Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, N1K17Y написа:

Не не се ползва, дори не плащаме сметката, а фактурите си се трупат и трупат topsecret2

А от къде идва газ и петрол?

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 12 минути, communismatic написа:

Tъй ли? Как по-точно са платени от "съюзниците" (даже не знаех, че имаме и такива)? Между другото, да не става дума за същите БТР-и, които не ставаха за нищо, а ВСУ ги ползва за да воюва срещу "орките"?

Да да, същите, където щяха да гасят пожарите хахахахаах

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Да да, същите, където щяха да гасят пожарите хахахахаах

Същите ли? В смисъл, ония дето според теб (всъщност беше според "Фактчек") бяха с "пушещи" двигатели, но пък ВСУ ги ползваше за военни действия? Много интересно... Та, кои "съюзници" са ни платили и как са ни платили по-точно? Би ли конкретизирал?

преди 4 минути, communismatic написа:

Същите ли? В смисъл, ония дето според теб (всъщност беше според "Фактчек") бяха с "пушещи" двигатели, но пък ВСУ ги ползваше за военни действия? Много интересно... Та, кои "съюзници" са ни платили и как са ни платили по-точно? Би ли конкретизирал?

Не бе, ти май наистина не си разбрал, че за излезлите от употреба стари БТР-и на МВР, които не са ползвани 30 години взехме 350 млн. лв. от Дания като компенсация мухахахах

Не бе, ти май наистина не си разбрал, че за излезлите от употреба стари БТР-и на МВР, които не са ползвани 30 години взехме 350 млн. лв. от Дания като компенсация мухахахах

Това кой го твърди? Щото до преди няколко месеца съвсем друга мантра развиваше... Гледам, че нещо яростно си обърнал гъзицата. Нямаше никакъв проблем, че Кирчо Тъпото подари 100-те БТР-а на Украйна, щото... "двигателите им пушат". Нали така беше мантрата? :) Та, кой го твърди това нещо?

преди 2 минути, communismatic написа:

Това кой го твърди? Щото до преди няколко месеца съвсем друга мантра развиваше... Гледам, че нещо яростно си обърнал гъзицата. Нямаше никакъв проблем, че Кирчо Тъпото подари 100-те БТР-а на Украйна, щото... "двигателите им пушат". Нали така беше мантрата? :) Та, кой го твърди това нещо?

Аз все още нямам проблем да дарим безвъзмездно подобна излязла от употреба техника техника, само че фактите са такива, че не е безвъзмездно както ти твърдиш и това си е стара новина, още от началото на миналата година.

ПП. Ще сменяме ли темата вече 😁

Ще ме питаш ли сега защо нямам проблем с това, защо е излязла от употреба, защо не сме ги реновирали, защо защо бла бла

350млн

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Аз все още нямам проблем да дарим безвъзмездно подобна излязла от употреба техника техника, само че фактите са такива, че не е безвъзмездно както ти твърдиш и това си е стара новина, още от началото на миналата година.

Естествено, че нямаш никакви проблеми. Умнокрасивите винаги подкрепяте абсолютно всякакви извращения, разбирай ЛГБТИ+, помощ за корумпираното украинско правителство и прочее. Та, кой твърди, че Дания ни е компенсирала? Дай да видя...

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Ще сменяме ли темата вече

Ми, ти избяга от темата за "Баба Алино", тъй, че ти си по "сменянето"... Кво беше? Трябвало да сме "благодарни" на Благо Коцев...

преди 1 минута, communismatic написа:

Естествено, че нямаш никакви проблеми. Умнокрасивите винаги подкрепяте абсолютно всякакви извращения, разбирай ЛГБТИ+, помощ за корумпираното украинско правителство и прочее. Та, кой твърди, че Дания ни е компенсирала? Дай да видя...

Ми, ти избяга от темата за "Баба Алино", тъй, че ти си по "сменянето"... Кво беше? Трябвало да сме "благодарни" на Благо Коцев...

Хахах хайде сега, за Баба Алино ти спря да пишеш, защото ти праснах документа, който не беше това, което ти си мислише, ама пак сменяме темата като не е удобно.

Google Можеш ли да ползваш или AI?

