Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Социални умения, моля, помогнете!!!

Featured Replies

преди 28 минути, simtech написа:

Винагии можеш и да си платиш.

Това е най евтиния вариант да бъдеш с една жена. Заплащаш еднократно а не да си на абонамент ...

• Отговори 100
  • Прегледи 10,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, simtech написа:

Винагии можеш и да си платиш.

Няма как да стане да си платиш да се влюби в теб някоя.
Виж, ако дамата му плаща на него, тогава е друго щото тя ще е истинска у кревата докато пъшка. Няма да се преструва че й е кеф бе, както ако на нея й е платено.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

Няма как да стане да си платиш да се влюби в теб някоя.
Виж, ако дамата му плаща на него, тогава е друго щото тя ще е истинска у кревата докато пъшка. Няма да се преструва че й е кеф бе, както ако на нея й е платено.

Виждал си и ти по филмите как пъшкат ! Голям извод направи ! Белгийката сигурно я чуват през три пресечки как пъшка.

преди 19 часа, BMW Маниак написа:

Виждал си и ти по филмите как пъшкат !

Да бе верно, аз забравих че според теб моята булка девствен ме е намерила.

преди 19 часа, BMW Маниак написа:

Виждал си и ти по филмите как пъшкат ! Голям извод направи ! Белгийката сигурно я чуват през три пресечки как пъшка.

Комшийката им завижда като чува "крясъците"на белгийката. Именно затова,единствената и утеха е косачката и да се грижи за градината си. Жената се "ослушва" и "оглежда", ама на белгиеца не му идва на ум,че е нещастна. Ама нали си е цинцар, да не се мине, наместо да я бодне с "вариото" я снима с фотоапарата. Току виж и от там изкарал някоя хилядарка в евро.

Аз съм от кликата на Белгиеца. За жени ли шса караме ?

Майтап.

Ся сериозно. На човека му липсва общуване. Вероятно му е набито от малък в главата да не играе с другите деца, щот е будала, а те са тарикати и ще го излъжат и ще му земат играчките.

Такова наследство поражда нездравословна себичност, която самият той е почти невъзможно да открие. На него му изглежда, ако го питаш, че той просто гледа да не се прекара.

Ако е истински де.

важното е какви жени са твоя тип.  и не трябва да правиш никакъв компромис със себе си. и по облеклото ще ги познаеш на 95% и ти е нужно  около час да я наблюдаваш и следиш много внимателно какво говори. Лесно  e като се познавате  минимум  една седмица eй тъй някаква обща тема да ви влече. 

ако има интерес  към теб ще те търси за мнение

в голям процент ги интересува и финансовото положение  искат да имат минимум нормален стандарт на живот-  топла вода топло през зимата някой друг лев джобен  да остава от твоите пари за нея кола  бензин да няма нужда от ремонт и да гасне по средата на пътя и  много обичат китки  пръстени бели рокли ама това са вече екстри.

• 2 седмици по-късно...
на 18.08.2016 г. в 12:35, sound написа:

Eдно, че такива книги няма - или поне аз не съм намирал - и второ, за твоя случай не ти трябва четиво: трябват ти пари. 

И ако има пари, как ще се изпарят проблемите му с жените?

преди 1 час, Aumi написа:

И ако има пари, как ще се изпарят проблемите му с жените?

И с Ошо разбира се!:P

току-що, _Alex&Vanko_ написа:

И с Ошо разбира се!:P

Ошо няма проблем нито с едното, нито с другото.:P

преди 8 минути, Aumi написа:

Ошо няма проблем нито с едното, нито с другото.:P

Кажи ся ти как си с мъжете?;)

преди 4 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Кажи ся ти как си с мъжете?;)

Нямам проблеми нито с мъжете, нито с парите. Реализирана съм на всички нива. ;)

А ти?

Толкова клишета, събрани в една тема - е, няма! Докато затвърждавате поредното клише в темата, Алфа мъжкарите спят с нас и се женят за нас, пък вий си се тюхкайте, че все жените били такива или онакива.:P

на 5 september 2016 в 14:34, Yvan Sergeev написа:

в голям процент ги интересува и финансовото положение  искат да имат минимум нормален стандарт на живот-  топла вода топло през зимата някой друг лев джобен  да остава от твоите пари за нея кола  бензин да няма нужда от ремонт и да гасне по средата на пътя и  много обичат китки  пръстени бели рокли ама това са вече екстри.

