Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнаха ми лаптопа, Спешно!

Featured Replies

Здравейте, Имам лаптоп G50 Lenovo, windows 8.1 enterprise. От вчера някой прави неща във фейсбук профила ми, после сайта на продавалник OLX, си влиза с чужда регистрация.

Файловете ми мисля че са разбутани, поне не са както аз ги оставих снимки филми и така, а няма кой друг да бута освен мен, със рутер съм към Нетуоркс, не знам каква друга информация да дам.

Какво да правя сега?

Не знам дали тук е правилното място за темата, ако съм сгрешил моля да ме извините!

Редактирано от Емил44 (преглед на промените)

В сайта на ОЛХ и при мен преди малко забелязах, че се вижда друг логнат потребител, съответно при кликане на наблюдаваните обяви или съобщения логнатия потребител се променя.

Това не е проблем при теб, а при ОЛХ - нещо са сгафили явно...

• Автор
току-що, toc написа:

В сайта на ОЛХ и при мен преди малко забелязах, че се вижда друг логнат потребител, съответно при кликане на наблюдаваните обяви или съобщения логнатия потребител се променя.

Това не е проблем при теб, а при ОЛХ - нещо са сгафили явно...

Ами фейсбука? От 2-3 дни прави разни неща, а сменях паролата два пъти както и емайла!

Прочетете и изпълнете указанията зад линка. Създайте нова тема там. Изчакайте член на HJT екипа да ви даде указания за по-нататъшни действия.

Включи си двуфакторната защита - да ти изпраща смс при логване. /и разбира се смени паролата пак/

преди 2 минути, toc написа:

Включи си двуфакторната защита - да ти изпраща смс при логване. /и разбира се смени паролата пак/

Това вече не е сигурна защита:
http://www.howtogeek.com/212219/here’s-how-an-attacker-can-bypass-your-two-factor-authentication/

Все пак ще е една идея по-сигурно, отколкото без нея - както пише и в края на статията. Зависи колко е напред с материала хакера.

Редактирано от toc (преглед на промените)

преди 1 час, Емил44 написа:

Ами фейсбука? От 2-3 дни прави разни неща, а сменях паролата два пъти както и емайла!

Паролата на фейсбук се хаква,когато кликнеш на линк за смяна,получен в пощата си!Ако я смениш,след нормално влизане във фейсбук от неговите настройки,няма как да се хакне.

Имам чуството, че никой не му е хакнал нищо. Просто в фейсбук е дал разрешение на разни добавки да публикуват разни неща на стената му.

преди 2 часа, niki292002 написа:

Имам чуството, че никой не му е хакнал нищо. Просто в фейсбук е дал разрешение на разни добавки да публикуват разни неща на стената му.

Човека е написал, че ''файловете му са разбутани в компа''. 

До автора на темата;  Направи си Потребителски акаунт в Windows, за да си защитиш компа, и гледай да направиш добра парола. Запиши си я някъде, за де не я забравиш или объркаш. 

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

преди 10 минути, NBS 9322 написа:

Човека е написал, че ''файловете му са разбутани в компа''. 

До автора на темата;  Направи си Потребителски акаунт в Windows, за да си защитиш компа, и гледай да направиш добра парола. Запиши си я някъде, за де не я забравиш или объркаш. 

Има опций за сортиране на файлове по име, тип, размер и т.н. Вероятно е кликнал на някоя от тях.

ми мисля че са разбутани,

Е то... с такова мислене... Една патка мислела мислела и... несериозна тема.

преди 4 часа, niki292002 написа:

*Чувството.
Правопис - level 2

преди 1 час, niki292002 написа:

Има опций за сортиране на файлове по име, тип, размер и т.н. Вероятно е кликнал на някоя от тях.

*Опции
Имаш страшен правопис.

Редактирано от Kristian Panov (преглед на промените)

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Паролата на фейсбук се хаква,когато кликнеш на линк за смяна,получен в пощата си!Ако я смениш,след нормално влизане във фейсбук от неговите настройки,няма как да се хакне.

Недей да бъдеш толкова сигурен.... OAuth 
http://www.nirgoldshlager.com/

преди 39 минути, Kristian Panov написа:

*Чувството.
Правопис - level 2

*Опции
Имаш страшен правопис.

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

преди 16 минути, niki292002 написа:

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Добре де, докладвах, но все пак, защо избягваш да говориш за правописът си?

преди 1 час, Kristian Panov написа:

Не че нещо ама преди да критикуваш другите погледни себе си.

преди 1 час, Kristian Panov написа:

Придържайте се към заглавието на темата. Ако нямате какво да кажете по нея, тогава е по-добре да не пишете в нея. Забележките оставете за личните съобщения!

преди 3 часа, Kristian Panov написа:

*Чувството.
Правопис - level 2

*Опции
Имаш страшен правопис.

Защо тролиш ? коментара си го запази за себе си не всеки се е родил учен .

преди 25 минути, adersa написа:

Защо тролиш ? коментара си го запази за себе си не всеки се е родил учен .

Аз не троля.
Не съм трол.
И освен това, не всеки се е родил учен, така е, обаче тук това се елементарни грешки.
Тука не е въпроса да си се родил учен, а да си внимавал в часовете по български език във 4-ти клас, айде моля ви се, малко е срамно да правиш такива елементарни грешки във собствения си език.

Вместо да гледаш за грешки измисли нещо по проблема не случайно всички викат питаш нещо в бг форум и всички ти казват колко си прост !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.