Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Ще помоля пак ако някой се досети нещо относно моето питане, защото досега не получих отговор, да каже. Филма е стар - TV издание, от преди 2000г.

Та ето и описанието:

Във филма използваха брат и сестра, които владеят способности на телекинеза. Чрез тях искаха да местят тежки съоръжения (не помня точно за какво идеше реч нататък, защото не успях да гледам втората част от филма).

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Не съм изцяло сигурен, но пробвай с тези двата:

http://www.imdb.com/title/tt1100051/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.imdb.com/title/tt1989475/?ref_=nv_sr_1

За жалост и двата не са ако успея да намеря онлайн програмата на BTV Cinema през лято 2013 ще си го намеря но проблема е че не е намирам никъде.. 

Относно тези филми които ми даде втория е доста интересен и мисля да го гледам :)

За жалост и двата не са ако успея да намеря онлайн програмата на BTV Cinema през лято 2013 ще си го намеря но проблема е че не е намирам никъде.. 

Относно тези филми които ми даде втория е доста интересен и мисля да го гледам :)

А така: http://www.start.bg/lenta/tv-programa/tv/btv%20cinema/2013-09-09/0

В линка сменяш датата и ровиш...

Тук вече, не знам дали ще успеете да ми помогнете, защото спомените ми са по - малко. Ако че филмът съм го гледал по - скоро (скоро скоро, колко да е скоро - може да да са минали 8 г.).

Става дума за една учителка психопатка. Спомням си, че директорът го беше страх от нея и не смееше да я уволни. Въпросната прикриваше лудостта си, но по някое време нещата излязоха извън контрол. Едно момче и едно момиче, на които тя преподава станаха гаджета. На нея това не и хареса. Май беше влюбена в ученика. От ревност, започна да тормози споменатата двойка. Струва ми се, че момичето беше с руса къса коса и с момчето правеха секс в дома му. Майче учителката взе да се навърта около къщата и се опита да ги убие. Не помня дали е имало и други ученици там по това време. Помня че лудата даскалка се развихри, може и арбалет да е използвала. Мисля че директорът отиде в онзи дом и тя беше на косъм да го убие. Накрая някак си я озъптиха и той (директорът), най - сетне събра смелост и и каза : "Г-жо..., уволнена сте." След това полицията я отведе. Не съм сигурен, но е възможно да е убила поне един ученик от училището, в което работи.

Това е, което си спомням. Търсил бях с ключови думи в замундата, но не успях да го намеря. Мисля че е правен след 1999 г. Трилър трябва да е.

Здравейте приятели! Търся едно филмче на Жан Клод Ван Дам дето беше с едни влакове и имаше каскада в която Ван Дам скочи под един влах и легна на релсите.... Случайно някой да знае как се казва? Търсих къде ли не и пак немога да го намеря..... Благодаря предварително! :)

Здравейте приятели! Търся едно филмче на Жан Клод Ван Дам дето беше с едни влакове и имаше каскада в която Ван Дам скочи под един влах и легна на релсите.... Случайно някой да знае как се казва? Търсих къде ли не и пак немога да го намеря..... Благодаря предварително! :)

Здравей,

не се сещам за филма, дали може нещо в повече?

Иначе - всички филми, в които е участвам Ван Дам: Jean-Claude Van Damme. по описанията на филмите, ако може да се сетиш нещо?

Поздрави!

А така: http://www.start.bg/lenta/tv-programa/tv/btv%20cinema/2013-09-09/0

В линка сменяш датата и ровиш...

Благодаря ти намерих филма името му е : I Know My First Name Is Steven а на бг Казвам се Стивън ..

Обаче никъде в нета не можах да го намеря с бг аудио а аз го гледах с бг проверих и в замунда и там го няма или ако някой може да го намери да го постне тука търсих и с бг субтитри да го сваля но пак не намирам помогнете

Благодаря ти намерих филма името му е : I Know My First Name Is Steven а на бг Казвам се Стивън ..

Обаче никъде в нета не можах да го намеря с бг аудио а аз го гледах с бг проверих и в замунда и там го няма или ако някой може да го намери да го постне тука търсих и с бг субтитри да го сваля но пак не намирам помогнете

проичети 2.10 от правилата:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

проичети 2.10 от правилата:

В по-горни постове има линкове към филмите които търсят потребителите това не е ли същото и аз като тях търся 

В по-горни постове има линкове към филмите които търсят потребителите това не е ли същото и аз като тях търся

Линковете горе водят към името на филма в imdb например, което е база данни (библиотека) за филми. Името на филма си си го открил, знаеш го вече как се казва. Ти обаче искаш да ти дадем линк за сваляне.

