Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най добрия Windows?

PopoFF

Препоръчан отговор

на 12.07.2020 г. в 14:30, stanbetoWEE написа:

този форум е за да си изказваме мненията. Всеки може да пише каквото му е на душа :D

Нищо, че си встрани от темата, да? Такова поведение точно съответства на поведението в държавата - всеки прави каквото си иска. Което си е чиста проба анархия...

на 12.07.2020 г. в 14:30, stanbetoWEE написа:

а и аз казах кой е най добре да се ползва  да се ползва!

Най-добре според кого? В качеството си на какъв експерт?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 26.07.2020 г. в 2:29, DarkEdge написа:

Нищо, че си встрани от темата, да? Такова поведение точно съответства на поведението в държавата - всеки прави каквото си иска. Което си е чиста проба анархия...

Най-добре според кого? В качеството си на какъв експерт?

ти какъв експерт си защото като ти гледам мнението май не си никакъв експерт...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Попитах според кой експерт, за да съм сигурен, че ще е правилно да го приема. А не от някой мърльо, който наляво и надясно сее офтопици! В нещастни опити да се НАЛОЖИ! 
В тема, нямаща нищо общо с Linux!!!
И нагло продължаващ да сее никому ненужни постове. 
Нещо е те виждам да се изявяваш в темите, свързани с Linux... Ясно е колко му разбираш, щом те няма там.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Когато покажеш, че мога да те уважавам, мога да се държа съвсем почтително, но при положение, че след N молби за спиране на офтопика, останали без резултат, как да се отнасям към такъв субект, освен подобаващо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 7 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

За сега 7.  Той е много подобрена версия на Виста. 7 е стабилен, супер модерен интерфейс, лесно меню.Почти никога не ми давал някакви грешки или да лагва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 29.12.2016 г. в 21:47, PopoFF написа:

Значи причините да пиша тази тема,е че от известно време попадам в различни форуми с теми със Заглавие Кой е по добрия Windows-

и защо? самия аз няколко пъти съм поствал тук такива теми с цел да разуча кой е най масово ползващия Windows и от какво е доволен,

но не получих конкретни отговори тук реших да пиша тази тема с цел хората като мен който се интересуват от подобни темички.

Кажете кой е най добрия Windows за вас, причините да ползвате този Windows, под какви характеристики на вашата машина
и какви са вашите впечатления от него?

Вие сте.

Благодаря за вниманието :)

Най добър дизайн, оформление и производителност за мен лично е windows xp.😀 За факта че няма кой да го поддържа това е супер защото по малко хора ще се целят в него. За факта че хората го приемат най добре също е супер защото другите приложения няма да го изоставят по добрите програми ще поддържат драйвъри и работа с xp. Щом хората го искат никой не е по силен от народната воля. Ако Майкрософт го поддържа ще печели повече от windows 7,8,10 и всеки "модерен"продукт на съвремието ни. Народа си е привърженик на лесната употреба и малкото ресурси, пари и време за обучение. Също така и бързата скорост на системата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

7 си е 7.

Всичко си е където трябва - на един клик. Визията на 7 е ненадмината от следващите , но Виста беше с най-добрия изглед. Работи на най-широк спектър от хардуер, и ако не са изкуствено заложените ограничения, щеше все още да е най-масово използваната ОС. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 12.07.2021 г. в 21:55, vpvelev написа:

Кой е най-добрия Windows?

НОВИЯТ

Не - работещия

Най-добрия Windowd е  MS Linux!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, jhoro написа:

Не - работещия

Най-добрия Windowd е  MS Linux!

Обикновено новия работи първите една-две седмици добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, vpvelev написа:

Обикновено новия работи първите една-две седмици добре.

Докато на започнат ремонтите на    image.jpeg.0e18c107abfe0a18273d52de2f96bc0e.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Отговарям със забележката, че ползването на устройствата ми е изцяло любителско. Десетина години бях на друга ОС, но в последните две години се наложи да се върна на Windows заради една конкретна програма, която, за съжаление, я има само за Windows и macOS. Така че след Vista минах направо на Windows 10 и пропуснах всички версии между тях, съответно не мога да ги коментирам. 

Windows 11 много повече ми харесва от 10-ката, донякъде защото чисто визуално ми напомня на линукс дистрибуцията, която ползвах последно. Засега върви добре - и програмите, и малкото игри, които играя. В Windows 10 всичко ми беше грозно, но най-големият ми проблем беше, че често имах проблеми с ъпдейтите. В университета ми се е случвало няколко пъти да си пропусна дистанционно упражнение или дори колоквиум заради наложен рестарт и 30-40 минути ъпдейт след него. С друга ОС това никога нямаше да ми се случи. Разбира се, до голяма степен и аз сама съм си виновна, защото нямах достатъчно свободно време, за да си планирам добре тия неща, отлагах до последно и съответно ми се случваха някакви такива тъпотии.

