Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Програмата има записани в регистрите на Windows други ключове, когато инсталираш на чист Windows, ще се ъпдейтне.

изтрих регистрите с CCleaner но пак не иска

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 207,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

изтрих регистрите с CCleaner но пак не иска

Ползвали ли сте фикс за НОД в предната инсталация на програмата? Както каза и pataran, когато изтеглите от сайта програмата, вие всъщност я теглите с въведен нейм и пас. Нищо не променяте.

А малко информация за системата? За НОД32 - коя версия е и т.н.

Прокси ползвате ли?

А защо не опитате да се регистрирате с друга поща просто. Ще ви пратят по имейл нов нейм и пас. Въведете ги и ако не става, проблема, значи е друг. Но ползвали ли сте фикс...

Другото, което е, когато ви изпише: "Невалиден нейм и пас", отидете на Protection Status (главната страница) и вижте бележка за причина за отхвърлянето на въведената информация. Ако пробвате нейм и пас за НОД32 Антивирус на Смарт Секюрити няма да стане. Уверете се, че въведената информация е за определеният продукт и версия.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Ползвали ли сте фикс за НОД в предната инсталация на програмата? Както каза и pataran, когато изтеглите от сайта програмата, вие всъщност я теглите с въведен нейм и пас. Нищо не променяте.

А малко информация за системата? За НОД32 - коя версия е и т.н.

Прокси ползвате ли?

А защо не опитате да се регистрирате с друга поща просто. Ще ви пратят по имейл нов нейм и пас. Въведете ги и ако не става, проблема, значи е друг. Но ползвали ли сте фикс...

Другото, което е, когато ви изпише: "Невалиден нейм и пас", отидете на Protection Status (главната страница) и вижте бележка за причина за отхвърлянето на въведената информация. Ако пробвате нейм и пас за НОД32 Антивирус на Смарт Секюрити няма да стане. Уверете се, че въведената информация е за определеният продукт и версия.

не съм ползвал фикс (незнам даже за какво е тоя фикс). нод-а го теглих от замунда и в една от стъпките при инсталация ми поиска ключ но не въдедох нищо (както съм правил и при предишни инсталации). пробвах няколко весии на нод-а (все 4-ки) и при нито една от тях не бачка ъпдейта. не ползвам прокси. пробвах дори с оригинален ТРИАЛ ключ и пак не иска да ъпдейтне. INVALID USERNAME AND/OR PASSWORD това пише като цъкна да се ъпдейтва

не съм ползвал фикс (незнам даже за какво е тоя фикс). нод-а го теглих от замунда и в една от стъпките при инсталация ми поиска ключ но не въдедох нищо (както съм правил и при предишни инсталации). пробвах няколко весии на нод-а (все 4-ки) и при нито една от тях не бачка ъпдейта. не ползвам прокси. пробвах дори с оригинален ТРИАЛ ключ и пак не иска да ъпдейтне. INVALID USERNAME AND/OR PASSWORD това пише като цъкна да се ъпдейтва

ЗНачи проблема ви е в ключа. Регистрирате се за trial или си плащате за абонамент

Какво пише когато цъкнете на първия ред в менюто от ляво? Отдясно трябва да има каре, в което да има текст - причина за отхвърлянето на зададената информация. Защо не изтеглите от официалният сайт? Регистрирате се, изтегляте и така.

http://www.eset.bg/download/demo.html

Zamunda не е официалният сайт на НОД и няма нужда да теглите оттам програмата.

- Конкретният проблем е в свалянето и инсталирането на пълна версия на програмата,а не триална(пробна) - няма да се обнови. Трябва да въведеш валидно потребителско име и парола за да тръгне.

- Сърварите за триал са едни,за пълната версия други. Триалната версия сваля САМО антивирусните дефиниции,докато ПЪЛНАТА версия сваля и всички патчове. Приоритет при получаване на ъпдейта имат платените верси,докато пробните получават ъпдейтите с известно закъснение.

- Лицензите за Eset Smart Security стават за антивируса - обратното не.

- Сърварите за различните версии са различни

Нещо пропуснах ли?

пп.Пробвай ъпгрейд с триал отгоре.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Проблемът е, че я е изтеглил от замунда изглежда...

Ако е било пробна версия, то и е изтекъл периода за проба.

- Сърварите за различните версии са различни

Нейм и пас за НОД32 2.70 са валидни и за НОД32 4.2, за Смарт Секюрити 3 важат и за 4, ъпдейтите, които получават също. И да, модулите в пробните версии се обновявяват по изключение (ако има наложителна причина), но принципно получаваш обновяване само на вирусните дефиниции при траяла. Ако след приключване на периода за проба, се регнеш пак и ти пратят ключ примерно, ако има налични нови модули, би трябвало да ги получиш...

