Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Страх на дете от тъмното и да остава само

Featured Replies

• Автор

абе някой каза ли нещо или каруца мина

Жалка тактика, но .. ти си знаеш... какви ли не гърчове съм гледал от теб 

преди 1 час, ани1477 написа:

Много мразя парцали като теб да ми се правят на хавлиена кърпа!

преди 57 минути, ани1477 написа:

абе някой каза ли нещо или каруца мина

:ohmy:

преди 3 минути, Ma_ri написа:

:super:

:ohmy::ohmy::ohmy:
Каруца,парцал или хавлия,ко си последно?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 минута, Ma_ri написа:

Гърчава съм :D

Епилепсия?
Виж как ти поставиха диагноза дистанционно :biggrin:

преди 7 минути, Ma_ri написа:
  Покажи скритото съдържание

When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark

Тука око-то не ти трябва-хамстера току-виж го избоде :biggrin:

преди 12 минути, Ma_ri написа:

Това око, цяла седмица го търсех, че и половината форум, заедно със собственика на сайта...... Не го давам :wub:

Пази го щото само с 4-и си за никъде :biggrin:

преди 6 часа, ани1477 написа:

Добър ден,

Детето ми на 11 години го е страх от тъмното и само и се привиждат наякакви страни хора който я следат.Презноща се буди и после неможе да спи!Страх я сама да ходи на училище и винаги я преидружавам където и да ходи!Моля помогнете много се притеснявам!

Предварително Благодаря

Бий му два шамара и да се стегне. Тоя свят твърде много се разкекави откакто хората отрекоха боя като възпитателна мярка...

И аз имах такъв момент като дете. Накрая на майка ми и писна, хвърли ми един бой и ме оправи. При това бях много по-малък. Впрочем така ме отучи да я врънкам постоянно да ми купува разни неща. След поредния цирк с въргаляне в прахта на пътя пред хората като се прибрахме ме подпука с точилката. След това знаеш ли как почнах да се съобразявам.

Вече ако детето има психологичен проблем ситуацията е друга, тогава боя няма да свърши съществена работа и ще трябва психолог.

Редактирано от Beldin84 (преглед на промените)

преди 1 час, ани1477 написа:

ани е мъж

чети му франклин костенурчето„не се страхува от тъмнината„при мойто дете имаше ефект

Само психолог би открил причината за страха и би помогнал на детето.

преди 7 часа, ани1477 написа:

Абе спри да се заяждаш и в другия форум пак!

Как смятате, че от форум ще може да се помогне?

ТОва е ужасно изказване!

О, съдейки по коментара Ви, май детето е прихванало от вас всичко. Оставете го на мира, дайте му малко свобода!

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

Очевидно темата e пусната с цел тролене. Не вярвам да има ЧАК толкова тъпи хора, за да бъде реална.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Бий му два шамара и да се стегне. Тоя свят твърде много се разкекави откакто хората отрекоха боя като възпитателна мярка...
И аз имах такъв момент като дете. Накрая на майка ми и писна, хвърли ми един бой и ме оправи. При това бях много по-малък. Впрочем така ме отучи да я врънкам постоянно да ми купува разни неща. След поредния цирк с въргаляне в прахта на пътя пред хората като се прибрахме ме подпука с точилката. След това знаеш ли как почнах да се съобразявам.
Вече ако детето има психологичен проблем ситуацията е друга, тогава боя няма да свърши съществена работа и ще трябва психолог.

Е, да се пребие сам/а ли? :D
Авторът пита за себе си, а уж за някой друг.

Към автора или авторката! 

Няма срамно да си зададете въпроса. Мнозина се страхуват от тъмнина! Подсигурете си мека LED светлина или компания до заспиване. Работещ телевизор настроен да се изключи в определено време също върши работа. И не се дразнете защото във всеки форум е прието "зайците" да бъдат сдъфквани особенно когато не приемат мнението на "великите" или им се опълчат. 

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Към автора или авторката! 

Няма срамно да си зададете въпроса. Мнозина се страхуват от тъмнина! Подсигурете си мека LED светлина или компания до заспиване. Работещ телевизор настроен да се изключи в определено време също върши работа. И не се дразнете защото във всеки форум е прието "зайците" да бъдат сдъфквани особенно когато не приемат мнението на "великите" или им се опълчат. 

Прочитайки "компания за заспиване" се сетих, че ще е добре детето да има домашен любимец - котка.

Ако родителите са пропуснали да вземат, нека го направят час по-скоро.

Тези пухчовци са известни със способността си да успокояват и приспиват стопаните си.:)

преди 51 минути, Мойра написа:

Прочитайки "компания за заспиване" се сетих, че ще е добре детето да има домашен любимец - котка.

Ако родителите са пропуснали да вземат, нека го направят час по-скоро.

Тези пухчовци са известни със способността си да успокояват и приспиват стопаните си.:)

подкрепям - вземете си котенце

:)

Ако има и думичка истина ...... 

Аз си мисля, че детето е прекалило с филмите за ужаси и игрите. Възможно е да греша, въпреки, че вече съм виждал идентичен случай. Както и да е. Просто спри да гледаш ужаси и кръвопролития - филми и/или игри. Не е мъжкарско да се изфукаш пред приятели, че си гледал поредната американска кървава простотия. Наблегни за седмица на романтични филмчета, поезия, релаксираща музика и ще забележиш ефекта. Успокой мислите си. Няма да се изпедерастиш, не бой се. Вероятно си по-чувствителен отколкото си способен да признаеш, пред себе си, а отричането може да задълбочи "проблема". Освен това никой не е казал, че трябва да споделяш с някого. Все пак съучениците ти не четат мисли, в това можеш да си сигурен.

Домашният любимец след време ще се превърне в зависимост, а всяка зависимост е неприемвливо решение на проблема. Но домашен любимец заради самия любимец е друго нещо.

на 12.01.2017 г. в 13:21, simtech написа:

Купи му нощна лампа.

Eдинствения смислен отговор в темата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.