Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най добрия Windows?

Featured Replies

на 12.07.2020 г. в 14:30, stanbetoWEE написа:

този форум е за да си изказваме мненията. Всеки може да пише каквото му е на душа :D

Нищо, че си встрани от темата, да? Такова поведение точно съответства на поведението в държавата - всеки прави каквото си иска. Което си е чиста проба анархия...

на 12.07.2020 г. в 14:30, stanbetoWEE написа:

а и аз казах кой е най добре да се ползва  да се ползва!

Най-добре според кого? В качеството си на какъв експерт?

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 159
  • Прегледи 55k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И Win 11 не е за изхвърляне. Особено що се отнася до разширените възможности за ремонт и възстановяване. Ето още няколко предимства (за всекиго по нещо): https://www.kensington.com/news/docking-co

• Евгени Богданов
    Евгени Богданов

Значи аз лично съм най доволен до сега от Windows 8,1 X64,поради това че е лек,бърз,стабилен,във игрите ми дава по голяма пройзводителност,а и някак си ми е по удобен от по предходните ОСта,и поне лич

• Деинсталираният.

Публикувани изображения

на 26.07.2020 г. в 2:29, DarkEdge написа:

Нищо, че си встрани от темата, да? Такова поведение точно съответства на поведението в държавата - всеки прави каквото си иска. Което си е чиста проба анархия...

Най-добре според кого? В качеството си на какъв експерт?

ти какъв експерт си защото като ти гледам мнението май не си никакъв експерт...

Попитах според кой експерт, за да съм сигурен, че ще е правилно да го приема. А не от някой мърльо, който наляво и надясно сее офтопици! В нещастни опити да се НАЛОЖИ! 
В тема, нямаща нищо общо с Linux!!!
И нагло продължаващ да сее никому ненужни постове. 
Нещо е те виждам да се изявяваш в темите, свързани с Linux... Ясно е колко му разбираш, щом те няма там.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Когато покажеш, че мога да те уважавам, мога да се държа съвсем почтително, но при положение, че след N молби за спиране на офтопика, останали без резултат, как да се отнасям към такъв субект, освен подобаващо?

• 7 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

За сега 7.  Той е много подобрена версия на Виста. 7 е стабилен, супер модерен интерфейс, лесно меню.Почти никога не ми давал някакви грешки или да лагва.

• 2 седмици по-късно...
на 29.12.2016 г. в 21:47, PopoFF написа:

Значи причините да пиша тази тема,е че от известно време попадам в различни форуми с теми със Заглавие Кой е по добрия Windows-

и защо? самия аз няколко пъти съм поствал тук такива теми с цел да разуча кой е най масово ползващия Windows и от какво е доволен,

но не получих конкретни отговори тук реших да пиша тази тема с цел хората като мен който се интересуват от подобни темички.

Кажете кой е най добрия Windows за вас, причините да ползвате този Windows, под какви характеристики на вашата машина
и какви са вашите впечатления от него?

Вие сте.

Благодаря за вниманието :)

Най добър дизайн, оформление и производителност за мен лично е windows xp.😀 За факта че няма кой да го поддържа това е супер защото по малко хора ще се целят в него. За факта че хората го приемат най добре също е супер защото другите приложения няма да го изоставят по добрите програми ще поддържат драйвъри и работа с xp. Щом хората го искат никой не е по силен от народната воля. Ако Майкрософт го поддържа ще печели повече от windows 7,8,10 и всеки "модерен"продукт на съвремието ни. Народа си е привърженик на лесната употреба и малкото ресурси, пари и време за обучение. Също така и бързата скорост на системата.

• 1 месец по-късно...

Кой е най-добрия Windows?

НОВИЯТ

Windows 7 Ultimate.

7 си е 7.

Всичко си е където трябва - на един клик. Визията на 7 е ненадмината от следващите , но Виста беше с най-добрия изглед. Работи на най-широк спектър от хардуер, и ако не са изкуствено заложените ограничения, щеше все още да е най-масово използваната ОС. 

• 2 седмици по-късно...
на 12.07.2021 г. в 21:55, vpvelev написа:

Кой е най-добрия Windows?

НОВИЯТ

Не - работещия

Най-добрия Windowd е  MS Linux!

преди 7 часа, jhoro написа:

Не - работещия

Най-добрия Windowd е  MS Linux!

Обикновено новия работи първите една-две седмици добре.

преди 4 часа, vpvelev написа:

Обикновено новия работи първите една-две седмици добре.

Докато на започнат ремонтите на    image.jpeg.0e18c107abfe0a18273d52de2f96bc0e.jpeg

• 2 седмици по-късно...

Отговарям със забележката, че ползването на устройствата ми е изцяло любителско. Десетина години бях на друга ОС, но в последните две години се наложи да се върна на Windows заради една конкретна програма, която, за съжаление, я има само за Windows и macOS. Така че след Vista минах направо на Windows 10 и пропуснах всички версии между тях, съответно не мога да ги коментирам. 