Пробвай ъпгрейд с триал отгоре.

+1

такааа значи след цял ден инсталиране и деинсталиране на различни версии на Nod32 и няколко майстора които се пробваха да оправят проблема той някакси от самосебеси се оправи. 1.изтеглих оригинално демо на Нод32 от сайта им както @metodidamianov ме посъветва (мерси за което). 2.въпреки че демото беше някакъв стар release когато давах на UPDATE то не искаше да се ъпдейтне. аз обаче цъках непрекъснато на ъпдейт и в един момент то взе че се ъпдейтна. 3.деинсталирах оригиналното демо 4.инсталирах Nod32 от замунда 5.пробвах няколко ключа за които знам че работят със сигурност и които НЕ СА "trial" (тоест нещо от рода на EAV-923423423) отново не искаше да ъпдейтне. 6.пробвах TRIAL ключ от интернет и то взе че ъпдейтна до последния release и засега нямам проблеми. знам че изглежда супер нелогично и тъпо това обяснение но наистина така се оправи Nod-а при мен ....

такааа значи след цял ден инсталиране и деинсталиране на различни версии на Nod32 и няколко майстора които се пробваха да оправят проблема той някакси от самосебеси се оправи.

1.изтеглих оригинално демо на Нод32 от сайта им както @metodidamianov ме посъветва (мерси за което).

2.въпреки че демото беше някакъв стар release когато давах на UPDATE то не искаше да се ъпдейтне. аз обаче цъках непрекъснато на ъпдейт и в един момент то взе че се ъпдейтна.

3.деинсталирах оригиналното демо

4.инсталирах Nod32 от замунда

5.пробвах няколко ключа за които знам че работят със сигурност и които НЕ СА "trial" (тоест нещо от рода на EAV-923423423) отново не искаше да ъпдейтне.

6.пробвах TRIAL ключ от интернет и то взе че ъпдейтна до последния release и засега нямам проблеми.

знам че изглежда супер нелогично и тъпо това обяснение но наистина така се оправи Nod-а при мен ....

И все пак избягвай да теглиш програми от торенти. "Страх лозе пази". Ползвай сайтовете на дадените програми, а ключовете за траялните версии имат отпред TRIAL. :)

Радвам се, че е ок.

такааа значи след цял ден инсталиране и деинсталиране на различни версии на Nod32 и няколко майстора които се пробваха да оправят проблема той някакси от самосебеси се оправи.

1.изтеглих оригинално демо на Нод32 от сайта им както @metodidamianov ме посъветва (мерси за което).

2.въпреки че демото беше някакъв стар release когато давах на UPDATE то не искаше да се ъпдейтне. аз обаче цъках непрекъснато на ъпдейт и в един момент то взе че се ъпдейтна.

3.деинсталирах оригиналното демо

4.инсталирах Nod32 от замунда

5.пробвах няколко ключа за които знам че работят със сигурност и които НЕ СА "trial" (тоест нещо от рода на EAV-923423423) отново не искаше да ъпдейтне.

6.пробвах TRIAL ключ от интернет и то взе че ъпдейтна до последния release и засега нямам проблеми.

знам че изглежда супер нелогично и тъпо това обяснение но наистина така се оправи Nod-а при мен ....

Ми да беше казъл да ти пратя едно пиратче да се регнеш. :)

Хайде бе! 50 процента от процесора да не е леко

Нортон на моят x64 ползва 0 процесор и 8 MB Ram -Eset 60 Mb Ram

v5 Coming Soon!

ESET NOD32® Antivirus 5 and ESET Smart Security® 5 combine our award-winning heuristics scanning technology with new functionality, including parental controls, HIPS and cloud-based file database for scanning optimization.

http://www.eset.com/us/beta

v5 Coming Soon!

ESET NOD32® Antivirus 5 and ESET Smart Security® 5 combine our award-winning heuristics scanning technology with new functionality, including parental controls, HIPS and cloud-based file database for scanning optimization.

http://www.eset.com/us/beta

Ще видим облака и на тях...

По скоро дано родителският контрол да се инсталира по избор.

Не, че нещо, но облака им ако досега не си го видял... Шест години имат.

По скоро дано родителският контрол да се инсталира по избор.

Програмата трябва да се инсталира в пълен обем,родителският контрол трябва да може да се спира,както и анти-банера,анти-спама ако има такива.

Аз лично не очаквам някаква кой знае каква промяна с добавянето на хипс и другите модули ,предполагам ще се вгради но тепърва трябва да се развива. Това не е никак просто и не става бързо. Че,ще има критики - ще има. Посоката е вярна това е важното. :) )

Посоката е вярна това е важното. :) )

Посоката е във виртуализиращите механизми,HIPS-a отмира и бъдеще няма за него! Взеха да го прескачат ,като кобила в час по физическо!

