Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

stamen_994

Препоръчан отговор

Здравейте, хубаво е, че има такива теми. Отскоро се замислих за един филм трилър - мисля новозеландси беше за един автомобил Ягуар, Това което помня, е горе-долу следното: Мъж качи на стоп едно момиче в дъжд, на отдалечен път, пътувайки към дома си. През цялото време я гледаше в огледалото колко е мокра. Тя също го гледаше в огледалото. После тя слезе и изчезна в тъмнината. Мъжът се прибра у тях и заключи колата. На следващия ден се опита да я отключи, но ключалките не поддаваха. Жена му /или приятелка ли там каквато му беше/ нещо му показа от вестника, че някакво момиче е изчезнало и той онемя, защото я беше возил предишната вечер. Оказа се, че момичето е починало, колата е била нейна и отказваше да се отключи. Когато я отвориха, задната седалка се оказа мокра. Това помня от филма, Мисля, че го гледах в началото на 90-те.

Редактирано от Хулиганка (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравейте търся две филмчета който сам гледал много отдавна но не мога да ги намеря и не им знам имената :D. 1-ят: давали са го по диема преди доста време . Може би е от 95 - 98 год. разказва се за едно момче на 15 -16 год което тренира карате и заминават със сестра му при чичо им , който дължи пари на мафиоти и малкият започва да го защитава като пребива мафиотите . Друго нещо което си спомням е името на чичо то във филма : Боб . 2-ят: пак е със същият актьор само че вече малко по голям. Сюжетът е за два смъртоносни пръстена който не биват да бъдат събирани защото този който ги притежава става непобедим . И така този малкия каратист ( :D ) започва да се бие със тоя дето иска да събере пръстените Това е ако някой може да помага ;]

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте и от мен :) и аз търся един филм който съм го гледал много отдавна и съм забравил как се казваше :( Помня само, че се разказваше за мъж (предполагам беше американец),който беше в арабска или африканска държава но това няма голямо значение защото по-важното е че във въпросната държава имаше гражданска война или беше с комунистическо управление и не можеше да е напусне легално. Така той реши да я напусне като влезе в сандък за колети или за оръжие не си спомням много добре на който имаше нарисуван орел и на окото му имаше тайник през който гледаше на вън. Друг бегъл спомен е как той стоеше вътре в сандъка на летището а беше ужасна жега(нещо от сорта +50) и той едва издържаше

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Привет! И аз цял ден се лутам да си спомня името на един англисйки сериал, комедиен. Дано някой го е гледал от вас и ми помогне, че много се измъчих... Та, ставаше въпрос за един млад средностатистически англичанин, един много сух и малко смотан дори, който щеше да се жени и отиваше в бъдещите сватове на гости... ставаха куп глупости в къщата преди сватбата, но за жалост на БГ имаше само сезон 1. Мисля че се казваше "Клонинг", но не мога да го намеря така, а беше някаква единична дума

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен :) .Търся едно филмче...тип кунг-фу екшън само,че е доста стар.Гледал съм го през '90 години на видео касета,и превода на заглавието беше нещо като ''петте нокътя на дракона'' или ''петте стила на дракона'',от този сорт.Проблема е че не мога да го намеря никъде.Спомням си също че се разправяше за някакви книги мисля че бяха пет,и единият искаше да притежава и петте или нещо подобно. Благодаря ви предварително :) :) :);) ;) ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Едно момче отива на лунапарк, застава до едина машина- гадател и си пожерава да стане голям. На другия ден се събужда пораснал. Тогава започна да работи във фирма, в която измисляше детски игри. Една жена се влюби в него, но след това той беше открит от малкия си приятел. Приятелят му каза, че лунапарка отново е в града и го накара да отиде и да си пожелае да стане отново малък.

Последната сцена от филма е как жената го закарва с кола до тях, той слиза от колата и на път за вкъщи се превръща отново в малко момче и костюмът, в който е облечен му става голям. Някой сеща ли се как се казва филмът?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Филмът се казва " Големия" (1988 г.) с Том Ханкс

http://trailerx.com/film/golemiqt.html (трейлър )

