Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

По-съвременни са и с по-добри възможности за ъпгрейд. Иначе ако имаш предвид по-производителни по-стария процесор не значи непременно по-слаб.

Не искам да те обърквам за това нека да кажем че за тия пари не можеш да вземеш по-добра машина с АМД процесор.

пс. Ето алтернатива с АМД - http://nikem-bg.net/cart/48530p1r3022p1r53035p1rf.html

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Отговори 126
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, ще имаш и то голяма. Може и нещо с по-старото Интел поколение да вземеш. Ще е по-производително.

Сравнение с процесора ти от 2006 г. дори тия мизерни процесорчета са сериозно подобрение. Все едно да скочиш от магаре на Вартбург.

• Автор

Коя ще е по-добрата опция да взема? АМД или Интел?

Сравних ги в един сайт и излезна, че Intel-а е по-добър. Дано и вашето мнение е същото.

• Автор

В nikem най-евтино ли излиза или да ги взимам от jarcomputers?

Не мога да разбера нищо при попълването за поръчването може ли помощ? За сефте виждам такова нещо.

Нали и сам ги виждаш цените? Сметни колко излизат трите неща в единия и другия магазин и готово.

Айде ще ти подскажа в Жар излиза 269 лв. тоест 30 лв. по-скъпо от колкото в Никем.

Всички предпочитат Спиди поради някаква причина но може да си избереш и друг куриер.

Нали го виждаш полето за попълване под поръчката ти? http://nikem-bg.net/cart/56437p1r52202p1r55867p1rf.html

Напиши "Еконт", адреса и задължително телефон.

преди 5 минути, Еркан Ердинчев написа:

Ако поръчам да ми дойде на адрес ще ми излезне по-скъпо, отколкото от офиса, нали?

12-15 до адрес, 7-10 лева до офис.

Сам прецени дали ти се мъкне.

• Автор

Готово поръчах ги. Вече ще чакам да обработят нещата и да пристигнат. Ще ви пиша отново като са при мен. Дочуване! :)

• Автор

Мисля че охладителят ми е AMD ще трябва да си купя ново, нали? Или то идва с процесора? Хахаха, извинете ме ако греша някъде просто все още съм нов в тази сфера.

Новият процесор,ако е G3900 си идва с охладителя.Остава само да сглобите частите,за което си има обяснителни клипове в нета.

Има инструкция на дъното и процесора, чети и гледай картинките ще се справиш! Ако имаш затруднения с паър и ресет буксичките пиши, макар в инструкцията на дъното също има подробно обяснение и за това!

преди 17 часа, Roujin Z написа:

Всички предпочитат Спиди поради някаква причина но може да си избереш и друг куриер.

Нали го виждаш полето за попълване под поръчката ти? http://nikem-bg.net/cart/56437p1r52202p1r55867p1rf.html

Напиши "Еконт", адреса и задължително телефон.

Хм. Малко извън темата, но тия дни поръчвах от емаг  и ми дадоха опция само от еконт... за щастие това е нашенска фирма с десетки офиси на всеки ъгъл, та ме устройваше и не търсех Спиди. Иначе досега все предпочитах Спиди, но напоследък се преориентирах към Еконт, че ми е на един гъз разстояние, а със Спиди трябва да търся половин час място за паркиране в центъра и накрая като намеря, вървя още половин час дотам и обратно. Обаче някои ел.магзини работят със Спиди така, че трябва да се нагаждам. А и ако продаваш или поръчваш нещо от OLX,  купувеача или продавача имат претенции дали да е Спиди или Еконт. Та и там се съобразяваш. Аз не виждам проблем, освен малко повече разход на бензин и време.  И между другото, причината да се предпочита само една спедиторска компания се състои в това, че за определен оборот получаваш отстъпка. Добре е да се насочиш към една спедиторска компания, която ти дава по-големи отстъпки при транспорт.Това за фирмите, не за купувачите ;)

преди 1 час, goodly написа:

Има инструкция на дъното и процесора, чети и гледай картинките ще се справиш! Ако имаш затруднения с паър и ресет буксичките пиши, макар в инструкцията на дъното също има подробно обяснение и за това!

О, те тия инструкции обикновено са за инженери ;)  Добре е да се прочетат поне три пъти и да се изгледа някой клип в тубата, преди да се започне монтажа на каквото и да било!

Между другото, така и не разбрах какво си поръчал. На лична ли го избра? 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

Тия ми направиха някакъв номер да ми вземат повече пари. Написах точно, че искам икономичната опция даже и ми звъннаха да потвърдя и да дойде в офиса на спиди, те днес ми званят и ми казват, че мислили, че пратката била там за София. И аз какво да правя не ми се чака и им казах да ми го пратят експресно.

преди 6 минути, Еркан Ердинчев написа:

Тия ми направиха някакъв номер да ми вземат повече пари. Написах точно, че искам икономичната опция даже и ми звъннаха да потвърдя и да дойде в офиса на спиди, те днес ми званят и ми казват, че мислили, че пратката била там за София. И аз какво да правя не ми се чака и им казах да ми го пратят експресно.

Съмнява ме да имат някаква далавера. Ако са тръгнали да се циганят за няколко лева...не е добре работата. 

• Автор

Дойдоха ми нещата. Махнах старото CPU, едвам се оправих с тези кабели. Сега сложих процесора с охладителя и РАМта на дъното ама ще се мъчим как да ги сложа, че с тия кабели се таковало майката с тях.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.