Това си е изцяло мое виждане!

Посоката е във виртуализиращите механизми,HIPS-a отмира и бъдеще няма за него! Взеха да го прескачат ,като кобила в час по физическо!

Това си е изцяло мое виждане!

Имах впредвид развитието. От доста време не са пускали нещо по-различно,не са добавяли нови модули. Може и да са изчаквали и да видим сандък във версия 6 например. :)

Програмата трябва да се инсталира в пълен обем,родителският контрол трябва да може да се спира,както и анти-банера,анти-спама ако има такива.

Аз лично не очаквам някаква кой знае каква промяна с добавянето на хипс и другите модули ,предполагам ще се вгради но тепърва трябва да се развива. Това не е никак просто и не става бързо. Че,ще има критики - ще има. Посоката е вярна това е важното. :) )

Не мога да говоря от името на Eсет, от това което наблюдавам e,Есет се стремят към семплоcт.Сигурно hips-а ще бъде автоматизиран и сигурно ще има опция за напреднали потребители.Всичко е много скришно при тях и всеки гаде по форумите.И аз мисля,че hips-a е нещо много сложно за обикновен ползващ програмата.Трябва всичко да става по автоматизирано и да не изиска много намеса от ползващият.(както е при Нортон).

Есет е доста добър в блокирането на вреден URL остава да поработят над Аutodefence-а ,защото там му е най-слабата страна.Промъкне ли се вирус и е мъртъв.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Не мога да говоря от името на Eсет, от това което наблюдавам e,Есет се стремят към семплоcт.Сигурно hips-а ще бъде автоматизиран и сигурно ще има опция за напреднали потребители.Всичко е много скришно при тях и всеки гаде по форумите.И аз мисля,че hips-a е нещо много сложно за обикновен ползващ програмата.Трябва всичко да става по автоматизирано и да не изиска много намеса от ползващият.(както е при Нортон).

Хипс на автомат води до "прескочи кобила",както каза @Lost in...

Хипс комбиниран със Sandbox както е при Avast и Comodo е за предпочитане,там пак обаче има издънвания и то чести.

DW се слави като добър сандък - обаче вчера например дори след ролбака остатъци два файла които тихичко си стоят и цъкат за интернет връзка отвреме на време.

c:\documents and settings\DMS\local settings\Temp\cvasds0.dll (Spyware.OnlineGames) -> Quarantined and deleted successfully.

c:\documents and settings\DMS\fswagz.exe (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.

Есет е доста добър в блокирането на вреден URL остава да поработят над Аutodefence-а ,защото там му е най-слабата страна.Промъкне ли се вирус и е мъртъв.

Вирус ще се промъкне,защото разчитайки на новите технологии ще позабавят темпото в анти-вируса. Неименуемо е.

Все още е рано да се коментира. Нека излезе и ще се види.

http://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=1866752&postcount=98

В "форума" на Есет се казва,че в края на седмицата се очаква новата Beta 5. :P

Това в подписа му какво е? http://www.eset.eu/search?page_id=178&actualPage=&submited=1&textfield=Eset+Personal+Firewall&subButton=Search&138=on

Firewall: Eset Personal Firewall

Browser: Google Chrome 11.0.672.2

Real-Time: ESS 4.2.71.2

On-Demand:

Others: ESET SysInspector / Beta Tester Eset /

=========================================================

Проверявайте за новата БЕТА и на този адрес - http://www.eset.com.sg/beta/ess.htm

Това в подписа му какво е? http://www.eset.eu/search?page_id=178&actualPage=&submited=1&textfield=Eset+Personal+Firewall&subButton=Search&138=on

=========================================================

Проверявайте за новата БЕТА и на този адрес - http://www.eset.com.sg/beta/ess.htm

Е това си е пак ESS... просто модула се казва така.

Е това си е пак ESS... просто модула се казва така.

На мене ми е ясно,ама много объркващо ми изглежда. Все едно ESS няма стена. :)

На мене ми е ясно,ама много объркващо ми изглежда. Все едно ESS няма стена. :)

Що да е объркващо? Няма смисъл да споменава коя стена използва (освен, ако не е изключил стената на ЕСС, което верно би било объркващо), но я е споменал. Случва се.

Има сред тея, като им четеш подписите... Имаше някакъв пич, не помня точно конфигурацията, беше сигурно с 6 или 7 програми, които се припокриваха, общо взето. Не знам как го беше измислил. Големи образи има там.

Не виждам голям смисъл от параноясването на макс. Винаги има опасност от "дупки". Най-малкото ако доставчика ти не си върши работата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.