Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

преди 2 часа, Milen Spasov написа:

Някой може ли да ми каже как се казва филма който даваха днес от 13 часа по btv в програмата пише игрален филм

„Кошмарна раздяла” ("Break-Up Nightmare")

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 480,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте вечерта на 25.09.2016 към 1:30 някъде до 3 мисля,че  беше даваха много хубав филм. Разказваше се за руски шпиони във САЩ как ще чакат да убият руския президент нещо подобно. Главна роля имаше една жена с руса коса. Тя беше от агентите на ЦРУ но при един разпит някакъв каза нейното име , че тя е руски шпионин и чака пристигането на президента за да го убие. След това тоя дето каза , че е шпионин уби 2ма служители на ЦРУ а жената избяга на някъде и започна да търси мъжа си. След това заспах :D ТОВА ГО ДАВАХА ПО NOVA TV. 

Редактирано от StillHustlin666 (преглед на промените)

преди 4 минути, StillHustlin666 написа:

Здравейте вечерта на 25.09.2016 към 1:30 някъде до 3 мисля,че  беше даваха много хубав филм. Разказваше се за руски шпиони във САЩ как ще чакат да убият руския президент нещо подобно. Главна роля имаше една жена с руса коса. Тя беше от агентите на ЦРУ но при един разпит някакъв каза нейното име , че тя е руски шпионин и чака пристигането на президента за да го убие. След това тоя дето каза , че е шпионин уби 2ма служители на ЦРУ а жената избяга на някъде и започна да търси мъжа си. След това заспах :D ТОВА ГО ДАВАХА ПО NOVA TV.

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела? И защо не потърсите програмата на телевизията за този ден

Забравих името на един филм и сега не мога да го намеря. Ставаше дума за един монах, дошъл в американско училище за да обучи едно момиче за борба с някакво зло. Момичето било се прераждало много пъти и помня че тя трябваше да има висока оценка ня изпита по история и я искара. Във филма даваха как ,,злото,, си сменя телата влизайки от човек на човек, а имаше и бойни изкуства. Така, че ако някой се сеща за кой филм става дума нека ми напише името му.

Здравейте искам да знам някой то вас дали знае как се казва филма от сцената на това видео от 1:57 . Благодаря предварително ако някой знае .

преди 15 минути, BlazzgroM написа:

Здравейте искам да знам някой то вас дали знае как се казва филма от сцената на това видео от 1:57 . Благодаря предварително ако някой знае .

И какво не ви хареса в първата важна тема в този раздел?

на 25.09.2016 г. в 18:11, capnemo написа:

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела? И защо не потърсите програмата на телевизията за този ден

Дай програмата за 25.09.2016.

на 30.09.2016 г. в 18:02, BlazzgroM написа:

Това не е сцена от филм.Това са 5 рекламни спотове, създадени от различни рекламни агенции, чиито имена са изписани в края на видеото.Чиято цел е да се повиши информираността на хората за проблема на пътно-транспортните произшествия.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

преди 4 часа, StillHustlin666 написа:

Дай програмата за 25.09.2016.

За 24.09.2016 , за 25.09.2016 и за 26.09.2016

Търся един Български филм късометражен е, едно младо семейство на автостоп се качват в една кола, но всъщност шофьора вижда бъдещето и казва на жената всъщност за какъв мъж се е омъжила, но тя и така не вярва филмът е около 30-40мин. Много интересен дано някой от вас да го е гледал по ТВ7 го гледах. Моля ако някой го знае или има предположения да сподели.. Благодаря Ви! :)

• 2 седмици по-късно...

Здравайте
Ако може да ми помогнете с 2 филма или сериал бяха от 90 години.Имам бегли спомени от тях.
Първият е с извънземни които се намират с контейнери или нещо подобно черни на цвят с три огромни пръста.Само това си спомням.
Вторият е за някъв вирус или подобно,кадето един мъж се заразява.Последтвията от него се бавно разлагане на кожата и накрая целия.Имаше една сцена кадето един негов приятел буквално се разложи на парчета.
Нямам много спомени така и не ги изгледах бях маничък тогава :)
Благодаря предварително

• 2 седмици по-късно...

