Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся един филм, но не му знам името.

Featured Replies

Това не е точно темата, която ми трябва но ще питам тук. Дано не се сърдите.

Така, търся си The Crush с Алиса Сълвърстоун от 1993. Има го на едно място, но нямам субтитри. Много ще се радвам ако се намери със субтитри.

Благодаря!

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 479,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Здравейте на всчки! От много дълго време търся един сръбски филм,даваха го по БТВ  но не го хванах от самото начало и не зная името му,но просто бе6е уникална смешна комедия и ми се иска пак да го изгледам. Единствено от филма си спомням че един от героите падна върху една външна тоалетна и съшто искарваха едно много старо бебе инвалид с леглото на двора,а тя си праве6е кушии с едно протмоне вързано с корда,когато някои го намереше и се наведеше тя го дърпаше. Това горе долу си спомням,ако някои се сети кой е филма много ще съм благодарен.

Здравейте на всчки! От много дълго време търся един сръбски филм,даваха го по БТВ  но не го хванах от самото начало и не зная името му,но просто бе6е уникална смешна комедия и ми се иска пак да го изгледам. Единствено от филма си спомням че един от героите падна върху една външна тоалетна и съшто искарваха едно много старо бебе инвалид с леглото на двора,а тя си праве6е кушии с едно протмоне вързано с корда,когато някои го намереше и се наведеше тя го дърпаше. Това горе долу си спомням,ако някои се сети кой е филма много ще съм благодарен.

Аз пък търся една комедия, предполагам е 2010г. Главният герой се казва Рохан или нещо близко до това, филма започва като го дават гол с едно листо или нещо си... само на един плаж с няколко мацки и с едната ръка пече риба на някакво барбекю а с другата играе тенис.. с топче във въздух :) подава топчето с хилка на мацките и те връщат. После някакви военни го търсят за някаква работа да хване или да убие някакъв си.. важен човек, нещо като Осама Бен Ладен :) Интересното е, че никой не може да го застреля или нешо друго.. някакъв много здрав.

Стрелят го в главата, а ония хваща куршумите със зъби. Стреля някакви араби ли... знам ли. Не на английски езика. Едни с чалми.

Търсеше си работа в един магазин за техника и каза на ония от магазина, че всъщност много иска да стане фризьор. И ония.. не му даде работата, за да може да стане фризьор и му показа един салон отсреща. Там работеше една готина мацка и той ѝ каза, че иска да започне, а тя, че няма работа и няма с какво да му плати, ако започне. Та той предложи да работи без пари. Да събира косата от земята :)

Прави лицеви опори с една ръка, с един пръст, без ръце...

Не мога и не мога да се сетя как се казваше тази комедия... После искаше да се ожени за тази от салона, но после разбра, че била сестра на този дето са му възложили да убие. Абе много яка комедия...

Здравейте,търся филма Херкулес в лабиринта на Минотавъра (Hercules in the maze of the minotaur). Давали са го преди време по Диема и то с БГ аудио,но не мога да го открия никъде в нета. Някой може ли да ми даде малко помощ и да каже от къде да си го сваля? Благодаря ви предварително. :)

Добър ден на всички... Ще съм ви изключително благодарен ако ми помогнете с намирането на една стара анимация.. Ставаше въпрос за мулан ( не съм мн сигурен),която отиваше до хималаите за да събуди спящ дракон който да разтопи .. някакви си ледове.. Др което си спомням е че амулет yin yang беше намесен в цялата история .. Благодаря ви предварително И др което търся е " мисията невъзможна" - търся го от години : Ставаше въпрос за едно зомби с мн дълги нокти... спомням ис 2 сцени от филма.. едната е как на улицата имаше някакво стълбище което слизаше в земята и как един полицай слезе по него , и беше убит от зомбито... др сцена е как един мн голям Рус мъж в един апартамент с много хора уби зомбито с една брадва ,като му я заби в главата !! : Д:Д: дано случайно някой се сети : Д

Ми то си има филм "Мулан" ако не се лъжа :) и съм го гледал успех :P

Здравейте! Извинявам се, ако съм объркал раздела. Така. Търся един филм, който бях гледам преди 3-4 години, не знам как се казва. Спомням си, че главния герой беше млад (25 г. горе-долу) и спечели много пари от залагане на състезание. После предложи брак на приятелката си и минути след това припадна. Оказа се, че е тежко болен и му остават няколко месеца живот.. Той остави всичките си пари на приятелката си и замина на остров, май, на който имаше клиника само с хора болни от неизлечими болести. Невероятен филм.. Търся го няколко дни вече. Така и не попаднах на него. Ако някои можеда ми помогне, ще съм му много благодарен. :)

Здравейте! Извинявам се, ако съм объркал раздела. Така. Търся един филм, който бях гледам преди 3-4 години, не знам как се казва. Спомням си, че главния герой беше млад (25 г. горе-долу) и спечели много пари от залагане на състезание. После предложи брак на приятелката си и минути след това припадна. Оказа се, че е тежко болен и му остават няколко месеца живот.. Той остави всичките си пари на приятелката си и замина на остров, май, на който имаше клиника само с хора болни от неизлечими болести. Невероятен филм.. Търся го няколко дни вече. Така и не попаднах на него. Ако някои можеда ми помогне, ще съм му много благодарен. :)

Аз лично не съм гледал такъв подобен филм, но защо ти се гледа този филм като преди 2 - 3 години вие сте гледали филма, има много по интересни филми ама все пак вие си знаете, ама аз лични не мога да ви помогна, ама ако кажите какъв е бил филма? 

