Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Кис 8.0.0.454rus + IE 7 още при влизането започват мрежовите атаки.Сайта не е безвреден.

И Авирата реагира но не винаги, а само когато излизат едни pop-up прозорци.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Американският продукт днес изобщо не ми позволява да отворя добре познатата за мен страница на SoftPedia.com - явно и там нещо се случва ! Symantec никак не ме предупреждава и информира - функционира автоматично - и първокласник не може да сбърка . Мога само да се досещам за реакциите на Twister при нашия съфорумец- с него трябва доста да се внимава ! Пробвайте и тук - който желае естествено. Поздрави P.S. Още един адрес - bestserials.com - но тук вече има директна още при отваряне на страницата атака - с предупреждение !

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Американският продукт днес изобщо не ми позволява да отворя добре познатата за мен страница на SoftPedia.com - явно и там нещо се случва ! Symantec никак не ме предупреждава и информира - функционира автоматично - и първокласник не може да сбърка . Мога само да се досещам за реакциите на Twister при нашия съфорумец- с него трябва доста да се внимава ! Пробвайте и тук - който желае естествено. Поздрави

softpedia и при мен не се отваря. Грешката е Socket error = #10061

Американският продукт днес изобщо не ми позволява да отворя добре познатата за мен страница на SoftPedia.com - явно и там нещо се случва ! Symantec никак не ме предупреждава и информира - функционира автоматично - и първокласник не може да сбърка . Мога само да се досещам за реакциите на Twister при нашия съфорумец- с него трябва доста да се внимава ! Пробвайте и тук - който желае естествено. Поздрави P.S. Още един адрес - bestserials.com - но тук вече има директна още при отваряне на страницата атака - с предупреждение !

368532Q.jpg

24.9.2008 г. 13:51:38 Обнаружено: Trojan-Clicker.HTML.Agent.a Firefox http://85.17.52.45/pay/enter.php?id=2

24.9.2008 г. 13:51:38 Запрещено: Trojan-Clicker.HTML.Agent.a Firefox http://85.17.52.45/pay/enter.php?id=2

на първия линк tuister не реагира само IE 7 ме предупреждава twister е на high sensetive mode(for expert).на втория същото IE 7 блокира изкачащ прозорец и ме предупреждава изключих блокиране на изкачащи прозорци и пак нищо.може да не знам къде да натискам че да реагира twister.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Symantec 10 не засича нищо и в 2та сайта. :speak:
Trojan-Clicker е доста можещ и мощен троянец ! Вероятно програмата ти е с нарушена функционалност - може от нещо друго отпреди ! Знаеш как да действаш ! Поздрави
Trojan-Clicker е доста можещ и мощен троянец ! Вероятно програмата ти е с нарушена функционалност - може от нещо друго отпреди ! Знаеш как да действаш ! Поздрави

ами туистър защо не реагира всичко е настройки са му на max изтеглил съм го от официалния сайт.при самото отваряне ли трябва да реагира,я ми кажете къде да цъкам.

да ви споделя туистър когато всичко му е на max има defense и е по чувствителен от този на комодо не дава да пипнеш но естествено като му кажеш че е trust всичко е наред.стартирах биткомета и там имам кейген той е в диск D и го хвана за малко му беше.отваряйки диск D където съм записал инсталационните файлове на всички програми и тези като teamviewer,returnil,opera,winsockfix,ati try tools и инсталационния файл на аваст бяха променени въпреки че и посочих trust при условие че само отворих папката където се намират камо ли нещо да се инсталира от самосебеси.касперски прави ли така.това е ви казвам питбул.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

При отваряне на bestserials.com е налице сериозна вирусна атака - преценете си възможностите на защитните продукти! Twister не реагира ли там ? Ikarus класифицира сродно като Касперски. Поздрави

При отваряне на bestserials.com е налице сериозна вирусна атака - преценете си възможностите на защитните продукти! Twister не реагира ли там ? Ikarus класифицира сродно като Касперски. Поздрави

туистър не реагира но това не ме притеснява.това не е антивирусна а злобен хищник пуска го в компютъра за да може да го умъртви.сканирах компютъра с malwarebyte-antimalware и докато сканираше nero,teamviewer и други подобни програми туистъра ги прихващаше докато минаваха през скенера на malwarebyte-antimalware и искаше да ги умъртви та съм давал доста пъти trust.сега ме е страх да отварям диск F че и там ще умъртви някои неща.след туистър ще тествам и касперски да видя какво може и дали туистър е под нивото му.

