Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за форекс...

Featured Replies

Здравейте, случайно по-паднах на една страничка във фейса: https://www.facebook.com/.........../ До колкото разбрах от това което си писахме е че са 3-ма човека който се занимават със търговията. Работили със 3 континента и със повече от 150 човека. Въпроса ми е някой чувал ли е за тях, работил ли е със тях. От това което си писахме изглеждат сериозни, но измамници много. Също ако знаете някого човек или фирма, със която мога да работя тук във България споделете :) 

Редактирано от JoRkA (преглед на промените)

• Автор
преди 6 минути, ExaFlop написа:

Знам но тук трябва аз да се занимавам. А те искат просто да им дам една сума като минимум е 50лв. И започват търговията. Като накрая на седмицата / месеца 20% са за тях. Мен ме устройва но как да им имам доверие. И сумата която мисля да инвестирам е много повече.

Малко ми звучат като пирамида. Да си видял веднъж да отчетата загуба? Няма такова животно.

То навсякъде се иска. Ако те самите винаги печелеха, нямаше да искат пари, а щяха да си играят с техните.

• Автор
току-що, XYconstant написа:

То навсякъде се иска. Ако те самите винаги печелеха, нямаше да искат пари, а щяха да си играят с техните.

Точно това ме съмнява най-много. Да не са като тия типсъри даваш му 20лв за няколко мача и те блокира.

преди 2 часа, XYconstant написа:

Ако те самите винаги печелеха, нямаше да искат пари

Напротив - никой не бяга от допълнително привлечен капитал.

Да де, ама ако развърташ 10к твои пари и знаеш, че ти е 100% печалбата, за какво са ти 50-те лева на някой си, където от тях ще видиш 10 лв.? При такива врътки се ипотекира жилище, заеми се взимат и тн. Уловката е, че нищо не е на 100%, а чужди пари като губиш - не боли.

преди 8 часа, JoRkA написа:

Знам но тук трябва аз да се занимавам. А те искат просто да им дам една сума като минимум е 50лв. И започват търговията. Като накрая на седмицата / месеца 20% са за тях. Мен ме устройва но как да им имам доверие. И сумата която мисля да инвестирам е много повече.

Подобни теми ме карат да си спомням една култова реплика от "Ужилване": за колкото и глупави, наивни и доверчиво да смяташ хората, те винаги ще успеят да те изненадат с това, че са още по-глупави, наивни и доверчиви...

• Автор
преди 10 часа, XYconstant написа:

Да де, ама ако развърташ 10к твои пари и знаеш, че ти е 100% печалбата, за какво са ти 50-те лева на някой си, където от тях ще видиш 10 лв.? При такива врътки се ипотекира жилище, заеми се взимат и тн. Уловката е, че нищо не е на 100%, а чужди пари като губиш - не боли.

Точно, те предлагат и друг вариант. Във който им плащам пак 50лв и ме вкарват във някакъв общ чат със всичките им клиенти. Където казват купи това, продаи сега и тн тк. Предложих им да направим пробен период 2/3 дена. Да ме вкарат в тоя чат и ако всичко е точно им плащам 50лв. Но отговара беше "Правилата са за всички!". Във случея какво ги бърка за 1/2 дена при положение че ако всичко е точно пак ще си получат 50лв. 

• Автор

Сега чета една тяхна нова публикация. Всеки ден ще пускат ливе във страницата по 1 час. Което ме кара да повярвам. Вие какво мислите ?

Прави партия с още четири приятелчета, по 10 лева. После хем ще ги псувате повече, хем по-малко пари ще загубите. Ако спечелите всеки да се пусне отделно. Само не забравяй, че може да ви пуснат в началото парички и след това да ви ужилят.

По-скоро далеч от тия неща.

• Автор
преди 8 часа, XYconstant написа:

Прави партия с още четири приятелчета, по 10 лева. После хем ще ги псувате повече, хем по-малко пари ще загубите. Ако спечелите всеки да се пусне отделно. Само не забравяй, че може да ви пуснат в началото парички и след това да ви ужилят.