Windows 11 много повече ми харесва от 10-ката, донякъде защото чисто визуално ми напомня на линукс дистрибуцията, която ползвах последно. Засега върви добре - и програмите, и малкото игри, които играя. В Windows 10 всичко ми беше грозно, но най-големият ми проблем беше, че често имах проблеми с ъпдейтите. В университета ми се е случвало няколко пъти да си пропусна дистанционно упражнение или дори колоквиум заради наложен рестарт и 30-40 минути ъпдейт след него. С друга ОС това никога нямаше да ми се случи. Разбира се, до голяма степен и аз сама съм си виновна, защото нямах достатъчно свободно време, за да си планирам добре тия неща, отлагах до последно и съответно ми се случваха някакви такива тъпотии.

В случая не знам доколко имат значение параметрите на лаптопа ми, но ако все пак е важно, той е общо взето среден клас, мисля - 16 gb ram, intel core i7, nvidia geforce gtx, 500gb ssd. В по-добър за момента не бих се занимавала да инвестирам, все пак не е като да работя на него или нещо, а игрите, които си пускам, са толкова стари, че дори не могат да го загреят... 😅

преди 35 минути, Валентина Йорданова написа:

... в последните две години се наложи да се върна на Windows заради една конкретна програма, която, за съжаление, я има само за Windows и macOS.

Не можахте ли, да си направите втора инсталация - на Windows - и да я ползвате само за тази програма?
А иначе - да си работите под Линукс.

преди 16 минути, jhoro написа:

Не можахте ли, да си направите втора инсталация - на Windows - и да я ползвате само за тази програма?
А иначе - да си работите под Линукс.

Тя тази програма е основното, заради което въобще сядам за по-дълго на лаптопа, и ми е реално почти винаги отворена. 

преди 3 минути, Валентина Йорданова написа:

Тя тази програма е основното, заради което въобще сядам за по-дълго на лаптопа, и ми е реално почти винаги отворена. 

За подобно нещо - ползвам два лаптопа.

преди 1 час, Валентина Йорданова написа:

Отговарям със забележката, че ползването на устройствата ми е изцяло любителско. Десетина години бях на друга ОС, но в последните две години се наложи да се върна на Windows заради една конкретна програма, която, за съжаление, я има само за Windows и macOS. Така че след Vista минах направо на Windows 10 и пропуснах всички версии между тях, съответно не мога да ги коментирам. 

Windows 11 много повече ми харесва от 10-ката, донякъде защото чисто визуално ми напомня на линукс дистрибуцията, която ползвах последно. Засега върви добре - и програмите, и малкото игри, които играя. В Windows 10 всичко ми беше грозно, но най-големият ми проблем беше, че често имах проблеми с ъпдейтите. В университета ми се е случвало няколко пъти да си пропусна дистанционно упражнение или дори колоквиум заради наложен рестарт и 30-40 минути ъпдейт след него. С друга ОС това никога нямаше да ми се случи. Разбира се, до голяма степен и аз сама съм си виновна, защото нямах достатъчно свободно време, за да си планирам добре тия неща, отлагах до последно и съответно ми се случваха някакви такива тъпотии.

В случая не знам доколко имат значение параметрите на лаптопа ми, но ако все пак е важно, той е общо взето среден клас, мисля - 16 gb ram, intel core i7, nvidia geforce gtx, 500gb ssd. В по-добър за момента не бих се занимавала да инвестирам, все пак не е като да работя на него или нещо, а игрите, които си пускам, са толкова стари, че дори не могат да го загреят... 😅

Windows 10 като се инсталира и се изключват ъпдейтите за да нямаш проблеми. :)

Иначе за мен, най добрият и красив Windows, си остава Windows 7 Ultimate.

преди 11 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Предвид ...

преди 1 час, Валентина Йорданова написа:

... най-големият ми проблем беше, че често имах проблеми с ъпдейтите. В университета ми се е случвало няколко пъти да си пропусна дистанционно упражнение или дори колоквиум заради наложен рестарт и 30-40 минути ъпдейт след него.

не е ли по-добре, ъпдейтите да се правят нощем? Вместо тотален отказ.

преди 1 минута, jhoro написа:

Предвид ...

Понеже само товарят системата излишно.

преди 35 минути, Валентина Йорданова написа:

Тази програма освен да е някоя по-специфична игра?

преди 25 минути, jhoro написа:

За подобно нещо - ползвам два лаптопа.

Разбирам ти идеята, ама да дам още две хиляди лева, за да си отварям пощата и да си водя конферентните срещи три пъти седмично под Линукс някак си не е оферта. 😅

преди 12 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

На много пъти се изкушавах да ги спра изцяло, ама Microsoft ме подлъгаха, че не било безопасно. 🙄 

преди 6 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Понеже само товарят системата излишно.

Пълни глупости!

преди 4 минути, Валентина Йорданова написа:

Разбирам ти идеята, ама да дам още две хиляди лева, за да си отварям пощата и да си водя конферентните срещи три пъти седмично под Линукс някак си не е оферта. 

За такива неща не е нужна машина за 2К. 

преди 6 минути, vpvelev написа:

Тази програма освен да е някоя по-специфична игра?

Въпросът ти е неуместен! Игра или друго, това е „специфичен софтуер“ - работещ само под Windows.
Друго инфо не ти трябва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.