Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 1

Featured Replies

Според някои експерти този метод е непрепоръчителен - аз не го ползвам . Поздрави

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 145k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Кат моминска пазва си , няма страшни страхотии при тебе.

да обаче туистъра си мълчи при посещение на тези сайтове много странно чудя се дали ме пази или спи.какво ти е мнението за Rising май го беше ползвал(може и да бъркам) какво стана искам и аз да го пробвам.

да обаче туистъра си мълчи при посещение на тези сайтове много странно чудя се дали ме пази или спи.какво ти е мнението за Rising май го беше ползвал(може и да бъркам) какво стана искам и аз да го пробвам.

Гледам че,си с Сервизен пакет 3 няма от какво да се притесняваш че,не ти съобщава за всичко антивирусния софт. който ползваш.

Колкото по малко параноя icon5.gif толкова по добре. Поздрави.

Редактирано от M_power (преглед на промените)

Гледам че,си с Сервизен пакет 3 няма от какво да се притесняваш че,не ти съобщава за всичко антивирусния софт. който ползваш.

Колкото по малко параноя icon5.gif толкова по добре. Поздрави.

домашния е със сервизен пакет 2 и пак същата работа.

домашния е със сервизен пакет 2 и пак същата работа.

Навирал съм се къде ли не - заради тест за защитата. Снощи общо за около 40 минути при сканирания след Икарус - с RemoveIt Pro XT SE и Dr Web Curelt - нямаше констатации. Нека си е параноичен австриецът - нали с нищо не ми пречи. Убеден съм - пази по-добре не само от Twister . Поздрави

Навирал съм се къде ли не - заради тест за защитата. Снощи общо за около 40 минути при сканирания след Икарус - с RemoveIt Pro XT SE и Dr Web Curelt - нямаше констатации. Нека си е параноичен австриецът - нали с нищо не ми пречи. Убеден съм - пази по-добре не само от Twister . Поздрави

икарус не откри абсолютно нищо след туистър при условие че и аз доста се рових по сайтове които ти си посочил тук във форума.но ми е интересно че не съм видял никаква реакция от страна на туистър докато съм се ровил и цъкал където ми падне само и само да го видя в действие.какво прави този туистър не знам но нета лети (за компютъра да не говорим) кога сканира кога убива нямам представа а зараза няма.а кажи какво да правя?да пробвам ли Rising после мога ли да се отърва от него без преинстал?

Вчера писа, че Ikarus след Twister ти е прибрал кейгените - това доказва че е по-добър. Теглене на файлове - винаги от официалните страници ! Какво ти става ? Вчера пробва два от най-добрите защитни продукти в света - позабави темпото малко... Пак правим смешно на останалите . Поздрави

Вчера писа, че Ikarus след Twister ти е прибрал кейгените - това доказва че е по-добър. Теглене на файлове - винаги от официалните страници ! Какво ти става ? Вчера пробва два от най-добрите защитни продукти в света - позабави темпото малко... Пак правим смешно на останалите . Поздрави

аз също съм писал че и туистър ги прихвана още като отворих папката където се намират но ме попита какво да ги прави а икарус не.на мене лично не ми е смешно уважавам хора които обичат експериментите и помагат на другите като споделят грешките си.когато бил гейтс преди 20 години е казал че вижда компютър във всеки дом са го смятали за луд и е бил смешен на всички.а тези които са казвали че е луд сега какво ли правят?напъват се като гладни на с...не ;)

Отново Virus.HTML.Agent.L е според Ikarus - дали са като близнаци не зная - може да сменят код. Други няма ли да пробват !? С други продукти. Поздрави

Снощи обаче попаднах на инфо за друг портал със сериозна вирусна атака още при отваряне на страницата - отново трояноподобна ! anycracks.com Внимателно. Поздрави

370516T.jpg

Mozilla + McAfee SiteAdvisor забранява влизането в сайта

На мен лично ми писна да търся кракове, пачове и т.н. и реших минавам на фрее версии.

Сега съм с авира. Бях с Rising но ми се изключиха няколко от защитите му и го смених, пробвах и АВГ и от нея съм доволен но ми натоварваше компа, че ми е слаб. Остава ми аваст да пробвам и да реша най- накрая с какво да бъда. Поне така си мисля biggrin.gif

сега се разхождах на този сайт bestserials.com и най-после открих къде да цъкам та туистъра да хване заразите.след като приключих разходката пуснах дълбоко сканиране и няма нищо инфектирано.днес следобяд инсталирах на компютъра в работата Rising(платения вариант с 30 дневен пробен период)и не откри нищо след Twister.прави ми впечатление че и двете те пускат да се разхождаш на воля нищо не забраняват но установят ли зараза действат чистят и си продължаваш разходката докато пак не открият нещо.съгласен съм с TNN че ти трябва да контролираш програмата а не тя тебе.аз не искам да ми забранява достъп до опасни сайтове то е ясно че са опасни но те за какво са за украса ли.туистър е уникат сканирам дълбоко в същото време сърфирам ползвам други програми и все едно нямам антивирус забавянето на системата е нищожно.

Озадачен съм - Ikarus от малка държава като Австрия е равностоен конкурент на грандове от Великите сили - Symantec,Kaspersky, Twister !!! Дори понякога дали не е по-добър ? Всичко е относително . Поздрави

Цели 1280 файла трил пича-бай НОД

И каква файда-като ги пусна

:wors:

Мерси все пак де

Записвам си всичко на двд

Хакерите да ми духат опашката на писаната

:huh:

fixerantispy.com Намирам го с Nigma - но Symantec не ме пуска да разглеждам там. Как ли е с другите защитни продукти ?

fixerantispy.com Намирам го с Nigma - но Symantec не ме пуска да разглеждам там. Как ли е с другите защитни продукти ?

Ето малко сайтове за "тест", от форумите на malwarebytes. Твоят линк: fixerantispy.com фигурира там, има десетки подобни сайтове. Просто трябва да се замени hxxp с http, за да излязат линковете като хората.

Снимка:

ddmi2w.jpg

И Икарус блокира достъп ! Някой с друг защитен продукт може ли да ги разгледа ? Много важно -нека си атакуват когато си искат . Fixer, пробвай. Поздрави

И Икарус блокира достъп ! Някой с друг защитен продукт може ли да ги разгледа ? Много важно -нека си атакуват когато си искат . Fixer, пробвай. Поздрави

това http://fixerantispy.com/не ми се отваря въобще само празна страница с опера съм.искам да видя туистъра как ще реагира.

това http://fixerantispy.com/не ми се отваря въобще само празна страница с опера съм.искам да видя туистъра как ще реагира.

The same story у наше село.

Интернет Експлорър 7 не отваря страницата:

10ydnbc.jpg

Както и Firefox 3.0.3:

i6j9kg.jpg

P.S. Програми за сигурност, ако това има някакво значение: Windows Defender и Windows Live OneCare.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

The same story у наше село.

Интернет Експлорър 7 не отваря страницата:

10ydnbc.jpg

Както и Firefox 3.0.3:

i6j9kg.jpg

И при мене FF 2.0.0.16 НЕ отваря страницата :wors: Да не става въпрос за това ;)

7b0dcf120e8b.jpg

Как отваряш страницата? Пребих се да пробвам :)

при мене нищо не излиза само бял екран,празно няма надписи,но едва ли туистъра налага ограничения

Щом само Яндекс ги намира - руски чудотворци са. Преконфигурирах изцяло защитата си - Икарус отива в резерв без нито една груба грешка ! Съименниците на Fixer са майстори в материята - и какво от това. Не са невъзможни за намиране. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.