Е това няма как да стане!

Линковете горе водят към името на филма в imdb например, което е база данни (библиотека) за филми. Името на филма си си го открил, знаеш го вече как се казва. Ти обаче искаш да ти дадем линк за сваляне.

Е това няма как да стане!

Аз просто помолих ако някой го има или знае линк да даде защото след като го търсих не го намерих но явно ще го гледам на английски, мерси все пак 

търся един филм който е доста стар не помня как се казва .. Но филма се разказваше за момче което харесва момиче и заради нея се прави на момиче за да може да влезе в тенис отбора в който тя тренираше .. Филма е тип комедия .. Благодаря предварително ако някой се сети :)

Редактирано от Алекс И. (преглед на промените)

търся един филм който е доста стар не помня как се казва .. Но филма се разказваше за момче което харесва момиче и заради нея се прави на момиче за да може да влезе в тенис отбора в който тя тренираше ... благодаря предварително ако някой се сети :)

Здрасти,

Пробвай с този: Nobody's Perfect.

Здравейте,вчера се присетих за един много стар индийски филм които гледах преди много години на кино. Разказва се за една танцьорка, която остава без крак при катастрофа и въпреки това успява да проходи отново с протеза и да танцува... много е стар, случайно някой да е попадал на него и да знае как се казва,също така и къде мога да го намеря? Благодаря предварително на всеки които може да помогне с нещо.

Филмът наистина е стар - казва се Маюри - http://www.imdb.com/title/tt0260217/ Има го из БГ тракерите. 

Наскоро хванах един филм по средата с участието на Арнолд и Силвестър Сталоун като затворници. Целта беше тест в сигурността на затворите... Ако може да ми кажете името?

Наскоро хванах един филм по средата с участието на Арнолд и Силвестър Сталоун като затворници. Целта беше тест в сигурността на затворите... Ако може да ми кажете името?

Escape Plan

Филмът наистина е стар - казва се Маюри - http://www.imdb.com/title/tt0260217/ Има го из БГ тракерите. 

Погледнете датата на публикацията, bebo_ сигурно е забравил, че е търсил този филм!

Гледал съм го като малък (в момента съм на 19), някъде около 4-5 годишен, тоест около 2000-та година. Компютърна анимация, в която си спомням, че от земята излизаше  нещо като дух (прозрачен и оранжев на цвят) и крадеше душите на хората. Спомням си, че имаше тъжен край, но това нещо просто излизаше от земята и се виждаше как само като докосне хората, душите им се отделяха от тялото. На някого да му говори нещо? :) Ще съм благодарен да споделите предположения, не съм сигурен за времетраенето, но може и да е от клип на компютърна игра. Но мисля, че си беше филмче компютърна анимация.

...

И какво не Ви хареса на 1-вата тема в раздела?

Здравейте! Търся един филм , на който действието се развива на круизен кораб , на който гигантски червей изяжда едни бандити, но не мога да се сетя как се казва. Ако може помогнете.

Здравейте! Търся един филм , на който действието се развива на круизен кораб , на който гигантски червей изяжда едни бандити, но не мога да се сетя как се казва. Ако може помогнете.

http://www.imdb.com/title/tt0118956/?ref_=nv_sr_1

Здравейте, търся военен филм - развива се във Виетнам. Сещам се само за 1 сцена, 1 взод трябва да превземе някакъв хълм от виетнамците, като те са под постоянен обстрел и никои не иска да тръгне нагоре по хълма. Сцената се развива около 15-20 минути, мисля, че.

ПП. Мисля, че филма, който търся носи името The Thin Red Line.

Редактирано от deflected (преглед на промените)

Гледал съм го като малък (в момента съм на 19), някъде около 4-5 годишен, тоест около 2000-та година. Компютърна анимация, в която си спомням, че от земята излизаше  нещо като дух (прозрачен и оранжев на цвят) и крадеше душите на хората. Спомням си, че имаше тъжен край, но това нещо просто излизаше от земята и се виждаше как само като докосне хората, душите им се отделяха от тялото. На някого да му говори нещо? :) Ще съм благодарен да споделите предположения, не съм сигурен за времетраенето, но може и да е от клип на компютърна игра. Но мисля, че си беше филмче компютърна анимация.

На никого ли не му говори нищо?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.