Добър вечер.Търся филм от края на 90-те,американски....В него са преплетени четири истории,едната от които е за боксов спаринг между застаряващ боксьор и изгряваща звезда.Търся също торент на сериала Джеси с Кристина Апългейт. Благодаря за отделеното време.

на 7.09.2016 г. в 12:23, KaTuHka написа:

Здравейте! Търся филм, в който се разказва за две деца - момиченце и момченце- чиито родители умират/биват убити и ги пращат да живеят при чичо им, който е любител на змии. Един човек преследва децата и влиза тайно в къщата на чичото и отваря клетката на най-отровната змия, а тя убива чичото. След смъртта му пращат децата при леля им. Нейната къща е на ръба на скала и отново преследвача отива в къщата. Къщата пропада от скалата, а децата едва се спасяват. От там нататък не го помня добре, но имаше пещера, река , пиявици и т.н. Благодаря предварително!

Мисля,че филмът се казва-"Поредица от злополучия" по Лемъни Сникет

на 26.05.2016 г. в 21:47, Nacrox Leet написа:

търся филм.. снимка от филма мисля, че е това. https://gyazo.com/6663719ecd6a3de7d7d633e7da6262f0 (намерих я на един клип) не помня за какво се разправя. само помня, че актьорът намира нещо като телефон на пътя и след това Господ го вика да го замести или нещо от този род беше... ако някой знае как се казва, ще съм много благодарен да сподели с мен..

Филмът се казва-"Всемогъщият Брус"

Здравейте и аз търся един филм ... така де по точно моя мъж . Не може да обясни много добре, защото и не помни много ето какво ми каза: в някаква сграда се пренаписва бъдещето и хора със специални шапки се разхождат в Бруклин и можели чрез тях да преминат от едно място в друго. Съжалявам ако информацията не е достатъчна и благодаря на отзовалите се :)

преди 19 минути, Ивета Иванова написа:

Здравейте и аз търся един филм ... така де по точно моя мъж . Не може да обясни много добре, защото и не помни много ето какво ми каза: в някаква сграда се пренаписва бъдещето и хора със специални шапки се разхождат в Бруклин и можели чрез тях да преминат от едно място в друго. Съжалявам ако информацията не е достатъчна и благодаря на отзовалите се :)

здравейте отново токущо намерихме филма Агенти на съдбата се казва :)

Здравейте! Търся един филм, който гледах преди години по Холмарк. Всъщност попаднах само на края му, но така и не проверих кой е. Явно филмът беше с отвличане и стокхолмски синдром, ако съдя по края му. Похитителят и момичето бяха в нещо като мотел и полицията ги беше пбркъжила. Тя явно беше развила провързаност към него, а и той към нея, но може и да са били двойка отпреди това. Със сигурност обаче беше отвличане, защото така и го нарекоха. Накрая този се предаде и дори го даваха по телевизията, а родителите на момичето бяха щастливи, че тя се е върнала при тях. Тя обаче мислеше за него и така завърши филмът.
Знам, че не звучи много конкретно като съдържание, но все се надявам някой да го е гледал.

тва е некъв изтрещел филм

на 10/13/2016 в 0:35, Иван Мушаков написа:

Здравайте
Ако може да ми помогнете с 2 филма или сериал бяха от 90 години.Имам бегли спомени от тях.
Първият е с извънземни които се намират с контейнери или нещо подобно черни на цвят с три огромни пръста.Само това си спомням.
Вторият е за някъв вирус или подобно,кадето един мъж се заразява.Последтвията от него се бавно разлагане на кожата и накрая целия.Имаше една сцена кадето един негов приятел буквално се разложи на парчета.
Нямам много спомени така и не ги изгледах бях маничък тогава :)
Благодаря предварително

пътеводител на галактическия стопаджия

хижа на смъртта 1,2,3,4,5......

