Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ново дъно = Видео проблем

Featured Replies

ами 350  се  е слабо   моя е   500 w   с 9500 gt    има някакви проценти увеличава кпдто  при  повече захранване.

щом пише минимум  400 значи   по-малко  ще има проблеми може и заради това да е .

aha

Minimum System Power Requirement (W)
400 W
6-pin

все пак пробвай на минимална резолюция

преди 15 минути, Yvan Sergeev написа:

ами 350  се  е слабо   моя е   500 w   с 9500 gt    има някакви проценти увеличава кпдто  при  повече захранване.

щом пише минимум  400 значи   по-малко  ще има проблеми може и заради това да е .

aha

Minimum System Power Requirement (W)
400 W
6-pin

все пак пробвай на минимална резолюция

Абсолютно нищо вярно! Това число в сайта е практика на прозиводителя да си подсигури, че видео картата няма да претовари китайските боклуци, които повечето хора си купуват! Пускал съм 9600GT на 300W фортрон и е работила, но не и играла. Безсмислицата ти за ватовете ходи я разправяй на децата в детската ясла!

Въпрос - захранването замерено ли е? Как се захранва видео картата - с 6-пин конектор или с предходник пъхнат в молекс? Има разлика между мощността, която подават двата конектора. 6-пин е 75W, молексът дава 50(за това предходници не се препоръчват в общи линии).

преди 2 часа, Yvan Sergeev написа:

Бисере последния излязъл  не е ли най новия.

Прост човек си :) .Писал съм предпоследния излязъл ,не последния :)

ех Бисере Бисере   няма последен или  предпоследен  whql  се водят читавите.

Чипсет овърволтаж със 50 или  100 мили волта през биоса .Ако проблема остане метнете захранването в боклука. Внимателно с овърволтажа  не увеличавайте с повече от 100 мили волта

• Автор
преди 11 часа, Yvan Sergeev написа:

ако пробваш game  compatibility win xp  какво ще стане ?

значи аз съм с малко с по слаба карта и като дам резолюцията на  1024x768  играя всичко което покрива обаче ако увелича и може да намали  fpsto  и да  зацикли яко и да  стане не играема определена игра.

иначе съм с монитор   който покрива   1920х1080 и на hd 1080p  лагва

преди 11 часа, Yvan Sergeev написа:

ако пробваш game  compatibility win xp  какво ще стане ?

значи аз съм с малко с по слаба карта и като дам резолюцията на  1024x768  играя всичко което покрива обаче ако увелича и може да намали  fpsto  и да  зацикли яко и да  стане не играема определена игра.

иначе съм с монитор   който покрива   1920х1080 и на hd 1080p  лагва

Опитах и на 1024х768 , същия резултат в FPS 

преди 3 часа, Ralchev Beats написа:

Опитах и на 1024х768 , същия резултат в FPS

преди 14 часа, hudyr написа:

Въпрос - захранването замерено ли е? Как се захранва видео картата - с 6-пин конектор или с предходник пъхнат в молекс? Има разлика между мощността, която подават двата конектора. 6-пин е 75W, молексът дава 50(за това предходници не се препоръчват в общи линии).

Чипсет овърволтаж със 50 или  100 мили волта през биоса .Ако проблема остане метнете захранването в боклука. Внимателно с овърволтажа  не увеличавайте с повече от 100 мили волта .1000 процента работещо решение е увеличаването на chipset overvoltage - 50  ili  100 mv

Chipset refers to the motherboard's Northbridge chipset while the HT refers to the HyperTransport bus. These can increase stability when pushing either.

Чипсет отнася до северния мост чипсет дънната платка докато HT отнася до шината HyperTransport. Това може да увеличи стабилността при товар .

Chipset refers to the motherboard's Northbridge chipset while the HT refers to the HyperTransport bus. These can increase stability when pushing either.

Чипсет отнася до северния мост чипсет дънната платка докато HT отнася до шината HyperTransport. Това може да увеличи стабилността при товар .

http://www.hardwaresecrets.com/understanding-all-voltage-configurations-from-the-motherboard/2/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.