Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Yvan Sergeev

Препоръчан отговор

може да споделяте интересни попадения

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Под "интересни попадения" аз лично разбирам по-малко известни работи, ама хайде.

Едни хора, които са ми много високо в очите в последните години. Ранните им неща напомнят Mastodon, като цяло са по-мелодични (обаче не по-малко добри като музиканти).

Говорейки за Mastodon, ето едно нечовешко живо изпълнение:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Matt Pike, човека с юнашките рифове. Групата е задължително слушане за всеки, доближил се до дуум/слъдж/стоунър и подобните им.

Мисля, че е излишно да говоря колко големи са Melvins...

Boris - чудото на Япония...

Редактирано от killchain (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да си поговорим за дет, искате ли?

Immolation - според мен една от най-стабилно стоящите в момента американски групи в този стил.

Някой ако се чуди от къде съм си чопнал сегашния nickname... Безвременни, велики, жалко, че Мартин Кърнс си отиде на млади години, не можах да ги видя на живо...

На тези хора огромна чест им прави, че казаха "стига толкова" и спряха да свирят, преди да успеят да се развалят като много други...

Grave според мен още се държат на ниво, миналата година на живо бяха просто-нямам-думи, успях да ги и снимам.

P.S. Как стана така, че Offspring се оказаха в темата?

Редактирано от killchain (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубава вечер пожелавам на всички, оттеглям се с една хубава наша песен, освен Хиперборейската. : ) 

Редактирано от Mariya Mutafchieva-s (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...