Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Човек на думата си. Западът призна Владимир Путин за най-волеви лидер в света

Интересно.

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 4 минути, vanevski t написа:

Същественото в написаното от теб ще е реално,ако цивилизационното равнище на дадено общество е на равнище,позволяващо развитие или прогрес! Те и камиларите в пустинята са водили безконечни войни ....и какво от това,пак същите диваци са останали! Един въпрос между другото:Защо е убит Александър втори-руският император-освободител?

За мен ли се отнася?

преди 1 час, Гретел написа:

За мен ли се отнася?

Не,разбира се,трябваше да цитирам,ама в едно и също време сме писали! Sorry!

преди 1 час, karadzha написа:

Сайтът ти е менте,писах ти,стига лъжи!

Хитлер е имал даже и по-висок рейтинг преди войната!

преди 4 часа, vanevski t написа:

37296255_404.jpg

Що бе , милото ми то ? Определено ги дели бутилка газирана вода .......Е , може и да е минерална . Това са поличби , дето не всеки им разбира......! Иска - на драго сърце получава...... :lol6:

Тези тримата познаваш ли ги (за история чувал ли си изобщо ? ) ? Единия от дясно , а другия от ляво ? А пък на една снимка.......

Като ги гледаш на снимката , какви изводи си правиш ? Светът не е от вчера.....

1539411022_928x0_397bb7737daab0de8b9dbdb

Писах ти по-горе - много имаш да се образоваш........преди да се изявяваш .

В същност имаш право на безхаберие ! Либерално е да го изразяваш.... :lol6:

Не мога да не добавя и една забележка , ей така - за тези които в дълбочина разбират :

Този дето стои от дясно , беше най-големият капиталист - най-голямата и богата държава в света му беше в джоба , и милиони умираха за него....! ......Държавен капитализъм се казва ! (но това са много и други теми ) :nono:

П.П. На времето България така я изобразиха , пък ние взехме че се обидихме....След време , то така и стана.....

orig.jpg?_=1446827759

преди 10 часа, Lumberman написа:

Викаш, ти си запазваш правото да "сереш от свое име!" Аз тогава си викам, оня си направил втори акаунт да има кой да му лайква писаниците, а то какво излезе... Монопол над "с*ането" иска! Но ако не си го правил ти, поне в това не можем да те обвиним.

Аз не"сера" приятелю :) Серат такива като него, такива като теб, дето си изпробвате фантазиите на мой гръб, и освен псувните, надгробни плочи ми гласеше, ако си забрвил :) :)

И не, аз отдавна и много рядко "лайквам" нещо , просто защото няма никакъв реален смисъл. Тук вие сте прекрасен пример как тези форумни опции са "изродени" и нямат абсолютно нищо общо с полезност , рейтинг или коректност.

Вие например си "лайквате" всякакви простотии , всякакви фейкове, всякакви офтопици, всякакви обиди и това е очивидно на почти всяка страница.

преди 10 часа, Lumberman написа:

Нали на такива вярвате! Не намерих в сТопФейка, к'во да се прави!

Да, доверявам се на такива.

Контраста с пропагандните ви анонимни медии  като бгр нюзфронт , бултаймси и подобни и  фейковете им е очевиден.

Понякога наистина ви се чудя... такива са доказани фейкомети.И на децата е ясно че сеят само дезинформация, спекулации на истински новини  и субективно подбрани статии, обаче някои пак упорито си ги копират и цитират :)

Един път малоумие, втори път малоумие, пети път хванати в лъжи..... но когато се прави постоянно... не знам не знам... :)

преди 4 часа, karadzha написа:

Миро има да пикае газ:lol6:Стивън Сегал – по-голям путинист и от тия тук у форума.

И къде е сега другаря Стивън Сегал ? :)

Както и другаря Депардио, станаха "путинисти" и руски граждани само за да спестят малко данъци  :)

преди 2 часа, by_chechi написа:

Що бе , милото ми то ? :)

Тези тримата познаваш ли ги ? Единия от дясно , а другия от ляво ? А пък на една снимка.......

Като ги гледаш на снимката , какви изводи си правиш ? 

В същност имаш право на безхаберие......! :lol6:

Що бе , милото ми то ? :)

Тези тримата познаваш ли ги ? Единия от дясно , а другия от ляво ? А пък на една снимка.......

Като ги гледаш на снимката , какви изводи си правиш ? 

1539411022_928x0_397bb7737daab0de8b9dbdb

В същност имаш право на безхаберие......! :lol6:

За какъв се мислиш,май като си падал от кайсията,на главата си си паднал!

Ефектът на Дънинг-Крюгер или как глупавите са твърде глупави, за да разберат, че са глупави Както можете да видите в графиката, с повишаване на компетентността кривата на самооценката спада, отново се повишава, но никога не достига самооценката на невежия.

А иначе тия са известни масови убийци,кумири за неуравновесените комунисти като теб!

9490670M.png

преди 12 часа, Гретел написа:

То ако гледната точка е още по-отстрани, ще се разбере че и развитието/“прогреса” зависят и се подтикват от стремежа към печалба .....