Как кой го твърди, това са фактите, Дания ни преведе на няколко транша около 600 млн лв. компенсации за военната помощ, която сме предоставили на Украйна, общо, в това число влизат и тези бракми на МВР. Даже Запрянов го каза тогава

преди 10 минути, Gaming_Solutions написа:

Хахах хайде сега, за Баба Алино ти спря да пишеш, защото ти праснах документа, който не беше това, което ти си мислише, ама пак сменяме темата като не е удобно.

Moля? Аз не съм знаел кой е документа? Ти постна заповедта за изработване на ПУП от архитекта на Варна, понеже... главата ти е абсолютно празна и нямаше никаква представа, че поствайки всичко това, си вкарваш автогол, признавайки индиректно, че Благо Коцев е бил абсолютно наясно с "украинският квартал". Пак да повторя - с тия евтини номерца, пробвай някой с твоят акъл, при мен тия не минават. Ако искаш може да подхванем мантрата, че те са пуснали заповедта, но накрая са щели, да дадат рязко назад, понеже са много праведни? Нали?

преди 13 минути, Gaming_Solutions написа:

Google Можеш ли да ползваш или AI?

Е, ти нали можеш. Видяхме колко добре го използваш, поствайки документ, който очевадно не разбираш.

преди 13 минути, Gaming_Solutions написа:

Как кой го твърди, това са фактите, Дания ни преведе на няколко транша около 600 млн лв. компенсации за военната помощ, която сме предоставили на Украйна, общо, в това число влизат и тези бракми на МВР. Даже Запрянов го каза тогава

Моля? 600 милиона лева компенсации? Верно ли бре? 😆

Военна тайна... Ти прави сметка, какво сме им дали щом дори не смеят и да го назоват...

Още през септември миналата година Запрянов каза, че в замяна на помощта си за Украйна България очаква "сериозни суми" компенсация от механизмите на Европейския съюз и НАТО, които ще бъдат използвани за модернизация на армията.

Какво точно изпраща България на Украйна е военна тайна. През септември миналата година Запрянов каза, че към онзи момент страната е изпратила осем пакета военна помощ с различно въоръжение - техника, боеприпаси, сред които и самоходни артилерийски установки "Гвоздика".

Ама ти верно сега разбираш за компенсациите от Дания, хахаха, трябваше да те оставя да се излагаш, сега ме е яд

ПП-ДБ фенче, що отговаряш на избрани постове? Първо ми коментирай това за Благо Коцев, визирам документа, който РАЗБИРАШ. А като стана дума и за "компенсациите" от Дания, имам и няколко въпроса. Първо, как реши, че е точно за БТР-ите, при положение, че е "военна тайна". А вторият ми е, след като даваме пари на Украйна чрез ЕС, как по-точно те ни "компенсират" за подареното? Много интересно, наистина... Та, бих се радвал да ми отговориш. Нали аз се "излагам", а теб те е "яд". :)

преди 1 час, N1K17Y написа:

Няма никаква алтернатива, защото ние газ си внасяме без да ползваме Боташ. Как да ти посоча алтернатива, на проблем който не е бил налице и не е нужно да му търсим алтернатива giggle1

Да се правиш на луд не ти помага. Сега внасяме, но ТОГАВА нямахме алтернатива. Кажи какво трябваше да направим, при положение че "Александруполис" не беше готов, а договорът ни с Азерите покриваше само половината от годишното ни потребление и повече те не даваха, защото много играчи се появиха изведнъж на клончето?

преди 8 минути, communismatic написа:

ПП-ДБ фенче, що отговаряш на избрани постове? Първо ми коментирай това за Благо Коцев, визирам документа, който РАЗБИРАШ. А като стана дума и за "компенсациите" от Дания, имам и няколко въпроса. Първо, как реши, че е точно за БТР-ите, при положение, че е "военна тайна". А вторият ми е, след като даваме пари на Украйна чрез ЕС, как по-точно те ни "компенсират" за подареното? Много интересно, наистина... Та, бих се радвал да ми отговориш. Нали аз се "излагам", а теб те е "яд". :)

