Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв Windows да сложа на компютъра ми?

Featured Replies

преди 19 часа, Кумчо вълчооо написа:

Win 8.1  32 битов! Много лек, стабилен и безпроблемен! Спираш там тъпи ъпдейти и ненужни услуги! Дразнещото стартово меню се оправя със супер лека и безплатна програмка!

Защо 32 бита?

• Отговори 64
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 56 минути, Isperih написа:

Защо 32 бита?

Е, това си е мое предпочитание! Все пак ще отговоря:

- Защото е супер лек, че дори по лек от XP. Защото не изисква някакъв особен ресурс т.е. 3.5 gb RAM са предостатъчни!  Защото по нищо не отстъпва на 10ятката.

Бързо, евтино, сигурно, но както бе писано горе - който както си разбира нещата!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Windows XP изисквания - 128 MB RAM, 300 Mhz процесор; Windows 8.1 32 bit изисквания: 1 GB RAM, 1 Ghz процесор

По-лек ли е?

преди 4 часа, Isperih написа:

Windows XP изисквания - 128 MB RAM, 300 Mhz процесор; Windows 8.1 32 bit изисквания: 1 GB RAM, 1 Ghz процесор

По-лек ли е?

Не знам какво изисква, но тук в темите не един път съм качвал шотове! Няма пак да качвам за пореден път и то  специално за теб! Аааа, и сухата статистика е едно, а реалноста друга, та! Не съм виждал XP SP-3 да консумира  по малко от 400 - 500 мв, а моята 8 чка пак толкова пипа

• Автор
на 07.01.2017 в 15:08, Gogo456 написа:

Теглиш програмата от линка в сайта, после като я отвориш избираш версията, езика и го сваляш.  

Mmr3hdd.png

А от къде го изтегля

преди 23 часа, Кумчо вълчооо написа:

Не знам какво изисква, но тук в темите не един път съм качвал шотове! Няма пак да качвам за пореден път и то  специално за теб! Аааа, и сухата статистика е едно, а реалноста друга, та! Не съм виждал XP SP-3 да консумира  по малко от 400 - 500 мв, а моята 8 чка пак толкова пипа

Ама XP е стар и поддръжката му е спряна! 

И така сега кой да сложа:

Windows 7

Windows 8.1 

Windows 10 

Кажете ми кой ще върви по добре на моя компютър! 

Който и да сложиш се тая, и на трите ще те следят, и на трите ще хващаш вируси ако не се пазиш, и на трите машината ще ти работи по един и същ начин, въпроса е да си харесаш само дизайна. 

Вие добре ли сте? 8.1 и 10 могът да се изтеглят от официалния сайт на Microsoft? Кво му давате линкове към някви неизвестни програми дет един бог знай кво може да лепне и e.t.c. Да прочете мнения в форуми да поразгледа да гледа клипове 

преди 5 минути, Charlie_Harper написа:

Вие добре ли сте? 8.1 и 10 могът да се изтеглят от официалния сайт на Microsoft? Кво му давате линкове към някви неизвестни програми дет един бог знай кво може да лепне и e.t.c. Да прочете мнения в форуми да поразгледа да гледа клипове 

хъ, чи това си е от официалния сайт на микромеките

• Автор

Ок не се карайте а ми помогнете

Спрял съм се между

Windows 7

Windows 10

Редактирано от Roki_03 (преглед на промените)

преди 2 минути, :::::::::::::::::::::::::: написа:

хъ, чи това си е от официалния сайт на микромеките

не е вярно, те си имат собствен туул който сваля само и единствено версии 8 и 10

преди 2 минути, Пуканчо0 написа:

не е вярно, те си имат собствен туул който сваля само и единствено версии 8 и 10

аз не говоря за инструмента, а за изтеглените ОС, че са от сайта на микромеките
ps

аз ползвам същия инструмент

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 7 минути, Roki_03 написа:

Спрял съм се между

Windows 7

Windows 10

А ти не ни говори така. Слагай 7 и мирясвай

• Автор
преди 5 минути, Charlie_Harper написа:

А ти не ни говори така. Слагай 7 и мирясвай

Windows 10 не е ли по добър

преди 21 минути, Roki_03 написа:

Windows 10 не е ли по добър

Пълен боклук е мое мнение

Заплашват те с бой ли, ако не инсталираш "по-хубавия"? Що не инсталираш първо единия, като не ти хареса - другия, три дни не можеш да измислиш и продължават въпросите ти - кой е по-добър?!

преди 12 часа, Roki_03 написа:

Спрял съм се между

Windows 7

Windows 10

Аз пак ще те навия за 8.1. Не, че 7 е лош, но вече остаря а и аз никога не съм го харесвал особенно! 10-тката си има своите трески за дялкане и своите проблеми. За това 8.1 , а плашещото статово меню се докарва с лека безплатна програма до вид ХР или 7

Неслучайно мнозина "преоткриха" варианта 8.1 Лека ,като ХР, по - продуктивна и стабилна от 7, съвременна и модерна като 10.

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Аз пак ще те навия за 8.1. Не, че 7 е лош, но вече остаря а и аз никога не съм го харесвал особенно! 10-тката си има своите трески за дялкане и своите проблеми. За това 8.1 , а плашещото статово меню се докарва с лека безплатна програма до вид ХР или 7

Неслучайно мнозина "преоткриха" варианта 8.1 Лека ,като ХР, по - продуктивна и стабилна от 7, съвременна и модерна като 10.

Искам да ти кажа, че съм си инсталирал 8.1 наистина е удобен , но игрите не ми тръгваха , аз играех майнкрафт и цс 1.6. Майнкрафт ми крашваше, а цс 1.6 ми даваше размазана картита, и не можех да ги оправя и за това не съм на нея, ако някой ми каже как да оправя тея проблеми веднага бих си е сложил ! ;)

• Автор

Така избрах Windows но имам проблем не иска да буутне компютъра от USB флашката!

Помощ!!!

Ееех най накрая да избереш уиндоус.Ама сега ако кажеш и кой уиндоус си избрал и с коя програма си направил флашката буутваща.Да не си го метнал на нея ,като песен на Лили Иванова? И от Калтинец до Мароко само Локо,вече на обновеният стадион :D

• Автор
преди 4 минути, miroslavm написа:

Ееех най накрая да избереш уиндоус.Ама сега ако кажеш и кой уиндоус си избрал и с коя програма си направил флашката буутваща.Да не си го метнал на нея ,като песен на Лили Иванова? И от Калтинец до Мароко само Локо,вече на обновеният стадион :D

Не бе не съм толкова прост записах го с rufus и съм избрал windows 10

• Автор
току-що, adersa написа:

след инсталацията ще съжаляваш да беше се спрял на win 8 или 7 ха сега се мъчи с десятката .

Защо

• Автор
преди 19 минути, adersa написа:

Прочети темата за win 10 в форума и се замисли дали ще продължаваш с нея

Ок

преди 20 минути, adersa написа:

Прочети темата за win 10 в форума и се замисли дали ще продължаваш с нея

А кой да сложа?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.