По-скоро далеч от тия неща.

И това го има да. Но мога и друго да направя. Пускам 50лв, накрая на месеца да кажем са станали примерно 200лв. Тегля 150лв другите 50лв остават да ги въртят. И така 2/3 месеца. И после вече с по голяма сума. Тоест ако всеки месец взимам по 150лв. За два месеца ще станат 300лв. Пари без труд, и мога да ги рискувам. Ако има някой желаещ от тук да е 18+, че със деца не ми се занимава да пише. Да правим партия :)

на 12/01/2017 в 19:18, JoRkA написа:

Здравейте, случайно по-паднах на една страничка във фейса:

Колкото по-бързо забравиш за тези измамници, толкова по-малко ще те е яд после.
В реалния живот няма никаква търговска дейност носеща подобни бързи печалби. 
Тези само искат да ти приберат паричките.
Ако имаш излишни, дай им 500 лв да се радват. Ама после да не ревеш пак тука че си ги бил взел на заем и сега не можеш да ги върнеш.

• Автор
преди 8 минути, Белгиеца написа:

Колкото по-бързо забравиш за тези измамници, толкова по-малко ще те е яд после.
В реалния живот няма никаква търговска дейност носеща подобни бързи печалби. 
Тези само искат да ти приберат паричките.
Ако имаш излишни, дай им 500 лв да се радват. Ама после да не ревеш пак тука че си ги бил взел на заем и сега не можеш да ги върнеш.

Със пари на заем не във никакъв случей. Играя само със мой пари. Приказвах преди малко със едно приятелче, и мислим да си го разделим по 25лв и да пробваме 1 месец. 

преди 24 минути, JoRkA написа:

Приказвах преди малко със едно приятелче, и мислим да си го разделим по 25лв и да пробваме 1 месец. 

Шубето е голям страх - по-добре не прави нищо! Или вземи раздели с квартала 50 кинта - всеки по леФчо.

• Автор
преди 31 минути, ExaFlop написа:

Шубето е голям страх - по-добре не прави нищо! Или вземи раздели с квартала 50 кинта - всеки по леФчо.

Не ме е страх, просто ми писна да пълня джобовете на някви лапета. 

• Автор
преди 13 минути, ExaFlop написа:

Тук можеш да видиш истинските...

http://balip.com/chlenove/ 

Тук виждам само платформите, а не хора който се занимават със това. И според вас коя платформа от тук е най-добра / лесна ?

преди 10 часа, JoRkA написа:

Със пари на заем не във никакъв случей. Играя само със мой пари. Приказвах преди малко със едно приятелче, и мислим да си го разделим по 25лв и да пробваме 1 месец. 

Аз пък мисля че правите реклама тука на измами.

Найвниците които се ловят на подобни въдици трябва да знаят, че някои хора просто се мислят за неуловими и предлагат всякакви безумно смели измами.
Това за което пишеш тук, дори не си заслужава да бъде изучено като модел, защото е със 99% нелегално действие попадащо под ударите на наказателния кодекс.
Ама беднотията кара наивниците да се ловят на какви ли не въдици.

• Автор
преди 8 часа, Белгиеца написа:

Аз пък мисля че правите реклама тука на измамици.

Не им правя реклама. 

преди 4 часа, JoRkA написа:

Не им правя реклама. 

Точно реклама си е това, дал си линк който позволява на четящ наивник да се свърже с тях.
Аз имам една белгийска диплома на която пише че съм консултант по маркетинг. 
Та съвсем отговорно заявявам тука на всички наивници, че подобни лесни печалби не съществуват в реалния бизнес. 
Начинът по който навиваш наивниците да се минат да дадат 50 лв и че щели примерно да изкарат след месец 150 лв печалба, прекалено добре показва целта на поста ти. А ти ги подтикваш и по-големи суми да подарят.
Засрамете се бе !!!

Редактирано от Белгиеца (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.