В случая не знам доколко имат значение параметрите на лаптопа ми, но ако все пак е важно, той е общо взето среден клас, мисля - 16 gb ram, intel core i7, nvidia geforce gtx, 500gb ssd. В по-добър за момента не бих се занимавала да инвестирам, все пак не е като да работя на него или нещо, а игрите, които си пускам, са толкова стари, че дори не могат да го загреят... 😅

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Валентина Йорданова написа:

... в последните две години се наложи да се върна на Windows заради една конкретна програма, която, за съжаление, я има само за Windows и macOS.

Не можахте ли, да си направите втора инсталация - на Windows - и да я ползвате само за тази програма?
А иначе - да си работите под Линукс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, jhoro написа:

Не можахте ли, да си направите втора инсталация - на Windows - и да я ползвате само за тази програма?
А иначе - да си работите под Линукс.

Тя тази програма е основното, заради което въобще сядам за по-дълго на лаптопа, и ми е реално почти винаги отворена. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Валентина Йорданова написа:

Тя тази програма е основното, заради което въобще сядам за по-дълго на лаптопа, и ми е реално почти винаги отворена. 

За подобно нещо - ползвам два лаптопа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Валентина Йорданова написа:

Отговарям със забележката, че ползването на устройствата ми е изцяло любителско. Десетина години бях на друга ОС, но в последните две години се наложи да се върна на Windows заради една конкретна програма, която, за съжаление, я има само за Windows и macOS. Така че след Vista минах направо на Windows 10 и пропуснах всички версии между тях, съответно не мога да ги коментирам. 

Windows 11 много повече ми харесва от 10-ката, донякъде защото чисто визуално ми напомня на линукс дистрибуцията, която ползвах последно. Засега върви добре - и програмите, и малкото игри, които играя. В Windows 10 всичко ми беше грозно, но най-големият ми проблем беше, че често имах проблеми с ъпдейтите. В университета ми се е случвало няколко пъти да си пропусна дистанционно упражнение или дори колоквиум заради наложен рестарт и 30-40 минути ъпдейт след него. С друга ОС това никога нямаше да ми се случи. Разбира се, до голяма степен и аз сама съм си виновна, защото нямах достатъчно свободно време, за да си планирам добре тия неща, отлагах до последно и съответно ми се случваха някакви такива тъпотии.

В случая не знам доколко имат значение параметрите на лаптопа ми, но ако все пак е важно, той е общо взето среден клас, мисля - 16 gb ram, intel core i7, nvidia geforce gtx, 500gb ssd. В по-добър за момента не бих се занимавала да инвестирам, все пак не е като да работя на него или нещо, а игрите, които си пускам, са толкова стари, че дори не могат да го загреят... 😅

Windows 10 като се инсталира и се изключват ъпдейтите за да нямаш проблеми. :)

Иначе за мен, най добрият и красив Windows, си остава Windows 7 Ultimate.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Предвид ...

преди 1 час, Валентина Йорданова написа:

... най-големият ми проблем беше, че често имах проблеми с ъпдейтите. В университета ми се е случвало няколко пъти да си пропусна дистанционно упражнение или дори колоквиум заради наложен рестарт и 30-40 минути ъпдейт след него.

не е ли по-добре, ъпдейтите да се правят нощем? Вместо тотален отказ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, jhoro написа:

Предвид ...

Понеже само товарят системата излишно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Валентина Йорданова написа:

Тази програма освен да е някоя по-специфична игра?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, jhoro написа:

За подобно нещо - ползвам два лаптопа.

Разбирам ти идеята, ама да дам още две хиляди лева, за да си отварям пощата и да си водя конферентните срещи три пъти седмично под Линукс някак си не е оферта. 😅

преди 12 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

На много пъти се изкушавах да ги спра изцяло, ама Microsoft ме подлъгаха, че не било безопасно. 🙄 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Понеже само товарят системата излишно.

Пълни глупости!

преди 4 минути, Валентина Йорданова написа:

Разбирам ти идеята, ама да дам още две хиляди лева, за да си отварям пощата и да си водя конферентните срещи три пъти седмично под Линукс някак си не е оферта. 

За такива неща не е нужна машина за 2К. 

преди 6 минути, vpvelev написа:

Тази програма освен да е някоя по-специфична игра?

Въпросът ти е неуместен! Игра или друго, това е „специфичен софтуер“ - работещ само под Windows.
Друго инфо не ти трябва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...