те обидя.

Трябва да призная, че ме разсмя. Ок, дай да ги видя тези "документи", които уж имаш. Както казах, гледай да не са писани от Делян Пеевски на молив, или от теб сега, тъй като ще разбера. 

Един проамерикански трол разобличава руските такива! Хи, хи, хи!

Клик, клик, ама мога да ти извадя  x10  отгоре за американската пропагандна машина и техните тролове!

П.П. Имам чувството, че един пише от името на няколко профила! Интересно, че един профил става суперактивен, а друг изчезва и обратно! Изказа и стила обаче еднакви!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Току що, Кумчо вълчооо написа:

Един проамерикански трол разобличава руските такива! Хи, хи, хи!

Смешен си. От постовете ти може да се види. Ако искаш кажи, че съм Джон Кери, все ми е тая.

Я платения трол, с нов профил. :D

преди 24 минути, M.Николов написа:

Знаех си, че си въздух под налягане.Много думи, факти никакви.

14-tablica-2_280714.jpg
Приходи от дарения в български лева, обявени в официалните документи на НПО

14-tablica-3_280714.jpg
Брой лица, за които НПО са плащали социални осигуровки през 2013 г.

Това са официални документи!

http://www.sbj-bg.eu/index.php?t=23739

http://kanal3.bg/news/11231-%23KOY-vze-pari-po-grantove-ot- Otvoreno-obshtestvo

А тук е описано кой колко получава.

Знаех си, че ще ми пробуташ медии близки до Пеевски. Канал3, сериозно ли?

И понеже "Отворено общество" е свързана със Сорос, това доказва по някакъв начин, че има американски тролове в България? Голяма логика, няма що. Toва е запазена марка на руските тролове, да обиждат на "соросоиди". Сорос им е виновен за всичко, той прави преврати навсякъде. 

Чакам доказателствата, които каза, че ще ми дадеш за американски тролове. Не ми давай някакви организации, тъй като аз мога да ти дам партии, бизнесмени, компании, организации - паравоенни, дипломатически, икономически, всякакви, в които Русия има пряка наемеса.

Виждам, обаче, че да споря с тролове е все едно да говоря на развален грамофон, така че не знам дали труда ми си заслужава. Само си губя времето.

преди 14 минути, Idea of Evil написа:

Чакам доказателствата, които каза, че ще ми дадеш за американски тролове.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Защото аз мога веднага да ти покажа документи показващи плащания на журналисти и блогъри от американски фондации и "Отворено общество"!

Явно не можеш да мислиш, но поне можеш ли да четеш?

И не знаех, че съюза на българските журналисти е близък до Пеевски.:D

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

преди 10 минути, M.Николов написа:

Защо спориш с Миро? :D

• Автор
Току що, nikssi написа:

Модератори няма ли да почистят темата?

Да, и аз ще помоля да се позачисти плявата.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

преди 36 минути, nikssi написа:

Модератори няма ли да почистят темата?

Така няма да стане защото хем ги обвиняваме в цензура, хем искаме да чистят!

Доклад трябва но е редно да е подаден от автора на темата. (темата си е на автора все пак) 

П.П. Наблюдавайте! Готви се смяна на профил и атака от другия! Забележете как единият ще изчезне а друг ще стане хиперактивнен! Човека - един и същ!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 9 часа, M.Николов написа:

На тъп ли се правиш, или? Тези документи, които предостави, не показват по абсолютно никакъв начин, че "Отворено общество" финансира по някакъв начин тролска активност на територията на България. Подмяташ ми чисти глупости, които не разбирам каква е целта им. Или си вярваш, или се опитваш да замажеш нещата.

Това, което аз ти дадох са бивши тролове на Кремъл, които говорят точно какво са правили и как са го правили, а ти ми даваш финансирането на някакви български организации, които честно казано не ме и интересуват. Дай ми някакъв пример. На Сорос не му пука въобще за България, името му се използва от Русия, и партии близки до нея като АТАКА, Патриотичен Фронт, АБВ, за да плаши гаргите.

И сега прегледах всички статии, които ми даде и останах изключително разочарован. Такова хулене по адрес на Христо Иванов, ми се доповръща. За две стотинки и майките си ще си продадете.

Повече няма смисъл да дискутирам каквото и да било с чисти антибългари, интелектът ми се понижава с всяка секунда, губейки си времето с вас. Надявам се всички вие да напуснете България в най-скоро време и да се върнете оттам, откъдето сте дошли - Сибир. Стройте си къщичките от кал, величайте "великия" Путин, умирайте от глад, използвайте цигански магии, ако щете, но оставете България на мира. Щом вие сте си решили да живеете като бедни, необразовани и гадни гниди, това си е ваш проблем, но не се опитвайте да сваляте България на вашето ниво.

Такива лицемери като вас са най-отвратителните същества на тази земя. Говорите колко е велик Путин, ама не бихте отишли да живеете там. Хулите по ЕС, докато си играете на новото си телефонче, а руснаците нямат и грам стотинка да си купят един хляб. Оплаквате се от "империалистите" САЩ, но си свободен да направиш това. Оплачете се в Русия от Путин, да видиш колко бързо ще ви вкарат в лудницата (в най-добрия случай, иначе ще ви убият). Оплаквате се от корупция, но нашите изглеждат като чисти аматьори сравнение с приятелите олигарси на Путин и самият той. Самият Путин говори колко зъл и опадал е Зпадът, ама детето му живее в Холандия. Каква шега.

