Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Всички го виждаме 😁

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Ми, извинявай, ама след като го обясних... буквално като за бавноразвиващ, та ти и сега пак не ме разбра, та как по-точно, да ти го обясня?! Къде видя, да пиша, че страните от Еврозоната влизат във висока инфлация? Я дай да видя, че ми стана интересно? Само ще ти гледам сеира... На такива кухи кратуни като теб, трябва всеки път, да им се пояснява нещо по 200 пъти.

преди 2 часа, В. Велев написа:

Screenshot-20260603-112834.png

Единствената надежда за когото и да е било е "в място светло, място злачно, място прохладно, където няма никаква болка, скръб и въздишка."

преди 48 минути, communismatic написа:

Ми, извинявай, ама след като го обясних... буквално като за бавноразвиващ, та ти и сега пак не ме разбра, та как по-точно, да ти го обясня?! Къде видя, да пиша, че страните от Еврозоната влизат във висока инфлация? Я дай да видя, че ми стана интересно? Само ще ти гледам сеира... На такива кухи кратуни като теб, трябва всеки път, да им се пояснява нещо по 200 пъти.

Е, говорим за България. От съседната тема за еврото си ми направил впечатление на евроскептик:

на 17.12.2025 г. в 12:02, communismatic написа:

Е, според умнокрасивитета от форума няма как да е от еврото.

Това ти е отговор относно високите цени. Има и по-цветущи, но нямам време да търся в тема с 500 страници най-подходящия цитат.

преди 11 минути, Gaming_Solutions написа:

Е, говорим за България. От съседната тема за еврото си ми направил впечатление на евроскептик:

Това ти е отговор относно високите цени. Има и по-цветущи, но нямам време да търся в тема с 500 страници най-подходящия цитат.

Майко мила... 😆😆😆😆😆

преди 4 часа, Gaming_Solutions написа:

Това знаеш, че е deepfake, нали?

Да, но е факт, че Костадинов и Възраждане многократно предупреждаваха за всичко, още преди Радев да яхне вълната на недоволството. Толкова ли е сложно да си кажеш истината, вместо да се налага ИИ да го прави?!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Да, но е факт, че Костадинов и Възраждане многократно предупреждаваха за всичко, още преди Радев да яхне вълната на недоволството. Толкова ли е сложно да си кажеш истината, вместо да се налага ИИ да го прави?!

Кое фантазия е факт

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Толкова ли е сложно да си кажеш истината, вместо да се налага ИИ да го прави?!

Той, че ползва ИИ за*би, проблема е, че изобщо не умее, да вниква в нещата, които му пиша. Само си губя времето очевадно... Нямам нищо против момчето, винаги съм бил добронамерен, ама... много е тежко положението там.

преди 6 часа, communismatic написа:

Той, че ползва ИИ за*би, проблема е, че изобщо не умее, да вниква в нещата, които му пиша. Само си губя времето очевадно... Нямам нищо против момчето, винаги съм бил добронамерен, ама... много е тежко положението там.

Толкова ли държиш да демонстрираш функционалната си неграмотност?
Не виждаш ли, че въпроса на @Joss Bomon не е насочен към мен, а по-скоро е риторичен. Поне цитирай цялото мнение за да не се губи смисъла. Също така е хубаво и да проследиш контекста за какво става въпрос

За функционална неграмотност, да говориш точно ти е такава смехория, че няма накъде...

Gaming_Solutions, може ли да посочиш поне едно нещо, което е лошо, незаконно, неморално, грешно, което да е направено от ППДБ?!

преди 6 минути, The Lone Star написа:

Gaming_Solutions, може ли да посочиш поне едно нещо, което е лошо, незаконно, неморално, грешно, което да е направено от ППДБ?!

Toй каза, че се водили по интересите на народа, а от влизането в Еврозоната не виждал нищо негативно. Е, дори не разбра, що имаме висока инфлация, ама... Тотално невменяем тип. Между другото съм 100% убеден, че вярва в правотата на своята умнокрасива пасмина и по казуса "Петрохан".
HJ8oUpaX0AAXG9U?format=jpg&name=large

преди 9 минути, The Lone Star написа:

Да, мога.

Неспособни са да стигнат до хората, липсва им реална представа за манталитета на българина, не могат да водят маааалко по-попупистка политика. Обединението между ПП и ДБ също беше грешка. Сега вече разделението е малко след дъжд качулка. Аз лично съм привърженик на ДБ, но осъзнавам, че абсолютния максимум им е около 300 000 - 350 000 избиратели, такъв ни е манталитета. От друга страна, който се хване с ДБ, автоматично се превръща в "жълтопаветник", в този ред на мисли ПП можеха да играят по струната и на патриотите ако щеш, да си прокламират малко по-леви политики и да са леко по-обрани в изказванията по Русия. А не да излиза Кирил и да казва, че Русия е бензиностанция с ракети (не че не ми хареса и не е така), но тази риторика можеха да я оставят на ДБ. След изборите ако има нужда да си се коалират с ДБ и да правят правителство, но както казах след дъжд качулка.

ПП. Също така ПП имаха, а вероятно още имат доста голям кадрови проблем. На прима виста се сещам за недоразумението Атанас Атанасов като министър на културата.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Аз кво ти обяснявам, човека си живее в паралелна вселена. Той чете само отбрани медии, които му "нагласят" и мнението. Един умен човек не би се повлиял от всичко това, ама не всички хора са умни. ПП-ДБ са едно от най-големите политически недоразумения сигурно в цялата история на България. Тия хора са абсолютни измамници, не случайно дори бай Тиквун ги бие, където ги хване... и то при положение, че 99,9% от основните медии са все техни. И освен това не са и особено умни - Кирил Петков няма нито едно логически издържано изказване сигурно откакто е влязъл в политиката. Тоя човек не прави разлика между "девалвация" и "деноминация", какво да говорим повече!?

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Имах предвид направено не от ППДБ на ППДБ, а на България и българите направено от ППДБ.

За направено не, по-скоро за ненаправено.

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Андрей Райчев: Противниците на Радев са обречени

Притеснително е, че няма диалог по съдебната реформа. Защо не са подписали още документ заедно по сектори?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.