Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

stamen_994

Препоръчан отговор

• Отговори 1,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вчера по една от телевизиите, не запомних коя, попаднах на един филм, който беше почнал и не му видях заглавието. Мисля, че не е сериал, а пълнометражен игрален филм. Така стана, че задълженията ми не позволиха и да го догледам. Филма като че беше или по bTV Cinema, или КиноNova. Даваха го към 16.00. Разказваше се за някакъв сериен убиец- маниак, който убиваше май само жени и свидетелка беше една дама, която като дете е била малтретирана и ослепена от майка си. В резултат на лечение си върнала зрението, но все още вижда зле и не е видяла ясно убиеца. Във филма тя се сприятелява с разследващия полицай. Актьорите не са ми познати. Някой ако се сеща кой е филма за да го намеря и да го догледам. Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вчера по една от телевизиите, не запомних коя, попаднах на един филм, който беше почнал и не му видях заглавието. Мисля, че не е сериал, а пълнометражен игрален филм. Така стана, че задълженията ми не позволиха и да го догледам. Филма като че беше или по bTV Cinema, или КиноNova. Даваха го към 16.00. Разказваше се за някакъв сериен убиец- маниак, който убиваше май само жени и свидетелка беше една дама, която като дете е била малтретирана и ослепена от майка си. В резултат на лечение си върнала зрението, но все още вижда зле и не е видяла ясно убиеца. Във филма тя се сприятелява с разследващия полицай. Актьорите не са ми познати. Някой ако се сеща кой е филма за да го намеря и да го догледам. Благодаря!

http://www.imdb.com/title/tt0109297/ Редактирано от Гост (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи филмът беше нещо като Child's Play,но единствено помня,че ставаше дума за някакво момче,което беше явно измъчвано от негови връстници и след това ги водеше в гората и с хокейна маска и бухалка ги пребиваше като кучета...Въпросният филм е от типа Ужаси и е доста брутален,но мисля,че е от преди 2000-ната година )

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,колеги! Искам да ви попитам от къде мога да сваля сезон 1 на Хавай 5-0 , за компютър с БГ аудио?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да не би да е "Магарешки истории" :) ? Гледал съм 1-2 серии и горе-доло отговаря на твоя сериал :).

Благодаря ти много толкова много време го търсех! :wink12:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,колеги!

Искам да ви попитам от къде мога да сваля сезон 1 на Хавай 5-0 , за компютър с БГ аудио?

Имаш ли регистрация в замунда там има сезона .

Благодаря ти много толкова много време го търсех! :wink12:

А дали знаеш кой е епизода там с детето което се ражда като таралеж.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи филмът беше нещо като Child's Play,но единствено помня,че ставаше дума за някакво момче,което беше явно измъчвано от негови връстници и след това ги водеше в гората и с хокейна маска и бухалка ги пребиваше като кучета...Въпросният филм е от типа Ужаси и е доста брутален,но мисля,че е от преди 2000-ната година )

Филмът е Halloween :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е Halloween :)

Или http://www.imdb.com/title/tt0080761/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте хора.Търся един доста стар филм май беше около 90-те не си спомням точно.На български филмът се превеждаше като "Несъвършен" по тв-то съм го гледал и се разказваше за един дето беше влюбен в едно момиче и заради нея го изхвърлиха от отбора по тенис само я зяпаше.Неговите приятели решиха да го вкарат в женския тенис отбор за да е при нея и се обличаше като жена след което заживя заедно с момичето дето си пада като жена.Спомням си и още от него но стана дълго.Много моля ако някой го намери да каже.Благодаря лек ден. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търся един стар филм леко извратен. Първоначално си мислех, че е ония Едуард Ножиците, но явно съм бъркал. Филма накратко е такъв по спомен: Някакъв тип не го пускат техните от тях да излиза, но накрая успява да избяга някак, като си има някаква умрела котка, която я обвил като муимя. Ходи постоянно с нея нагоре надолу и си я гали. Среща едно момиче, тя го хареса въпреки всичко, правят секс, помня някакви стреожи, че се катереше, стълби много... Някой да се сеща за тоя филм? Самият тип беше май някакъв бавноразвиваш и накрая на филма го дадоха с жена му и децата му. Май жена му беше една дебела. Не помня и аз вече. :: Късно видях, че има тема специално за такива въпроси.

Редактирано от qnkov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, търся един фим който съм гледала преди около 8 години, мисля че по Hallmark (но не съм сигурна). Филмът съчетава няколко историй, действието се развива 1800-1900г. и това което си спомням от него е, че в една от историйте бяха намерили нещо като черна топка, или голямо черно яйце което започваше да свети понякога.Беше в някакво семейство, което пък го продаде в някакъв антикварен магазинслед като изгубиха парите си ( мисля че това "яйце" носеше нещастие на човека който го притежава). След това в друга част от филма един доста пълничък професор се влюби в някакво момиче и беше открил някаква формула или нещо подобно та когато си пожелае човек нещо то се сбъдва (ама буквално!) И професора си пожела да загуби от теглото си, но вмсто да отслабне, започна да се издига малко по малко във въздуха и да губи гравитация.Друга от историите във филма е за човек който успя да спре времето. Мисля че главната роля е на жена, която ги изледваше всички тези феномени а филма май се води нещо като мистерия-приключенски!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, търся един фим който съм гледала преди около 8 години, мисля че по Hallmark (но не съм сигурна). Филмът съчетава няколко историй, действието се развива 1800-1900г. и това което си спомням от него е, че в една от историйте бяха намерили нещо като черна топка, или голямо черно яйце което започваше да свети понякога.Беше в някакво семейство, което пък го продаде в някакъв антикварен магазинслед като изгубиха парите си ( мисля че това "яйце" носеше нещастие на човека който го притежава). След това в друга част от филма един доста пълничък професор се влюби в някакво момиче и беше открил някаква формула или нещо подобно та когато си пожелае човек нещо то се сбъдва (ама буквално!) И професора си пожела да загуби от теглото си, но вмсто да отслабне, започна да се издига малко по малко във въздуха и да губи гравитация.Друга от историите във филма е за човек който успя да спре времето. Мисля че главната роля е на жена, която ги изледваше всички тези феномени а филма май се води нещо като мистерия-приключенски!