Закрийте ми акаунта, нямам намерение повече да дискутирам каквото и да било с откровени палячовци.

Какво е направила Русия за България последните 25 години и какво би направила? И кой дава заеми на Бойко?

• Автор

Цицаме газ от Русия, най-малкото. А Бойко разчиташе на европейски субсидии.

Някой много се е превъзбудил. И не знае, че 99% от телефончетата се правят в Китай и Корея.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

Момоо те инвестициите в Китай и Корея откъде са дошли от Луната? И резервите им са в долари и на Китай и на Русия

преди 2 часа, Idea of Evil написа:

На тъп ли се правиш, или?

Обидите са нарушение на правилника във форума. Десет мнения на кръст имаш и във всички преобладават обидните епитети.

преди 2 часа, Idea of Evil написа:

"Отворено общество" финансира по някакъв начин тролска активност на територията на България.

Един бърз прочет с #КОЙ взе пари по грантове от "Отворено общество"

Цитат

Разследване на в. "Труд" /б.р. - заглавието е на Канал 3/.

Нови грантове за платени статии в медиите на Прокопиев, сайтът на бившия глас на Костов “Медиапул" и други обслужващи медии и неправителствени организации в подкрепа на Христо Иванов и Петър Москов

Нови грантове, всеки от по десетки хиляди евро, са напълнили сметките на НПО-та, фондации и медии, чрез които се издържат протестърите, анализаторите и журналистите, ангажирани с обслужването на двама от най-противоречивите министри в правителството – на правосъдието Христо Иванов и на здравеопазването Петър Москов, показа проучване на „Труд”.

Spoiler

Финансираните проекти са разпределени в четири категории според областта, в която НПО-та упражняват дейност, и на три подкатегории според размера на отпуснатите средства. Впечатление прави, че проектите на добре познати заради честите им телевизионни изяви протестъри и лобисти, както и на медиите, които се държат като ПР агенции на министрите Иванов и Москов, попадат в категориите за “средно” и “голямо” финансиране.

Това не е случайно и е свързано с факта, че като експерт към тематична област “Демокрация, права на човека и добро управление” е например г-жа Иванка Иванова, която в качеството си на програмен директор на Правната програма на “Отворено общество” е сред най-ревностните защитници на провалените амбиции на Христо Иванов и Радан Кънев да “реформират” съдебната система, като първо я унищожат.

Но тъкмо заради това е напълно логично, че сайтът “Медиапул”, който се управлява от бившия говорител на Иван Костов - Стояна Георгиева, получава 43 137 евро за статии, интервюта и анализи, в които открито основно се рекламират политиките на Христо Иванов и Петър Москов.

За справка - само за последния месец в сайта на Стояна Георгиева са публикувани осем “спонсорирани” статии в подкрепа на съдебна “реформа”, като материалите изобилстват с внушения срещу прокуратурата и персонално срещу главния прокурор за сметка на хвалебствия за правосъдния министър.

Има и три статии, с които се критикуват протестите на полицаите, защото настоявали за по-добри социални права. Две са статиите в подкрепа на политиката на здравния министър Петър Москов, като едната защитава намеренията за приватизация на болници. Има и няколко материала срещу взетото решение за отлагане повишаването на цената на електроенергия.

Макар към всяка от публикациите да е посочено, че тя е по проект, обикновеният читател трудно би могъл да разбере, че всъщност става въпрос за “платено съдържание”. Парадоксално е, че с парите от въпросния грант, който на практика формира част от редакционната политика на изданието, е финансирана и публикацията, носеща гръмкото заглавие: “Медиите в България: Олигопол в собствеността, монопол в разпространението”.

Викаш няма платени тролове , а има платени медии. Май е още по зле работата.

преди 40 минути, momolord написа:

Цицаме газ от Русия, най-малкото.

Момо тук реват,че скъпо ни дават газта? Дреме му на олигарха незнам кой е! Вяхирев шеф на държавна фирма имаше 1.5 милиарда!

Няма ли кой да затвори тази тема?

преди 7 часа, Idea of Evil написа:

Повече няма смисъл да дискутирам каквото и да било с чисти антибългари, интелектът ми се понижава с всяка секунда, губейки си времето с вас. Надявам се всички вие да напуснете България в най-скоро време и да се върнете оттам, откъдето сте дошли - Сибир. Стройте си къщичките от кал, величайте "великия" Путин, умирайте от глад, използвайте цигански магии, ако щете, но оставете България на мира. Щом вие сте си решили да живеете като бедни, необразовани и гадни гниди, това си е ваш проблем, но не се опитвайте да сваляте България на вашето ниво.

Освен да бълваш жлъч и омраза явно друго не умееш, но това си е твой проблем, не мой!Къде в тази тема някъде съм величал "Путин", къде въобще съм го споменал?Направо сте смешни с тази патологична омраза към Путин и Русия. Надеждата умира последна, но едва ли ще те огрее, затова не се надявай много.По въпроса с интелекта, не се притеснявай, твоя никога не е бил на много високо ниво, че да се понижи!:hush:

• Автор
преди 43 минути, Мойра написа:

Няма ли кой да затвори тази тема?

Защо, колежке?

преди 19 минути, momolord написа:

Защо, колежке?

Защото е перфектната хранилка за тролове.

Нека си изкарват хляба или да избиват комплекси на друго място.

преди 20 часа, Рик написа:

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма.
- Кои са те?
- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия.
Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия - независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт..."
Атанас Буров

Това е истината!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.