Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Условията в затворите

Featured Replies

преди 9 часа, Вacко написа:

Пич честно така ми идва да ти разбия каската ако те срещна...

От "разбиване на каска" често се умира, което обяснява някои неща за твоя манталитет.

Що така за 15 години в най-различни форуми никой до сега не ме е заплашвал с физическа разправа (неколцина са искали да се сношават с майка ми), а ти "невинният" скачаш. Съвпадение?

• Отговори 110
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако някой иска да разбере какво е в затвора да дойде в Плевен. Ще го срещна с хора, които са били в затвора ( няма значение заради какви провинения са били там). Ще ви опишат много хубава картина.

преди 19 часа, ExaFlop написа:

Ех, тая терминология - кебапчето до преди малко лаеше...

Кучето дали са го овъзмездили? :)

преди 19 часа, Вacко написа:

Пич честно така ми идва да ти разбия каската ако те срещна...заради всички които са минали по тоя път в реалноста,и видиш ли се намерил някакъв мониторен черрвей/дезертьор да държи сметка....

Ти май не разбра, че хора в затворите не влизат случайно. А ако някой е влязъл невинен, трябва да се борим за него и такива случаи да не се повтарят. Но на заслужилите го трябва да им е гадно. Колкото по-тежко престъплението - по-долнопробни условията. За серийни убили хора без жалост и с особена жестокост, за психопати и педофили трябва да има не затвор, а каторга с тежък принудителен физически труд.
Щом е бил невинен - борете се. Смяташ ли обаче, че в перспектива един невинен човек е достатъчен, за да галиш с перце и да го играеш подлога на стотици/хиляди жестоки убийци и педофили?

преди 12 часа, zemonti написа:

Що така за 15 години в най-различни форуми никой до сега не ме е заплашвал с физическа разправа (неколцина са искали да се сношават с майка ми), а ти "невинният" скачаш. Съвпадение?

На теб май живота ти минава във форумите...сега разбирам защо си "много внимателен" и "безгрешен"....

преди 2 часа, simtech написа:

Ти май не разбра, че хора в затворите не влизат случайно.

Боже...ти ли ще ми обясняваш какво разбирам и какво не...:ohmy:

преди 2 минути, Вacко написа:

На теб май живота ти минава във форумите...сега разбирам защо си "много внимателен" и "безгрешен"....

Може и да си прав. Ама през това време успях да мина процедурата и да стана канадски гражданин, направих си три деца, завъртях дребен бизнес, изплатих къща и половина, доведох родителите си в Канада...

Ти до къде стигна? Разбрахме от къде си минал.

преди 2 часа, zemonti написа:

Дотам където желаех и продължавам напред.

преди 58 минути, zemonti написа:

А ти много се хвалиш.  Запри се. Не всички, които не сме станали канадци сме глупаци. Яж си ГМО-то от САЩ и толкова.

преди 1 час, Вacко написа:

Боже...ти ли ще ми обясняваш какво разбирам и какво не...:ohmy:

Тогава покажи, че си разбрал. Добре ли ти се вижда един изверг, отвлякъл и блудствал с детето ти да го настанят в 5 звезден хотел? Или тогава ще искаш да го разкъсат с въжета вързани за коне, които бягат в противоположни посоки?
От теб в темата в момента съм видял само едностранно негодувание, тотално нежелание да обмислиш тая ерес - чуждото мнение и заплахи. Питам те, въпрос с текст ясен ти зададох, моля - отговори.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Ако някой иска да разбере какво е в затвора да дойде в Плевен. Ще го срещна с хора, които са били в затвора ( няма значение заради какви провинения са били там). Ще ви опишат много хубава картина.

Е не се ли уточнихме вече, че работата на затвора не е да предлага хубави картини?

И една молба към пишещите в темата... Нека все пак се придържаме към нея, а тя е за условията в затворите,не за причините предизвикващи посещението им. Затворът е място за излежаване на присъда, а не място за издаване на присъда. Демек, това че там попадат и невинни не е основание за промени в затвора, а за промени на други места...

преди 1 минута, язе написа:

Е не се ли уточнихме вече, че работата на затвора не е да предлага хубави картини?

И една молба към пишещите в темата... Нека все пак се придържаме към нея, а тя е за условията в затворите,не за причините предизвикващи посещението им. Затворът е място за излежаване на присъда, а не място за издаване на присъда. Демек, това че там попадат и невинни не е основание за промени в затвора, а за промени на други места...

Естествено!! Аз това не го оспорвам!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.