Така, за Благо не исках да ти отговарям, защото в момента спорим дали сме дарили безвъзмездно БТР-те както си писал в Х или не е баш безвъзмездно и сме получили компенсации. Все пак ако има някой, който не е следил темата за Баба Алино, тогава ти изпратих документа, защото ти твърдеше, че имало изкаран ПУП, аз ти казах, че няма ПУП и публикациите от жълтите медии, които четеш цитират този документ, който не е ПУП. Колкото за БТР-те, 600 милиона, които сме получили по три различни направления са за едно и също. Парите са компенсация за старата военна техника, която изпращаме за Украйна. Не всички страни разполагат с такива антики и който не може да изпраща военна помощ плаща компенсации на нас за оказаната такава. Тези 350 млн лева са част от 600 и са само от Дания. Те обхващат боеприпаси, бронирана техника и неизправни ракети за ПВО. Да, информацията е класифицирана и не мога да ти направя разбивка естествено, но 600млн лв. за стара съветска техника излязла от употреба е джакпот.

току-що, Gaming_Solutions написа:

Все пак ако има някой, който не е следил темата за Баба Алино, тогава ти изпратих документа, защото ти твърдеше, че имало изкаран ПУП, аз ти казах, че няма ПУП и публикациите от жълтите медии, които четеш цитират този документ, който не е ПУП.

Така е, да. Правилно ли съм разбрал? ПУП няма, но пък в същото време архитекта на Варна, който е човек на Благо Коцев издава заповед за изработване на ПУП, но в същото време, Благо Коцев няма нищо общо с всичко това, даже и архитекта няма нищо общо с това, понеже те не знаят нищо за никакъв град и даже са твърдо против корупцията? Верно? И що издават заповедта тогава? Коя е причината?

Колкото за БТР-те, 600 милиона, които сме получили по три различни направления са за едно и също. Парите са компенсация за старата военна техника, която изпращаме за Украйна

Тъй ли? Ми той Запрянов казва, че е "военна тайна", ти що реши, че стойността на изпратеното от нас не е повече от 600 милиона? Да не би да имаш връзки в МО?

Да, информацията е класифицирана и не мога да ти направя разбивка естествено, но 600млн лв. за стара съветска техника излязла от употреба е джакпот.

То ти какво ли можеш, да направиш, ама карай. Така... Я ми обясни, как по-точно ЕС ни компенсира, при положение, че даваме помощ на Украйна (последната беше от оня ден, която е в размер 1,1 млрд евро) чрез ЕС? Т.е. как по-точно ни "компенсират" страните-членки, след като сме дали повече, отколкото сме получили?

Вече съм ти обяснил защо се издава заповед за изготвяне на проект за ПУП, даже и интервю на Благо съм ти дал в което той обяснява, че това е стандартна процедура и ако не издадат тази заповед подлежат на глоба. Няма да коментирам тук повече казуса Баба Алино, това не е темата.

По темата, Запрянов каза много неща, включително и че изпращайки стари боеприпаси за Украйна получаваме нови за нас. Иначе вече спора ни не е дали помощта ни е безвъзмездна или не, а дали милионите които сме получили за излязлата от употреба военна помощ покриват стойността, правилно ли разбирам?

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Вече съм ти обяснил защо се издава заповед за изготвяне на проект за ПУП, даже и интервю на Благо съм ти дал в което той обяснява, че това е стандартна процедура и ако не издадат тази заповед подлежат на глоба. Няма да коментирам тук повече казуса Баба Алино, това не е темата.

Кво си обяснил, бе, посмешище такова?! Обяснил бил... Коцев и архитекта издават заповед за изготвяне на проект за ПУП, понеже са цоцали яко от цялата схема. Пределно е ясно. Оня ден му четох тъпотиите при Бенатова и Шикерова, те го били "сготвили" и влязъл в ареста заради този случай. Ми, ти като си влязъл в ареста заради всичко това, що не го каза тогава, що не го каза после, след като излезе?! Ми, щото няма нищо общо влизането ти в ареста с всичко това... Само за умнокрасивите малоумници, има някаква връзка. Ако не беше оня от "Възраждане", сигурно изобщо нямаше и да излезе цялата схема наяве. Много е забавно, как след като Коцев е голям борец за честност, трябва "Възраждане", да душат около схемата, а не самият той, дето е бил кмет. Било "стандартна процедура", да се издава ПУП за местност, която е УЖ гора... Много интересно, наистина... 😆

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

Иначе вече спора ни не е дали помощта ни е безвъзмездна или не, а дали милионите които сме получили за излязлата от употреба военна помощ покриват стойността, правилно ли разбирам?

