Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Здравейте !!! От известно време ползвам NOD32 Antivirus 4.2.71.2 , не ми хареса начина на работа и реших да я деинсталирам.За целта използвах Ashampoo UnInstaller.На пръв поглед деинсталира програмата,компютъра се рестартира и след това пуснах да се инсталира Kaspersky Antivirus 2011.По време на инсталацията ми изведе следното съобщение "ЕSET NOD32 file on-access scaner" и ми изведе,че инсталацията не може да продължи,поради несъвместимост на програмите.Първото нещо което направих е да почистя регистрите и паметта със CCleaner,но пак не се получи.Пробвах и с TuneUp Utilities,Error Repair Professional,FixCleaner,Advanced SystemCare и пак ми извеждаше "ЕSET NOD32 file on-access scaner".Изтрих ръчно файловете и папките с името Nod32 в директориите

C:\Program Files\ESET

C:\ProgramData\ESET

Но и този път без никакъв резултат.Операционната система която използвам е Windows 7 Ultimate x32.Моля ви, ако някой има идеи по проблема ми да сподели.

Пробвай оригиналният деинсталатор на ЕСЕТ!
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 204,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Инсталирай я пак и я деинсталирай чрез собствения и деинсталатор - Eset - Uninstall,после почисти ръчно:

C:\Program Files\ESET

C:\ProgramData\ESET

Тъкмо щях да му пиша,но нека по горният пост знае,че нито една Антивирусна не се деинсталира с разни подобни програми.Има специална тема за това и може да обърне внимание на пуснатото в форума.

http://www.kaldata.c...howtopic=103141

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Пробвах и с този инструмент,но без резултат.

Ако си 100% сигурен, че ВСИЧКО е изчистено, правиш така:

open the folder with the files setup.exe and kavkis.msi

# right-click the setup.exe file and then select the Create Shortcut item from the drop-down menu

# right-click on the created shortcut to setup.exe

# select the Properties item from the drop-down menu

# go to the Shortcut tab

# enter "[full path to setup.exe file]" /pSKIPPRODUCTCHECK=1 in the Target field ("[full path to setup.exe file]" is specified in the Target field by default)

For example, if you are installing Kaspersky Anti-Virus 2011 (build 11.0.0.232) under Windows XP, the text in the Target field will be the following:

"C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab Setup Files\Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.232\English\setup.exe" /pSKIPPRODUCTCHECK=1

#

click the OK button

#

run the application installation by double-clicking the shotcut to setup.exe

Публикувано изображение

Инсталирах я на ново.Пробвах с инструмента на eset,но не се получи.

Тоя инструмент трябва да се стартира в Safe Mode..

Не само папката с програмни файлове, а и в Доцументи Application Data изтрий папки с име на програмата и то виж текущ юзър и админ, ако си такъв. И с ънинстала в документите си остават.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Написах ти Eset - uninstall:

Start - All Programs - ESET - Uninstall

Не само папката с програмни файлове, а и в Доцументи Application Data изтрий папки с име на програмата и то виж текущ юзър и админ, ако си такъв.

И с ънинстала в документите си остават.

Той е с Windows 7.

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Студент съм по Компютърни системи и технологии,изработвал съм платки,чипове,конфигурации,програмирал съм и дебъгал стотици програми,за първи път имам проблем свързан със софтуер.Статистиките и данните,а и моя опит показват,че NOD32 не можа и няма качествата да е лидер между антивирусните продукти.Преди малко писах съобщение на екипа по поддръжка на ESET,от там ще видя какъв отговор ще ми пратят.

Според мен, ЗКУ-то иска ъпдейт просто :whist:

между другото- според мен цялата случка с деинсталацията, по-скоро ми намирисва на провокация....

....

п.п..

Ето го и доказателството....очаквах нещо подобно:

Статистиките и данните,а и моя опит показват,че NOD32 не можа и няма качествата да е лидер между антивирусните продукти.

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Щом така мислиш,твоя си работа.Преди малко пробвах и през Safe mod с този инструмент.Показа,че деинсталира програмата, но пак пробвах да инсталирам другия "антивирус " и пак същия проблем.

Щом така мислиш,твоя си работа.Преди малко пробвах и през Safe mod с този инструмент.Показа,че деинсталира програмата, но пак пробвах да инсталирам другия "антивирус " и пак същия проблем.

