Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой Win 7 е най-добър за игри?

Featured Replies

Кико е прав ,че за нови игри си требе 10 :) .Инак ако ще се играят игри само на DX9  то 7 pro или home premium ,задължително MSDN версия и никакви упдейти.Аз ползвах тази ОС 3-4 години безпроблемно ,не знам за какви бъгове ми говорят тука :) .

преди 1 час, NBS 9322 написа:

7 Ultimate 32b

преди 3 минути, Иво Димов написа:

7 pro или home premium

бисере тва са орязани версии за хората които нямат кинти да си вземат   лицензиран ultimate.

Дебиле разбрахме ,че и на хабер си нямаш .Обикновен домашен потребител няма как да усети разликата във различните версии :) .

току-що, Yvan Sergeev написа:

тва са орязани версии за хората които нямат кинти да си вземат   лицензиран ultimate

общоизвестна тайна е, че може да си го вземат и без кинти:lol6:

току-що, дръндю написа:

общоизвестна тайна е, че може да си го вземат и без кинти:lol6:

по белите държави не стоят баш така нещата .

току-що, Yvan Sergeev написа:

по белите държави не стоят баш така нещата .

хъ,хъ,хъ ....ъ-ъ-ъ...та нали от там идат winloader-ите

преди 15 часа, Yvan Sergeev написа:

бисере тва са орязани версии за хората които нямат кинти да си вземат   лицензиран ultimate.

Да бе направо, орязани биле ..... Ти си тоа дет ще казва какви са... и какви не са.

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

То беше за Сергееф :)

преди 4 минути, Иво Димов написа:

То беше за Сергееф :)

Извинявай!, да знаеш за следващия път цитирай, към кой искаш да го кажеш.

Ми под неговия пост е :) .И наистина домашен потребител не  може да усети разликата .Като излезе 7 маса народ я наслагаха Ултимейт 32 битова на машини с 2 гб рам и после гледаха умно като им зацикли ОС.

За DX9  1000 пъти по-добра е XP. Тя и без това си няма ъпдейти ;) 

преди 3 часа, Иво Димов написа:

Ми под неговия пост е :) .И наистина домашен потребител не  може да усети разликата .Като излезе 7 маса народ я наслагаха Ултимейт 32 битова на машини с 2 гб рам и после гледаха умно като им зацикли ОС.

БАШ   така съм и  ми цикли от хард диска докато излизам от играта .

• Автор

Благодаря на всички които дадоха отговор на въпроса ми. Ясно е че ще трябва да инсталирам Win 10 64bit Pro. Само искам да разбера дали има начин да се спре черпенето на информация от Майкрософт. Четох че искат разни регистрации ,иначе Windows не се активирал? Имало сервизи които изпращат инфо на бакграунд без да те питат дали си съгласен. То не че има нещо , защото компа е на дъщеря ми, но все пак е неприятно.

Редактирано от bat zoro (преглед на промените)

Ами може да пробваш ТЕЗИ нещица. Аз лично не съм ги пробвал защото съм със седмица, но съм помагал със тях на приятели (И по-точно: GWX Control Panel - WinPurify). И да видиш ТОВА клипче.

(Човекът който говори в клипа е работил със майкрософт и е програмист така, че знае нещата как стоят със уин 10-ката).

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

преди 16 минути, bat zoro написа:

Благодаря на всички които дадоха отговор на въпроса ми. Ясно е че ще трябва да инсталирам Win 10 64bit Pro. Само искам да разбера дали има начин да се спре черпенето на информация от Майкрософт. Четох че искат разни регистрации ,иначе Windows не се активирал? Имало сервизи които изпращат инфо на бакграунд без да те питат дали си съгласен. То не че има нещо , защото компа е на дъщеря ми, но все пак е неприятно.

И ти си мислиш, че 7 не изпраща информация на Майкрософт? Ами спри интернета, няма да праща нищо. Теми много за това, как се спира изпращането на информация. Разбирам ти да се страхуваш да изпратиш на САЩ информация за антиамериканската си дейност, но какво общо има дъщеря ти с тия неща? Виж, аз всеки ден почти пиша нещо против САЩ, но изобщо не ми пука кой ме следи. Това му е работата и дори да си огранича следенето, пак ще намери начин да го направи, ако сметне, че трябва да го направи!

Далеч съм от мисълта, че 7-цата не изпраща информация дори и минимална да е. Със тези програми се ограничава, но не се спира все пак изпраща "usage" инфо. То нали за това се казва прозорец, майкрософт да те гледат през него хаха.

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)

• Автор
преди 8 часа, Кико написа:

И ти си мислиш, че 7 не изпраща информация на Майкрософт? Ами спри интернета, няма да праща нищо. Теми много за това, как се спира изпращането на информация. Разбирам ти да се страхуваш да изпратиш на САЩ информация за антиамериканската си дейност, но какво общо има дъщеря ти с тия неща? Виж, аз всеки ден почти пиша нещо против САЩ, но изобщо не ми пука кой ме следи. Това му е работата и дори да си огранича следенето, пак ще намери начин да го направи, ако сметне, че трябва да го направи!

Би ли споделил каква информация изпраща Win 7 без знанието на потребителя? Аз съм с win 7 pro закупен с лаптопа ми Леново тинкпад 2015г.

преди 15 часа, Yvan Sergeev написа:

Ми сложи си 7Starter бе, като ти цикли харда. Инсталираш нещо, за което даже не си се поинтересувал, как ще да ти върви, и след това се оплакваш.

преди 11 часа, Yvan Sergeev написа:

Задай ръчно управление на виртуалната памет и фиксирани стойности за размера й.

преди 15 часа, bat zoro написа:

трябва да инсталирам Win 10 64bit Pro. Само искам да разбера дали има начин да се спре черпенето на информация от Майкрософт. Четох че искат разни регистрации ,иначе Windows не се активирал

регистрация се иска, ако ще ползваш техни услуги и за бета тестерите, а не за активация ...ъ-ъ-ъ... има цяла тема за десетката, как се надгражда, активация и т.н
ама ся не ми се търси

пс

важното в случая е да имаш перманентна активация на старата ОС ...ъ-ъ-ъ...ултимейт или про

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.