Не, ти нищо не си разбрал, както обикновено. Аз изобщо и не споря по този казус, ти си мислиш, че те взимам на сериозно... Аз само казвам, че никой не ни е дал абсолютно нищо, след като оня ден правителството на Радев преведе поредните милиарди за Украйна. Не само, че не сме взели нищо, а дори с нашите данъци, оня боклук си пълни носът с бЕло...
----------
Между другото, ти прави сметка, колко прост е народа... щом дори и след "Петрохан", тия боклуци даже си и увеличиха гласовете на изборите... Кво да коментираме повече.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Не ти е лесно да си винаги в отбора на лъжците копейкаджии , нали фекалиометчо ?

Господин Вечно Насраний, щом ме цитираш, значи виждаш постовете ми. Дискусия се води след като първо отговориш на зададеният ти въпрос, а чак после си задаваш твоя. Така поне правят културните и възпитани хора. Е? Нещо по червеничкото долу ще мъцнеш ли?

Каква дискусия с фейкомети като теб ??

И разбира се че виждам малоумщините ти. Само че не разбирам ЗАЩО аз ТРЯБВА да отговарям на всяка една глупост илид а ти обръщам внимание ???

И сега пак спекулираш. Като мой болезнено фанатичен хроникьор дето ми вадиш постове отпреди 15 г изрязани по удобен начин само да си чешеш злобата и комплексите към мен , та, предполагам сам ще намериш колко пъти съм казвал че аз "вождове и месии" нямам. И че на избори избираме най малкото зло .

Идея си нямам от по горния пост на комундела рашист Николоф колко от тези 319 сигнала за купуване от ГЕРБ са доказани .

Нямам и намерение да ги оспорвам или доказвам. Нито съм разследващ, нито прокуратура.

Просто виждам че няма никакъв смисъл да се впускам в поредния кръг на твоето малоумно тролене , като резултатът е винаги един и същ - ти не си тук за дискусия . Ти си да тролиш , да се заяждаш и чешеш комплексарските си проблеми от провален живот на прост гумаджия копейка .

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Ползва се сега и това не пречи да се предоговаря договора topsecret2

Пълна лъжа. Булгаргаз сега договаря количества по други трасета, просто защото ако поръча през Боташ, трябва да калулира загубите по този договор.

И цената ще скочи до небесата. Затова е по изгодно от всякъде другаде, не и през Боташ .

Това бе обяснено в много интервюта и репортажипо тв

преди 50 минути, ivottoshev написа:

Да се правиш на луд не ти помага. Сега внасяме, но ТОГАВА нямахме алтернатива. Кажи какво трябваше да направим, при положение че "Александруполис" не беше готов, а договорът ни с Азерите покриваше само половината от годишното ни потребление и повече те не даваха, защото много играчи се появиха изведнъж на клончето?

Ама ти верно абсолютно нищо не си чел с какво Боташ е проблемен и защо е извършено тотално беззаконие и престъпление от момента на преговори, процедури и подписване ???

Каква дискусия с неграмотни и нечели фейкомети като теб ??

Е, като не спориш вече по този казус с мен, значи е време да си изтриеш и поста в Х

ПП. Какви милиарди е превел Радев на Украйна 😁

преди 40 минути, miro20 написа:

Идея си нямам от по горния пост на комундела рашист Николоф колко от тези 319 сигнала за купуване от ГЕРБ са доказани .

Нямам и намерение да ги оспорвам или доказвам. Нито съм разследващ, нито прокуратура

Пльоскаш тук нещо, което нямаш намерение да доказваш? Това си е жив ФЕЙК и следователно си ФЕЙКОМЕТ!!!

преди 45 минути, miro20 написа:

Ама ти верно абсолютно нищо не си чел с какво Боташ е проблемен и защо е извършено тотално беззаконие и престъпление от момента на преговори, процедури и подписване ???

Каква ни е била алтернативата, ФЕЙКОМЕТчо?

Ако подпишем - виновни сме, защото сме се съгласили с турските условия

Ако не подпишем - или България остава без газ, или клякаме и плащаме на русанците в рубли.

И в двата случая ти плюеш по Радев.

Кажи какво е трябвало да направим за да си доволен?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.