туистър не реагира но това не ме притеснява.това не е антивирусна а злобен хищник пуска го в компютъра за да може да го умъртви.сканирах компютъра с malwarebyte-antimalware и докато сканираше nero,teamviewer и други подобни програми туистъра ги прихващаше докато минаваха през скенера на malwarebyte-antimalware и искаше да ги умъртви та съм давал доста пъти trust.сега ме е страх да отварям диск F че и там ще умъртви някои неща.след туистър ще тествам и касперски да видя какво може и дали туистър е под нивото му.

Няма такова нещо,просто не го засича,приятелю,атаката трябва да бъде спряна на входа.Уеб сканирането му куца.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

От 3 дни Съм TrustPort.

Ето какво ми дава!:

1.Site-

Virus infection found

File which you are trying download contains virus. Loading has been interrupted.

Technical data:

Error name: Virus Alert

Virus description Exploit

Error code: -1602

Requested URL: /pay/enter.php?id=2

Requested HTTP method: GET

Requested ContentType: text/html; charset=windows-1251

Requested IP: 85.17.52.45(85.17.52.45)

Possible solutions:

You can contact your network administrator

Go back to the previous page

2.Site-

Virus infection found

File which you are trying download contains virus. Loading has been interrupted.

Technical data:

Error name: Virus Alert

Virus description Exploit

Error code: -1602

Requested URL: /pay/enter.php?id=2

Requested HTTP method: GET

Requested ContentType: text/html; charset=windows-1251

Requested IP: 85.17.52.45(85.17.52.45)

Possible solutions:

You can contact your network administrator

Go back to the previous page

Не мога да кажа какво има вътре защото не ми дава да отворя страницата

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Няма такова нещо,просто не го засича,приятелю,атаката трябва да бъде спряна на входа.Уеб сканирането му куца.

вероятно е направено с умисъл защото наблюдавам хване ли го веднага започва да го праща в лабораториите на туистър независимо дали съм показал trust или не и по този начин добавят в дефинициите нови вируси.може и да греша времето ще покаже.ти знаеш и имаш много по-голям опит от мене пробвай я и пиши твоето мнение.обичм да експерементирам,но дори и да стигна до преинстал поне други ще се предпазят от моите грешки.след него ще инсталирам касперски да видим дали е допуснал вируси обещавам да пиша.

bestserials.com

Malicious software includes 267 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 1 new processes on the target machine.

Malicious software is hosted on 4 domain(s), including atkgft.com, avwav.com, dciman32.com.

TNN Symantec 10 не реагира по никакъв начин ъпдейтнах я преди минути.

Заплахата е сериозна това е факт.

аз влизах в този сайт bestserials.com туистър не реагира това значи ли че съм вече заразен.сканирах с malware antimalware тя не откри нищо нали тя премахва троянски коне.

M_power, сега помисли защо при теб не работи пълноценно. Тanganika, Twister често е непредсказуем - сам трябва да прецениш дали ти допада - аз свикнах с него едва след третото му инсталиране . В началото беше труден за изтрайване- като при теб и го деинсталирах след 2-3 дни . Поздрави

M_power, сега помисли защо при теб не работи пълноценно. Тanganika, Twister често е непредсказуем - сам трябва да прецениш дали ти допада - аз свикнах с него едва след третото му инсталиране . В началото беше труден за изтрайване- като при теб и го деинсталирах след 2-3 дни . Поздрави

напротив много ми допада и не ми създава проблеми но защо не реагира на този сайт дето казваш че има сериозни атаки касперски и икарус откриват заплахи.сега си правих снимка с hijackthis и не виждам нередни процеси а доста се рових по този сайт.

Twister e уникат отвсякъде - отговор на въпроса ти могат да дадат китайците - правилно си доловил - той постоянно комуникира със сървърите си - бързо допълват с дефиниции. При среща с китайски вредоносен код поведението му е по-различно - установих го при ровене из портали за инфо за Rising - Kingsoft . Може и да не ти е заразен компютъра - но защо не провериш с безплатния Dr WEB Curelt . Поздрави

На моя не навреди biggrin.gif прерових го целия, няма атаки спокойно...

Дай един лог на HiJackThis Това е троянска програма веднага ще стане ясно.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

На моя не навреди biggrin.gif прерових го целия, няма атаки спокойно...

Много интересно в такъв случай, защо Google предупреждават, че е опасен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.