Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най добрия Windows?

PopoFF

Препоръчан отговор

Значи причините да пиша тази тема,е че от известно време попадам в различни форуми с теми със Заглавие Кой е по добрия Windows-

и защо? самия аз няколко пъти съм поствал тук такива теми с цел да разуча кой е най масово ползващия Windows и от какво е доволен,

но не получих конкретни отговори тук реших да пиша тази тема с цел хората като мен който се интересуват от подобни темички.

Кажете кой е най добрия Windows за вас, причините да ползвате този Windows, под какви характеристики на вашата машина
и какви са вашите впечатления от него?

Вие сте.

Благодаря за вниманието :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи аз лично съм най доволен до сега от Windows 8,1 X64,поради това че е лек,бърз,стабилен,във игрите ми дава по голяма пройзводителност,а и някак си ми е по удобен от по предходните ОСта,и поне лично за мен е най добрата ос до сега правена от микрометките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, I love anime написа:

Значи аз лично съм най доволен до сега от Windows 8,1 X64,поради това че е лек,бърз,стабилен,във игрите ми дава по голяма пройзводителност,а и някак си ми е по удобен от по предходните ОСта,и поне лично за мен е най добрата ос до сега правена от микрометките.

аз доста години бях със Windows 7 ultimate x64 но като го замених със
Windows 8.1  x64 bit. Сега мога да кажа същото много по бърз много по лек и никакво натоварва не
никакви грешки и проблеми от 6 месеца насам работи безупречно.

AMD A4-4020 APU with Radeon (tm) HD Graphics 768 3.20 GHz
GA-F2A88XM-HD3 - GIGABYTE
RAM 8,00 GB
Toshiba 500GB 32MB 7200rpm SATA3

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-масовия използван Windows е 7-цата. Аз съм с нея. Първо бях с 8.1- 3 месеца стоях на нея и ми писна и реших да инсталирам 7 и не се отказах 2 години и нещо си стоя на 7 х64 нито- 10 нито 8.1 ми харесват

преди 4 минути, I love anime написа:

проИзводителност

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам кво стана със мойта 7-мица нямаше и  нищо пуснато ми гългаше 4 gb рам защото харесвам 7-цата темите главно и как е направена :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, The-Walk!nG-Dead написа:

Не знам кво стана със мойта 7-мица нямаше и  нищо пуснато ми гългаше 4 gb рам защото харесвам 7-цата темите главно и как е направена :(

Ми 8.1 е същото с едно старт меню само. И тия новостите отстрани бутоните дет се появяват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

8.1 няма грешка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ми 8.1 е същото с едно старт меню само. И тия новостите отстрани бутоните дет се появяват.

Windows 8.1,  това е най-добрата официално излязла операционна система на Microsoft към този момент, а интерфейсът напротив е много лесен и на мен лично  не ми е проблем. 
 Доказано с много тестове че е много по бърз във всяко отнушение от OS 7 и по добро FPS стандартни настройки при gameplay на Игрите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стига с тези теми! Няма лош или добър Windows. Всеки един хардуер може да работи с дадени ОС които покрива. Всичко друго е само писане и постове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Стига с тези теми! Няма лош или добър Windows. Всеки един хардуер може да работи с дадени ОС които покрива. Всичко друго е само писане и постове.

Ми аз ко казах Емчо?:P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ми аз ко казах Емчо?:P

Не съм те цитирал теб и никъде не казах, че не съм съгласен с теб. Това е все едно да се пита, коя е най-добрата марка автомобили или кой е най-добрия футболен отбор. Всичко е просто субективно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За сега съм с 7-ца, но бъдещото лаптопче или декстоп ще е със 8-ца.. Стига ми, че има секюрити пачове по ядрото и е актуална, но ако беше така и със седмицата на нея щях да си остана.. За съжаление не поддържа DX 12 а и не само това де и проблеми с някои драйвери има. Но тези нови GUI-та и анимаций.. и досадни услуги и РЕКЛАМИ малко ме изнервят..

Редактирано от Mr.n0b0dy (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ясно важното е да се изкажеш!

Да, важно е да се изкажа, както и всеки един тук. Затова се казва форум!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Емо да каже! Набрал е инерция.:D

Е то това какво общо има с Windows? И за кой мъж става на въпрос??