1. Екшън?

2. Комеди?

3. Фантастика?

4. Драма?

5. Музикален?

6. Еротика?

Аз се сещам за един филм където главния герой е DJ, който оглушава и отива на някакъв малък остров, където се запознава с глухоняма. За други подробности не се сещам нито и точното име, но ако е това което търсиш може да питам един приятел за името.

Защото не успях да го догледам.. Филма е невероятен и те кара да се замислиш за здравето си. Драма или Индийски, мисля,че беше. А филма с ДЖ съм го гледал. :)

Става дума за един филм който го гледах пред няколко години. Сюжета е свързан с живота на един състезател  на мотори и приятелите му.

Филма започва с затваряне на път в малко селце с цел тестване на мотора полиция и т.н. филма е интересен. Една от култовите реплики е "фуджи мото - фуджи майна".

Предварително благодаря.

Хмм...имаше един филм на име Torque / Ускорение (2004), но не съм сигурен дали точно него търсиш...

Не съм сигурен но филма е преди 2000 г. Главния герои на Ускорение прилича на него.

Търся филм, който даваха преди 6-7 год. по Hallmark - една жена(руса) крадеше дрехи от големи маркети, режеше етикети, разглабяше устройствата, имаше и дъщеря, която беше негърка и с някво бабе се хванаха трите и заминаха нанякъде, само това помня.

Търся и една анимация, която даваха по нова тв, с една котка, която беше готвач в ресторант, нещо ми се върти много "Гулаш", ама не знам къде е споменавано във сериалчето.

Търся един филм, който гледах доста отдавна по телевизията. В него участва Антонио Бандерас. Помня единствено, че той отиваше в един стриптийз бар и там всичко живо се превръщаше във вампири, само той, и още 2-3-ма не бяха вампири. Докато избягаха от бара избиха много нещо и после май взривиха бара, но не съм сигурен (много одавна съм го гледал). Търся тоя филм от толкова много време  :baseball4: ... ако някой се сеща ще съм му много благодарен  :)

Редактирано от Gunnera (преглед на промените)

http://www.imdb.com/title/tt0116367/

Ама бъркаш, няма Бандерас тука, Джордж Клуни прилича малко на него на млади години.

Аз се сещам за един филм където главния герой е DJ, който оглушава и отива на някакъв малък остров, където се запознава с глухоняма. За други подробности не се сещам нито и точното име, но ако е това което търсиш може да питам един приятел за името.

А относно теб, главния герой не отива на малък остров, той там си живее. Филма се казва Its all gone Pete Tong и противно на всеобщото мнение, не е по действителен случай, а спада към жанр наречен mockumentary.

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

http://www.imdb.com/title/tt0116367/

Ама бъркаш, няма Бандерас тука, Джордж Клуни прилича малко на него на млади години.

Сега го тегля да видя какво представлява, но си спомням точно Антонио Бандерас. (дано да бъркам, защото филма е много добър)  :D 

Това е филма! Много ти благодаря, Silvering!  :go ahead:  :party4:

Редактирано от Gunnera (преглед на промените)

Здравейте, присетих се за един старичък филм, някъде от 1995-та може би, +/- 2-3 годинки. Разказва се се, как на един капитан от US армията му поверяват подводница, пред разпадане, дизелова. Трябва да проведе учение като се изправи с/у най-добрата и модерна такава на разположение. За капак му дават и най-откаченият екипаж, който можете да си представите. Капитана имаше татуирано нещо на оная си работа, всички говореха за това. Когато има трябваше 'more speed", механика сипа уиски в дизеловото гориво. Когато се потапяха пъна едно въженце м/у 2-те стени и вика "гледайте сега как ни сплесква водата". Тоя на сонара успя да познае падане на 25 цента, докато другата подводница беше над тях. Заглавието беше нещо от рода на Sea Wolfs, Морски вълци, но не успявам да открия нищо, за това мисля, че може да съм в грешна насока с името... Благодаря предварително!

Здравейте,

присетих се за един старичък филм, някъде от 1995-та може би, +/- 2-3 годинки.

Разказва се се, как на един капитан от US армията му поверяват подводница, пред разпадане, дизелова. Трябва да проведе учение като се изправи с/у най-добрата и модерна такава на разположение. За капак му дават и най-откаченият екипаж, който можете да си представите.

Капитана имаше татуирано нещо на оная си работа, всички говореха за това. Когато има трябваше 'more speed", механика сипа уиски в дизеловото гориво. Когато се потапяха пъна едно въженце м/у 2-те стени и вика "гледайте сега как ни сплесква водата". Тоя на сонара успя да познае падане на 25 цента, докато другата подводница беше над тях.

Заглавието беше нещо от рода на Sea Wolfs, Морски вълци, но не успявам да открия нищо, за това мисля, че може да съм в грешна насока с името...

Благодаря предварително!

http://www.imdb.com/title/tt0116130/

Tова е твоя филм Джо.

Опа, намерих си го, наистина съм бъркал името, на български май го превеждат така, но на английски е Down Periscope (1996).

http://www.imdb.com/title/tt0116130/

Tова е твоя филм Джо.

Абсолютно същия! Мерси много!
На български е Морски трепачи.
Вече го изгледах. Благодаря ти!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.