Гусин Сергеев, голям, голям…колко да е голям тоз процент и какво е числото на представителната ви извадка?:D

преди 11 минути, 3,14 написа:

Гусин Сергеев, голям, голям…колко да е голям тоз процент и какво е числото на представителната ви извадка?:D

Споко, ти си вътре.:D

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

преди 15 минути, BMW Маниак написа:

Споко, ти си вътре.:D

Опитваш се да ме разплачеш подло почувствал, че съм чувствителен човек.:D

преди 5 часа, 3,14 написа:

Толкова клишета, събрани в една тема - е, няма! Докато затвърждавате поредното клише в темата, Алфа мъжкарите спят с нас и се женят за нас, пък вий си се тюхкайте, че все жените били такива или онакива.:P

шестото ми чувство и четенето между редове  и ровенето в подсъзнанието на хората ми подсказва че се чувствате от групата на големите проценти :D

все пак човек подсъзнателно се стреми да е към голямата група на стадото :D 

на 5.09.2016 г. в 15:34, Yvan Sergeev написа:

Е, това са най-елементарни човешки условия и нужди.
Нима е нормално да нямаш топла вода, топло легло, някой друг лев - джобни, кола която да не те остави посред пътя....?!
За другите екстри няма какво да говорим...

Но ако не можете да ѝ осигурите поне минималните нормални условия на съществуване, за какво ви е тогава жена?

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

преди 59 минути, Aumi написа:

Е, това са най-елементарни човешки условия и нужди.
Нима е нормално да нямаш топла вода, топло легло, някой друг лев - джобни, кола която да не те остави посред пътя....?!
За другите екстри няма какво да говорим...

Но ако не можете да ѝ осигурите поне минималните нормални условия на съществуване, за какво ви е тогава жена?

Права си, Ауми.

Ако една жена е много влюбена, може да приеме всичко, дори пълната издръжка на мъжа до себе си, но след отрезвяването, което неминуемо настъпва след време ще си помисли дали си заслужава да търпи такъв мъж и по всяка вероятност ще го напусне.

преди 24 минути, Мойра написа:

Права си, Ауми.

Ако една жена е много влюбена, може да приеме всичко, дори пълната издръжка на мъжа до себе си, но след отрезвяването, което неминуемо настъпва след време ще си помисли дали си заслужава да търпи такъв мъж и по всяка вероятност ще го напусне.

Любовта няма нужда от това единият да издържа другия, а е нужно партньорите взаимно рамо до рамо да осигуряват комфорта на другия.
Защото наистина влюбеността е до време, но ако домът е студен и няма средства за най-необходимите човешки нужди, тогава се изпаряват и семейният уют и щастието.

кат ви е студено си нацепете дърва нали ревете за феминизация 

преди 7 часа, Aumi написа:

дядо ми и баба ми все са  имали топла вода топло легло и левове джобни... и кола....

преди 16 часа, 3,14 написа:

Докато затвърждавате поредното клише в темата, Алфа мъжкарите спят с нас и се женят за нас, пък вий си се тюхкайте, че все жените били такива или онакива.:P

демек алфа женкарите :P  а да питам къде са алфа жените че все алфа трътли :D

на 5.08.2016 г. в 16:54, by_chechi написа:

Но за жалост тогава започват истинските проблеми с мястото - превзема ти го ! Малко , по малко , всеки ден е борба за него !

верно китки иска да ми сади където съм насадил малини

кучето се възхищава на човека защото знае че то е по глупаво  от него, а  котките знаят че са по добър ловец и по бързи и пъргави и интелекта не го зачитат за предимство.

преди 11 минути, Yvan Sergeev написа:

а да питам къде са алфа жените че все алфа трътли :D

Каквото търсенето, такова и предлагането. :D

преди 2 минути, 3,14 написа:

тц търсят се алфа жени,но няма, пазарната икономика не действа :D

преди 2 минути, 3,14 написа:

Тези пазарни фокуси изобщо не ги пробутвай ! Това е за глупаците....

Защото аз примерно търся евтини цигари (пък само аз ли - нека да са и по-некачествени !!!) , а никъде ги няма.....

току-що, Yvan Sergeev написа:

тц търсят се алфа жени,но няма, пазарната икономика не действа :D

Толкова милиарди жени и да няма ни една?! Боже, каква драма! Оказва че, че не само имаме сериозен недостиг на истински мъже - за справка бай Чеци, но и сериозен недостиг на истински жени.:ph34r:

преди 1 минута, 3,14 написа:

Толкова милиарди жени и да няма ни една?! Боже, каква драма! Оказва че, че не само имаме сериозен недостиг на истински мъже - за справка бай Чеци, но и сериозен недостиг на истински жени.:ph34r:

То е взаимозависимо ! Израждат се всички заедно и едновременно....(виж примера с цигарите по-горе). Израждат се под влияние на "циливилизацията".....:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.