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Търся един филм,който не му знам англйиското име,знам му българското,но то реално не отговаря на англйиското.Филмът на български се казваше "В чуждо тяло" или "В друго тяло".Има един с това име,който открих,но не е той.Филмът е жанр фантастика и ужаси. Става дума за едно малко градче,където в началото на филма вали дъжд,но не нормален дъжд.Най вероятно заразен.След дъжда хората си беряха някакви цветя които,обаче са напоени с тоя заразния дъжд и от там се заразяват.Понеже спомените са ми много бледи , слаби и мътни,това последното не съм сигурен дали е точно така понеже филма има две версий,едната е от 80-тте и другата е от 90-тте ако не се лъжа.Възможно е да ги омеся малко.Помня че военните тайно през ноща изваждаха едни яйца и ги товареха на камиони,след което ги разпределяха за всяка държава по цялата Земя.Основната зараза ставаше като хората трябваше да спят,под леглото се поставя яйце от което излизаха нещо като бели дълги тънки червеи или по скоро глисти.Те проникват през носа и устата и копират цялото тяло.На съседното легло моментално се появява копие,клонинг,а оригинала ставаше на пихтия и просто го събираха в черни торби за смет и на боклука.И когато усетеха някой който не е от техните,който още е човек започваха да го сочат с пръст и ревяха и пищяха много силно като свине и останалите тръгваха след него да го гонят да го хванат да го сложат да спи за да го трансформират като тях,мисля че бяха някакви извънземни.Филма за съжаление завършва лошо и мистериозно.Оцелелите бяха едно младо момиче и гажето и,които междо другото накрая успяха да се качат в един хеликоптер мисля че беше и ако не ме лъжи паметта Апач АH-64 какъвто e на снимката ми или VH-1,и с него онищожиха цялата база на вече заразените военни плюс яйцата им и избягаха в друг град там някъде свършваше филма. Ако някой го знае и го помни да пише веднага.Най-малкото което ми трябва е линк или английското име.Търся и старата и новата версия.Филма е американски естественно.Не знам актьори нито режисьора на филма кой е. БЛАГОДАРЯ предварително!

Редактирано от boby_666 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Търся един филм,който не му знам англйиското име,знам му българското,но то реално не отговаря на англйиското.Филмът на български се казваше "В чуждо тяло" или "В друго тяло".Има един с това име,който открих,но не е той.Филмът е жанр фантастика и ужаси.

Става дума за едно малко градче,където в началото на филма вали дъжд,но не нормален дъжд.Най вероятно заразен.След дъжда хората си беряха някакви цветя които,обаче са напоени с тоя заразния дъжд и от там се заразяват.Понеже спомените са ми много бледи , слаби и мътни,това последното не съм сигурен дали е точно така понеже филма има две версий,едната е от 80-тте и другата е от 90-тте ако не се лъжа.Възможно е да ги омеся малко.Помня че военните тайно през ноща изваждаха едни яйца и ги товареха на камиони,след което ги разпределяха за всяка държава по цялата Земя.Основната зараза ставаше като хората трябваше да спят,под леглото се поставя яйце от което излизаха нещо като бели дълги тънки червеи или по скоро глисти.Те проникват през носа и устата и копират цялото тяло.На съседното легло моментално се появява копие,клонинг,а оригинала ставаше на пихтия и просто го събираха в черни торби за смет и на боклука.И когато усетеха някой който не е от техните,който още е човек започваха да го сочат с пръст и ревяха и пищяха много силно като свине и останалите тръгваха след него да го гонят да го хванат да го сложат да спи за да го трансформират като тях,мисля че бяха някакви извънземни.Филма за съжаление завършва лошо и мистериозно.Оцелелите бяха едно младо момиче и гажето и,които междо другото накрая успяха да се качат в един хеликоптер мисля че беше и ако не ме лъжи паметта Апач АH-64 какъвто e на снимката ми или VH-1,и с него онищожиха цялата база на вече заразените военни плюс яйцата им и избягаха в друг град там някъде свършваше филма.

Ако някой го знае и го помни да пише веднага.Най-малкото което ми трябва е линк или английското име.Търся и старата и новата версия.Филма е американски естественно.Не знам актьори нито режисьора на филма кой е.

БЛАГОДАРЯ предварително!

Този http://www.imdb.com/title/tt0077745/ или този http://www.imdb.com/title/tt0106452/

първата версия на филма http://www.imdb.com/title/tt0049366/?ref_=fn_al_tt_1 и последната http://www.imdb.com/title/tt0427392/

Редактирано от spielberg (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да това е филма!Много ти благодаря!!!И един последен въпрос надявам се,колко са общо версиите на този филм ако знаеш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да това е филма!Много ти благодаря!!!И един последен въпрос надявам се,колко са общо версиите на този филм ако знаеш?

тези четирите, другите са някакви пародии предимно ето списък от уикипедия след първия от 56 година.

