Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

подбран метъл за ценители

Featured Replies

Напоследък бия към Pantera и към Korn, така че...

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 244,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Изпълнението е от концерта им в Пловдив, който е издаден и на блурей.

Алоууууу... It's metal weekend!!!

Mетълите, да не сте у Филибето бре. Аз снощи не бях, но днес и утре няма да има пропуск. Ето да ви покажа кои ще са днес на Main Stage (главната сцена)

И накрая ТИТАНИТЕ!!!

Весело изкарване на всички в Пловдив!! От изброените Odd Crew и Battle beast съм гледала на живо. Като първите ми допадат много, вторите също, но дамата вокал ме обърква малко : ) не знам как се получава подобен глас от женско тяло : ) Вземете си и репелент, за да имате възможност да се съсредоточите в групите : ) Весело отново....

• Автор

на 20.07.2018 г. в 20:10, _crusader_ написа:

Серго, ти ли ми разправяше че тия на живо не ставали?

не съм

но не стават нито на живо нито на запис

не съм фен на  този тип метъл

Mисля че оживях... Нека се ощипя- нищо не усещам.

Хахах. Който не е дошъл да види Джудас, мнооого е изпуснал. Забиха брутално. Жалко за Глен Типтън- чак сега научих за факта че има Паркинсон.

Ееее бая лакти, колена и кво ли не отнесох, но си заслужаваше. Утре, преди да отида пак за 666, ще видя какво съм снимал и ако има нещо смислено може да го постна.

DSC_0028.thumb.JPG.93131ce162428f63689e41b9887a979e.JPGЕто  няколко снимчици. Скромно но от сърце. Само от началото и края, че се набутахме навътре а там снимането беше малко сложно...

DSC_0022.JPG

DSC_0010.JPG

Хммм, очаквах повече от Iron Maiden. Нямаше как да се размина от сравнение с Джудас и то никак не е в полза на девицата. Шоуто наистина грандиозно- светлини, пукотевици, самолети на сцената, мнооого огън, много театър...ама звука! Ах този звук, за който Мейдън са критикувани и от най-върлите си фенове... ами звука явно им е бил последната грижа. Да има нещо там. Джудас те размазват със звук! Направо ти спира дишането. Мейдън размазват с цирк и звука е нещо пожелателно...

Е какво толкова не ти харесва Претенцийо- вчера звук, днеска шоу... не може сичко наведнъж. :)

И за протокола съм длъжен да отбележа, че днес за Мейдън май целия свят се изсипа в Пловдив. Няма къде да стъпиш баце! Печелят народната любов, по всички параграфи! Респект!

Това го намерих в нета, ама да видите сравнението, за какво ставаше въпрос в Пловдив вчера. Реших да не поствам мои снимки, защото в нета има много по- хубави. Даже в страницата на Хилс оф Рок има и добре заснети клипчета, иии... да се добие представа. Разбира се ако някой се интересува, бих могъл да разказвам...

37635824_1930877353630459_87414733132194

crusader, ти си ценител на повече метъл, аз на повече дуум в метъла. Изгледах много видеа на познати от тридневието : ) Изглеждат впечатляващи, само коментарите за кетъринга са негативни, относно цена и пропусквателен режим за вода. Разказвай....

на 24.07.2018 г. в 9:02, Mariya Mutafchieva-s написа:

crusader, ти си ценител на повече метъл, аз на повече дуум в метъла. Изгледах много видеа на познати от тридневието : ) Изглеждат впечатляващи, само коментарите за кетъринга са негативни, относно цена и пропусквателен режим за вода. Разказвай....

За съжаление коментарите са съвсем правилни. Аз не знам на кой идиот изобщо му хрумна идеята, да прави подобно нещо на гребната база. И то при факта, че на 20 метра има огромен стадион, който не се използва за нищо. Не стига това, ами същия стадион има и голям паркинг, който също беше затворен! Е нема толкова българска работа! Да вземем парите пък след нас потоп! Да бяха напръскали за комари поне. Даже Скот Травис отбеляза комарното нашествие в интервю след концерта. Е кой очаквате да дойде догодина, при това положение? Не разбрах защо не може да се внася храна? Ще правиш боклук? Ами то и със бургерите от вътре пак ще го правиш. Както и стана- след последните за вечерта концерти земята не се виждаше от хартии и празни бутилки. Можеш да внесеш само една малка минерална водичка, на която пак някой умник беше исмислил, че трябва да и се маха капачката! Смях! Цените вътре- мин вода малка 3 лева. Бира наливна (пикоч) 4 лева...Абе ден година храни. И не стига това, ами треа се пробутат и банки. Не може да се пазарува кеш, трябва да си вземеш фест кард и само с нея. Спирам коментара, че почнах да се ядосвам.

Иначе си беше велико, да видиш Джудас и Мейдън един след друг. Особено за Мейдън, нашествието беше брутално. Те пък се оакаха със звука. Ама поне предложиха шоу.

crusader, побългарили са го феста, но всичко по нашите ширини е така. Манталитет на краткосрочно забогатяване и никаква мисъл за бъдеще : )

поствам нещо, което е повлияно от един филм-мюзикъл с Мерил Стрийп, който снощи връщах и връщах....

https://www.youtube.com/watch?v=Ixa1kXjMhAU&list=RDIxa1kXjMhAU&start_radio=1

Пълната версия, че с тия клипчета все слушаме некви поп съкращения...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.