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На първо място за най- добър Windows XP. Не се шегувам. Няма шпионски модули. Работи на по- стар хардуер. Минус- няма ъпдейти Internet Explorer.

На второ място Windows 7 Ultimate. Горещо го препоръчвам за работа. Няма шпионски модули. Голяма съвместимост с хардуер. Него използвай.

Windows 8- Има Шпионски модули. Праща информация към съответните разузнавателни служби и съдебна система на USA. Антивирусната не го засича. Майкрософт събира сведения за дейността Ви на компютъра и предоставя където не трябва или на който плати. Безплатно е само сиренцето в капана на мишката. Аз съм с Линукс и антивирусна не ми е нужна.

Windows 8.1-Има Шпионски модули. Праща информация към съответните разузнавателни служби и съдебна система на USA. Антивирусната не го засича. Майкрософт събира сведения за дейността Ви на компютъра и предоставя където не трябва или на който плати. Безплатно е само сиренцето в капана на мишката. Аз съм с Линукс и антивирусна не ми е нужна.

Windows 10-Има Шпионски модули. Праща информация към съответните разузнавателни служби и съдебна система на USA. Антивирусната не го засича. Майкрософт събира сведения за дейността Ви на компютъра и предоставя където не трябва или на който плати. Безплатно е само сиренцето в капана на мишката. Аз съм с Линукс и антивирусна не ми е нужна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Two Steps From Hell написа:

Кажете кой е най добрия Windows

Зависи от много неща.. Характеристиките на машината. Но за мен най добрите са Win7 Pro и Starter x32. Starter Ползва малко ресурси, бърз приспособен за слаб хардуер. Pro също се държи доста добре, ползвал съм го за игри и е доста добър вариант. Работил съм и с Ultimate, много  добър, не натоварва процесора и също става като вариант.  Но аз ти препоръчвам 7 Pro, защото е най-добрия за игри.

Starter върви и на машинка от много нисък клас.  

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Кой е най добрия Windows?

Току-що инсталираният. Шегичка.

Иначе, един глас от мен за 8.1, като вид, бързодействие и тъ нъ. Машината ми е производство 2007г. Acer Aspire, AMD Athlon II X2 (х64), 4GB RAM. Лети, без да съм го tweak-вал нещо. За стар хардуер... май Уиндоус вече не е препоръчителен. Трябва ти модерен софтуер, независимо колко дърт и слаб ти е хардуера. Има достатъчно леки Линукс дистрибуции, които са модерен софтуер. Това, че може да изглеждат дървено, но... няма значение.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, bdenkov написа:

На първо място за най- добър Windows XP. Не се шегувам. Няма шпионски модули. Работи на по- стар хардуер. Минус- няма ъпдейти Internet Explorer.

Съгласен, с една добавка - ХР SP2х 64, то за х64 няма SP3. Недостатък на х64 - понякога има проблем с драйверите за някои програми. Веднъж инсталираш ли всичко е пушка. Липсата на ъпдейти за IE - голям праз, то кой ползва браузера на Бил Гейтс?! И голяма работа, че няма вече ъпдейти за ХР - стабилна антивирусна и задължителна ежедневна работа под ограничен акаунт и няма проблеми.

На второ място естествено е 7-ицата. След нея нагоре, нищо не пипам - всичко те следи то не.

За 10-ката - попадал съм на руски версии, които са "пипнати" така, че при инсталацията да има възможност да им изключиш шпионските функции, както и да регулираш и избираш сам ъпдейтите, но реално не съм инсталирал такава версия и нямам реален поглед. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

N версиите тъй като са премахнати някой (не всички но все пак) от нещата които не ми трябват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Roujin Z написа:

N версиите тъй като са премахнати някой (не всички но все пак) от нещата които не ми трябват.

Как така N версиите ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами има различни версии независимо дали говорим за 10 или по-стар а въпроса е от коя сме най-доволни.

Като изкл. корпоративните - 2f4c20614de86914.jpg

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Roujin Z написа:

Ами има различни версии независимо дали говорим за 10 или по-стар а въпроса е от коя сме най-доволни.

Като изкл. корпоративните - 2f4c20614de86914.jpg

За 7 кое е добро? Аз лично ползвам Professional, а когато бях известно време на 10 използвах Home

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...