Invasion of the Body Snatchers (1978 remake starring Donald Sutherland)

Invasion of the Brain Snatchers (parody) (1980 parody on Saturday Night Live Season 5 Episode 17, starring Strother Martin and Bill Murray)

Strange Invaders (1983 movie parody)

Invasion of the Bunny Snatchers (1992 parody, cartoon short)

Body Snatchers (1993 movie remake)

Invasion of the Body Squeezers (1998 parody, part of the Goosebumps book series)

The Faculty (1998 movie parody)

Buffy the Vampire Slayer 1998 episode Bad Eggs in season two uses similar elements.

Invasion (2005) ABC-TV series explored similar themes.

The Invasion (2007 movie remake)

Invasion of the Pod People (2007 direct-to-DVD adaptation)

Редактирано от spielberg (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново. Търся един филм,става дума за превозни средства по-точно камиони които се оправляват от извънземни,смисъл абе извънземните взимат контрол над всички превозни средства най-вече тирове,имаше и една джипка военна със статична картечница тип 50cal.Действието се развиваше на една бензиностанция до колкото си спомням.Филма е фантастика повече и екшън.Основно само това си спомням най-вече.Моля някой да ми го намери ако го знае и естественно да пише веднага. :) Благодаря отново предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново.

Търся един филм,става дума за превозни средства по-точно камиони които се оправляват от извънземни,смисъл абе извънземните взимат контрол над всички превозни средства най-вече тирове,имаше и една джипка военна със статична картечница тип 50cal.Действието се развиваше на една бензиностанция до колкото си спомням.Филма е фантастика повече и екшън.Основно само това си спомням най-вече.Моля някой да ми го намери ако го знае и естественно да пише веднага. :)

Благодаря отново предварително!

http://www.imdb.com/title/tt0091499/ Maximum Overdrive (1986)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти отново!А случайно да знаеш и този филм мисля че пак е на Стивън Кинг.Там ставаше дума за някакъв писател,имаше едни много гадни чудовища и много на брой.Единствената сцена която най-така си спомням силно е значи имаше една стена ама приличаше на разтворена книга и написано нещо редове се виждаха.Изведнъж започна да се саморазкъсва сама от вътре на вън и започна да духа силно от вътре само, дето това отвътре е всъщност отвън.И от другата страна започна да се чува отвратителен грохот,рамжене, писъци.Помня,че от другата страна имаше отвес надолу пропаст и някъкви адски твари лазеха на горе към отвора и беше едно мрачно такова.Имаше някакъв човек който викаше на един друг "Махай се , бягай от тука,те идват!"На края на филма си спомням някакъв си човек пътуваше във влак с книга в рацете,беше замислен,умислен и изведна се побърка май мисля че имаше нешто такова едва едва си спомням,спомените са ми много бледи,възможно е да си доизмислям без да искам.Ако го знаеш прати ми линк.Забравих да добавя , че е фантастика ужаси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте ! Търся един стар филм от порядъка на 1990 - 2000 г. Една време го излъчваха по Диема. Разправя се за създаването на робот, който да е полезен с домакинската работа и развлечение на семейството. Прототип на този робот е купен от семейство при което той дава дефект и започва да убива. Спомням си, че в него беше вграден пистолет с топчета, и той го напълни със съчми, опита се да убие момчето, докато си играеха, но уцели отражението му в огледалото, защото си мислеше, че е самото момче. Фирмата си го прибра с един автобус, но по пътя той преобърна автобуса и избяга. Мисля, че започна да преследва семейството за да ги убие, но момчето го довърши случката беше вечерно време. Майче сами филм завършваше как едното му (останало) око започва пак да свети или обратното. Надявам се, че някой знае как се казва филма, ще съм ви много благодарен ако ми кажете !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте пак. Търся един филм който е ужас само че не му знам името само са ми го разказвали малко от началото.Започва със четирима души 2 момчета и 2 момичета,компания са тръгнали на ваканция явно.Карат кола през второстепенен път и стигат до бензиностанция,но я подминават,но по нататък някаде им се разваля колата , мисля че беше нещо с гумата не съм сигурен и тогава двете момчета или цялата група не си спомням , решават да се върнат до бензиностанцията като я таркалят до там на таркаляне.Обаче като стигат виждат , че бензиностанцията е зловещо,мъртвешки пуста.Започват да търсят някой да им обърне внимание за помощ.Решават да разгледат по обстойно и влизат вътре в бензиностанцията,но и там няма никой само някъкви странни безжизнени кукли и манекени.Тогава един от групата забелязва нещо скимтящо обвито в черен плат като наметало , и решава да провери какво е, когато се приближава почти на сантиметър това нещо се обарнало ряско исхилвайки се гадно и зловещо , имало лице на череп , смисал без лице просто череп.И тогава започнало всичко да се тресе и друса на около , куклите и манекените които стоели безжизнено оживели и започнали да се друсат и тресат и да се мърдат зловещо и да издават някъкви звуци.А острите инструменти закачени за продаване на стилажите започнали да се откачати и да се забиват наоколо и в групата която била там.Общо взето явно са били хванати в капан. До този момент са ми го разказвали филма незнам името му нито актьори,нито режисьор само знам че е ужас и че е или американски или скандинавски филм от 80-те,стар е.Моля някой ако го знае и го е гледал да ми каже името му или да ми даде линк към IMDb ,търся го от много много отдавна. Благодаря предварително пак!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имаше един филм който са го давали по hallmark старичък е ставаше въпрос за едно момче което нз от  къде се появи един го закара при дявола да сключат сделка.Като я сключиха къщатата му се преобрази стана по модерна той стана много известен изведнъж цъфна пред него едно червено ферари .. накрая момито което той харесваше се оказа че също е сключило сделка с дявола за да е по красива и популярна но успяха някак си да прекратят сделката.

