Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е най добрия Windows?

PopoFF

Препоръчан отговор

За мен най-добрите windows-и си остават:

1. Windows XP
2. Windows 7
3. Windows 10

(Ползвал съм от 98 до 10)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...
на 16.02.2023 г. в 16:57, alek200 написа:

За мен най-добрите windows-и си остават:

1. Windows XP
2. Windows 7
3. Windows 10

(Ползвал съм от 98 до 10)

Ползвал съм от 3.1 до 11. Най-добър обикновено е последния Windows който се пусне за употреба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, vpvelev написа:

Ползвал съм от 3.1 до 11. Най-добър обикновено е последния Windows който се пусне за употреба.

Тогава защо не ползяваш windows 11?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Raze написа:

Тогава защо не ползяваш windows 11?

Точно него ползвам, защото е последния и следователно най-добрия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Професионално-изпипана рестроспекция за дела на операционните системи в последните две десетилетия
https://windowsreport.com/operating-system-market-share/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 4.05.2023 г. в 9:52, MZ/X написа:

Професионално-изпипана рестроспекция за дела на операционните системи в последните две десетилетия
https://windowsreport.com/operating-system-market-share/

Какво означава "пазарен дял"?

Колко пари е спечелил Windows през 2009 година например, колко пари са спечелили от Apple и колко пари са спечелили от продажби на Linux?

Това разбирам под пазар. Покупко-продажби.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В случая под пазар се разбира брой машини, на които има съответната ОС. Не съм видял до сега самостоятелна продажба на Mac OS (тя съпътства новозакупен Mac) и с много малки изключения продажба на Linux

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой е най добрия windows ли. Aми аз съм доволен и от 2000-95-98-xp sp1 sp2 sp3-vista-win7-win8-8.1 enterprise-home-pro-ultimate доволен съм от всички версии макар че любимите ми бяха 95-98 и xp-sp3. И от win10 съм доволен не е лош но за сега още си карам на win7 ultimate докато не сдипли на цяло и след това, се качвам, направо на 11 без да го мисля но да кажа че тази или онази версия на windows е най най ъъъъ. Всичките са добри но и всичко си зависи от хардуера а вече за новите версии си иска малко или много приличен хардуер поне 2 ядрен процесор памет поне DDR3 а не още да кибичим с 1 ядрени процесори и бавни памети. xp-от 2004 до 2013 някъде си карах на него с 1 ядрен процесор sempron на 1.6GHZ и си го бях клокнал на 2.2 с 1.5GB рам. Преди xp-то бях тогава на win95 после минах на win98 след него на 2000 след това на xp  след xp  минах през vista на нея се застоях малко няколко месеца само и я разкарах. След нея се върнах пак малко на 2000 след това минах на win7 пробвах и win8 но ъъъъ не ми хареса определено това си беше най голямата издънка на микромеките. Минах на 8.1 ами бива не беше зле ама от инат пак се върнах на win7 после малко на джам 10 се качих не е лош ама пак се върнах на win7 и за сега ще го бутам докато не сдипли но както казах всичко си зависи от хардуера за мен лично поне няма лоша верся на windows.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...