Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Условията в затворите

Featured Replies

преди 10 минути, zemonti написа:

На мен ми е трудно. Аз не се сещам за човек, вкаран зад решетките у нас по такива причинени последните няколко десетилетия.

Ако някой иска да те вкара в затвора (например защото имаш хубава жена и да се намърда в леглото ти) не си мисли че е много сложно.
Аз навремето в бурната ми младост бях на косъм точно по такава причина. Една постановка и си сготвен, после върви се обяснявай.
Няма да влизам в подробности за да не давам идеи на бъдещи мижатурки, макар че не е сложно човек да се досети.
Като юноша бледен имах катастрофа с мотор. Гаджето с мен със чупен крак. На момента в болницата заяви на дежурния следовател че няма никакви претенции. Сори, вас никой не ви пита! Държавата има претенции, средна телесна повреда втора степен! Сега не знам как е закона в тази си част ама по време на късния соц беше така.
Аве една условна не ми мърдаше ама добре че наблюдаващата следователка ме съжали след настояване на гаджето ми и написа един куп глупости че едва ли не сме карали двамата мотора, тя през кръста ми и двамата носим вина за случая и прекрати делото.

• Отговори 110
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Неумишлен пожар? Тва много разтегливо... Така пише в присъдата ли? Пълни са с бисери наще прокуратури и съдилища.

преди 1 минута, язе написа:

Неумишлен пожар? Тва много разтегливо... Така пише в присъдата ли? Пълни са с бисери наще прокуратури и съдилища.

Лежал съм присъда в Англия,не тук-а ако там си мислиш че понятията са разтегливи жестоко се лъжеш!

преди 2 минути, Вacко написа:

Лежал съм присъда в Англия,не тук-а ако там си мислиш че понятията са разтегливи жестоко се лъжеш!

Навсякъде понятията са разтегливи. Нали трябва едни да лежат, а други не... А кажи сега, какво запали.

преди 34 минути, zemonti написа:

Аре не ми се прави на утрепан!

Айде да сгазиш дете и да умре та ще видим. Майката и бащата на кво ще те направят.

току-що, язе написа:

Навсякъде понятията са разтегливи. Нали трябва едни да лежат, а други не... А кажи сега, какво запали.

Не мисля че си човека на когото трябва да давам обяснения-който трябва знае какво се е случило.(Нищо лично м-у другото.)

преди 1 минута, _Alex&Vanko_ написа:

Айде да сгазиш дете и да умре та ще видим. Майката и бащата на кво ще те направят.

Едва ли-той е "много добър и внимателен човек" и е застрахован от такива неща...

А пък пожар по непредпазливост в детска градина? Мале смъртна присъда.

Доживотна без право на парол.

преди 4 минути, Вacко написа:

Не мисля че си човека на когото трябва да давам обяснения-който трябва знае какво се е случило.(Нищо лично м-у другото.)

Твоя си работа. Аз не съм някой от който да се защитаваш. Но ако искаш да си убедителен, нещата не работят така.

преди 6 минути, _Alex&Vanko_ написа:

А пък пожар по непредпазливост в детска градина? Мале смъртна присъда.

Я да кажеш, как се прави пожар в детската градина, че не се сещам!

И причинителя може да е бил много добър човек и да не е пиел!

Няма значение-застрашиш ли живот,особенно на деца...няма прошка,система

преди 4 минути, язе написа:

Я да кажеш, как се прави пожар в детската градина, че не се сещам!

Имаш Гугъл нали? Можеш и на английски да търсиш.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5876700

преди 1 минута, язе написа:

Твоя си работа. Аз не съм някой от който да се защитаваш. Но ако искаш да си убедителен, нещата не работят така.

Точно това ти казах,хората които трябва да знаят-знаят.Още по-малко пък искам да убеждавам някой непознат.А и не се защитавам-направих грешка,признах си вината и съответно си понесох наказанието.

преди 3 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Имаш Гугъл нали? Можеш и на английски да търсиш.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5876700

Това е непредизвикан пожар. За който също, някой трябва да го отнесе сериозно! Ти ми кажи обаче, как ще предизвикаш пожар в тази градина...

преди 6 минути, Вacко написа:

Точно това ти казах,хората които трябва да знаят-знаят.Още по-малко пък искам да убеждавам някой непознат.А и не се защитавам-направих грешка,признах си вината и съответно си понесох наказанието.

Васко, аз не съм ти съдник. Просто обсъждаме тезата, че в затвора се влиза за "нищо" или за "дреболии"...

Моя житейски опит,показва че този филм е холивудски. Нямам предвид твоя случай.

преди 1 час, Вacко написа:

Знаеш ли аз за какво съм бил в затвора?

Не знам за какво си лежал и не вярвам някога да разбера истината.

преди 57 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Саморазправата е друга тема.

Иначе познавам трима (двамата бегло) които убиха хора с колите си. Никой от тях с ефективна присъда, но с много тежки обезщетения към семействата на загиналите.

