Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Нали шоуто трябва да не свършва - някой успя ли да ги намери и разгледа по-подробно ? Fixer, очаквах нещо конкретно от теб вместо мълчание - но не те критикувам ... Както решиш . Поздрави

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

NOD32 го блокира моменталически. Иска да инсталира някаква глупост от родата на Antivirus 2008

Нямаше да е лошо да дадеш 1 скрйнче как Нод го блокира biggrin.gif

http://xpsecuritycenterr.com/0LqIJ48OXN/

И внимавайте.

След зареждането на страницата започва симулация на сканиране и тогава Операта ме предупреждава, че е блокирала изскачащ прозорец. Когато отворя този изскачащ прозорец излиза прозорчето, което предлага да запиша файла или да откажа и без да правя нищо Авирата реагира.

34894879lt8.jpg

w1024.png

И във трите буболечката е една и съща Heur.Trojan.Generic според Кис .

Сега ще пратя линковете до другия комп,където е инсталирана Аваст и ще видя дали го засича при мен.

едит: ще го пратя инфектирания файлSetup_ver1.1318.0 за анализ,дано го вкарат по-бързо в дефинициите.Единия е достатъчен. cool.gif

И на трита линка файла е един и същ с големина от File size: 76.00 KB .

Все още не е вкаран в дефинициите,Dr.Web също не реагира.

Благодаря ти за съдействието mihnev_sz

http://xpsecuritycenterr.com/0LqIJ48OXN/ Twister не открива нищо в този файл свалих го сканирах го и нищо.

Тогава си стартирай Antivirus 2008 и виж дали ще намери нещо в Twister. :Р

http://xpsecuritycenterr.com/0LqIJ48OXN/ Twister не открива нищо в този файл свалих го сканирах го и нищо.

Архивирай го и го прати за анализ на Twister или в най -лошия случай го качи във VIRUSTOTAL

STOP :lol6: В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГО ПРАВИ

То пък остана да го направи. biggrin.gif

Архивирай го и го прати за анализ на Twister или в най -лошия случай го качи във VIRUSTOTAL

късно е стартирах го и познай какво направи Twister не му даде шанс изтрих го и в същото време Twister го прати на своите в Китай.както и предполагх и съм писал някъде в постовете събират дефиниции.писал съм също че това е злобно куче пуска го за да го умъртви.поздрави

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

374048N.jpg

Нали беше чел постовете - НАЗАД? Така ли ще те пази като ти качва на компа разни зарази :lol6:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

374048N.jpg

Нали беше чел постовете - НАЗАД? Така ли ще те пази като ти качва на компа разни зарази :scared:

виж по-горе какво съм писал.бях го записал и на диск Д и след сканиране като не откри нищо го изтрих но не през кошчето.втория път като реших да го стартирам го записах на диск F.като го стартирах го умъртви и сега като отварям карантината виждам че файла който трих от Д и той там заедно с всичко от диск F и пише срещу всеки троянски кон.от къде го намери изтрития файл та го сложи и него в карантината не знам всеки път съм приятно изненадан.

Twister откри нещо в него след като го стартирах biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ПОЗДРАВИ

Не подценявайте китайските Twister - Rising ! И двата са особено интересни и в някои аспекти са изпреварили доста други - това е нормално ...Браво на тези, които решават да пробват - това увеличава информираността им. Поздрави

Не подценявайте китайските Twister - Rising ! И двата са особено интересни и в някои аспекти са изпреварили доста други - това е нормално ...Браво на тези, които решават да пробват - това увеличава информираността им. Поздрави

познай утре или вдруги ден като тръгна да го свалям дали няма да реагира Twister вероятно да защото вече е в дефинициите им и не представлява интерес.днес получих безплатен ключ за 100 дни за касперски предстоят му много тежки дни и експерименти обещавам да пиша.поздрави

P.S. за малко да махна Twister размина му се.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

виж по-горе какво съм писал.бях го записал и на диск Д и след сканиране като не откри нищо го изтрих но не през кошчето.втория път като реших да го стартирам го записах на диск F.като го стартирах го умъртви и сега като отварям карантината виждам че файла който трих от Д и той там заедно с всичко от диск F и пише срещу всеки троянски кон.от къде го намери изтрития файл та го сложи и него в карантината не знам всеки път съм приятно изненадан.

Twister откри нещо в него след като го стартирах biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ПОЗДРАВИ

Не ,че го е засякъл,а просто не е позволил да се инсталира втора антивирусна програма.

Един съвет:Сканирай си машината с някои от тези инструменти:StandAlone вирус скенери .

Не ,че го е засякъл,а просто не е позволил да се инсталира втора антивирусна програма.

Един съвет:Сканирай си машината с някои от тези инструменти:StandAlone вирус скенери .

това не е антивирусна само така пише.нали съм писал че в карантината срещу файла пише trojan.

това не е антивирусна само така пише.нали съм писал че в карантината срещу файла пише trojan.

Файла е заразен с trojan.А иначе го отчита като доверено антивирусно приложение(нали такава му е целта да се представя за такова).Затова и при сканиране не го засича.

Дай снимка да видим какво/как точно засича Twister при стартирането на Antivirus 2008

Ако е така,наистина странно поведение на китаеца.

Извини ме ,но това поведение на Twister ми се вижда доста некоректно,спрямо защитата, която би трябвало да ти осигурява.

Ето аз какво открих TrojanView.Comments.TNN

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Ако стартираш и това ща призная.

http://www.personalantispy.com/

Това изобретение по горе е на тия бандити от този сайт.

Симантек се справя без проблем.

Редактирано от M_power (преглед на промените)

Ако стартираш и това ща призная.

http://www.personalantispy.com/

Това изобретение по горе е на тия бандити от този сайт.

Симантек се справя без проблем.

съжалявам нямам такава карта cool.gif иначе с удоволствие.този файл от първия ти линк дето го стартирах и туистъра го хвана сега исках пак да го сваля пробвах десет пъти свалям го проверявам в Д и няма нищо потъва някъде.не мога да повярвам че вече е в дефинициите на туистър само за 3 часа.както е писал TNN дори и да го няма в базата им данни не им пречи да го разпознават принципа им на действие е съвсем различен от този на европейските.провалиха ми опитите мислех да го стартирам и да кажа на туистъра че е доверен та да видим какво щеше да стане.понеделник Rising който е на компютъра в работата ми го чакат изпитания и ще пиша.

Fixer, хиляди са подобните руски портали - поне да бе казал какво да търся там - иначе не си струва да го преровя целия - какво да правя ? Дефиниции ли пак да събирам ? Няма проблеми. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.