много ще съм ви благодарна някой ако се сети как се кава 

Сетх се за още няколко филмчета: 1 едно момче намери някъв пръстен но тоя пръстен като си го сложи на ръката и не искаше да се махне беше пръстен за могущество и го искаха лошите и само тва помня

2 имаше един в които в началото имаше момченце което живееше само с майка си защото бащата беше военен и все беше на път и нещо щяха да се местят но на тавана момченцето не помня кво точно откри ама книга или нещо като портал чрез които влезна  в някъв друг  приказен свят имаше там един магьосник дето е с тея дългите шапки като на дъмбалдор от хари потър имаше също и едно говорещо кенгуру което беше много нахакано и лудо и нататък не помня 3 в тоя филм едно семейство се местеше отиваха да живеят в един доста голям замък бяха родители с г/д 16 годишно момиче и по малко момче .. момичето хич не искаше да се мести и се оказа че още от първата вечер се случваха странни работи  родителите си мислеха че момичето ги прави тея неща нарочно но всъщност замъка го обитаваше призрака на мъжа който е живял там преди.. с времето момичето и мъжа станаха приятели беще такова че той не можеше да си тръгне защото още не беше преживял любовта си към няква жена помня че в една от стаите пред камината имаше петно кръв на килима което така и така не можеше да се махне а точно както е камината отстрани бяха секции с книги и тва цялото беше таен вход към едни коридори които водеха до мястото където седеше призрака с една птица мисля че гарван 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

търся заглавието на един филм стар черно бял филм, в който на един беден човек му дадоха един чек за един милион долара, и навсякъде го хранеха и обличаха по магазини и ресторанти безплатно защото всички го мислеха за голяма клечка.. Мн хубав известен стар филм много поучителен.. 

Благодаря

Редактирано от Ivaylo Velikov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Имаше един много интересен филм, когато бях малко го мернах.

Разказваше се за  мъж и жена, които се обичаха, и двамата лекари. Заминаха на мисия в Африка, за да лекуват болни африканци. За съжаление, той беше ранен и за да бъде спасен му беше нужен хеликоптер. Такъв имаше бащата на жената (той не одобряваше връзката им) и той й постави условие: за да даде хеликоптера, дъщеря му трябва да се откаже от ранения. Жената приема и любимият й е спасен, но тя го оставя.

Годините минават и той има друга приятелка. но за съжаление, първата му любов заболява от някаква болест, по каквито той е специалист.

Моля ви помогнете!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,искам да попитам има ли филм направен за разстрела на децата в Ястребино19 декември 1943 година?Ако някой знае нека да каже как се казва филма и евентуално линк към него?В нета има много писано,има кника на учителката написана за децата,но никъде не открих филм.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте търся един коледен филм обаче не се сещам за заглавието. Разправя се за една сервитьорка на която гаджето е бандит и тя се съгласява да свидетелства срещу него в съда и за да я скрият преди процеса, полицаят който я пази я води при родителите си и ...? Моля помагайте.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Hello.

Търся едно подобие на хорър. Значи спомням си, че някаква група младежи се опитваха да минават през някаква пътека, която е близко до едно училище. На вътре живеел някакъв, дето май убиваше хора. Те влязоха, май подпалиха къщата му и някакви такива. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...