Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 3

Featured Replies

Ето ти и първия подарък валиден до 07.07.2011г.

Username: EAV-43293836

Password: x7x7unsupt

Така лицензи не се подаряват. Има си лични съобщения за тези работи. Не се знае кой ще вземе лиценза след малко, ако не са го взели вече....
  • Отговори 1,6k
  • Прегледи 207,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От мене една препоръка към тези настройки Махнете тази отметка да ви уведомява и без това правилото е РАЗРЕШИ ! Иначе ще ви писне от уведомителни известия. В настройките на обн

• http-~~-//www.youtube.com/watch?v=42N6dfzFIOc Пояснения за HIPS: # Първоначално HIPS-a се дава на "Обучаващ режим", за около 5 дни, след което се преминава в "Интерактивен режим". # Защитната ст

• След 7 дни тест на ESS 7, мога да направя следните за мен заключения:"+" Положителни:1. Изключително добро бързодействие на системата, не товари, не лаги - запазило се през годините.2. Ефективен web с

Публикувани изображения

Така лицензи не се подаряват. Има си лични съобщения за тези работи. Не се знае кой ще вземе лиценза след малко, ако не са го взели вече....

Незнаех за което се извинявам,нямам опит в форумите.

Е все пак ще си удържа на думата и ще направя нов лиценз,стига Coccinelle да се извини на 3GUSER/ASPACE :rolleyes:

Редактирано от DELL/ (преглед на промените)

Е все пак ще си удържа на думата и ще направя нов,стига Coccinelle да се извини на 3GUSER/ASPACE :rolleyes:

И аз ще удържа на думата си,че ако не се запознаете с правилата на форума,следващите коментари заминават в коша!

Е все пак ще си удържа на думата и ще направя нов лиценз,стига Coccinelle да се извини на 3GUSER/ASPACE :wow:

Благодаря за загрижеността.По принцип ако си харесам нещо си спестявам парички и си го купувам.Не чакам на някакви подаяния.

А и на никого извинения не дължа.Публикувано изображение

Забавно по един ужасен начин и ужасно по забавен начин. Музика инспирирана от антивирусен софтуер. :wors::clap: НОД:

Eset Rocks от Найджъл Куук

http://www.eset-la.com/compania/eset-rocks

И едно забавно инструментче:

ThreatSense Desktop, даващо инфо за най-активните заплахи.

http://www.eset.in/download/ThreatSense%20Desktop.html

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Здравейте имам един проблем с NOD32 дава ми невалидно име и пасс....а нали ги публикуваха в един сайт,но днес те не стават.Някой може ли да ми даде съвет как да се справя с този проблем??? Мерси предварително :whist:

Здравейте имам един проблем с NOD32 дава ми невалидно име и пасс....а нали ги публикуваха в един сайт,но днес те не стават.Някой може ли да ми даде съвет как да се справя с този проблем???

Мерси предварително

:whist:

http://eset.bg/orders

Тук само такъв съвет можем да ти дадем

Здравейте имам един проблем с NOD32 дава ми невалидно име и пасс....а нали ги публикуваха в един сайт,но днес те не стават.Някой може ли да ми даде съвет как да се справя с този проблем???

Мерси предварително

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Или:

Публикувано изображение

Мерси предварително

Или ми пишеш на лични и ти подарявам лиценз !

Мерси предварително

:wors:

Ами щом е било публикувано в "един сайт"....толкоз- егювеча: ден-два и край! Има чалъм, ама....шъ ме бият ако ти кажа тук...пиши на ЛС... :baby:

Или ако не и се дават пари,вместо да се занимава с глупости,да се насочи към отличните безплатни антивируси.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Искам да попитам каква е разликата между Smart scan, in depth scan i context menu scan, т.к. не можах да намеря нищо по въпроса. И трите имат еднакви опции да сканират едни и същи файлове. На мен НОД доста се бави докато сканира всичко и то основно заради архивирани игри (примерно ЦС) Има ли профил за т.нар Quick scan?

Искам да попитам каква е разликата между Smart scan, in depth scan i context menu scan, т.к. не можах да намеря нищо по въпроса. И трите имат еднакви опции да сканират едни и същи файлове. На мен НОД доста се бави докато сканира всичко и то основно заради архивирани игри (примерно ЦС) Има ли профил за т.нар Quick scan?

Тип сканиране

Налични са два типа. Интелигентното сканиране сканира бързо компютъра без да е необходимо допълнително конфигуриране на параметрите за сканиране. Сканирането по избор позволява на потребителя да избере предварително дефинирани профили за сканиране, както и да изберете целите за сканиране от дървовидната структура.

1.Интелигентното сканиране е достъпен метод, който позволява на потребителя бързо да стартира сканиране на компютъра и да почисти заразените файлове, без да необходима намеса на потребителя. Основните му преимущества са лесна работа без подробно конфигуриране на сканирането. Интелигентното сканиране проверява всички файлове в локалните устройства (без имейл съобщения и архиви) и автоматично почиства или изтрива заразените. Нивото на почистване автоматично се задава по подразбиране.

2.Сканирането по избор е оптимално решение, ако искате да укажете параметри за сканиране като цели и методи за сканиране. Предимството на сканирането по избор е възможността да се конфигурират подробни параметри. Конфигурациите могат да се записват в т.нар. профили за сканиране. Тези профили са особено полезни, ако се извършва редовно сканиране с едни и същи потребителски параметри.

Интернет, който те пази 01 април 2011 СОФИЯ - ESET NOD32 Antivirus ISP Edition могат да ползват всички над 350 000 настоящи потребители, както и нови клиенти на интернет услугата VIVACOM Net от 1 април. Услугата е част от тарифните планове на VIVACOM Net пакета и ще е валидна както за настоящите, така и за бъдещите потребители на интернет пакетите на компанията. За да се сдобият с единствения софтуер, който до ден днешен не е пропуснал нито един In The Wild вирус, потребителите на компанията трябва единствено да свалят своят ESET NOD32 Antivirus ISP Edition от портала http://my.contact.bg/. Всеки частен клиент, използващ пакетите VIVACOM Net Sprint, VIVACOM Net Turbo, както и DUO тарифите - Net+TV и Net+Mobi, има право на един лиценз. Бизнес потребителите, избрали пакетите VIVACOM Net BIZ 15, VIVACOM Net BIZ 20, VIVACOM TRIO Biz или VIVACOM LINK Biz могат да получат до 3 лиценза напълно безплатно. ESET NOD32 Antivirus e сред най-популярните системи за защита в България и света. Софтуерът залага на признатата от независимите издания Virus Bulletin и AV-Comparatives за най-добра на пазара система за проактивна защита, базирана на технологията ThreatSense и най-новото при антивирусната евристика. Благодарение на тях се предотвратяват до 80% от т.нар zero-day атаки.

Редактирано от comando1302 (преглед на промените)

Май не е за настоящи. Един приятел тея дни точно това ми разправя. Опитал се, ама не ставало за настоящи. Като си поднови договора, тогава.

Става и то напълно безплатно,друг е въпроса ако не знае как да си активира услугата.

Не разбрах активацията става ли с ключ за ESET smart security или NOD32 Antivirus?

Само с лиценз за ESET NOD32 Smart Security,поне така пише!

Само с лиценз за ESET NOD32 Smart Security,поне така пише!

А от къде мога да го сваля това чудо?

А от къде мога да го сваля това чудо?

То има ли такова чудо изобщо :)

В края на април започва да се продава в руския сайт цената му е около 112 БГ лева ТУК.така че по късно ще се пробва

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.