Здравейте на всички! От скоро търся един филм, та във филма става въпрос за двама приятели, който са борци. Единия е по-добър от другия, но има един дето много са бие, смисъл такъв първо се би с този по-слабия и го вкара в инвалидна количка и не можеше да се мърда. После този по-силния се би срещу тоя дето е вкарал приятеля му в инвалидата количка. И към края на мача по-силния беше адски пребит и стоеше на въжета, и другия му скочи за някакъв удар, нашия си продегна ръката и и го удари по много интересен начин и го уби. И накрая този дето беше в инвалидата колича се изправи.

Само да кажа, че това е по спомен, така че може дане е точно така, но много ще ви благодаря ако ми помогнете!

преди 18 часа, stilen223 написа:

Здравейте на всички! От скоро търся един филм, та във филма става въпрос за двама приятели, който са борци. Единия е по-добър от другия, но има един дето много са бие, смисъл такъв първо се би с този по-слабия и го вкара в инвалидна количка и не можеше да се мърда. После този по-силния се би срещу тоя дето е вкарал приятеля му в инвалидата количка. И към края на мача по-силния беше адски пребит и стоеше на въжета, и другия му скочи за някакъв удар, нашия си продегна ръката и и го удари по много интересен начин и го уби. И накрая този дето беше в инвалидата колича се изправи.

Само да кажа, че това е по спомен, така че може дане е точно така, но много ще ви благодаря ако ми помогнете!

Да не би филма да е 

Кикбоксьор

с Жан-Клод Ван Дам

Редактирано от Kristian Denkov (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, сега се сещам за една анимация, която даваха преди около 2 или 3 години, мисля. Разказваше се за един съд, в който се разглеждаха все нелепи дела. Мисля , че съм го гледал по btv , но не съм сигурен . 

А ако се сетите за някоя друга готина анимациика, моля кажете, защото вече не дават почти нищо интересно. Благодаря !

Здравейте. Опитвам се да намеря заглавието на един италиански минисериал от края на 90-те или началото на 2000-те. Мисля, че беше в три серии. Ставаше въпрос за едно заможно семейство. Бащата имаше стара вражда с бивш партньор/приятел заради жена - сегашната му съпруга. Единият син беше класически плейбой с ферари и ходеше с една журналистка, която пък правеше разследване за тяхното семейство. Другият син и/или приятелката му бяха музиканти. В един момент бащата се разболя от някаква рядка и тежка болест и като по чудо го излекува с някакви билки един стар познат мисионер/лечител, дошъл от бразилската джунгла. Някои от актьорите после играха в друг - пълноразмерен италиански сериал.

Търя един филм от далечното минало-1966-68г.До колкото си спомням заглавието му беше "Седемнадесетгодишните".В главните роли Крис Дьорк и Франк Шобел.В Германия е известен със заглавие "Heisser Sommer" Ако някой може да помогне да намеря българският вариант,ще бъда много благодарен.

Здравейте даваха преди един филм по телевизията със едно куче където стопанина му е едно дете и разработваше некво устройство за каишката му за да може да разбира какво говори кучето и успява и така нататак ..  Ако някой се сеща за името или за филма да сподели . 

Добър вечер! Търся един филм, който не помня много добре, но дали тази или миналата година даваха по кината. Рекламирана го и по-големите телевизии. Та така какво помня от трейлъра: Мъж и жена влюбени, излизат навън да да си играят със снега, който беше натрупал и жената започна да прави снежен ангел в снега, но изведнъж и стана лошо и я заведоха в болница. Оказа се, че беше болна от нещо и мъжа и за да я спаси се върна към тъмното му минало или по-точно пренасяне на наркотици и се свърза с някакъв наркобос, който му предложи много пари, но и много трудна мисия. По време на нея даже май отвлече и жената .. Това ми е останало в главата като спомен. Помагайте :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.