Сложи Авира,Нортон,Avast и която друга си харесаш.... резултатът е същият.Kaspersky е капризна програма и той се слага на чист компютър.

Има достатъчно безплатни решения за защита и след като сте човек, който компютрите са основното му занимание, знаете, че вие сте основният антивирусен "инструмент " на компютъра си. Знам, че няма да признаете, ако сте използвали фикс. Все тая! Мислете каквото искате за НОД. Така, както и аз знам какво да мисля след като сте използвали тази програма за деинсталация, а не нормалният начин за деинсталиране!

Прочетете тук ...Пробвайте първо с NOD32removal.exe, ако не стане потърсете ключ в регистъра с име Eаmon. Човека пише, че го е изтрил и всичко е наред....

П.П. Ето тук пак са се оправили с проблема по същия начин...

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Студент съм по Компютърни системи и технологии,изработвал съм платки,чипове,конфигурации,програмирал съм и дебъгал стотици програми,за първи път имам проблем свързан със софтуер.Статистиките и данните,а и моя опит показват,че NOD32 не можа и няма качествата да е лидер между антивирусните продукти.Преди малко писах съобщение на екипа по поддръжка на ESET,от там ще видя какъв отговор ще ми пратят.

Това , че не четеш какво пишем, не значи че програмата ти е виновна. И ми е интересно как се "дебъгалват" програми.

Казах ти как се избягва проверката на Kaspersky при инсталация.

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Това , че не четеш какво пишем, не значи че програмата ти е виновна. И ми е интересно как се "дебъгалват" програми.

Казах ти как се избягва проверката на Kaspersky при инсталация.

Пробвах,наименованието не е същото "F:\Programs\Kaspersky Anti-Virus + I nternet Security 2011 1.0.2.556 CF2 Bulgarian\kav11.0.2.556bg_bg.exe

Пробвах,наименованието не е същото "F:\Programs\Kaspersky Anti-Virus + I nternet Security 2011 1.0.2.556 CF2 Bulgarian\kav11.0.2.556bg_bg.exe

:shock:

Просто добавяш периметъра... то е ясно че пътя не е същия.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Services HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services Изтрих ги и проблема го реших !

30.3.2011 г. 18:19:13 Virus signature database successfully updated to version 6000 (20110330). Нека пожелаем една добра година на развитие за ESET. Всички знаем колко им е нужно :eek:

30.3.2011 г. 18:19:13 Virus signature database successfully updated to version 6000 (20110330).

Нека пожелаем една добра година на развитие за ESET. Всички знаем колко им е нужно :)

Някакви новини за предстоящата версия 5?

Сайтът на австралийското подразделение. Много приятен и семпъл вид. Леко ретро изглежда даже със шрифта на Featured Products и Quick Links. http://www.eset.com.au/

По-добре късно, отколкото никога. В словашкия сайт има предлагане на ЕСЕТ "Семеен пакет" за 3 настолни/мобилни или Мак компютри с универсален лиценз (Unilicense) необвързан с конкретна операционна система за 70 (с включен данък)евро. Странно. На бг страницата не го видях това, а звучи хитра оферта. http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=sk&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.eset.com%2Fsk%2Fdownload http://www.eset.com/sk/domacnosti/produkty/family-security-pack/ Не води линка право към него - Domacnosti (предполагам домошари :baby: ) и надолу по страницата... П.с. Току-що скивах някакъв дистрибутор на есет, който продава един лиценз за 70 лв. Големи сме бизнесмени, ей! Гладни ще умрат , ма не! По тяхната да е. Ми да правят това, което прави вятъра.

Някакви новини за предстоящата версия 5?

Има стига да ти се чете --> http://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=1835782&postcount=15

А относно най дългата дискусия която съм чел за лиценз,ти предлагам ако се извиниш тук в тази тема на 3GUSER/ASPACЕ,на всеки 2-3месеца да ти пращам лиценз за NOD32 на посочен от теб имейл :rolleyes:

Все пак трябва да уважаваме гениите в тази страна за да не ги изгубим,а повярвайми 3GUSER/ASPACЕ е един от тях,или казано по просто такъв човек се ражда веднъж на 1 000 000 години!!!

Ако решиш пишими на лс имейла си.

Ето ти и първия подарък валиден до 07.07.2011г.

Username: EAV-43293836

Password: x7x7unsupt

Редактирано от DELL/ (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.