Ако още гледаме от позиция на историята , съм напълно прав . И през Първата, и през Втората световна  Русия/СССР и САЩ са били съюзници ,имало е друг фактор. В космоса и да кажем и Антрактида  няма военно противопоставяне , а сътрудничество. Там в значителна степен имаме МИРНО противопоставяне.  Друг е въпроса със Стара Европа. Тя се държи като болен старец ,които кара на минали "сланинки" . То и емигрантите бяха пуснати за да се размърда , като я ощипат с тях. И Брекзитът е бягство на Англия и обръщането и към доминьоните и старите колонии за ресурси и мечтата и алчноста на кралското семейство за старото  господство. В крайна сметка Русия , въпреки че руснаците не живеят добре , ще става все по-голям фактор именно заради ресурсите си , какво и Америка заради своята агресивна политика и  само НОВ источник на ресурси може да измести фокуса на военното противопоставяне, визирам завладяване на Луната и Марс.

преди 11 часа, vanevski t написа:

За какъв се мислиш,май като си падал от кайсията,на главата си си паднал!

9490670M.png

Графиката - хубаво ! Да я приемем за вярна ! 

В тази графика е ясно - имам знанието и практиката , падал съм от кайсия . :nono:

Ти за какъв се имаш , къде си в тази класация ? Някъде по клоните на дървото....? :lol6:

...........................

Вярвай на руските неудачници! Не могат да си подредят държавата,света ще оправят ! Руснаците са белите цигани на Запад! Гладна кокошка просо сънува!

Да поразкажем за Путин,руската олигархия и парите им в САЩ! Колкото и парадоксално да изглежда на пръв поглед управлението на джуджака устройва Америка/САЩ/! Защо?

Америка е банката на света. Всички откраднати пари от мафиите в другите държави достигат Америка и остават в някоя нейна банка, а не в банка от страната, от която са откраднати. Възможно е да се прикриват откраднати от мафиотите пари и в някоя офшорна банка, като тази в Панама, в която хакери осветлиха сметка на Путин с 2,5 млрд. долара, водеща се на музикант, негов приятел. Макар и офшорни, тези банки просто  са свързани по електронен път с американските. Колкото по-мафиотска е една страна, толкова по-силно работи тя за Америка. И още нещо. Ако мафиот от някоя страна избяга с откраднатото в Америка и от държавата му си го поискат да го съдят, американците го връщат, но откраднатото остава за Америка .  В момента най-могъщата в света и опериращата с най много пари мафия, вероятно между 4 и 5 трилиона долара е руската. Понятието мафия обаче за нея не върви, тя се нарича олигархия. А олигархията е форма на държавно управление, в което мафията разполага с властта и не се нуждае от посредници - тя управлява директно.

преди 14 часа, M.Николов написа:

Интересно ми е, Турция до кога ще издържи на натиска.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7331252

https://www.24chasa.bg/novini/article/7331482

Натиск ама откъде ? :)

Ах да.. за вас "натиск" е само от "злия Запад" , това от страна на РФ е "благословия " :)

преди 3 часа, M.Николов написа:

Ха, познай!

Ама ти не можеш да си представиш ! :)

Държава от НАТО получава мощен натиск от Русия да си купува руски ракети . :lol6:

Остави другото ами го и прави ! :nono:

......и аз не мога да си го представя . Вероятно (хайли лайкли ! :)) ми е бедна фантазията ! :)

Което означава - няма нужда от доказване . ВЕрвайте ми ! :help:

И хайде стига ! Нали говорим за цивилизационни ценности ! Казано е в древни времена :

"....отдай тъпашкото , тъпаку ....." (пише го Библията , казал го е Иисус Христос):lol6:

......И същите тези Го качили на кръста .......Той пък за тяхна изненада взел , че се възнесъл......по целия свят ! Къде с молитва се възнесъл , къде с огън и меч при глухите за Словото Божие......:nono:

(ненаучените уроци на Световната История) :angry:

Как РФ плаща на Салвини

https://clubz.bg/node/80300?fbclid=IwAR1h-YXl07BpQ45-WeI092ruBf97PwPcfKrYo7B8XzfxAD3AePt37WA_I1o

:)

И как РФ получава алергични пристъпи и истерия от действията на "Батя" :)  за който евразийския процес дава заден ход

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/lukashenko-protsesat-na-evraziyska-integratsiya-tragva-na-zaden-hod

преди 55 минути, miro20 написа:

Типична мацаница по Мировски (по-точно Миро като тях) ! :nono:.........ама там с това хората си вадят хляба , а наш Миро ...:lol6:

Нека за миг да допуснем , че това литературно произведение е вярно ! Ама нали всичко по Демократичните закони става ! На всякъде по света 4% е съвсем приемлива комисионна......В определени сектори у нас е 10% и в някои случаи е в пъти много повече даже...!

Да кажем 0.60 лв. череши на полето , а на пазара 3.00 лв. . А то само черешите ли ? У нас завод за 1 лв. можеш да си купиш , стига да си от "нашите"....Той , на скоро Доган ТЕЦ "Варна" без пари си напазарува .........:nono:

А у нас медиите - тишинааа ! :lol6:

Ще държиш сметка на Салвини как да си харчи парите ли ? Ха кажи ми сега как да те наричам ? :)

заб : Този пост не е опониране или опровергаване ! Този пост е отваляне очите и ушите на слепите и глухите ! :nono:

заб : Този пост не е опониране или опровергаване !

Благодаря за забележката, Помислих че спориш или опровергаваш :)

Плямпай си , не ми пречиш

Историята трябва да се знае , помни .........и от нея да се извличат оценки и поуки :

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.