преди 1 час, BMW Маниак написа:

Ако някой иска да те вкара в затвора (например защото имаш хубава жена и да се намърда в леглото ти) 

Ааааа! Тази книга съм я чел. После в затвора се срещаш с луд свещенник, който ти дава карта към съкровище...

на 11/21/2016 в 1:49, Кумчо вълчооо написа:

Не са един и два случайте, които бяха отразени и в медии за дадени ефективни присъди по 5 години ефективен затвор на хора за едната псувня или за пригладнял клошар откраднал вафла!

Вече два пъти пишеш тази глупост, аз те цитирам, искайки пример, а ти се правиш на луд.

Би ли да линк към поне една "медия", която да показва тези "факти" за хора с ефективни присъди за една псувня, или една вафла?

Ама не жълта статийка, цитираща клетвите на уж невинно осъдения, или неговия защитник. Те всички се кълнат, че са затворени за нищо. 

на 28 Ноември 2016 г. в 13:20, zemonti написа:

Би ли да линк към поне една "медия", която да показва тези "факти" за хора с ефективни присъди за една псувня, или една вафла?

Кебапчете и айран за 11,44 лв. може ли? http://www.segabg.com/article.php?sid=2014062600019985021

3 месеца ефективен затвор заради кражба на кебапчета и 3 айряна

Безработен крадец от Момчилград ще излежи 3 месеца в затвора, защото е откраднал кюфтета, кебапчета, шарена сол и айрян на обща стойност 11.44 лв. Това става ясно от определение на местния съд, с което е одобрено споразумение с подсъдимия.
Обвинението срещу подсъдимия е за кражба, която представлява опасен рецидив и се наказва със затвор до 10 г., защото вече е бил осъждан и е лежал в затвора за други престъпления. В определението се казва, че на 8 юни крадецът отнел чужди движими вещи - 11 броя кебапчета на стойност 2.64 лв., 4 броя кебапчета, изпечени, на стойност 1.28 лв., 13 броя кюфтета, изпечени, на стойност 4.55 лв., 3 броя айрян "Родопски" в кофички по 300 гр. на стойност 2.04 лв. и 1 брой шарена сол "Елис" в шише 30 гр. на стойност 0.93 лв.
Подсъдимият и защитата му са се споразумели с прокуратурата наказанието да бъде изтърпяно в затвор и то при първоначален строг режим. Разноските по делото, които ще трябва да плати пак осъденият, са за 30 лв.
преди 3 часа, Филипов написа:

Кебапчете и айран за 11,44 лв. може ли?

Много добре знаеш, че не е вкаран зарадя 15-те кебапчета и другите продукти. Това е било черешката на тортата. Пише си - рецидив със стари провинения.

преди 6 часа, zemonti написа:

Много добре знаеш, че не е вкаран зарадя 15-те кебапчета и другите продукти. Това е било черешката на тортата. Пише си - рецидив със стари провинения.

Ей дезертьора писна ми от тъпите ти подмятания-влез,излез и тогава говори!
Много е лесно когато не си бил вътре да плещиш врели-некипели!Ама много!
Ей ти храна мухльо-супер престъпници:
8Bmk2fU.jpg

Пич честно така ми идва да ти разбия каската ако те срещна...заради всички които са минали по тоя път в реалноста,и видиш ли се намерил някакъв мониторен черрвей/дезертьор да държи сметка....

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 8 часа, Филипов написа:

чужди движими вещи

Ех, тая терминология - кебапчето до преди малко лаеше...

преди 8 часа, Филипов написа:

Безработен крадец от Момчилград ще излежи 3 месеца в затвора, защото е откраднал кюфтета, кебапчета, шарена сол и айрян на обща стойност 11.44 лв. Това става ясно от определение на местния съд, с което е одобрено споразумение с подсъдимия.

Прочети  до края за тоз "убавец"https://www.24chasa.bg/Article/4161741

преди 1 минута, zemonti написа:

Аха. Само едно убийство. Другото дребни кражби. Благ човек.

Така е влазят само за вафла:wink12:

преди 9 часа, Вacко написа:

Ей дезертьора писна ми от тъпите ти подмятания-влез,излез и тогава говори!
Много е лесно когато не си бил вътре да плещиш врели-некипели!Ама много!
Ей ти храна мухльо-супер престъпници:
8Bmk2fU.jpg

Пич честно така ми идва да ти разбия каската ако те срещна...заради всички които са минали по тоя път в реалноста,и видиш ли се намерил някакъв мониторен черрвей/дезертьор да държи сметка....

Това, че сте усмихнати ви прави "мухльо-супер престъпници"?!? Каквото и да означава това.

преди 2 минути, zemonti написа:

Това, че сте усмихнати ви прави "мухльо-супер престъпници"?!? Каквото и да означава това.

За без нищо са били вътре:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.