The Infinite Worlds of H. G. Wells (2001)

Има го в замунда :)

Здравейте хора.Търся един доста стар филм май беше около 90-те не си спомням точно.На български филмът се превеждаше като "Несъвършен" по тв-то съм го гледал и се разказваше за един дето беше влюбен в едно момиче и заради нея го изхвърлиха от отбора по тенис само я зяпаше.Неговите приятели решиха да го вкарат в женския тенис отбор за да е при нея и се обличаше като жена след което заживя заедно с момичето дето си пада като жена.Спомням си и още от него но стана дълго.Много моля ако някой го намери да каже.Благодаря лек ден. :)

Nobody's Perfect (1990)

Също го има

Редактирано от ZeroTolerance (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

The Infinite Worlds of H. G. Wells (2001)

Има го в замунда :)

Много благодаря!!!!

Редактирано от Jeni (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От доста време се чудя как се казваше този филм, но не мога да се сетя. Филма е руски, разказва се за времето след падането на комунизма. Главните героини са няколко възрастни жени (четири мисля), които по времето на соца са били певици и мечтата им е била да пеят в Болшой театър (или някоя друга голяма руска сцена, не помня точно). След падането на комунизма те се занимават с различни неща. В един момент една от тях става жертва на мафията, която и взима апартамента с някакъв измислен договор. Останалите решават да и помогнат. Ключов спомен ми е останал, че една от жените притежаваше автомобил, правен за някой от комунистическите лидери, който автомобил можеше да се придвижва по железопътните релси, та дори и в един момент се оказа че става на мини подводница. В крайна сметка те успяха да върнат апартамента на приятелката си, а междувременно спечелиха голяма печалба от игра на рулетка. Мисля че дори стана така, че отново пяха пред публика по някакъв повод. Както се вижда доста подробности, както и последователността на действието ми бяга. Но ще се радвам ако някой се сети как се казва този филм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам картинка с една котка увита в найлон, може и той да е. Мерси. :)

Редактирано от qnkov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търся стара анимация. Ето това помня от нея: Разправя се за кучета. Едно от кученцатата (бяло на цвят) е загубило майка си и той е някакъв пакостник, накрая вижда някакво женско куче мръсно да се влачи по една река и му помага. Облизва го и вижда, че цялото става бяло като него и накрая се оказва, че това е майка му. Но не след дълго тя умира или беше убита от други кучета май и някакви такива. Анимацията е под 2000 година със сигурност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, опитвам се да намеря един филм (фантастика), който гледах преди 4-5 години. Фабулата беше нещо подобно: действието се развива в бъдещето, хората почти не излизат от домовете си, но пък за сметка на това имат собствени роботи и чрез тях усещат и виждат всичко в реалния свят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

опитвам се да намеря един филм (фантастика), който гледах преди 4-5 години. Фабулата беше нещо подобно: действието се развива в бъдещето, хората почти не излизат от домовете си, но пък за сметка на това имат собствени роботи и чрез тях усещат и виждат всичко в реалния свят.

Surogates с Брус Уилис http://www.imdb.com/title/tt0986263/ Само че е от 2009 :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Surogates с Брус Уилис http://www.imdb.com/title/tt0986263/ Само че е от 2009 :)

Благодаря много , че ми помогна ... От кога се мъчим да го намерим ... Мерси пак приятен Уикенд !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търся един филм, даван по телевизията около 2000г. Разказва се за една жена, която най-вероятно се развежда с мъжа си и иска да му го върне. Семейството е богато и той май е бил колекционер, на картини. Тя намира 3 или 4 по-млади момичета, с които правят план да откраднат една от най-ценните му вещи - някаква картина, но не в рамка, а завита. Самата кражба прилича на кражбата от "Клопка". На бившата съпруга не й трябва картина, а по-скоро иска да му отмъсти и да си подсигури бъдещето. Накрая момичетата остават заедно, а бившата съпруга облечена с бял костюм тика количка на осиновеното от нея дете. Актрисата е от смесен произход. Не съм го гледала, ама го търся по разказ. :) Много се надявам, някой да има идея, за какво говоря. :D

Редактирано от Ръчна (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Преди много години гледах един филм по тв, от тогава не съм го хващал отново, та в него се разказваше за някакви крадци и едно дете. Крадците искаха да отвлекат бабата на детето, да я превърнат в злато (или тя си беше от злато, не помня точно, май имаше някаква такава сила, не си спомням) и да я претопя, но момчето успява да я спаси. Само това помня, малко е, но дано някой да знае как се казва този филм, беше наистина много интересен. А до колкото си спомням, май имаше и нещо, група деца отивам в помпената на града и там има нещо като басейн, в който се събира водата за града и едно от децата пада във водата. Нещо такова мисля, е беше. Това може и да е от друг филм, но ако се сетите и за него, кажете го. :) Много благодаря :) !!!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...